Костадинов: Утре ще се видим с Волгин за номинацията му за евродепутат

Костадинов: Утре ще се видим с Волгин за номинацията му за евродепутат

Костадин Костадинов във Фейсбук:

47 структури на Възраждане в цяла България номинираха Петър Волгин за кандидат за евродепутат от Възраждане. Преди малко говорих с него и се разбрахме утре да се видим, за да обсъдим номинацията и дали ще я приеме.

 

 

Коментари

  • Нали

    03 Апр 2024 10:01ч.

    Си против Европа, смешкооо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай Бай

    03 Апр 2024 10:08ч.

    Костадинов не е срещу Европа!! Европа не е Е.Съюз! Костадинов работи за себе си ако не сте го разбирали!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Смешник

    03 Апр 2024 10:14ч.

    Точно защото е против сегашния ЕС, се опитва да го промени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    03 Апр 2024 11:51ч.

    Прави трето крило на вилата човека, а тукашните рубладжии с гласовете си ще го финансират. Както и Боко Тиквата с който гласува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нали 03 Апр 2024 10:01ч

    03 Апр 2024 12:07ч.

    И според брилянтната ви логика хората които искат да променят ЕС не трябва да вкарват евродепутати , а да оставят само на вас-умните и красивите да избират повече Фон дер Лайнен-и. Браво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    03 Апр 2024 10:04ч.

    Най-голямата грешка на Волгин би била да се хване с този измамник

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Политически маневри

    03 Апр 2024 10:17ч.

    Когото и да сложат за евродепутат от Израждането мен вече ме отвратиха и изгубиха като техен избирател. И не съм само аз . Костадинов чете ли мнението на хората излъгани от наглата му самоувереност и политическите му маневри ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Политически маневрист, а кои

    03 Апр 2024 14:00ч.

    те спечелиха?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    03 Апр 2024 10:05ч.

    Ако Волгин се съгласи, има моя глас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мен

    03 Апр 2024 10:06ч.

    Волгин - добре, известен е и говори каквото съвестта му покаже. Но...има един нюанс, МЪНИЧЪК. ПОСТАВИЛИ СА ГО НА ТРЕТО МЯСТО. По този начин първите двама възрожденци ще идат преди Волгин, и ще ползват неговата популярност за себе си. Найс а??? за първите двама възрожденци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радан К.

    03 Апр 2024 10:10ч.

    Нали има преференции - използваш и пренареждаш. Виж ние в умнокрасивата леводесница как го правим постоянно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай II

    03 Апр 2024 10:11ч.

    Какво точно означава на трето място? Това гласуване не е лис преференции? Гласоподавателите могат да сложат Волгин на първо място.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • IAI

    03 Апр 2024 10:15ч.

    Съветвам го Волгин да не се хваща с Костадинов. Нека си остане независим журналист. Това е план чрез Въжраждане да го зготвят и да го заглушат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Силата на Волгин

    03 Апр 2024 10:26ч.

    е в гласа му на журналист. Този глас неминуемо ще се изгуби в европарламентарното блато. Това ли цели Костадинов?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Двустранен

    03 Апр 2024 11:07ч.

    Процесът винаги е двустранен! Възраждане продължава да усеща смазваща липса от значителен брой ярки личности. Хора - трибуни, който да са в състояние пламенно, увлекателно и много убедително да излагат и защитават политически тези. Волгин е точно такъв човек - фигура, име, личност която не те оставя равнодушен. От Волгин и заради Волгин В. ще спечели гласове! Постоянно се прави. ВМРО избра да постави в листата пълния (политически) негодник Слабаков, защото това име е широко известно. Алтернативата беше да поставят някакво никому неизвестно име, което ще породи само вдигане на рамене. И сега продължават да се хвалят с 2 евродепутати, което вдига тежестта на партията (иначе почти умряла). Обратното е също валидно - евродепутатът е поне много високо платен, ще стане познат в някакви групи от хора, ще завърже някакви контакти. Много често евродепутатството е начало на края на българската политическа и ... за огромно съжаление ПРОФЕСИОНАЛНА КАРИЕРА! Тежък и дяволски избор! Някой горе спомена за блато. Да, до този момент Брюксел беше едно упадъчно, либерално-глобалистично и затънало в смазваща бюрокрация блато. Ако въобще, промяната ще бъде изключително трудна! При това измененията ще бъдат държани (дори с алтернативни мерки, дори силово) в някакви граници. Нале няма нужда да напомням, че в този си вид ЕС се превърна в някаква отанска екстензия, в американски проект. Сега сме в зона на един процес, при който неизбежно светът ще се пука по шевовете, а водещите сили ще държат със здрава ръка сигурните, подмандатни територии. Горещи битки ще дефинират местата за вдигане на нови Берлински стени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако логиката е Волгин да привлича гласове, добре,

    03 Апр 2024 14:04ч.

    но мястото на Волгин е ТУК!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евродепутатите имат добри шансове да бъдат обесени

    03 Апр 2024 10:48ч.

    Аз не бих се съгласил

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Апр 2024 11:07ч.

    Гласоподавателите могат да сложат Волгин на първо място. Абе и избирателите могат, и Костадинов може. Може, но не го е. А защо? Кой от неговите хора е по-авторитетен от Волгин? Даже той не е. Има и друго - ако Волгин отиде да разтрива седалката в Брюксел, на практика Костадинов го изключва от дебатите в бълг. общество. Нима Костадинов не се усеща? Усеща се, но настоява, за да грее по-ярко - според себе си. Дано Волгин не се върже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Семейството е трудна работа

    03 Апр 2024 11:17ч.

    Ако проследим международните изяви и контакти на Възраждане, те же са категорични по темата, че техните депутати трябва да се присъединят към политическото семейство: Идентичност и Демокрация. Понеже не знаете, кои са те, ще помогна. Там доминират Лигата на Салвини от Италия и Алтернатива за Германия. България никога не е имала преставители в това семейство, а и самото то е ново. Аз не мога да знам отношението на Волгин по този въпрос, той не е партиен член, но просто ще бъде длъжен да приеме това за непроменима даденост. Имат пресечни точки с групата на Европейски Консерватори и Реформисти (където присъства ВМРО), но има и тънки разлики, които не са предназначени за широка публика. Наблюдавайте и някои неща ще се доизяснят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    03 Апр 2024 11:20ч.

    Доста "мефистофелско" предложение н Костадинов. Волгин ще се разкъсва между това да подсигури финансово бъдещето на децата си и опцията да бъде трета глуха в Брюксел и да престане да е журналист. България ще изгуби критичен глас.Конспиративно е обаче да се мисли, че точно тва е целта ? Или пък не е... Абе сам да си решава .Голем човек, мноо книги чел дори и написал някоя и друга... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Апр 2024 11:23ч.

    "предизвика неистов вой сред псевдо-демократичната общност. Какво показва това? На прав път сме. " Не сте на прав път. За да си на прав път, предложи му на Волгин избираемо място в парламентарните избори, ама не в Европа, а в България. Направи го втория човек в парламентарната група, щото първата позиция е за теб, няма да я пуснеш, и тогава ще има истински неистов вой от жълтопаветниците, а ний ще сме хепи. А сега, просто го елеминираш от вътрешната сцена. И въпреки "неистовия вой", жълтопаветниците са хепи. А Волгин, ако го изберат, ще го забравим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Апр 2024 11:25ч.

    "Направи го втория човек..." да се чете: "Направѝ го втория човек ..."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    03 Апр 2024 11:49ч.

    Какъв е тоя прав път, бе копейка ? Спечелихте само циганското село Борован и го с манипулации. Какво ще прави тоя пропаднал рубладжия в Брюксел ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Апр 2024 12:24ч.

    И теб ще вкараме в правия път, мъко моя мужишка и ще усетиш правотата му, с цялото си тяло.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Саможертва и изгода

    03 Апр 2024 11:24ч.

    За едно съм съгласен с Нов, 11:07 - България в момента има много по-изявена необходимост от Волгин ТУК, в България! Мисля, че и самият Волгин чудесно разбира това, но пък не трябва да подценяваме преизвикателствата и изкушенията! Модерното общество като правило не ражда хора, които са готови на ярка саможертва. При положение, че си постоянно постопен в среда на изродщини и изроди, които тотално доминират, които неизбежно те водят до ярост, смесено с усещане за безсилие, може ли някой да бъде винен, че в един момент би избрал спокойствието и личната изгода!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дяволщина

    03 Апр 2024 11:28ч.

    ЗИП-, понякога ми иде да ти прегризя гърлото1 но когато си прав, прав си! Напипан е дамарът на тази възрожденска операция! Не я харесвам, но никой не е прекратил Дявола!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    03 Апр 2024 11:40ч.

    Не мога да се харесвам на всички по всяко време.:)) Следвам принципа " Не е важно кой си и откъде си важно е да имаш собствен стил"! За Волгин има и трета опция. Нали е фен на Русия.Там има една тактика.Известни хора стават " паровози" демек локомотиви на листите. Издърпват докъдето могат и после се отказват и продължават с основното си занятие. Но дали тук е възможно и то за журналист ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Криеница

    03 Апр 2024 12:12ч.

    Чакай малко, поради каква причина и на какво основание Волгин да играе паровоз на излющените вагони на Възраждане?! Че и да се откаже чак после??! Какво, консултантски хонорар ли да поиска?? Или граждански договор за услуга??! Погледни по-горе, написал съм доста неща, но съм принуден да се крия, не само защото съм баннат, но и защото по някаква причина персонално не ме понасят! Вместо да гледат, че им правя сайта интересно и четимо място, те се обиждат персонално! Малко шашава е работата! Не всичко е такова, каквото изглежда!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Апр 2024 12:28ч.

    "защото съм баннат". И аз съм баннат, но Бог освен жената, създаде и VPN-а.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • авторство и имидж

    03 Апр 2024 12:47ч.

    Щом ползваш впн в съчетание с традицонния си никнейм, значи си минал успешно през дресировъчните курсове! Знаем защо ни трият, а никой не може да приеме равнодушно факта, че ярки мнения се трият на съмнителбно основание! Дори и без да го съзнава ясно, човек започва да се съобразява, иначе обидата в един момент ще ти изяде душата, неизбежно е! Не може да се прочете всичко и да се прочисти "справедливо и ефективно". Следователно, акцентът по естествен начин пада върху подозрителните и вредни елементи! Има отделни случаи, при които се трие не заради написаното, а заради автора. Упорстването за създаване на имидж в "полза" на някакъв никнейм, води до неизбежен конфликт с цензурата и до дълбоки разочарования! Е, всеки знае най-добре него си! А по отношение на авторството на жената може да се поспори :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А по отношение на авторството на жената може да се поспори :))

    03 Апр 2024 14:10ч.

    Допускате, че жената е създала бог?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • авторство и имидж

    03 Апр 2024 14:22ч.

    Разбира се, жената е измислила Бог, като инструмент и механизъм за доминация над и управление на мъжете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    03 Апр 2024 14:45ч.

    "Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека." Всеки договор е окови. Те си знаят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hic sunt leones

    03 Апр 2024 18:14ч.

    Казвам ти го, Санчо, защото ти видя пиршествата и изобилието, на които се радвахме в замъка, който преди малко напуснахме. Е, добре, сред онези вкусни ястия и ледени напитки на мене ми се струваше, че се измъчвам от глад, защото не им се наслаждавах свободно, както бих им се наслаждавал, ако те бяха мои. Задълженията да се отплатиш за направените ти благодеяния и милости са вериги, които пречат на духа да бъде свободен. Щастлив е този, комуто провидението е дало парче хляб, без да се чувства задължен да благодари за него на когото и да било друг освен на самото провидение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe

    03 Апр 2024 14:51ч.

    Аз малко недоумявам относно капитала на г. Волгин. Винаги ли е прав и какво е последвало от това? И какво се очаква? Хайде всички журналисти в Брусел, да въведат там ред.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • добавка

    03 Апр 2024 14:57ч.

    А Костадинов поизбързва в мерака си да направи "Възраждане" авторитетна национална партия предвид форсираните събития напоследък. Той вече вижда партията си втора. Нетърпението може да му изиграе лоша шега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи