Костадинов: Във ВСС има хора, които всъщност са копчета

Костадинов: Във ВСС има хора, които всъщност са копчета

Тъжното е, когато виждаме, че във Висшия съдебен съвет има хора, които всъщност са копчета и като им натиснеш копчето - работят, като им натиснеш копчето – спират да работят. Това коментира пред журналисти в парламента лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов относно оттеглянето на първото предложение за предсрочно освобождаване на главния прокурор Иван Гешев, внесено от шестима прокурори.

Заради това днес казах, че е изключително унизително, когато законите се променят заради определени хора и заради определени в момента моментни състояния на силите, обясни той.

По думите му, определено е ясно, че статуквото, което иска да премахне главния прокурор, се е разцепило на две. Тоест, това статукво, което преди го подкрепяше, се разцепи на две, и сега едната част от него има 13 гласа, добави Костадинов. Според него, ако имаха 12 гласа, предложението щеше да бъде да направят бройката, за да може да се премахне главният прокурор -12, ако имаха десет – щяха да са десет. Това е унизително и мисля, че всеки един нормален човек го вижда, коментира лидерът на „Възраждане“. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • „Възраждане“ i Костадин Костадинов weè razoàrowaha izbiratelite si!

    09 Юни 2023 14:43ч.

    Костадин Костадинов e новия Волен Сидеров - хубаво приказва и с действи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „Възраждане“ i Костадин Костадинов вече разочарова избирателите си

    09 Юни 2023 14:45ч.

    Костадин Костадинов e новия Волен Сидеров - хубаво приказва и с действията си обслужва герб и дпс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боко Тиквата има

    09 Юни 2023 14:53ч.

    Окрадени от нас 4 млрд. С които си купува партии, съд, прокурори и даже Шефа на Енп Вебер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ъХъ

    09 Юни 2023 16:09ч.

    На коалиционерите с герб и търсещите конституционни промени с ДПС Костадинов все им с**е в гащите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ivan Petev

    09 Юни 2023 16:12ч.

    Не думай! А кой е в управленска колаиция с герб и дпс?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти си на ход, К.К.!

    09 Юни 2023 14:56ч.

    БСП ще внесе проект на решение, с което ще предложи парламентът да свали депутатския имунитет на водача на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов. Това обяви соцлидерът Корнелия Нинова на брифинг в парламентарните кулоари. Реклама Тя обясни, че самият Борисов очевидно няма намерение да се откаже сам от защитата си, а другите политически сили не правят нищо по въпроса. Затова левицата предприема тази стъпка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ivan Petev

    09 Юни 2023 16:10ч.

    Ще ми припомниш ли БСП как гласуваха за премахването на американските бази, че съм забравил?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аналитичка

    09 Юни 2023 15:02ч.

    Май повечето от вас не виждате по-далеч от носа си. "Възраждане" направи много умен ход, като не участва в гласуването за Делян Пеевски. Всеки ден да се напомня на националните предатели в какво положение са поставили България. Този ход дискредитира още повече ПП/ДБ и както се видя Христо Иванов влезе в обяснителен режим. Нека човекът, който не е могъл да си вземе изпита по Конституционно право, да ремонтира Конституцията. Бихте ли поверили ремонта на колата си на зъботехник, все техници са.))) Моята препоръка е да мислите стратегически, а не ситуационно. И вместо да атакувате "Възраждане", наслаждавайте се заедно с тях на подигравката, която си направиха с ПП/ДБ.))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    09 Юни 2023 17:13ч.

    те са там, за да гласуват, да изявят позицията си, а не да правят сметки за кворум, като не искат да участват в работата на Народното събрание да излизат от парламента и без това полза никаква, нинова върши повече работа от тези мегаломани, все обидени на някого

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    09 Юни 2023 17:10ч.

    вие и това не правите, гласуват се важни неща, а вие излизате на разходка извън залата, най-важното за вас е да не позволите на божанков да се изказва, защото засегнал лично лидера

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нЕма страшно

    09 Юни 2023 17:27ч.

    нали Кире и Ристю са гласували правилно - "въздържал се".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има страшно

    09 Юни 2023 22:04ч.

    Ако КК и сие бяха гласували "въздържал се", Шиши нямаше сега са вилнее.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • народе

    09 Юни 2023 17:21ч.

    Защо и политиката и партиите не вървят вече, ни икономиката? ЗАЩОТО СМЕ В НАТО И ЕС, в капанът, и прилагаме съвестно неолиберализмът-модерният капитализъм - либертариянството. Либертариянството, всяка обществена поръчка и услуга да е от частни фирми, ако може и армията и полицията, та дори и парламентът. Както Живков иска народното събрание да е като корпорация, вълците да ядат мършата, капиталистите да убиват трудещите се, акционерната фирма да обхване всичко и пенсионната система и здравната. Пригожин и Путин са неолиберали - либертарианци, издава ги само това - че са допуснали частна армия. Либертариянството, неолиберализмът новата икономика - икономикс - новият капитализъм, с поръчки към частният бизнес - чупи държавата и икономиката с мега ползи от корупция - за субсидии и държавни поръчки. Ето защо сега България е така, партиите са фирми за корупция, а НАТО не допуска морални да изплуват като политици, икономисти, журналисти, съдии, експерти и учени. Звярът НАТО ще победи свитиите, и до краят на светът ще има Апокалипсис. (неизбежно е, само трябва да се мисли за спасение на душите чрез прошка за всички и всичко, нула гордост и нула мисъл за успехи - земни, само обич и помощ за всички и всичко).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Пригожин и Путин са неолиберали"

    09 Юни 2023 18:19ч.

    Никой не е безгрешен. Затова и едностранчивата информация, пропагандата е отвратителна. Но да се приравняват Пригожин и Путин, от една страна, с НАТО и ЕС, от друга страна, е крайно несериозно. НАТО и ЕС са в тежка криза - икономическа, идеологическа и морална. Трагедичта на България е че е част от този свят. Путин е патриот - до такава степен, че е готов да унищожи светът, ако този свят р на път да унищожи Русия. Дано "свободният" свят и "миролюбивото" НАТО да го съзнават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не ни е нужен свят, в който САЩОТАН са победили. За щастие това е почти невъзможно вече.

    09 Юни 2023 19:48ч.

    Глобалистите направиха твърде много грешки, а и не са единни. Само зад Байдън пряко са четири големи и няколко по-малки клана, които се дърлят непрекъснато. За илюстрация - държавния секретар и съветника по националната сигурност не си говорят и направо не могат да се гледат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • УБИТЬ АРТИСТА В РОЛИ ПУТИНА

    09 Юни 2023 22:12ч.

    Путин е патриот - до такава степен, че е готов да унищожи Русия, за да запази крадените милиарди - според теб с колко го позлати Клинтън за потапянето на КУРСК или за цялата поредица предателства - закриването съветската подслушвателна база в Куба, в южното предградие на Хавана, закриването на военноморската база във Виетнам , потапянето на станцията МИР ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи