Костадинов ще отговори на Денков: Това е безпрецедентна атака на американския марионетен режим

Костадинов ще отговори на Денков: Това е безпрецедентна атака на американския марионетен режим

Институциите, президентството и дори партиите,  да вземат мерки и позиция срещу призивите на партия “Възраждане” за бунтове, агресия и насилие, призова днес премиерът акад. Николай Денков. Ето какво заявиха по-късно от "Възраждане":

Правителството на България даде специална пресконференция, посветена на "Възраждане". Тъй като тя беше излъчвана на живо в националните телевизии, "Възраждане" настоява за реципрочно отразяване на живо в същия обем от същите телевизии - за да има равнопоставеност и липса на цензура. 

Костадин Костадинов в момента пътувам за Монтана, където ще подкрепи  инициативата за местен референдум, организиран от структурата на "Възраждане" там. 

В 15.30 ч. ще се включи  на живо в страница му в социалната мрежа Фейсбук (https://www.facebook.com/kostadin.eu) с отговора на "Възраждане" срещу безпрецедентната атака от страна на американския марионетен режим.

По-рано днес премиерът Николай Денков призова институциите да предприемат действия срещу "призивите за насилие, които безнаказано се отправят от партия "Възраждане". Денков поиска и президентът Румен Радев да вземе отношение по "ескалиращите заплахи" от лидера на партията Костадин Костадинов, а разследващите органи да го проверят за незаконна дейност. 

Повод за призива на премиера са публикациите на лидера на “Възраждане” Костадин Костадинов в социалните мрежи, както и опитите на депутати от партията "да спират изказвания на народните представители от други партии на парламентарна трибуна".

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

  • аналитичка

    27 Юни 2023 16:41ч.

    Измислиха го! Това е начинът да отменят референдума! Ще забранят партията и ще обявят референдума за противоконституционен. Пълзящият фашизъм в лицето на правителството се изправя в цял ръст. Ще го допуснем ли? Ако народът не се обедини против тези изроди ще стане късно за реакция и последствията ще бъдат умопомрачителни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не става така

    27 Юни 2023 16:50ч.

    Нямат нито време, нито основания за това, а и дори да успеят, подписите са събрани и внесени и НС трябва да се произнесе за референдума до другия петък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • offikix

    27 Юни 2023 17:09ч.

    https://sobraniemebel.ru/sets

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Valpet

    27 Юни 2023 17:02ч.

    Преди по-малко от месец, ПП-ДБ организираха митинг пред Президентството, на който призоваха за насилие и "Майдан": https://glasove.com/intervyuta/protestirashti-sreshtu-radev-iskame-nasilie-i-balgarski-maydan

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма да го оставят на мира

    27 Юни 2023 17:04ч.

    Служещите на САЩ са повече и по-силни от служещите на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sinner

    27 Юни 2023 17:13ч.

    Такива си ги избираме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов да престане да се държи като глупак

    27 Юни 2023 17:22ч.

    и да спира дрънкането на глупости, ако не иска да му кроят капата с някое наказателно производство. Има много ениргия - да я употребява за полезни дейности.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • емигрант

    27 Юни 2023 17:36ч.

    За стотенпът ще го напиша,този узакони този парламент. Не трябваше той и неговите гладни хрантулници да влезнат и при збора и да го УЗАКОНЯТ. Така че,вината е и негова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ Такива си ги избираме”

    27 Юни 2023 17:40ч.

    Тези не сте ги избирали. От всички министри само двама са избирани. Останалите са назначени от посолството на САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @емигрант

    27 Юни 2023 17:42ч.

    ти сериозно ли? Помниш ли, че групата на БСП няколко месеца не влизаше в НС, по времето на последното правителство на Борисов ? И това не попречи на никакво "узаконяване".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • полезните дейности на Костадинов са

    27 Юни 2023 17:43ч.

    всенародна революция и създаване на народен със срещу такива продажници като теб .И също така съд над продажният Български елит които ни докара четвърта национална катастрофа във момента .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без име

    27 Юни 2023 17:26ч.

    призиви за спиране на език на омразата и с/у насилието от хора дето участваха в такива преди три години и така дойдоха на власт????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    27 Юни 2023 17:28ч.

    Не разбирам защо правят Костя герой на нашето време?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много е просто!

    27 Юни 2023 18:14ч.

    За пари и власт (властта у нас, пак е пари)! Това е мотивът на 90% от престъпленията, според статистиката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    27 Юни 2023 17:30ч.

    Gib niemals auf!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евровизия

    27 Юни 2023 18:09ч.

    Явно от американското посолство са решили у нас повече да няма избори, щото с "ювелирния" ход на Дремков подкрепата за Коцето моментално се удвоява...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мдаа

    27 Юни 2023 18:50ч.

    От няколко дена троловете на козяк, ни в клин ни в ръкав, призовават по сайтовете за забрана на Възраждане! Това съвпада по време със срещите на Кен Хаитянина с ЛГБТ -министрите от повереното му правителство! Днес нацистките управляващи скочиха на Възраждане- няма нищо случайно на този свят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя химик се оказа голям плъх

    27 Юни 2023 18:30ч.

    Усещането за безнадеждност е ужасяващо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С глупостите си Костадинов подава лесни топки на правителството и Козяк

    27 Юни 2023 18:33ч.

    затова винаги съм се питал: за кого играе всъщност той? Че то веднъж ли беше, дваж ли? Все глупости върши и дрънка, и с промените на закона за въоръжените сили през февруари, и с отказа си, че самолетите ни щурмоваци са в 404 (нещо с което дори министерството на отбраната не се ангажира), после с кьор фишека по Гешев, който според Костадинов Посолството били организирало, после с някакви щури призиви да се побеждава? Кого и с какво бе, аланкоолу, ще побеждаваш в мирно време когато изборите минаха? Където и да си по света службите ще дойдат да ти зададат този въпрос и с право, защото това им е работата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    27 Юни 2023 18:39ч.

    Като си такъв дървен философ, разкажи, как, според теб, трябва да се действа, за да се премахне този режим? Ей-така, точка 1, точка 2 и така нататък. Щото много станахте тарикатите, дето поддържате тези серсеми, но пък вънкашно сте големи критицити на враговете им, щото не били достатъчно крайни. Все другите глупави, вие все умни, ама един път един акъл не сте дали, как да станат нещата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    27 Юни 2023 18:43ч.

    Донякъде съм съгласен, че дава поводи на американската администрация и разпилява народната енергия за дреболии! Атаките в НС срещу онова нищожество, бяха безсмислени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оценяваме което виждаме, че работи против това, което искаме

    27 Юни 2023 18:57ч.

    а акъл се дава, ако някой ти го поиска, а ти да имаш впечатлението че Костадинов иска акъл от някого? Ако това поне разбереш, ще намериш причина за глупостите му, може и тя да главната, но само ако не е подставено лице. за което също има сериозни подозрения. А на другия ти въпрос как трябва да се действа, ще отговоря кратко: нищо от изброеното и свършено от Костадинов не бих направил и казал, и тогава той щеше да е в много по-ясно позиция без всякакви двусмислици. Защото и без неговата партия щяха да минат промените в закона за въоръжените сили, (про)даването на самолетите щурмоваци на 404, разследването на атентата срещу Гешев. А мъжкарските изхвърления да остави извън политиката щом са му по душа, докато е лидер обаче са опасни и то не само за него, а за каузата му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    28 Юни 2023 0:10ч.

    Аз питах, КАКВО БИ НАПРАВИЛ ТИ НА НЕГОВО МЯСТО, а не какви смяташ за неправилно от него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gen.Gurko

    27 Юни 2023 18:40ч.

    И този плужек тръгна по пътя на възраждащия се фашизъм у нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов е прав,

    27 Юни 2023 18:53ч.

    че това е безпрецедентна атака срещу политическа партия в "демократичната" ни история. Досега минпред да специално да свика пресконференция, само за да говори небивалици срещу някоя партия не е било. Но не знам дали плебса осъзнава, както викат на запад, "the gravity of the situation". Явно морковът при "Възраждане" не е сработил и остава единствено тоягата. Атаките са нефелни, разбира се, обвиненията са абсурдни - няма как да бъдат и други, но оттук нататък само ще се засилват. Явно "Възраждане" са последния бастион, при това парламентарно представен, пред тоталната ни окупация от демократичните ни "партньори". Пита се: къде е БСП в цялата ситуация?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария

    28 Юни 2023 0:55ч.

    БСП плюе Възраждане, защото са и виновни за лошите изборни резултати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи