Костадинов пред бургазлии: Властта е във вашите ръце

Костадинов пред бургазлии: Властта е във вашите ръце

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Властта е във вашите ръце! С тези думи председателят на „Възраждане“ д-р Костадин Костадинов, се обърна към бургазлии, които дойдоха за отворената среща с него и кандидата за кмет на общината Тодор Ангелов.

„Възраждане“ е явление, което не само преначертава електоралната карта на България, а се превръща и в европейско явление, посочи Костадинов.

Предстоят ни 256 избора в цялата страна и след тях ще сме втората политическа сила, каза лидерът на формацията. Ако успеем да спечелим всички кметски места, които сме си поставили за цел, това ще е малка революция, коментира Костадинов.

Той призова дошлите за срещата да уважават всички граждани и да се борят за тяхното доверие и като пример посочи, че „Възраждане“ имат 30 000 гласа от бивши избиратели на ПП-ДБ.

„Подведени хора винаги е имало, нашата работа е да им отваряме очите.“, подчерта той.

Кандидатът за кмет на община Бургас Тодор Ангелов акцентира на срещите с хората, които „Възраждане“ организира от началото на кампанията.

„Търсят ни за съдействие за „дребни проблеми“, чието решение е лесно, но хората са забравени от управляващите.“, каза Ангелов и подчерта, че ако бъде избран за кмет, той няма да си седи в кабинета, а ще е сред хората.

Ще обиколя и всички търговски представителства на големи компании, всички търговски аташета на посолства в търсене на инвеститори в производства с добавена стойност, за да съживим икономиката на Бургас, подчерта Тодор Ангелов.

Създаването на кръвен център, засаждането на зелени пояси от ниска растителност около основните пътища, домове за възрастни хора с достъпни такси бяха част от темите в предизборната програма, които кандидатът за кмет на „Възраждане“ засегна пред гражданите.

Бургазлии задаваха въпроси към д-р Костадин Костадинов относно националната сигурност, инициативите за създаване на американски бази, възможностите за чуждестранни инвеститори.

Председателят на „Възраждане“ се обърна към хората с призив да вземат решение за бъдещето си, защото то е в техни ръце.

„Имаме два избора пред нас – „Възраждане“ или пълна разруха.“, завърши д-р Костадинов.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

 

 

 

Коментари

  • >>>

    18 Окт 2023 16:04ч.

    Възраждане се очертават наистина, като силата, която може да противодейства на сегашната уродлива Сглобка. Но това трябва да се случи и с подкрепата на останалите опозиционни сили, иначе процесът ще е дълъг и мъчителен… Не е ясно, в какво може да се превърне в бъдеще Възраждане (за добро или лошо), защото на всякакви метаморфози сме се нагледали през последните три десетилетия, но така или иначе, за момента Възраждане нямат алтернатива. Те са единствения носител на избавление от шайката на настоящите национални предатели и послушни колониални псета, които вилнеят в България и я съсипват с всеки изминал ден! Ако ще, да нарочим "възрожденците" за "по-малкото зло", те са единствените, които са способни на промяна на статуквото, към настоящия момент. Факт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бургазлия

    18 Окт 2023 16:12ч.

    Уважавам принципите на партия "Възраждане", но не разбрах как е възможно да издигнат за кмет на Бургас този персонаж, който не вдъхва доверие и към момента е сменил всички политически партии. Човек трябва да има някакви принципи, ако търси доверието на хората. Ако се прехвърля от партия нв партия, заради интереса си, то тогава се губи и доверието. Оставям настрани въпроса, че няма опит и не може да бъде конкуренция на настоящия кмет на морския град. Не одобрявам напъните "на всяка цена", затова и отправям доброжелателен съвет към ръководствоот на "Възраждане" - подбирайте си кадрите, проучвайте ги, за да не заприличате на други политически сили!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гласувал съм

    18 Окт 2023 17:16ч.

    за "Възраждане' поради нямайки избор. Съветвам ги да не се самозабравят. Видяхме Сидерова дибидюз, видяхме вайводата. Стига толкоз майтапи и разочарования! Не се бъзикайте с националната идея!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eхх ... точно пък ТА

    18 Окт 2023 17:33ч.

    Не знам дали е работил и един ден през живота си

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eхх ... точно пък ТА

    18 Окт 2023 17:49ч.

    Преди около 2 г. мернах, че е втори в листата за народни представители от Бургас и писах лично до Костадинов. Всъщност, беше скоро след произведени избори и тогава го скриха/разкараха от листата на Възраждане. Но сега отново оставам с лошо впечатление, виждайки че го бутат за кмет. Не живея вече в Бургас, но смея да кажа, че познавам ТА - цял университет го ненавиждаше и беше тероризиран от неговият студентски съвет. Освен малкото, които „играеха“ с него и му въртяха схемите... Но пък беше несменяем като председател на студентски съвет, а и изземаше някои функции от административните звена на университета. Като казвам, че вероятно не е работил и ден през живота си (вероятно на хартия нещата стоят по друг начин), вероятно може да се досетите от какво се издържаше. Вярно е, и че мина през (почти) всички партии навремето. Абе, възможно е да се е очовечил, но някак не мога дори да си го представя. Познавах и жена му - тя беше свястно момиче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм!

    18 Окт 2023 18:23ч.

    Гласове, така наречени, не струвате пулната пара. Айде къш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    18 Окт 2023 18:27ч.

    Възраждане не е обикновена политическа формациа, която се бори за власт. То е противовес на цялата евроатлантическа банда, която управлява от 30 години насам. Затова там няма много пари, нито далавери. Няма и много препратки към външни "авторитети", освен към подобни явления от други европейски държави. А Костадинов е световен лидер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    18 Окт 2023 19:22ч.

    Чак пък световен лидер! Не преувеличавайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    18 Окт 2023 20:14ч.

    До читател: Когато съпоставям какво говорят политици (в смисъл президенти и премиери) от други държави и наши политици идвам до прилагателното "световен". В Европа чуйте думите на Шолц, или Макрон, или Урсула. Слушам също Вучич и Орбан. Не ми се говори за пакистанеца от британия. Подобни качества показват само големи лидери, като например Ердоган.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

    19 Окт 2023 8:07ч.

    Кадрите решават всичко! А вашите или по-точно твоите кадри ще ги видим на 30 октомври. И по резултатите ще ги или по-точно ще те познавам. За кой играеш, чий интерес защитаваш и на кой Господ се кланяш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи