Костадинов: Управляват ни българоубийци

Костадинов: Управляват ни българоубийци

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов се възмути от отхвърлянето на проекта му за промени в Закона за българския език с гласовете на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ-СДС.

„Управляват ни българоубийци. Тези българоубийци трябва да бъдат унищожени, защото в противен случай те ще унищожат нашия народ и нашата държава“, написа той във фейсбук, уточнявайки, че „унищожението трябва да бъде според закона - със съд и затвор“.

В законопроекта се предлага българският език да е задължителен в държавната администрация, есемесите от институции, банки и мобилни оператори да се изписват на кирилица, а използването на чужд език да се наказва с глоба от 100 до 500 лв.

Заради подобен пост, в който Костадинов написа, че е дълг на всеки гражданин е да унищожи „уродливата измет“, подкрепяща Украйна, премиерът Николай Денков осъди подобни призиви, а вътрешният министър Калин Стоянов заяви, че е разпоредил специални мерки срещу провокации за безредици.

Източник: БНР

 

 

 

 

Коментари

  • Ннастолен указател за напреднали

    30 Юни 2023 13:22ч.

    Сегашното правителството е създадено от евроатлантически ИДИОТИ, за да предостави на УСрайна всичко, което бъде поискано от Посолството !!! И това украинският слуга Тодор Магарев демонстрира с всяка своя публична поява. Правителството е създадено от порок и с измами ще си отиде скоро и пак с пороци и измами. За съжаление, сметката ще я платим ние МАТ‘РЯЛЪТ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лекуващ лекар

    30 Юни 2023 13:23ч.

    Тези евроатлантически УТРЕПКИ, май са забравили, че имат под 10 процента поддръжка от избирателите в кочината Булгаристан! Най - бедната страна в ОПГ-то Еврейско Нацисткия Съюз поставя американските интереси над своите, докато хората й тънат в мизерия. Всеки народ си заслужава политиците! Това не е народ , А МЪРША !!! И за какво ние е на нас това буре с барут в общият кюп, като много скоро, държава с такова име няма да съществува !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маймуната Дарвин

    30 Юни 2023 13:36ч.

    По интересното е КАКВО ще правим, когато обявят тримесечният срок по Закона за допитванията и референдумите, за "пожелателен" и откажат да гласуват Решение за провеждане на допитването за еврото ? Това е Темата на Темите ! Другото може да почака. Но набутат ли ни в еврозоната Им, да плащаме каквото са яли и пили досега гърци, португалци, италианци и Ко, тогава вече наистина нямаме измъкване от Прайда Им !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лек ужйцйцйжуг

    30 Юни 2023 15:35ч.

    Къде сме и защо не протестираме след като Тагарев каза скандално че е бил сътрудник на украинската МО?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Споко

    30 Юни 2023 15:47ч.

    Това правителство не можете да го мръднете по никакъв начин. Освен ако изгоните губернатора на козяк. Но това не може да стане, защото сме колония. И с окупационни войски на терен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 30 Юни 2023 12:47ч. Това правителство не можете да го мръднете по никакъв начин. Освен ако изгоните губернатора на козяк. Но това не може да стане, защото сме колония. И с окупационни войски на терен.

    30 Юни 2023 16:09ч.

    Колко са американските бази в Булгаристан и скакво количество аскер в тях, всъщност?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Споко

    30 Юни 2023 15:49ч.

    Много по-вероятно е Костадинов в най-близко бъдеще да бъде арестуван, съден и опандизен. Как се правят тия хватки виждаме в Метрополията, където на Тръмпи повдигнаха над 30 обвинения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боги

    30 Юни 2023 15:59ч.

    Крайно време е да се приеме закон за българския език! Заместването на красивите български думи с чуждици вече не се търпи. Огледайте се! Навсякъде рекламните надписи, табелите на магазини, ресторанти и пр. са написани на латиница. Вместо да се гордеем, че 70 езика и 300 милиона души използват нашата кирилица, илитератите Боко и про100то Кире отхвърлят законопроекта на Възраждане. Срам ме е от тези българомразци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    30 Юни 2023 17:12ч.

    По-зле е положението! Не са написани на латиница, а на чист английски! Все едно действително сме американски протекторат, подчинен на американския крал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заради подобен пост, в който Костадинов написа, че е дълг на всеки гражданин е да унищожи „уродливата измет“, подкрепяща Украйна, ...

    30 Юни 2023 16:04ч.

    Вчера четири парламентарни групи – ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ИТН и ДПС внесохме проект на декларация, която призовава за даване не само на пътна карта, но и за реално присъединяване на Украйна към НАТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дабе, дабе, дабе

    30 Юни 2023 17:43ч.

    Точно "заради подобен пост".... а не за да се докарат на началниците от ЕС... Много бързо я начертахте тази пътна карта... Ще ви е полезно да разберете разликата между "причина" и "повод".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тая сайт го

    30 Юни 2023 16:54ч.

    Превърнахте в сбирка на зелени чорапи пред военния блок в Обеля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в колонията българите го загазиха

    30 Юни 2023 17:44ч.

    В окупирана България вече разследват, повдигат обвинения и ще съдят неудобни им български граждани по нареждане на Украйна. Същото като при Хитлер, когато в окупираните от него територии местните марионетни власти са съдили по-будните граждани, противопоставящи се на фашизма. На фона на украински новини, всички власти са се разтърчали да изпълняват разпореждания на украинския посланик. Фашизъм = Украйна=ДБ Ето така само за един месец начело с ДБ станахме колония на Украйна. Ще става все по-лошо за колониалните жители.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи