Костадинов: Тагарев е военен министър на Украйна, не на България

Костадинов: Тагарев е военен министър на Украйна, не на България

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Този военен министър е министър на Украйна, не на България. Неслучайно е бил украински държавен служител. Това каза пред журналисти в Народното събрание лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Некомпетентно е решението да се остави цяла вечер дрона с мината, който още вчера е бил забелязан. Абсолютно безотговорно е това поведение! Да не говорим, че лицето Тагарев очевидно не е разбрало, че няма гражданска отбрана, както бе казал в едно от изказванията си. Няма гражданска отбрана, тагаревците я ликвидираха преди години. Това е престъпно решение и поведение на лицето Тагарев. Неслучайно е известен като Тагаренко или Тагарюк този човек, той не е българин”, добави още Костадинов.

„Ние искаме оставката на Тагарев от седмици, така че в този конкретен случай БСП и "Има такъв народ" подкрепят искането на "Възраждане",” каза Костадинов.

Източник: "Труд"

 

 

Коментари

 • thenewone

  18 Sep 2023 20:13ч.

  "Костадинов: Тагарев е военен министър на Украйна, не на България" Сериозно! Е, ти го съсипа! Напрао го разкри!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  18 Sep 2023 21:11ч.

  Цяла България го разкри,а Костадинов само го сведе до знанието на мисирките.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ввв

  18 Sep 2023 20:22ч.

  Голямо разкритие, по скоро е треторазряден агент на сащ. Усрайна утре ще я измият към Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • джони инглиш

  18 Sep 2023 20:34ч.

  Дъртият лумпен тагарев е бивш лъжекомунист и настоящ лъжевроатлантик. Изобщо това е един алчен мазник, лизач, слагач, и нищожество. Този гнусен индивид и майка си би продал за 10 сребърника. Но не бойте се , този родоотстъпник го чака съдбата на лидера му Дучето, но на орлов мост.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  18 Sep 2023 20:52ч.

  укрофашистите не спират да стрелят с крупнокалибрени снаряди и с дронове по запорожската АЕЦ. но сатанистът - „триморец“ р. радев не осъди тези обстрели (евентуално радиоактивно заразяване ще засегне и нашата колониална територия), а изпрати оръжия на нацисткия режим, чийто ръце са оцапани до лактите в кръв. позор, нечестивецо, дано Провидението да удари по теб и по семейството ти!...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  18 Sep 2023 21:15ч.

  Водещите на Радев са му дали една рамка,в която той може да говори,да се прави на лекичък русофил и да събира любовта на народа.Народ,който продължава доверчиво да слуша,а да не вижда и да разбира делата.Той,народа,и затова винаги остава излъган и прелъстен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  18 Sep 2023 21:35ч.

  И Слава Богу ! Тук е ЕС, а не монголоидна Азия. Тук говорим за култура, а не се оставяме да ни разиграват прости Копейки. А Тагарев е представител на 70-80% от Българите, които подкрепят братска Украйна. Останалите русороби да вървят в Русия след като ненавиждат ЕС !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Я иди се гръмни бе, дебил

  18 Sep 2023 21:41ч.

  Напразно живя и сега, когато го осъзна, се паникьоса?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • fffffkkkkk

  18 Sep 2023 21:58ч.

  МИ всички в България не можем да бъдем фашисти, да ти имам и самочувствието урод такъв, защо като сте "фашизъм=демокрация" квичите срещу инакомислещите и ги преследвате физически дори и нали знаеш че не сте 70% а не повече от 7%, но като за паразитната ви същност и това е голям процент за световния организъм, явно след ВСВ е останъл някакъв малък процент и сега след 50г вече се чувстав опасността и света ще трябва да се научи по-ефикасно да се лекува от такива паразитни опасности

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SOS

  18 Sep 2023 21:36ч.

  това е изключително сериозно да падне бомба на наша територия, можеше да е в населено място, да има вече жертви, а това което виждам е че случката се омаловажава и се прикрива дори. Фашистите в усрайна трябва да бъдат спрени и пратени на съд за геноцида над малцинствените групи в страната.Не може да бомбиш Сърбия за да откъснеш парче от нейната територия щото било демократично, а тук да не се съобразиш какво искат хората в Крим и Донбас. Да с тази "подкрепа" на фашиста е ясно че ще се стигне до 3-та световна, абсурд е някой да мисли че Русия ще отстъпи пред Нато, всяко разширяване на Нато не дава сигурност на страните а само ни доближава до 3-та световна. Който си мисли че като сме в нато сме защитени е най-големия глупак,по-прост от най-простия на света, само ставаме сигурно пушечно месо, нищо друго.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  18 Sep 2023 21:46ч.

  Напротив - много по-сериозно е падането на руски дрон в Румъния, защото целта му е била само на няколко стотин метра от попадението ! Естествено, за това Дачков и на оня свят няма да съобщи. А този дрон в Тюленово, не казвам че е безопасен, но в никакъв случай не като онзи в Румъния. Той най-вероятно е паднал в морето и р довлечен дотук от течението. Така че трябва да разбираме от опасностите и да умеем да ги степенуваме по важност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • xmmm

  18 Sep 2023 22:04ч.

  Руски дрон не е паднал в Румъния, бил е поне на 800м-1 км от границата на Румъния, но и на 1 м да е от границата той си остава в другата държава, това че е толкова близо до границата не го прави в Румъния. Румъния официално отрече да е падал на нейна територия, ако президента им след "съветване" от Посолството се опитва да каже друго това не променя фактите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  19 Sep 2023 1:22ч.

  Егати неотроцкистите/сосросоиди расисти. Грешно Мухи, утре ще те пратят в троцкистки изправителем лагер, повтаряйки "Asia lifes matter."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  19 Sep 2023 1:25ч.

  Това е за грешника от 18:35

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • dabedabe

  18 Sep 2023 22:09ч.

  Не го искам, но Костадинов с многословието си олеква. Нещата са пределно ясни. Добре започна, но е вече уморен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А ти що не идеш в

  18 Sep 2023 22:10ч.

  Бесарабия да се срещнеш с българите там, бе варненски мангал ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  19 Sep 2023 1:44ч.

  А ти що не се запишеш доброволец във ВС на РФ та да дадеш малко шанс на загубилите войната руснаци?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • mango

  18 Sep 2023 23:05ч.

  Магарев е министър на магарета

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • онуфри

  18 Sep 2023 23:16ч.

  Още като започна мандата, Тагарев си каза че през 2011 е обучавал военни в Украина. Това е било преди майдана, и понеже е върл ястреб, значи е обучавал пронатовски терористи майданисти. А щом ги е обучавал, значи разбира от нещата за които ги е обучавал. А щом мрат като мухи, значи не ги е обучил добре. Мисля, че ако Украина наистина иска да победи, трябва да им пратим Тагарев лично да свърши работата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бе от гола кратуна

  18 Sep 2023 23:37ч.

  нищо не може се очаква.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами хайде де!

  19 Sep 2023 0:14ч.

  Имаш лостовете, направи нещо! За тъпите сертификати изкара десетки хиляди на улицата,а сега за нещо, далеч по-важно,само измяукващ чат-пат по една сричка, дето така и така я знаем! Коце, кой си ти? Да не си от соросовите уж бунтари за замазване на очите, че това вече много ще ми дойе! Или действай, или спри с мяукането!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан Стаматов

  19 Sep 2023 3:33ч.

  Ето какво възнамерява да направи Възраждане: https://svobodnoslovo.eu/politika/na-21-septemvri-az-izlizam-izlizam-za-svobodata-i-nezavisimostta-na-balgariya/116569

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи