Костадинов за спречкването в НС: Отговорих мъжки на едни клевети и защитих честта си

Костадинов за спречкването в НС: Отговорих мъжки на едни клевети и защитих честта си

„Аз съм много възпитан човек, отговорих мъжки на едни клевети и защитих честта си“, каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод напрежението в залата на Народното събрание пред очите на деца на 1 юни. Тогава той и депутатът от „Продължаваме промяната“ Искрен Митев почти се спречкаха, след като Митев нарече Костадинов „Копейкин“ от трибуната и го обвини в присвояване на средствата от субсидията на партията. В студиото на bTV Костадинов донесе документи, които по думите му доказват, че има сметка само и единствено в лева, на която получава заплатата си, а къщата му е закупена с ипотека.

„Човекът излиза и ме нарича крадец, после ме нарича с епитети от руската класическа литература. Да, казах му, че ще му разбия носа“, призна Костадинов.

На въпрос дали наистина би посегнал физически на своя колега, лидерът на „Възраждане“ каза, че такава ситуация няма как да се случи нито в Народното събраное, нито навън.

„На децата в залата показах, че когато един човек има наранена чест, трябва да я защити веднага и на момента“, каза още Костадинов. „Това, което казах там е реакция, която е нормална. Мъжка реакция. Извинявам се на присъстващите деца, че станаха свидетели на просташко поведение от страна на Искрен Митев“, каза Костадинов.

Според лидера на „Възраждане“ той не заслужава наказание от Народното събрание. „Това е рецидив за хората от „Продължаваме промяната“. Вчера един от техните депутати размахваше средни пръсти. Това лице е зам.-председател на комисията по образование, това лице е член на комисията по култура. Защо никой не поставя въпроса за неговата оставка“, каза Костадинов по повод друг скандал в НС с неприличен жест от страна на Христо Петров – Ицо Хазарта.

„Епитетите от Искрен Митев бях целенасочена провокация“, каза още Костадинов.

Целия разговор вижте във видеото.

 

 

 

 

 

Коментари

  • Варненският народен Водач

    03 Юни 2022 9:24ч.

    При едни обстоятелства можеше да се прочуе сред курортиските, като някои свои съграждани, при други да пори моретата и океаните, при трети обстоятелства да вдигне революция за каквото е актуално в момента, но той се отдаде на народа в народното събрание с цялото си възпитание и мъжественост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жоро?

    03 Юни 2022 9:30ч.

    що бе какъв ти е проблема? Ти ще търпиш ли непрекъснато да те обиждат?? Интиресно ми е защо обаче Митев го хвана за вратовръзката, израз на страх и желание да го удуши или някаква фантазии е било това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жоро?

    03 Юни 2022 11:23ч.

    Вярно не се бях сетил! Вярно е че всички дето са облъчени от Сорос или от Америка за бълхария нещо не им е наред !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    03 Юни 2022 13:05ч.

    А всички, зомбирани от Путьо, са комплексирани и обидени от живота страхливци, търсещи реванш и саморазправа с физическа сила, която им е в огромен дефицит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doktor

    03 Юни 2022 9:50ч.

    Прав е! Постъпи като мъж!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако беше мъж на честта, щеше да отговори от трибуната, а не с ръце в джобовете да се надвесва, обижда и заканва на опонента като страхлив простак

    03 Юни 2022 13:01ч.

    Мъж като г@вно на дъжд??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Νέμεσις

    03 Юни 2022 17:12ч.

    Страхливият простак си ти. Очите ти са затворени и не видяха, как Костадинов поиска думата от председателстващия, но той не му я даде. Ти се пази да не се задавиш в собствените си екскременти. Възмездието се забавя, не се отлага.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синдромът "Болен Сидеров"

    03 Юни 2022 9:59ч.

    В цялото сбъркано викане пред камерите не чухме нищо за КЪЩАТА ,която е купил за куп пари, и дали в предишното си скромно битие на гражданин с минимални доходи,е успял да плати .Имал заем за стотина хиляди, а останалото до милиона от къде?? Може би от сметка в рубли?И какво доказателство може да бъде данъчна декларация,написана лично от него?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Важното е, че е подписана от него

    03 Юни 2022 10:05ч.

    защото после проверката води до наказания по закон. Възраждане твърдят че пет пъти са им правили ревизия от органите и нищо нередно не са намерили, което е логично защото са в опозиция и ако имаше нещо отдавна органите щяха да го обявят. Затова сега остават само нелепи обвинения и обиди за тези които им вярват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • почему так получилос,Костя?

    03 Юни 2022 10:40ч.

    И за най-тъпите е ясно,че може да използва роднини и прочие доверени лица с "рекламни"фирми ,за да присвои милиончето от субсидията.Самият той се хвалеше,че и лев не е похарчил за реклама по изборите, а сега-хоп, цял милион отишъл за такива работи.Е кое от двете е вярно?Къщата колко струва и защо е купена точно след получаването на субсидийката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жоро?

    03 Юни 2022 11:31ч.

    колко скромни да са доходите и колко ли е голяма къщата, ами като общински съветник във Варна споредвас колко взима и като председател на партия която получава субсидия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ясно

    03 Юни 2022 13:12ч.

    Човек на заплата в община и/или държавна длъжност не може да си позволи такива доходи, освен ако не наруши законите - правни и морални!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „Това е рецидив за хората от „Продължаваме промяната“. Вчера един от техните депутати размахваше средни пръсти. Това лице е зам.-председател на комисията по образование, това лице е член на комисията по култура.

    03 Юни 2022 10:10ч.

    Питането на човека е резонно. Защо наглото невъзпитано поведение граничещо с откровена простотия на Сопола ли беше, Шамара ли беше или някакъв друг примитивен уличен прякор не подлежи на наказание или поне за кумова срама на порицание от страна на ръководството на НС. Липсата на реакция от страна на Председателя показва липса на морал и наличие на двоен стандарт, което потвърждава първото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Откъде

    03 Юни 2022 10:33ч.

    Опасявам се, самите руснаци да не си го убият накрая Копейкин, както изпратиха бияч на Сидеров и скопец на Румен Петков и Станишев, а Пирински беше заклеймен от Путин като роден в Ню Йорк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    03 Юни 2022 10:42ч.

    Писах и вчера, ще повторя пак, че си беше провокация на „дизайнерското“ лоби в НС, за което патриотизмът е отживелица, социален атавизъм. Митев подаде мек пас на Вигенин, зорът им беше да „порицаят“ Костадинов в деня на Ботев. Херо им отпусна цял месец и ето, развихриха се, но след юни току-виж им спретнал Костадинов Голям Сечко...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    03 Юни 2022 13:10ч.

    По вашите думи излиза, че целият свят се върти около Копейкин, а реално той се върти и проси, но накрая може да си изпроси боя:))) ---> https://www.segabg.com/touche/tush-06-01-2022

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И Нинова обвиняваха и проверяваха

    03 Юни 2022 10:49ч.

    от прокуратората и то когато БСП беше опозиция, Нищо нередно не намериха, но все още някои я обвиняват с празни приказки, при когото минат явно. Това е част от политическата борба навсякъде по света и трябва да си много наивен за да не си вече свикнал с нея. Марк Твен го е описал много добре в "Кандидат за губернатор", има я на https://chitanka.info/text/29947-kandidat-za-gubernator

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • трифонич

    03 Юни 2022 11:12ч.

    Хахахах...тоз мархол си мисли, че знае що е то чест:))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    03 Юни 2022 11:17ч.

    Само дето не каза нищо за къщата, която купи с партийни пари и сметката в евро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жоро?

    03 Юни 2022 11:34ч.

    извадете документи и ги покажете щом е вярно това дето твърдите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • обективен

    03 Юни 2022 11:48ч.

    Поведението на Митев беше изключително просташко, но не по-малко глуповата беше и реакцията на Костадинов. Не е достатъчно да имаш научна степен "доктор", важното е да си добре възпитан, а това "тъпак" и "ще ти разбия" подхожда на ученик в 7-8 клас. Ако искаш да си лидер и политик трябва да си хладнокръвен и добре премерен. Коцето не става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    03 Юни 2022 12:45ч.

    Да добавим и малко логика към обективната оценка. Атакуват го тъкмо защото СТАВА, иначе нямаше да се занимават с него. Ерудиран, умен, дори журналисти като Йочев не успяват да го затапят. Привлякъл е силен и свестен екип, подкрепата за „Възраждане“ расте. Израстването му, както и на партията, е неоспоримо. Ще се научи и как да обръща провокациите изцяло в своя полза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    03 Юни 2022 13:17ч.

    Споко, нЕма да се пУашите, вие от "Нагаждане":) Не го атакува ников, това е само вашата параноя. Не го атакуват, а го осмиват, защото е досаден като конска муха и губи времето на всички. Ако си мислите, че със скандали на принципа "Дай му власт и му гледай сеира" може да ви се покачи рейтинга, сте дълбоко самозаблудени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега е по-убедителен, защото всеки би бил в подобна продажна среда като тази на сегашното правителство.

    03 Юни 2022 15:55ч.

    Само че не сме шест-месечни и помним какви глупости редеше Костадинов, как нямало нужда от маски, не само от ваксини и как заместникът му Дренчев се изхвърляше че само с пистолет на челото би се ваксинирал. Дренчев така и не бе помолен да подаде оставка, значи и Възраждане покриват своите хора и не са принципните хора които народът търси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Атакуват го защото е емоционален и оттам предсказуем, а това е лукс който един политик не може да си позволи.

    03 Юни 2022 16:04ч.

    Мачо ман-а не върти политика, за политика трябва да си повратлив и да реагираш неочаквано на това което опонентите ти очакват, т.е. трябва да си поне малко артист, да можеш да управляваш външната си изява, каквото и да чувстваш вътрешно. Всичко се учи и това също, но за учиш първо трябва да разбереш че имаш нужда да се промениш, а мачовците не могат, те са самовлюбени нарциси като Волен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако си поставил висша цел касаеща много хора не може да си позволиш да робуваш на личните си емоции,

    03 Юни 2022 16:14ч.

    на мачо ман или каквото друго ти харесва. Както е казал Ботев: "Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата си на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите; ако падна, то нека съдиите ми кажат, че настоящето ми писмо е било последньото безсъдържателно писмо, а ако стана аз сам съдия, то ще да дам съдържание и на своите глупости."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    03 Юни 2022 13:09ч.

    Струва ми се, че кумир на Коцето е Осуалд Моузли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи