Костадинов: Ще искаме отмяна на френското предложение и връщане на ветото

Костадинов: Ще искаме отмяна на френското предложение и връщане на ветото

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Относно вписването на българите в конституцията на Северна Македония Борел е заявил, че двустранните въпроси не трябва да бъдат обвързващи и не би трябвало да определят процеса на присъединяване.

Това негово изказване е показателно, че френското предложение за вдигане на ветото беше измама, с която Европейският съюз елиминира България като препятствие за членството на Северна Македония. 

В така създалата се ситуация "Възраждане" ще поиска отмяна на френското предложение и връщане на ветото за членството на Северна Македония.

 

 

 


 

Коментари

  • Нищо не можете да отмените.

    26 Юни 2023 19:56ч.

    Нито икономическа сила имаме, нито военна, а това ни прави нулев външнополитически фактор с нулева тежест. Обаче имаме банани и дънки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вън от ЕС и ОТАН!

    26 Юни 2023 20:15ч.

    ЕС се ръководи от същите безмозъчни елити, както и България. Техните инструменти са лъжи и измами в особено големи размери. Позицията на Възраждане е правилна, но срещу нея ще се обединят националните предатели. Сега мислят как да отменят референдума, че чак са се засилили да го изкарат противозаконен и противоконституционен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хич не са безмозъчни. Безмозъчни са тия, дето гласуват със светла надежда в очите, дерат се по форуми и си броят стотинките в крайна сметка.

    26 Юни 2023 20:22ч.

    Тия са студено-пресметливи, УМНИ мизантропи и стадомразци и трупат трилиони в личните си сметки за ЛИЧНО добруване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов казал ли това "Вън от ЕС и ОТАН"?

    27 Юни 2023 0:11ч.

    Аз не съм го чувал или чел в новините да го споменава. Ако наистина не е, значи бъркате желаното с действителното. За съжаление, именно затова вместо Възраждане на теория, имаме Израждане на практика, за което всеки различно мислещ е безмозъчен и предател.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боже, опази ни от посредствени хора

    27 Юни 2023 4:46ч.

    Израждане има само в объркания ти мозък. Човекът просто е написал своето мнение, че трябва да излезем от ЕС и НАТО, пък ти си започнал да пресяваш, какво е казал Костадинов. Аман от злобари и подставени лица, на които се плаща, за да намаляват подкрепата за Възраждане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моли Бога за себе си и ближните си

    27 Юни 2023 17:41ч.

    а за тези, които определяш като имащи объркан мозък отговорността си остава твоя. Какво объркано има се обясни на човека искащ "Вън от ЕС и ОТАН", че чука на грешна врата, защото Костадинов никога не е поддържал, дори споменавал такова нещо, следователно няма логика да поддържа партията на Костадинов, щом иска такива резултати? Вие явно смятате себе си за патриот работещ за идеална цел, но заедно с това отричате правото на другите да са такива, щом не вярват в реалните дела на партията на Костадинов (не искам да я наричам с името с което са се регистрирали защото за мене това име е свято)?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя да престане да гледа втренчено

    26 Юни 2023 21:32ч.

    все едно държи реч в Мюнхен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До безименния критикар

    26 Юни 2023 21:47ч.

    Айде стига де, това е снимка от предизборен плакат. Отправяй възраженията си към редакцията, че е решила точно тази снимка да публикува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Във война сме с държавата на

    26 Юни 2023 23:01ч.

    Която този се хвали, че е агент. Забрана на Израждане и изселване в Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Невероятната ви глупост ще ви изяде главите

    26 Юни 2023 23:21ч.

    Глупаци евроатлантически. Във война сте, но сте на страната на злото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наистина имаме огромен проблем, и той е

    27 Юни 2023 10:16ч.

    че огромен брой хора, предимно в столицата ни, които безпроблемно и съзнателно употребяват понятия като "Израждане", само защото приемат нихилизма си за здравомислие и инакомислие. ИНАКО- от какво? От позицията на натегачите Пеканов, Василев, Петков, която е, че България не може и не бива да се съпротивлява на глобалистките напъни? Специално тези тримата са били напазарувани (със стипендии за чужди реномирани университети) поне десетилетие напред... Семейство Сорос се грижат за проектите си, а потенциалът им да въздействат на приемателните комисии във всички университети по света е прочут. Нашата Кристалинка е пример за това... Единствено Виктор Орбан им показа среден пръст... Забравихме ли, че създателят на UKIP (UK Independence Party), Nigel Farage е посветил/пожертвал 25 години от живота си за онзи вот, при който се реши UK, една от основателките на ЕС, да напусне (уж) съюза. Междувпрочем и онзи драматичен вот си беше театър за наивници... Междувпрочем британците НИКОГА не се отказаха от националната си валута. Също като Унгария, Полша, Чехия, Румъния. Швейцария напълно се откачиха от еврото, те бяха "вързани" като нас до 2014 г... И ние не бива да се отказваме от ЛЕВА. Не е в наш интерес. Само от амбицията с която ни тласкат към него би трябвало да ни светне, че това ще бъде непоправима грешка. А задето Костадинов се осмелява да изрече това, което е полезно и добро за нас, хоричка като коментаторът по-горе прекръсти партията им "Израждане"??? Изобщо разбирате ли какво означава прекрасната българска дума "Възраждане"? Каква друга надежда имаме в тези мракобесни времена...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Надеждата винаги върви с истината

    27 Юни 2023 18:01ч.

    защото да се надяваш на лъжовното и грешното,то е да чакаш от умрял писмо. А Костадинов кога е бил верен на истината? Винаги казва само тази част от нея, което му помага да прокара своите внушения, и когато цитира историята, и когато защитава едноличните си политики, наложени на групата му в НС. Затова не говори за чужди лидери и техните решения прокарани за други народи, за да оправдаеш непремерените и направо глупави изказвания на Костадинов у нас. Съвсем не е той първият, който е изрекъл и предложил референдум за еврото, потърси например информация за доцент Сарийски и другите. Партията на Костадинов имаше човешкия ресурс да осигури хора на видни места за да събират подписи, това е така, но да се биете по костадиновски в гърдите, че само вие спасявате лева, е поредна ганювщина. А с ганювци малко хора искат да работят и това, че те са използвали това свято име от нашата близка история, с нищо не ги променя защото живеем във време, когато думите изгубват смисъла си щом политици се лигавят с тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сърнела,

    28 Юни 2023 12:26ч.

    ти ли си това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи