Костадинов призова всички българи да излязат на протест, за да подкрепят миньорите

Костадинов призова всички българи да излязат на протест, за да подкрепят миньорите

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Протестът на миньорите не е само протест за работните места на хиляди българи и свързаните с тях сектори, но и протест, който настоява енергийната система на България да бъде запазена.  Решенията, които управляващата сглобка на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ иска да вземе, поставя страната ни пред риск за режим на тока или ток на многократно по-висока цена.

Припомням, че Народното събрание взе решение от 2026 г. домакинствата да минат на либерализирания пазар, което означава, че всеки българин ще се сблъска с това, с което се сблъскаха българските предприемачи - по-високи сметки за ток.
Костадинов призова всички български граждани да излязат на 12.10.2023 г. в своя град, за да подкрепят протеста.

 

 

Коментари

  • baba Pena

    10 Окт 2023 17:03ч.

    За София - събираме се в 17 ч. на площад "Независимост" : https://www.facebook.com/events/353725923754214/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    10 Окт 2023 17:47ч.

    Моля да проверите накрайниците на бастуните си, да не увредите новонаредените павета :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кмете, за тебе

    10 Окт 2023 17:50ч.

    тока идва от розетката.. нали жълтопаветни ми тъпако?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Динозавре

    10 Окт 2023 20:36ч.

    ток, вода, интернет, това са ютилити услуги, общодостъпни на база абонамент/партида. Изобщо не ми пука откъде и как идва. Тия на Тракия са диспенсъбъли, динозаври като теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    10 Окт 2023 21:10ч.

    От такива дебелашки "не ми пука" изрази се стигна до безхаберието на политици, а след това и до нещастия за всички.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валери

    10 Окт 2023 18:00ч.

    Браво, Костадинов! Откога чакаме един истински водач да призове за протест срещу тройната коалиция и в подкрепа на истинските българи с чест и достойнстно - миньорите и енергетиците. Българи, вдигайте се! Или те ще ни унищожат, или ние ще изметем престъпниците от властта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само минавам

    10 Окт 2023 21:12ч.

    Костадинов да си погледне кадрите! Понеже "ще стигне далеч". Болен Лидеров 2. Ако си въобразява, че "може" да управлява с тези "кадри" е глупак. А не ми изглежда такъв. Значи играе за "овладяване на протесния вот", като патерица на ГЕРБ. Много жалко. Много! На практика - политическо менте. Поредното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Добри, ти ли си?

    11 Окт 2023 1:49ч.

    Ама много му завиждаш ти, мноооооого.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смислов

    10 Окт 2023 21:16ч.

    Миньорите, а? Навремето ЪТЪКА прави референдум за АЕЦ. И? Този използва миньорския протест за партийни "нужди". А "нуждите му" са онези които му шепнат спонсорите. Костадинов е абсолютно менте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какви "партийни нужди", какви пет лева, Смислов?

    11 Окт 2023 1:56ч.

    Не проумявате ли, че разрушаването на ТЕЦ-овете е последната сламка, която ще ни прекърши гръбнака? ВСИЧКИ трябва да излезем и да подкрепим миньорите срещу решенията на тези нагаждачи! Защото цял свят си пази техните топлоелектроцентрали, Германия ги пуска - втора зима вече, а азиатците - Индия и Китай дори строят нови, само ние сме се повели по акъла на нищожества като Атанас Пеканов, АкаДенков, Василев и Петков и ще си унищожим целият отрасъл само да ни "хареса" ЕС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джак

    11 Окт 2023 8:20ч.

    Типично по български се оплюва човека, който говори истината, а се аплодира този, който изрича мазни лъжи. Хора, осъзнайте се, само Възраждане остана да се бие за българите. Не се поддавайте на гнусната пропаганда, която и за миг не е спряла да излива казани с помия върху Възраждане. О питаха се да я пришият към кого ли не, но виждате, тази партия не влиза в безпринципни коалиции. А сега сте тръгнали да търсите под вола теле, вместо да излезете и да подкрепите протеста.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изкормвача

    11 Окт 2023 14:47ч.

    Първо - НИКОЙ не спори, че казва истината. В случая истината е ясна за всички. Второ - и какво ще постигне по този начин, освен наливане на някой друг глас (евентуално) за партията му, която е пълна с дилетанти, селски тарикати и криминални. С тях ли ще управлява Държава? Даже онова което е останало от Държавата. Това е несериозно. Първо да си оправи собствената партия. И после да оправя енергетиката. Най-малкото е несериозно. А и е много съмнително качество, мязещо на герберастка патерица!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • народът подкрепя миньорите, но

    11 Окт 2023 8:36ч.

    няма да излезе на масови протести. Трябва политинженерите да вкарат в употреба нови по-ефективни и по-ефектни способи на класова борба. Масови протести, като естествено възникнало явление, са невъзможни, поради механизмите на капиталистическото заробване. Ако много шаваш, вдругиден оставаш без хляб. Символната подкрепа, с поставяне на лентички или значки, може да има голям ефект от безсмислените шматкания по улиците, наречени протести. Чак когато работниците превземат властта, ще могат да си правят грандиозни манифестации на победата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов, Костадинов, Костадинов !!!

    11 Окт 2023 15:24ч.

    И докъде ще стигнете по този начин? До нов "златен пръст"? Хубаво - Опозиция. Обаче нищо оригинално, напротив - заучени фрази и американски стил и тип политика. Нищо чудно да изгреете като таен проект на ПосолствоТо, срещу което ужким се борите, а реално обслужвате. Само като гледам как ви отразява американската НОВА сте ми повече от съмнителни!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петък, 13 октомври

    11 Окт 2023 15:27ч.

    Костадинов, Възраждане ще се преброи наесен - на 30 октомври по кметове и по общинските съветници!!! И по резултатите ще ви познаят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи