Костадинов: Това правителство е временно, то ще падне съвсем скоро и въпросът не е дали, а кога

Костадинов: Това правителство е временно, то ще падне съвсем скоро и въпросът не е дали, а кога

Това правителство е временно, то ще падне съвсем скоро и въпросът не е дали, а кога, каза пред журналисти лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, който беше на посещение в Стара Загора. Той заяви, че целта на партията на тези избори е да стане втора политическа сила. „Това ще се случи след по-малко от две седмици и когато това се случи за нас ще бъде още по-лесно да предизвикаме предсрочни парламентарни избори и да ги спечелим“, каза още Костадинов. 

Костадинов допълни, че е изключително важно запазването на тецовете и мините в маришкия басейн. „Хората, които в момента протестират, не протестират само за своите работни места, те протестират за запазването на българската енергийна независимост“, каза още той и заяви, че „в момента, в който ние премахнем българските въглища, България ще отреже клона, на който стои“. От държава, която е енергийно независима и износител, ще се превърнем в енергийно зависим вносител на много по-скъп ток отвън, посочи Костадинов. Оцеляването на тецовете и мините не е само кауза на Стара Загора, а е кауза на всеки един българин без значение къде живее в България, добави той.

Лидерът на „Възраждане“ заяви, че „желанието на Америка да вкара България в конфликта в Украйна става все по-голямо, защото Украйна търпи огромни щети на фронта и катастрофални поражения“. Костадинов заяви, че България няма право на вмешателство и лично отношение на войната в Израел. „ В Близкия изток има конфликт, който трае повече от 80 години и в този конфликт няма виновни и няма невинни, защото всички са еднакво виновни и всички са еднакво невинни“, смята още той. Костадинов допълни, че приетата в петък от Народното събрание декларация в подкрепа на Израел „не е писана в България“ и обясни, че поради това депутатите от „Възраждане“ не са участвали в приемането на документа. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Ще падне Путин,

    15 Окт 2023 13:51ч.

    А ден след това и ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    15 Окт 2023 13:59ч.

    много ги вибриръ едни свръхчовеци отзад тоъ путкин и "подчовеците руски митрофанови" (казах на днешниъ бг Уйййкиндъ)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сащ е сатана

    15 Окт 2023 14:20ч.

    Марш оттук лъгъбътъец американски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    15 Окт 2023 14:03ч.

    Мангал варненски, марш обратно в глухата ненужна провинция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ........

    15 Окт 2023 14:34ч.

    Тази провинция не е ли България, бре? Значи с охота ще я дадете на съседите, така ли? Без "глухата ненужна провинция" ще ядеш жълти павета. Направете си град-държава София. Само с ИТ "специалисти" и "прогресивен"еснаф. И както пише в една съседна статия - ще сте "планирани, контролирани и мъртви".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оо..о имало и расисти

    15 Окт 2023 14:55ч.

    сред евроатлантиците, ти да видиш. Ще те наклеветим на Соросовата гилдия, ADL , BLM.....и ще те смачкат като въшка, боклук!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е България

    15 Окт 2023 16:40ч.

    Биомаса сте, която с нищо не вдига бвп- то. Черпаклии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ........

    15 Окт 2023 17:34ч.

    То пък един брутен БВП....Бедна държава, с милионери, които голям праз, че са милионери, като живеят в бедна държава. Много богатите чужденци подминават България като туристическа дестинация. Това е показателно за нивото тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спиноза

    15 Окт 2023 14:20ч.

    Путин няма да падне, ще паднат соевите вегани - джендъри и те го знаят, Асенка Василева го казва в записа на Радостин Василев, проблемът е, че се опитват да ликвидират държавата ускорено, да вземат милиардите и "След нас и потоп"! Гласуващите за тях са едни идиоти, те няма да видят нищо от милиардите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хилядник (по договаряне)

    15 Окт 2023 14:54ч.

    Има логика да се изчакат изборите да минат заедно с балотажите, преди да падне правителството. От няколко седмици Борисов упорито жонглира с чинии на пръчка, или поне така ни кара да мислим...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Краткосрочен анализ

    15 Окт 2023 15:27ч.

    Бързаш, Костадине! В изнесеното има елементи на политически анализ и програмиране, което не е чак толкова далеч от действителността, но има и елементи на нежелателно мислене. Борисов играе кратки театрални форми, мисли се за голям хитрец и шмекер, но няма да бутне кабинета. Само след 5 месеца, без право на реален избор за пп-тата, те ще трябва да му предадат властта. За тези 5 месеца, кирчовците ще оберат всички възможни негативи и ще породят погнуса и омраза. Инфлацията ще беснее, готвят нов дълг, през март ще се наложи нов! После мандатът ще иде в габриелова, а БХ ще може да си направи сметките - дали му е по-изгодно да играе "сглобен некоалиционер" или пък ще реши, че му е по-изгодно да потупка топката, колкото да предизвика нови избори, когато с все сила ще се надене на дпс-арския шут! Ще се слушат внимателно мъдрите слова на Посолството, а да не говорим, че дотогава може вече и да няма посолство. |Може и нас да ни няма! Ще се гледа социологията и ще се прави аритметика. Мисля, че в артметиката до 4ти клас БХ е добър, за прогимназиалната математика имам сериозни съмнения. Хванам ли се пак "за зелено" през 2024 г. - считайте, че до есента на годината нищо съществено няма да се случи - само гниене и празни ходове! Костадине, теб в цялата тази схема не те забелязвам! Аз съм за вас, но въпреки положените усилия, не ви забелязвам! Ако констатираме ускоряване на ерозията и скоростно разкапване на пп-тата и Ваня стане кмет на София, в средата на ноември ще преоценим обстановката отново.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крум

    15 Окт 2023 16:40ч.

    Дано да падне това правителство , а Възраждане да не се съеши с Герб , които волно или неволно го подкрепят с гласуването си .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само минавам

    15 Окт 2023 21:51ч.

    Правилно забелязваш за кой го играе Коце Босе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, сичку убу ма тоз де жуей?

    15 Окт 2023 17:07ч.

    Ма толку ли ни е аберлиа за алабала и мишмъшинуту гласупудаяние чи са кани дъй фтора пултискъ силъ? Бръчет що ни убадиш пу тилфонъ у Козяк. Те шти кажат къдя точну си у крастациата. Ма ша знаш чи няъ дъй на фтору мясту

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    15 Окт 2023 18:04ч.

    Я ве! Интересно кое правителство не е времено? Да беше споделил кое е вечното правителство. Даже Тодор Живков се оказа временен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смислов

    15 Окт 2023 21:53ч.

    Щели да бъдат втори. Глупости! Само ИТН от парламентарните ще е по-трагично! Той няма кадри, а където ги има са майка плаче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георг

    11 Ное 2023 14:50ч.

    Костадинов е изгряла комета на българския политически небосклон,но ресурсите му са недостатъчни за неравната битка с колонизаторите на България. Остава да вярваме в чудеса,които да помогнат на каузата на този истински Българин. Перфидните методи и средствата,които се използват за неговото елиминиране доказват истинността на неговата кауза и панически страх от нейната реализация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи