Костадинов: Проектокабинетът на проф. Габровски е демонстрация на ГЕРБ

Костадинов: Проектокабинетът на проф. Габровски е демонстрация на ГЕРБ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Кандидатурата за министър-председател на проф. Николай Габровски и предложения от него проектокабинет са демонстрация на ГЕРБ. Това заяви в студиото на “Здравей, България” лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов. 

“Не коментирам имената в проектокабинета. Ние винаги сме коментирали само политиките. Кандидатът за министър-председател не е от значение. Важни са политиките, които този проектокабинети иска да спазва. Ние не ги виждаме като национални интереси на България”, каза Костадинов. 

Той определи проектокабинета на проф. Габровски като “демонстрация” на ГЕРБ. “Фактът, че в него липсват ярки лица от структурите на ГЕРБ е доказателство за това нещо”, смята Костадинов. 

Той отрече предложения от кандидат министър-председателя експертен кабинет да е възможен. “Няма как да има експертен кабинет, който да е независим политически. Въпреки, че това се опитва да докаже професор Габровски”, смята лидерът на “Възраждане”. 

“Решенията, които се взимат в това НС, и амбицията парламентът да излъчи кабинет, който да продължава политиката на това НС, е много по-лоша перспектива, отколкото новите избори”, каза още Костадин Костадинов, който призова другите партии “да стигнат до прозрението, че трябва да следват интересите на своите избиратели, а не интересите на хората, които ги лансират в политическия живот”. 

Той отрече да има шанс за съставяне на правителство с третия мандат. “Най-доброто решение са новите избори. По-добре ужасен край на този парламента, отколкото ужас и безкрай и след това да се опитваме да влачим някакво зомби-правителство”, заяви Костадинов. 

И заключи: “Този проектокабинет окончателно демаскира българския политически елит”.

 


Източник: NOVA TV

 

 

 

 

Коментари

  • рукола Z

    13 Дек 2022 9:59ч.

    Коце, аз искам да знам какво имаше в онзи списък, засекретения с помощ за усрайна, който ти удобно НЕ отиде да видиш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • салато, питай някой друг, от партиите на войната

    13 Дек 2022 11:49ч.

    Ако помниш, Възраждане се обявиха за НЕУТРАЛИТЕТ на България в този конфликт и гласуват ПРОТИВ изпращането в Украйна на каквито и да е оръжия, амуниции или военно-техническа помощ. Тъй че депутатите на Възраждане и на БСП са извинени за липсата на интерес към секретния списък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    13 Дек 2022 11:56ч.

    Самият факт, че е секретен, означава, че ще праюат неюо, което е от национална сигурност и щом предпочиташ да не знаеш какво е, значи се застраховаш да не алармираш навреме... това е, малки, но съществени знаци. Отдавна се научих да не вярвам на лаладжийски приказки под върбата, а да гледам делата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    13 Дек 2022 12:22ч.

    "Кандидатурата за министър-председател на проф. Николай Габровски и предложения от него проектокабинет са демонстрация на ГЕРБ." Бойчо благородно предлага Габровски, Деса. Севи. Томето и даже Корнела и Коцето да идат да му бият чембери на двора в Банки, и да докаже своята индеферентнос, инфренттнос и колиматорство във казуса с правителството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    13 Дек 2022 12:40ч.

    От ДПС са поискали и те да бият чембер в подкрепа на правителството .. Няма да бият мощен шут, обратно, а са поканили Кьор Осман Мутлучобан от Комунига, Кж, да бие чембера на тайно място, южно от кръста....Нежно и леко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И заключи: “Този проектокабинет окончателно демаскира българския политически елит”.

    13 Дек 2022 15:03ч.

    Руснаците наричат своя "елит" от крадливи и корумпирани евреи елитка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Игрите на дявола

    13 Дек 2022 15:54ч.

    Естествено, че е демонстрация! Водещият мотив е да се провокира някаква позитивна транзакция, да се случи нещо, което е инициирано от тях, което да послужи за основание да се твърди, че наложената блокада над тази крадлива и безпътна клика е вдигната, че вече се говори с тях като с партия, която може ад е "партньор". Партньор на кого и в какво? Я помислете по този въпрос! А-аа, верно! Онези с порциите ги подкрепят! Иначе, знаем си много добре, че геппс никога не е била и никога няма да бъде партия. Чий представител може да бъде тя?! То и с другите партии е така, но те с времето са си заплюли по една измислена "стори" и си я въртят. А геппс какво да кажат - ние сме проектът на БХ, който кара с 200, набива акъл на президента, редовно продънва нощните шкафчета в спалнята си, където държи тежки кюлчета и пачки, че да възбужда прекрасните госпожи! Ние сме негодници, които не стават за нищо, ама и ние искаме да ..., а най-накрая се намери един вълк, който е навлякъл овчи кожи и даде леб, че да има да хапнет нещо и чааветата дома. А идеологията ви каква е! Чи кво е туй идиология?! Довечера ще питам балдъзето, че то е най-учено и утре че ти кажем!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи