Костадинов: Защо няма нигерски знаменца по профилите, плач за нигерските деца и призиви за военна помощ от родните жълтопаветни мизантропи?

Костадинов: Защо няма нигерски знаменца по профилите, плач за нигерските деца и призиви за военна помощ от родните жълтопаветни мизантропи?

Кризата в Нигер за пореден път разкри истинският лик на озверелия човеконенавистен фашизъм, проповядван от т.нар. демократична общност, коментира лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на страницата си във Фейсбук.

"Вече две седмици в Нигер има криза. Армията взе властта, обърна политическия курс на страната от САЩ към Русия, на път е да изхвърли чуждите военни бази (на Франция) от територията си, заявява намерение да национализира чуждите концесии на своя земя. На практика - революция, невиждана отдавна по света, и сравнима с такива крупни събития като Кубинската революция на Фидел Кастро. На всичкото отгоре някои съседни държави, марионетки на САЩ и Франция, заплашват Нигер с интервенция и окупация, а самата Франция директно бомбардира Нигер.

Откъдето и да го погледнеш, това си плаче за сърцераздирателна кампания от страна на родната фашизмократична общност. Погазени са изконните еврофашистки ценности (преклонение пред САЩ, предоставяне на ресурсите за разграбване от САЩ или европейски държави, даване на военни бази и т.н.), има намеса на архиврага Русия, здравите марионетни сили от чужбина се готвят за война.

Само че няма нигерски знаменца по профилите, няма плач и сълзи за бедните нигерски деца, няма призиви за военна помощ. Няма нищо. А няма, и няма да има, поради една много проста причина - на домораслите ни фашисти не им пука за каквито и да било човешки същества освен за тях самите. Те и Украйна мразят и ненавиждат, и в момента, в който украинският народ отхвърли нацисткият марионетен режим, ще изразят тази своя омраза съвсем открито. Най-вече, разбира се, мразят Русия, но тъй като Нигер е толкова далеч от тях, че родните жълтопаветни мизантропи дори не могат да го намерят на картата, в този случай някак си пропускат редовната антируска кампания. А като почнат да търсят се колебаят за Нигер ли ставаше дума, или за Нигерия.

Има моменти, в които се чудя кое е по-силно проявено в античовешката евроатлантическа тълпа - лицемерието и човекофобията, или потресаващата простащина и неграмотност, гарнирани с високомерно презрение към всички останали хора. Едно е ясно обаче - кризата в Нигер за пореден път разкри истинският лик на озверелия човеконенавистен фашизъм, проповядван от т.нар. демократична общност", написа Костадин Костадинов в страницата си във Фейсбук.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • thenewone

    13 Авг 2023 13:33ч.

    "Има моменти, в които се чудя кое е по-силно проявено в античовешката евроатлантическа тълпа - лицемерието и човекофобията, или потресаващата простащина и неграмотност, гарнирани с високомерно презрение към всички останали хора. ". И двете. "И двете, дядо попе, и двете!".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щото не е спусната директива от Посолството и "Америка затри България"

    13 Авг 2023 13:34ч.

    Но още не е късно сахибите да се сетят да сритат прозападните психопати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николова

    13 Авг 2023 13:40ч.

    Браво на Нигер! Ето така се отхвърля робство! Учете се! Май само ние ще си останем роби?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Време е за действия

    13 Авг 2023 13:46ч.

    Бабче, грабвай една торба с хляб и хващай гората да правиш революция, дай пример. С тракане на ченета от дивана няма да стане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Личните обиди са неуместни

    13 Авг 2023 14:51ч.

    (всъщност, "бабче" не е обида, всеки ще доживее да бъде бабче или старче). Същественото е - браво на Нигер… и браво на Николова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николова

    13 Авг 2023 20:57ч.

    Обидно е когато не си баба и си далеч от тази възраст те нарекат такава. И в “Гласове “има двоен стандарт. Ако аз обидя някого всички коментари са ми изтрити за деня, ако някой сопол ме нарича баба , деменция и т.н. никога не го цензурират. Майната ви , спирам да ви чета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    13 Авг 2023 13:43ч.

    Копейката съвсем свали гарда и влезе в люта битка с демоните в празната си кратуна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не я разбира

    13 Авг 2023 13:49ч.

    Демокрацията Костадинов, и това си е....Да му обясня- придържай се към две точки Костадинов, за да си истински, натурален демократ: 1. Демокрация е това, което каже САЩ. 2. Ако имаш съмнения, гледаш точка1.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    13 Авг 2023 13:57ч.

    Аз имам норма днес - трябва да пусна поне 30 коментара. Лишчетата не стигат. Ох, какъв зор, дорде ги изкараш тези центове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слаб текст, слаб пример

    13 Авг 2023 14:01ч.

    Събитията в Нигер нямат общо с Украйна. Военният преврат там е инициран именно от САЩ. Целта ? Да изхвърлят французите, да нанесат още един удар по "съюзниците" си. Да продължават скапването на икономиката на ЕС. Точка. В подкрепа на това само вижте Нюланд ! Отиде в Нигер, побъбри си с превратаджиите, и какво ? Едно голямо НИЩО ! И външната интервенция на коалицията начело с Нигерия е кьорфишек. Няма да има външна интервенция. Да се нарича преврата в Нигер - "отхвърляне на робството" е комично. Формално Нигер е независим от над половин век /1960/, и какво ? Робството не е във формата на управление, робството е в главите на хората. Когато си прост и не можеш да управляваш собствената си земя, собствените си ресурси и богатства, винаги ще си останеш роб. Да изгониш французите , за да дойдат американците, или руснаците, или китайците... какво ще промени това в робското ти положение ? Без французите Нигер ще почне сам да добива и преработва урана си ? Да, да... Или ще си построи собствена АЕЦ ? Ще си построи, ще си построи... Заменят една икономическа зависимост с нови, и убеден съм. Новите икономически господари ще са по-лоши от французите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николова

    13 Авг 2023 14:14ч.

    Ако си нямал контакт с французи няма как да знаеш колко са лоши. Толкова са лицемерни! Защо е нужно да си копаш богатствата?! Ми не искаш! Това дава ли право на някой да влиза в градината ти и да копа, ако ти си я харесваш така не окопана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ей, Николова, пак си права!

    13 Авг 2023 15:00ч.

    Лицемерни, високомерни и много тъпи. Освен това и кръвожадни - Бернар-Анри Леви е лицето на повечето французи (но НЕ ВСИЧКИ). Препоръчвам, например, https://tvl.fr/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Профилактика

    13 Авг 2023 15:59ч.

    Че какво лошо има когато си "малък", да се преориентираш към онзи голям, от когото идва папото? Ние сме едни от бунаците в Източна Европа, които се преорионтираха към оня голям брат, който ни унищожи за 30 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато си прост и не можеш да управляваш собствената си земя, собствените си ресурси и богатства, винаги ще си останеш роб.

    13 Авг 2023 14:12ч.

    Това не се ли отнася поне и за още една страна, освен Нигер ? Намираща се в центъра на Балканите ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нашето

    13 Авг 2023 14:16ч.

    Не е толкова простотия, а голяма продажност. Понякога се чудя дали заслужаваме подарената ни държава. Щом след сума ти загубени войни продължаваме в същия дух...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    13 Авг 2023 14:22ч.

    Хората са с достойнство и без пари не работят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Избледняваш Копейка

    13 Авг 2023 14:28ч.

    и се чудиш с какво да се направиш интересен, след като си изчерпал целия си набор от жалки популистки напъни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    13 Авг 2023 16:47ч.

    Ами ти,как ще ти е интересно като имаш само две сиви клетки?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    13 Авг 2023 14:31ч.

    И какво е това политичеки некоректно название на страната - Нигер? Бързо да я преименуват на Афроафрикан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо няма нигерски знаменца по профилите

    13 Авг 2023 14:38ч.

    Ами може би защото не са православни славяни и не ги чувстваме толкова близки? Или пък защото в Африка не са спрели да се избиват помежду си, откакто ги деколонизираха?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мари

    13 Авг 2023 14:38ч.

    "Има моменти, в които се чудя кое е по-силно проявено в античовешката евроатлантическа тълпа - лицемерието и човекофобията, или потресаващата простащина и неграмотност, гарнирани с високомерно презрение към всички останали хора. " Всичко е алчност, всичко е за пари. Ако се смени хегемона, ще кажат че са били под голям натиск и не са имали избор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    13 Авг 2023 14:41ч.

    " Военният преврат там е инициран именно от САЩ. " Тази глупост се повтаря от няколко дена насам. Не знам дали писуващият я е един и същ. Демек, нищо не става без благословията на Америка, Да, ама става. Нигер е пример. Дали Русия, дали Китай, дали марсианците - се тая. Фактът, че Нуланд се дрънна по спешност, не говори за дирижиране от Вашингтон. Фактът, че заскимтяха за съдбата на бившия президент, че подготвят палетата си за инвазия, хич не говори, че Америка е доволна. It's make me satisfied.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • глупост ама не

    13 Авг 2023 14:54ч.

    Даден ти е Мотивът за преврата. А ти викаш голо - "Не , не е така, напротив е !" ... Ами точно така е , ки боно ? Постави въпроса кой печели от преврата ? Печелят Антиевропейските играчи - на първо място САЩ ! Имиджово и Русия /те винаги играят с американците зад кулисите. Особено в Африка/ В бъдеще може да спечели Китай, ама не още. Пък ти си викай "Глупости, Глупости !" , какво друго да викат такива едноизмерни като вас ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Превратът

    13 Авг 2023 14:55ч.

    Май си е чисто нигерийски продукт. Използваха че вниманието е приковано в Украйна, и гледат да се отърват от западните концесионни грабежи. Дали ще се получи- ще видим. Русия официално осъди преврата- предполагам, не искат да си разпиляват силите в момента и в Африка. Макар че, ако превратът успее, ще е и в тяхна полза...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да ама инвазията е от самите

    13 Авг 2023 18:19ч.

    Африканци а пандизаджиите от Вагнер са си в Беларус.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    13 Авг 2023 15:18ч.

    " А ти викаш голо - "Не , не е така, напротив е !"" Там е работата, че не викам голо, а приведох факти. Ходи ли Нуланд по спешност? Ходи. Ако сичко е по план, чак толкоз високопоставен чиновник няма да ходи, да иска срещи и т.н. Даже ще ги привикат във Вашингтон. Нуланд! Тя не ходи никъде ей тъй. Ако нещо се отклоним от правата линия, и тук ще дойде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    13 Авг 2023 15:26ч.

    Впрочем, отслабването на Франция е директна полза за Русия, още повече, че проруските настроения в Нигер се засилват. Е, не са преобладаващи, но са факт. Директна полза има и Китай, който се чуди къде да влага мангизите си. А това, че заради Франция, щял да отслабне ЕС, е на заден план - косвена полза и за Америка, но и пак за Русия и Китай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    13 Авг 2023 15:32ч.

    По-горе, един колега предположи, че превратът не е повлиян от външни сили. Склонен съм да се съглася. Изобщо, предстои да се убедим във верността на теоремата: "Метрополиите без колониите си, са кръгли нули" За Франция се отнася.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво сте "склонен" вие е едно нещо

    13 Авг 2023 18:39ч.

    А какво са фактите - съвсем друго. Американците имаха и ЗАПАЗВАТ военната си база в Нигер. Тя е основната база за дронове на африканското им командване "Африком". В същото време французите започват да се изнасят. Ки боно ? Кой остава едновластен господар ? Второ - генералът шеф на превратаджиите е бивш шеф на специалните сили на Нигер, верен приятел на САЩ , техен възпитаник и дълги години плътно сътрудничил със САЩ - чети, (ако си в състояние) ! https://www.tf1info.fr/international/coup-d-etat-au-niger-pourquoi-les-etats-unis-s-en-melent-ils-2266033.html Нюланд е ходила на приятелска среща с превратаджиите само за да се увери, че няма да тръгнат по пътя на Буркина Фасо и Мали за сътрудничество с "Вагнер". Очевидно е получила уверение от превратаджиите, защото почти месец след преврата няма и помен от "външна интервенция" за връщане на профренския президент. Не ти са ясни нещата дънюуан, залягай повече над чуждите езици и четенето с разбиране.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отслабването на Франция е директна полза за Русия

    13 Авг 2023 18:49ч.

    Как точно отслабването тъкмо на Франция, с традиционните им сантименти между двете страни, е от полза на Русия ? Дълбоко не ми е ясно. Ако имаше западно-европейска страна с най-мека /и все още мека/ позиция към Москва по войната, това е именно Франция. И дори Макрон с всичките си кусури, беше западния лидер който до най-последно поддържаше контакти с Путин... Изобщо антиамериканизмът на руснаците е обясним и геополитически оправдан и законен. Но слагането на ЦЯЛА ЕВРОПА /а не само на определени страни като Полша, Балтите.../ в "недружествените" на Русия страни е груба геополитическа грешка на Москва. В Европа те имат както врагове, така и приятели. Но Кремъл сложи всички в кюпа /на враговете/ , в това число дори и България ! В средна перспектива установяването на нова желязна завеса между Русия и Европа , за която с мазохистичен ентусиазъм работят не само брюкселските кретени, но и кремълските, ще вреди колкото на Европа, толкова и на Русия. На Европа - ясно защо и как. А на Русия защото я откъсва от естествената й цивилизационна среда - европейската, и я запокитва в ръцете на Китай, китайският хегемонизъм...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Днешната

    13 Авг 2023 22:11ч.

    Европа- по точно западна, няма нищо общо с "европейската цивилизационна среда", каквато ние я познаваме. По скоро се формира "Еврабия" по Ориана Фалачи. С ЛБГТИ примеси, поне докато мюсюлманският елемент стане мнозинство. После гей глупостите отпадат. Но тъй или иначе Европа както ние и руснаците я разбираме, и на която се възхищавахме, остана безвъзвратно в миналото. Така че Русия не е откъсната от никаква цивилизационна среда, каквато вече не съществува, освен като отделни острови в провинцията, и то не се знае до кога. Скорошните събития във Франция го показаха съвсем ясно. Ако има някакво съхранение на едновремешния европейски дух, то това е по скоро в самата Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде стига с тия Фалачи и Уелбек

    14 Авг 2023 1:55ч.

    Барем да сте ги чели... Европа е такава каквато е. Бидейки изключителен критик на тенденции на "новото нормално" в Европа, виждам че зад Калотина сте все така потопени в местния турски сериал и разсъждавате с уишфул и щампи. Европа е ужас в който бродят тълпи от гейове и обръщат силово нормалните в резбата. Европа е само араби и негри, а местните вече са малцинство . Църквите са обърнати на джамии и свинското е забранено. В Европа населението е само дебили, а не будни и просветени патриоти като в България... И т.н. И т.н. Не можете да мислите без черно-бял екран, без предубеждения, отказвате всяка информация, всеки факт, който не съвпада с предубежденията ви... Така. Мюсюлманите в Европа са 40 милиона. ЕС е 450 милиона население. Кога ще станат мюсюлманите мнозинство в Европа ? Може би в 2080 г. ? А може би в 2100 година ? А може би никога няма да станат ? И кой поставя този въпрос - Ганю , в чиято територия останаха 4 милиона българи /оглупели и циганизирани/ + 1,5 милиона цигани + 400 хил. турци ? Кой поставя този въпрос - от страна където от Хасково на юг и изток не можеш да чуеш друго освен турска реч ? Каква Русия давате за пример - тази в която таджиките са завладели Москва и цели квартали не смеят да пуснат жените си и децата си навън след 19 ч. ? Русия в която Путин вдигна най-голямата в Европа ... джамия ? Това ли давате като "съхранен европейски дух" ? Дали сте наясно че в Русия се налагат същите прелести на Новия Световен Ред , както навсякъде, с малки модификации ?Дали сте наясно в каква дупка е вкарано руското образование от Новото Нормално, как такива като Гермен Греф формират бъдещите дебилни русначета слуги на Цифровия Свят , и това става под благовидното безучастие на Кремъл ? Дали сте наясно каква структура е Роспотребнадзор , кой я ръководи и на кой се подчинява /не е Кремъл за ваше сведение/ ? Нещо за ковид-терора в Русия да знаете ? И я разкажете за скорошните "събития във Франция" , в какво се изразиха и как завършиха ? Падна ли властта във Франция, или паднаха на коча топките ?... Новата желязна завеса е лошо нещо и за Европа и за Русия. Европа е от Атлантика до Урал /Владивосток/. И България е част от тази Европа, от Атлантика до Урал/Владивосток/.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи