Костадинов: С кандидат-кмета на "Възраждане" за Варна Коста Стоянов от 21 години вървим и гледаме в една посока

Костадинов: С кандидат-кмета на "Възраждане" за Варна Коста Стоянов от 21 години вървим и гледаме в една посока

Следвайте "Гласове" в Телеграм

„С Коста Стоянов  вървим и гледаме в една посока вече 21 години. От толкова време имам честта да познавам моят съмишленик, който в неделя ще се бори за доверието на варненци като кандидат за кмет на морската столица. Ето защо съм горд, че ще имам възможност да гласувам за него, защото като варненец искам градът, в който съм роден и живея, най-накрая да има достоен кмет! 

Кмет, който да работи за града, да го познава, да го обича и да се раздава за него.

Кмет, който да го изчисти, разхубави и озелени. Кмет, който да докара инвеститори, за да отворят нови работни места. Кмет като Коста!

Варна заслужава всичко това. В неделя Коста Стоянов ще отиде на балотаж, а следващата неделя ще го спечели! И ако трябва да съм най-точен, няма да го спечели той, а ще го спечелим всички варненци, които искаме да живеем и да отглеждаме децата си в най-красивия български град - царицата на българското Черноморие, Варна!“, това написа председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Инж. Коста Стоянов завършва промишлено и гражданско строителство в УАСГ  – София и „Спортен мениджмънт“ в НСА. От септември 2000 до януари 2018 година работи в Община Бяла на ръководни длъжности като директор на дирекция и заместник – кмет. Бил е и общински съветник. От януари 2018 до октомври 2022 е изпълнителен директор на местна инициативна група „Долни чифлик и Бяла“, изпълняваща Стратегия за Водено от общностите местно развитие (ВОМР) по Програмата за развитие на селските райони, Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и Оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност“. През това време са финансирани и изпълнени множество проекти на общините Долни чифлик и Бяла, проекти на местни НПО и на местни частни компании. Той е външен експерт по ЗОП, включен в списъка на Агенция за обществени поръчки под уникален номер ВЕ-2178. Оценител е на проекти, финансирани по европейски програми. До 2018 година е член на Постоянната комисия на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) по Управление на средства от Европейските фондове. Той е и  Действащ футболен агент, вписан в регистъра на БФС под номер 0019, с осъществени трансфери на няколко български футболистки в чужбина и е с богат опит в организирането на големи спортни мероприятия. Организирал е следните по-големи събития: Милан Джуниор Камп 2017 – детски футболен лагер с участието на над 130 деца от страната и чужбина; Интер Академи Камп 2018, 2019 и 2021 – детски футболни лагери с участието на общо над 300 деца от страната и чужбина, под ръководството на треньори от академията на Интер; Бяла Къп 2016, 2017 и 2018 – младежки футболни турнири с международно участие; Лекции за спортно кариерно развитие на деца и юноши. През 2022 година участва в предаването „Стани богат“, където печели десет хиляди лева и стига до 12-ия въпрос за 20 000 лв. На парламентарните избори през 2022 година е избран за Народен представител в 48 Народно събрание от 3 МИР Варна, където е и председател на   Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и е член на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. На парламентарните избори през 2023 година отново е избран за Народен представител в 49 Народно събрание от 3-ти МИР Варна от листата на партия „Възраждане“.  Инж. Коста Стоянов е кандидат за кмет на Варна, издигнат от "Възраждане" и ще се бори за доверието на варненци на 29 октомври 2023 г. 

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи