Костадинов: Сциентолозите от "Величие" и гей парада съзнателно поругават християнската Задушница

Костадинов: Сциентолозите от "Величие" и гей парада съзнателно поругават християнската Задушница

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм 

Днес е 22 юни - денят на лятното слънцестоене. Този ден от праисторически времена е бил изключително важен за древното коренно палеоевропейско население, което на свой ред предава тази своеобразна традиция на придошлите по-късно индоевропейци. Слънцето е обожествявано от всички тях и тъй като на 22 юни е най-дългият ден в годината, той се превръща в нещо като Великден за езическите религии на стария континент.

По-късно с приемането на християнството, култът към 22 юни е така да се каже "осиновен". В нашия български случай, макар и леко видоизменен, продължава да се отбелязва, само че на 24 юни, и вече здраво включен в православната традиция и обредност - под името Еньовден. През последните години обаче с нарояването на цяло стадо ню ейдж секти започна възходът на т.нар. неоезичество.

Из цяла Европа и Америка на този ден сектанти изпълняват ритуали за поклонение пред Бога-Слънце. Макар и да нямат единна и стройна система от вярвания, и някои от тях дори да претендират, че са християни, те са обединени от мистичната си вяра в огромната сила на Слънцето. Тук е момента да напомня, че неслучайно на този ден Хитлер напада СССР през 1941 г. Той също е бил неоезичник и поклонник на най-различни тогавашни култове, сред които най-силен е бил "Аненербе", и избира този ден по съвет вкл. и на астролози, с идеята, че походът му на изток, към земите на изгряващото слънце, ще бъде успешен. 

Тази година точно на този ден обаче се пада Черешова задушница. На този ден ние православните почитаме починалите  си близки. Всякакви празнични събития са неуместни. Точно на този ден обаче, съвсем нарочно, в София ще се проведе гей-парад.

Също така отново нарочно една секта ще направи празничен сбор в селото, където е центърът на нейния култ. Нито пропагандаторите на разврата, нито сектантите "воини на светлината" ще смутят особено днешния ден, защото огромната част от обществото просто няма да забележи тези маргинали. Само че наглостта, с която те поругават съзнателно и нарочно един от най-важните дни в православния колендар, не бива да бъде оставяна без отговор. 

Днес в София, като отговор на гей-парада, ще се проведе Поход на семейството. На сектантите сциентолози ще бъде отговорено по друг начин. Просто не бива да забравяме, че ако ние, нормалните хора, не се противопоставим на агресивните маргинали, много скоро те ще превърнат извращенията си в норма. А това не бива да бъде допускано по никакъв начин.

 

 

Коментари

  • аман бе, Коце,

    22 Юни 2024 16:59ч.

    колко етажа още???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мечо Пюх

    22 Юни 2024 17:43ч.

    Компенсира липсата на горни етажи при такива като тебе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов като викаше момчетата от Исторически парк за протестите си

    22 Юни 2024 21:25ч.

    Не бяха сциентолози. Тоя тръгнал от партията на Софиянски, после на Крсен Кралев, после ВМРО, после Атака определено не е сциентолог, мозък за такова нещо няма

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сектапарк

    23 Юни 2024 1:38ч.

    Браво, вече накой каза истината! Сега трябва да се обясни какво е " The Office of Special Affairs (OSA)" тайната служба на сциентолозите. Там няма 6-5, пълна подкрепа от ЦРУ. https://www.youtube.com/watch?v=buhh4FD313A Това е много важно за нашия народ! Нека и църквата да каже нещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Секта c парк

    23 Юни 2024 13:23ч.

    Браво Костадинов. Но сега обяснете на хората какво е Сциентология. В уикипедия на български е представена почти безобидно и много размито, най вероятно е писано от тях за преспиване на населенито (..абе има нещо такова , ама не кой знае какво..). Истината е че е това е живият "Ужас" за хората. Това не са просто странни хора които мамят хората за пари, те искат и техните души. Издигат в култ липсата на емоции чувства - най вече ОБИЧ, според тях страхът движи човека а обичта е пречка към прогреса. Отношенията са в семействата са кат м-у надзирател и затворник, взаино дебнене и портене. Има документирани случаи, нормални деца обичащи родителите си, да стават абсолютно безраразлични кям родителите си и обратно. В игралния филм "Bis nichts mehr bleibt" - "Докато нищо не остане" заснет по действителен случай е показан адът на едно семейство от Хамбург: https://www.youtube.com/watch?v=EpxT-V-WYSc Филмът е гледан от 9 милиона зрители на 31.03.2010 по националната немска тв ARD. По време на снимките екпът е нямало право да споменава какво снимат, защото много опити са били проваляни от Сциентолозите, армии от адвокати, посолства и т.н. буквално нищо, нито пари, нито чуивства, нито семеиство, нито надежда. Една сатанинска бездна. А ето тук друго потресаващо, за таината им служба OSA: https://www.youtube.com/watch?v=buhh4FD313A

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ Секта с парк

    23 Юни 2024 15:04ч.

    Правилно използване на български език при писане може би не придава повече стойност на изказаното, но изказаното със сигурност губи значителна тежест, когато е написано на границата на неграмотността. ''Преспиване'' на населението, и преспиване при сестра Ви не са еднозначни действия. Вероятно сте имали предвид ''приспиване на населението'', което не изклюва приспиване и на сестра ви. Съвсем добронамерено Ви съветвам да си попрИпомните и тънкостите при използване на И и Й, така писанията ви биха хващали къде-къде повече дикиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Правилно използване на български език.

    23 Юни 2024 15:34ч.

    Прав си, може би трябва да си припомня добре българския правопис и с тел. ми е трудничко. Но мисля че ако във една горяща зграда изкрещя ПУЖАР, вместо ПОЖАР, спасителния ефект ще е същия, тоест резултатът от хващането на декишът ще еквивалентен в двата случая. А резултатът при които не хване декиш, е възможно да бъде изпепеляващ. Моля те да поздравиш Xenu (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Xenu), добронамерени друже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър

    22 Юни 2024 17:11ч.

    Коце,на изборите за кмет на София много добре те видях за Кой играеш. Ти си патриот, колкото и Кой.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • айся

    22 Юни 2024 17:42ч.

    За Ухото ли бе? Не ми се вярва..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не съм Сциентолог

    23 Юни 2024 14:53ч.

    Мисля че е в пъти по важно има ли политик сциентолог, защото послиците от това може да епохално деструктивни Не-големи патриоти винаги е имало в правителството, сциентолози "може би" не. По-принцип действат много изпипано, просто имаме късмет че са надценили Създателя, и той се издъни оставяйки снимки на страницата на Ф. Но такива издънки се случват изкл. рядко, посто имахме късмет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боже Опази

    23 Юни 2024 15:03ч.

    Съпругата на Светлин Наков, Създателя на софтуерния университет Софт Уни, е съдружник със известния сциентолог Марк де Турк на когото е и бивша служителка.Публична Справка в сайта папагал.бг - търговски регистър.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има ли от тях в ....

    23 Юни 2024 15:08ч.

    Унивеситетите!? А хакери? А машини?....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • XENU

    23 Юни 2024 17:50ч.

    Само да знаете че никой не го питат далииска да стане сциентолог. Просто някой колега или някой който ви е станал много добър приятел, ви предлага да направите един тест: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Oxford_Capacity_Analysis , за да разберете колко сте интелигентен и щастлив (като по тоя начин разбира мн. неща за вас). После ви предлага ако направите аудитинг(разпит снещо като детектор на лъжата: https://en.m.wikipedia.org/wiki/E-meter), изгодна позиция във фирмата, или работно място. След това аудитингите се провеждат всеки месец, и сте длъжни да вкарате . Децата, жената / мъжът си в сектата ,,и няма измъкване. На познати и роднини нямате право да разкриване че сте сциентолог. Винаги се опитват първо да разберат нещокомпроментиращо за вас, децата, или друг скъп човек, за да могат да ви изнудва, и поле ви предлагат когато сте малко закован, и после ви вкарват в по големи компромети, кредити и др., скрито ви държат в подчинение. Трябва да вербувате роднини и познати, като се действа мн. внимателно и по схема. Принципно няма измъкване. След една две години и многобройни разпити, понякога и хипноза, са ви изпрали мозъкът...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спрете се !

    22 Юни 2024 18:11ч.

    Народът ви повтаря до посиняване да се обедините с левите партии и Величие. Намерете общ език , смирете се и стигнете до някакво споразумение. Вие не сте мъдри политици , които мислят за народа , а самовлюбени нарциси и от това не печели никой. За гибелта на България ще бъдете виновни всички защото не можете да превъзмогнете егото си ! Омръзна ни да ви гледаме препирните с които отнемате енергията ни и надеждата , че някога нещо ще се оправи. Следващия път никой няма да излезе да гласува освен роднините ви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Red

    22 Юни 2024 18:58ч.

    Как да се обединят като реалните им водачи са в миманса и са врагове? Става въорос не за държавници, а за изпечени мошенници, яхнали България и я залагат за да вземат едни голееееми пари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • игри на тронове

    22 Юни 2024 19:46ч.

    Какви са тези локуми които си ги разтегнал? Ходи се обидинявай със сциентолози. Като искаш обедединение заради самото обединение, сгобката защо не ти хареса?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой е по-опасен, мафиотът или сциентологът

    22 Юни 2024 21:37ч.

    Макар че бол мафиоти, а сциентолозои, само набедени за такива. Костадинов умира от завист, умира си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    22 Юни 2024 18:12ч.

    Душата му къде е ? А учебникът, с който започна, даваше надежда! Обречени да нямаме Лидер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    22 Юни 2024 18:36ч.

    Доколкото помня, те "сциентолозите" му бяха платили 10 000 лева за един учебник по история, та тогава не са били "сциентолози"? Костадинов никога няма да надхвърли 15% с това многогословие "хвърляне на камъни" (черен ПР) по другите и нищоправене. На България дела й трябват, не думи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов ползваше сциентолозите за протестите си

    22 Юни 2024 21:31ч.

    Сега реве, че не са подкрепили Цвета Рангелова от Американския колеж за някаква едноседмична комисия, ...... казаха ли , че Марков и Ивелин ще ги направят разногледи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Правилно Величие не подкрепиха възрожденката

    23 Юни 2024 4:17ч.

    При Карбовски Рангелова се изказа високомерно, че Величие са партия еднодневка, което на мен ми направи изключително лошо впечатление. Не бива да се говори пренебрежително за която и да е нова партия, все пак така има шанс да се появят истински хора на политическата сцена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КоКо Еоод

    22 Юни 2024 18:51ч.

    Г-н Доктор КоКо... уж е голям умник и приказвач, сякаш не осъзнава, че си копае дупката... Жалка картинка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Той изгони човека, написал програмата на Възраждане

    22 Юни 2024 21:35ч.

    Къде акъл в такъв човек?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разбира се,

    22 Юни 2024 19:53ч.

    че е целево! И мисля, че и другия път при нови избори пак може да се случи...Но това показва колко сме наивни, да не напиша глупави...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ивелин им говори за цар Симеон, за Златния век

    22 Юни 2024 21:40ч.

    Костадинов си говори за педерасите. На който колкото му е акъла. Ивелин прави най-голяма библиотека в България, Костадинов отишъл да поддържа Шварек.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Факти

    22 Юни 2024 21:15ч.

    А ти съзнателно или поради некадърност измами 600 000 души, подписали се за референдума за лева?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абсолютно съзнателно, при положение че според нашите закони се иска санкция на Парламента, каквато никога няма да бъде получена при такъв състав на НС

    22 Юни 2024 21:34ч.

    Обаче пушилката е важна. И за НАТО лъже също, просто търси около какво да обедини хората, но май не става

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    22 Юни 2024 22:27ч.

    Коце, бита карта си, ще приключиш скоро, но поне с вила и няколко апартамента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • hssk

    22 Юни 2024 22:45ч.

    всички тук са за карлуково,вклучително и аз

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Супер

    22 Юни 2024 23:19ч.

    Абсолютно си прав!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    22 Юни 2024 22:49ч.

    Коцето става досаден с хленча че педалите и Величие са основен проблем. То за него сигурно са, но повечето имаме други грижи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще направи Борисов по симпатичен от себе си

    22 Юни 2024 23:20ч.

    Както е тръгнал. Може и това да е целта

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към ,,НИКа на латиница,,

    23 Юни 2024 12:12ч.

    Явно си готов и си приел и ,,педе..рунгилите,, и разновидностите им ,а също и сциентологията, та си готов де- ,,А нам всë ровно , не боимся мьi волко ... т.н.. Възраждане е партията на мислещите и борбени , наистина не е за теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много жалко

    23 Юни 2024 1:31ч.

    Че тези две партии влизат в двубой. Има явно нещо нередно. Но не знае с коя от двете, или с двете. Времето ще покаже. Услажда им се да са политици, да играят игри. От последната игра ме може да се избяга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ех, Костадинов

    23 Юни 2024 4:12ч.

    Колко лесно издаваш присъди, вместо да се гледаш в себе си. Имаш качествени хора във Възраждане, но все ти се пъчиш напред. Крайно време е Възраждане да има друг ръководител.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър

    23 Юни 2024 6:30ч.

    Коце добре и правилно говориш ама на глухи !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи