Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият. "Величие" е американски проект

Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият. "Величие" е американски проект

"Ние сме големи оптимисти за бъдещето на Европа като европейска, като дом на европейската цивилизация, която ние българите сме създавали. Но ЕС с неговата политика в момента е заплаха за европейската цивилизация", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в предаването "Денят започва с Георги Любенов" на БНТ. 

В момента "Възраждане" работи за създаване на собствена група в Европейския парламент и това е основното, съобщи Костадинов.  "Група, която ще има десетки депутати от поне седем държави, даже девет, които ще говорят едно и също нещо". Тя вече си има име, но Костадин Костадинов отказа да каже какво е то. 

"Никой от "Възраждане" няма да подкрепи този кабинет, то е ясно. Въпросът е кой или кои ще бъдат тези, които ще излъжат избирателите си", така той коментира бъдещия кабинет.  Според него ПП-ДБ трябва да си "изкопаят една дупка и да се скрият". 

"Няма как да кажем, че някой е попречил за по-ниската избирателната активност, защото имаме 32%, което е най-сериозният проблем. На практика българският народ гласува вот на недоверие на собствената си политическа система и което е още по-лошото на собствената си държава", коментира лидерът на "Възраждане".

"Това е американски проект. То това се вижда от космоса", каза лидерът на "Възраждане" за партията-изненада на тези избори "Величие". 

По отношение на гласовете, които отидоха за партия "Величие" Костадинов каза, че те са изкопирали "Възраждане". "Когато имаш една ярко изразена опозиционна политическа сила в парламента, която е основна заплаха за основния действащ политически ред в страната, когато се появят още двадесет политически партии, които говорят едно и също и се опитват да разводняват вота, когато някой пречи на опозицията да победи, това означава, че той работи за управляващите", смята той.

Костадинов отказа да коментира "Величие" с думите, че не е психиатър, и съжали техните избиратели. Според него именно тези избиратели ще бъдат разочаровани и ако има нови избори, това ще намали още повече избирателната активност. По думите му, ниската избирателна активност през последните години се дължи именно на "поредица от лъжи". 

"Хората казват - ние гласуваме за промяна, а те ни слагат ГЕРБ и ДПС в управлението. Така, че когато имаме такава системна лъжа, постоянно проповядвана, постоянно показвана в медиите, в един момент хората махат с ръка и казват "майната им - всички са лъжци", каза Костадинов. Според него "когато народът не вярва в държавата, държавата е поставена на карта. На карта е поставено оцеляването на българската държава".

Според Костадинов ДПС е заплаха за националната сигурност. "Говореше се в цялата страна, че има масово купуване на гласове за ДПС, а МВР не направи нищо", посочи той. "Когато българският народ сам се отрече от своето чедо, някой друг ще го припознае", добави лидерът на "Възраждане".

Костадинов смята, че вотът на последните избори е политически, задкулисен, финансов и етнически вот, което може да изяде дори и първата политическа сила ГЕРБ.

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Добре де, американски, американски проект са Величие

    16 Юни 2024 10:58ч.

    Не се карайте! И извънземен да е, само 13 човека. Лошо са се постарали американците или извънземните

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И "Консервите" и те са американски проект

    16 Юни 2024 11:08ч.

    81 000 гледания има Марков при тях за един ден. Костадинов мъжди с две три хиляди посещения, я има, я няма

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • При Беновска, от вчера Марков пак има вече 10 000 гледания

    16 Юни 2024 11:11ч.

    Костадинов стои на 6/ 7 000 от четири дена

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    16 Юни 2024 11:12ч.

    Чрез "Величие" се отклониха гласове, които щяха да отидад във "Възраждане"! Така, че не можем да кажем, че американците не успяха! За пореден път те пак ни надцакаха! Те винаги имат два варианта-добро и лошо ченге и за който и да гласуваме, все при тях отиват гласовете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възраждане си запазиха електората

    16 Юни 2024 11:16ч.

    На какво основание някой е решил, че има капацитет за вдигането му. То и Борисов е самовлюбен, но се държи по-мъжкарси, Костадинов е мъжка истеричка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    16 Юни 2024 11:37ч.

    Така нареченото величие са новото пп. Сллед два месеца ще пищите, че Костадинов пак е бил прав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • блокиран

    16 Юни 2024 12:42ч.

    което какво казва: че тоя хортува истината от последна инстанция? или че iq на гледалите го е над 50, примерно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коцето верно ми хареса

    16 Юни 2024 12:44ч.

    дразнят ме някои маниери на изказа му, но трудно е да отрека по същество казаното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Секта

    16 Юни 2024 13:09ч.

    Тези от Величие са Секта, интересно е че много политици и журналисти го знаят, но всеки мълчи. Голям Страххх.Задай " Как сциентолозите Управляват парите си?-" и вижте как световно известния сциентолог СЦИЕНТОЛОГ Марк де Турк на 31:08 в клипа заснет в студиото на "together bulgaria" на ИВЕЛИН М. рекламира да се инвестират 30% от ПАРИТЕ в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.На страницата им се предлагар мн. книги на Л. Р. Хъбард създателя на СЦИЕНТИЛОГИЯТА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Странно защо журналистите мълчат

    16 Юни 2024 13:13ч.

    Има у нас хора, на които ако им кажеш: "пазете душите си", няма да обърнат внимание или дори ще се изсмеят, до такава степен духовността ни е сломена. Но на увлечените от сциентологичната секта може да се каже и така: "хора, пазете парите си" - та дано някой да се впечатли най-сетне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Секта

    16 Юни 2024 13:34ч.

    В документалния филм излъчен на 26.06 2012 по националната немска Телевизия "ARD", „Die Spitzel von Scientology – Der Sektengeheimdienst OSA“, посветен на Тайнате Служби на Сциентолозите -The Office of Special Affairs (OSA), се доказва как Американските Консулства по целия свят "отварят "Врати" за Сциентологията във Обществото и Политиката" Има го в ютюб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Накрая "властите" на петата българска "държава" просто ще се разотидат кой от къде е

    16 Юни 2024 11:02ч.

    Ами що ли не почнат от сега да вазират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    16 Юни 2024 20:37ч.

    Липсата на обединение при Опозицията е лош знак за Страната . Със завист и злоба нищо не се постига .......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво има да се копира от Възраждане

    16 Юни 2024 11:02ч.

    Този човек наистина се е самозабравил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    16 Юни 2024 11:11ч.

    Те ПП-то сами няма да си изкопаят дупката. Ний, вий трябва да я изкопаем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Според него ПП-ДБ трябва да си "изкопаят една дупка и да се скрият".

    16 Юни 2024 11:12ч.

    От ден на ден става все по-интересно да гледаш истериите на нашите политически пълководци

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ирония и сарказъм

    16 Юни 2024 11:32ч.

    Прави впечатление, че говоренето на Николай Марков няколко години преди да реши да влезе в политиката, беше много радикално, призоваваше да не се гласува, но сега е друго, дори е готов да преговаря с Борисов за подкрепа. Обяснението на Марков е, че ползва ирония и сарказъм, но е време същият да уточни кои от неговите послания и намерения са били истински, кои са ирония и сарказъм. Трябва да обясни например, каква е позицията му за окупационните американските бази към настоящия момент и дали предишните му изказвания за американските бази са били ирония и сарказъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе

    16 Юни 2024 11:42ч.

    Кога е казвал Марков, че щял да преговаря с Борисов за подкрепа? Или ще кажеш още, Марков твърди, че бил генерал-майор?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доктора

    16 Юни 2024 11:50ч.

    Марков, вместо да се занимава да лъже застаряващи лелки по телевизора, да вземе да обърне малко внимание на собственото си здраве. Има да лекува затлъстяване, омазнен черен дроб, диабет, сънна апнея, хипертония и шизофрения. Нещата са сериозни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    16 Юни 2024 12:43ч.

    От 17:58 минута. Мнението на Марков за базите на НАТО: https://www.youtube.com/watch?v=9yKKiYWPdsU&t=44s

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    16 Юни 2024 12:58ч.

    Абе 16 Юни 2024 11:42ч.Те, той твърди, че е полковник, но се оказа, че не е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    16 Юни 2024 11:41ч.

    Абе ако трябва да бъда честен, след изборите гледах няколко дълги предавания с Николай Марков... и ми звучеше кохерентен и адекватен! Леко дори се засрамих, че и мен ме беше хванала женската хистерика и следизборен ПМС! Кръстът от Атон действа, поне на мен... да е жив и здрав полковникът и Коце който трябва да следи и си записва, щото нещата се развиват и трябват нови възрожденски мантри и проблеми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайдее и Виктор произведе подполковника

    16 Юни 2024 11:58ч.

    в полковник! Оставете Марков сам да се възпроизвежда в по-висок чин! Той от години неуморно и безукорно от журналисти и публика прави това!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    16 Юни 2024 12:13ч.

    Видях го на живо и не ми се видя толкова страшен(хапваше баничка, по човешки), наистина реакцията е странна предвид всички други престъпници и луди които населяваме територията, той ли пък е най лошият? полковникът е знак за промяна и ми е симпатичен! Свинята Бойка отведе политическото говорене до дъното, унищожи журналистиката и мисленето на политически теми, щото беше тъп едно-книжник, престъпник и лъжец! Вярвам че полковникът е с мисия да оправи това и да смени начинът по който се говори за политика, и това ако го направи, ще бъде много важно и спасително за България, защото сме изпаднали в много тежък тупик и безсмислие, заради мутрите и мафията, седим Богребани в тинята на блатото, като свиня ни напред ни назад!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    16 Юни 2024 12:48ч.

    Ем, те и кирчо и кокорчо звучаха добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    16 Юни 2024 12:54ч.

    Не съм съгласен никога не са звучали добре, стояха плоски и пластмасови! Полковникът е друга чаша и ще трябва да пием от нея, до дъно :) Полковникът е яхнал зайтгайста и говори интересни неща, защото наистина така вече не може, да се продължава с гербаджийската простотия и посредственост и каквото кажат началниците, трябва да почнем да мислим и говорим по актуални теми от настоящата световна промяна и които пряко ни засягат, не може вече с банкянският толуп на мисълта!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    16 Юни 2024 13:28ч.

    Викторe , марков лъже като разпран. Между другото спрях да пия от тази чаша след интервюто, при Н. Колев от началото на годината. "Лъже ли Николай Марков за Възраждане?"- https://www.youtube.com/watch?v=EmNMDofHwuo&t=305s

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    16 Юни 2024 11:56ч.

    Мислещите ,родолюбиви българи подкрепихме и ще подкрепяме Възраждане. Пак имаше,, ала-бала,, , разбира се. Разбира се, че ,,Величие,, е американски ,, балон,, , но много невежи ще я ,,припознаят,, като тяхна Партия- ами точно, де...за овце

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    16 Юни 2024 12:04ч.

    Вие мислещите можете ли да кажете едно нещо, което Възраждане са се хванали да правят и са постигнали някакъв резултат, щото на вас все някой ви пречи, все някой ви проваля. Да чакаме ли за пълно мнозинство да свършите нещо или вече е ясно защо нищо не можете, освен с Тошко да се хилите и лигавите в Парламента?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    16 Юни 2024 12:09ч.

    Индианецо , оди в ,,Хисторическия парк,, , той е за исторясали..и индианци ,каквито явно има на територията на България. То и Ивелин казва, че книгата, която го е направила мъж е ,,Синовете на Великата мечка,, ( що се сещам о за един друг ,,книжовник,, дето прочел Винету...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • RE :Майна 16 Юни 2024 12:09ч.

    16 Юни 2024 21:21ч.

    "Чики" , не срами името на тази велика общност! Или вече и "Пловдивчани в повече"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники Маус екскурзианта

    16 Юни 2024 12:02ч.

    С просто око се вижда, че великите са поредното творение на посолствоТО. Простите идиоти умрЕха! Да живеят великите идиоти! Ликуй народе! Иде правителство на тиквата с малко помощ от неговите приятели подполковнижоте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    16 Юни 2024 12:04ч.

    Вижте кой стои за д Величие и дано Ви просветне какъв е този ,,Исторически парк,, ... Това го копнах от друг сайт ,,Копирам ви нещо , кой стои зад ,,Исторически парк,, , дано се замислите .. ,,Да ви добавя още нещо, което е индиректно свързано с балоните и в частност „величие“ 🙂 . https://www.youtube.com/watch?v=Cij7Lx1cZKU ,,Въпросът ? Това, което го държи започва да се произяснява. Ако не знаете какво е Сциентологията, кой е Хъбърт и компания, Дианетиката и т.н. 🙂 .,, https://www.youtube.com/watch?v=–Y3ntzzA

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • игри на тронове

    16 Юни 2024 12:44ч.

    Пуснете си в тръсачката Сциентология и войната в Украйна. Ще изкочи интересна информация. Намерете какво казва зам секретаря на Съвета за безопастност на Русия Алексей Павлов за участието на сциентолозите и Църквата на Сатаната в Майдана. Руснаците са знаели още от 2009 за разпространението на този култ в Украйна. https://bitterwinter.org/russian-official-calls-for-desatanization-ukraine/ - това е само една част - атлантите се опитват да опровергаят истината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Се....

    16 Юни 2024 14:12ч.

    Цитат от страницата freeboss.bg на сциентолога Марк де Турк който е обучил и много Българи, особено в областа на " човешки ресурси" и "личносто развитие": "Украйна, Киев, 15-ти октомври, 2016. Повече от 3000 бизнесмени, които участваха на конференцията Forum One, видяха кратката мотивираща презентация на Марк де Турк. Темата на презентацията беше Скалата на тоновете на Л. Рон Хъбард. Насладете се на снимките!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кашпировский

    16 Юни 2024 12:05ч.

    Коцето по-малко да се заяжда и повечко да тренира хипнозата, че очевадната му простотия разфокусира, иначе праведните му, последователи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    16 Юни 2024 12:13ч.

    Това с психиатъра е страхотно. Гласоподавателите на оня дебелия с кръста на шкембето и простия Ивелин също се нуждаят от стационарно лечение

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    16 Юни 2024 12:13ч.

    Защо ..усещам, че тези, които са се събирали в този ,,резерват,, Исторически Парк е секта- ,, По повод твърденията, че се молят на Слънцето, Михайлов обясни, че има различни хора и общо става въпрос за 200 човека. Имало сред тях будисти, мюсюлмани и православни християни. Една жена е била при Наталия Кобилкина и затова сега прави практики на полето. Михайлов зададе риторичния въпрос може ли някой да забрани на въпросната жена да прави това, в което вярва?! ,, Как се ,,зомбитата,, хората...,а? Вижте ,,Азов, , вижте нацизма... Изкарвайте ,,лъковете,, ..и отивайте в ,,Историческия парк,,.. В резервата.. Наистина е страшно! Това не е българщина , дано навреме се осъзнаете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Затова, когато се казва,

    16 Юни 2024 12:59ч.

    че е "американски" проект, следва да се отчита и влиянието на основаната и регистрирана в САЩ секта на сциентолозите. Възгледите в сектата са синкретични, но има силен момент на неоезичество, което продължава да е характерно за окултизма и агресивната войнственост на укронацистите, както беше характерно за окултизма на Третия райх.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    16 Юни 2024 13:31ч.

    "КАК ПЕЧЕЛИ ТОВА НЕЩО И ЗАЩО ЩЕ ГО ДЪРЖАТ НА ТРУПЧЕТА" https://afera.bg/как-печели-това-нещо-и-защо-ще-го-държат/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    16 Юни 2024 12:16ч.

    Няма голяма разлика между Величие и Възраждане. Костадинов просто го е яд. Досега тренда му беше нагоре, последните избори показаха че е ударил тавана. До тук с претенцията да е първа политическа сила някога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    16 Юни 2024 12:19ч.

    И що се отнася до психиатрията-хленча е че са му откраднали гласовете на тия,които три изречения след това обижда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БъгъИИ

    16 Юни 2024 12:52ч.

    ми, не е истена, бате, ма, чуй го тоа нумизмат Купейку кви ги викъ: "ма, и Путин, бе, ма, и той, бе - ми, на хранилкътъ е на пусолствоТО, беее. толку ли нимой съ сетити, ььъ? чак от космусъ съ виждъ. и кугату народъ не верва повече на даржавата, даржавата нов народ си избиръ, и оцелявъ, бате, во веки!" ма, пускъйте Купейку секи ден по цветнъта талавизиа, бе. смех нека да имъ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    16 Юни 2024 12:52ч.

    Кой лъже? Едно казват,че е руски проект,а други,че е американски проект. Кой лъже? Или така се опитват да прикрият собственото си безсилие в политиката. Всички партия,явно са нечии проект. Тогава за какво и кого да гласуват българите?!?! За американци или руски политики......защото такива български, НЯМА!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • игри на тронове

    16 Юни 2024 13:09ч.

    Ивелин от вчера се хвали със срещата си с Пламен Бобоков и разговора си с него за Завод за батерии в Русе. Който ползва Telegram, може да влезе в канала му - Ивелин Михайлов и да се увери сам. Има "прелестна" снимка от срещата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • о.з. ефрейтор доц. Карачибук

    16 Юни 2024 14:11ч.

    Учудваме натрапващата се ревност на Костадинов към величието на полк. Марков. Еднакво безразличен съм партийни отрочета и на двамата. Апропо, толкова съм безразличен и към всички партийни пърлета, пръкнали с в последните десетилетия. Всички те неусетно възмъжаха, пуснаха си нежни мустачки, вече смело пърдят, но все още послушно следват водачите си. Много любопитно ми е защо Костадинов ревнува полковника, макар той да е с пагони на подполковник. Ревнува варненецът, завижда, но защо ли? Кой е този неясен обект на гнетящите го чувства? Чудех се дълго, докато ни видях клип с полк. Марков. На него би завидял всеки български мъж. Клипът е заснет на варнеския плаж "Bahía de Cochinos" - още един удар по честолюбието на Костадинов. Още в първите кадри се появява Марков. Той е облечен в пленително бяла парадна униформа, автентична реплика на униформата на адмирал Ямамото, върховен командващ японския императорски флот. Марков прави няколко безцелни крачки по учудващо пустия плаж. Морската шир се кротва под мъжествения му поглед. Следват кадри, от които се разбира, че Марков е меланхолично насторен, един същински следобеден фавън. За учудване на зрителя той започва бавно да се съблича с ритмични движения на стриптизьор от вариете "Тропикана". Скоро остава дибидюс гол, само по адмиралска фуражка. И тук започва това, което навярно тормози Костадинов. Марков внезапно еректира. Величаво огромният му член се щръква до азимут 97 градуса. Марков дори не трепва. Надува адмиралската си свирка. Мигом се явяват седем голи девственици. Те окичват щръкналото му мъжко естество с пъстри сигнали морски флагчета и с бързо се отдръпват от кадъра. Марков подава пак надува свирката. На новия сигнал отклива бързокрил гларус. Той пикира над главата му. После ловко каца върху стърчащия му като комин на ТЕЦ "Варна" пенис. Отпуска уморените си криле, запалва си пура и с наслада дръпва от нея. Марков чезне в нейния ароматен и син като морето дим. Ето този клип дразни Костадинов. Клипът не е политически. Той реклама на хаванските пури "Cohiba Robustos".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боги

    16 Юни 2024 14:12ч.

    Наистина трябва да се наблегне на сциентологията. Къде спят "добре работещите" според Марков, служби? Как може да не забележат зараждаща се секта? Двуличието на видния отвсякъде Марков трябва да бъде показвано ежедневно и ежеминутно. За щастие има достатъчно на брой видеа, в които той сам се разобличава. Ясно се вижда, че преди време е говорил едно и с това е привлякъл вниманието на хора, които са искали точно това да чуят. Проектът се реализира и сега Марков говори точно обратното, направо се е превърнал в един евроатлантик. Залага се на особеностите на психологическото състояние на избирателите му. Дори да виждат предателството му, малцина ще бъдат тези, които ще си признаят, че са сбъркали. Вижте как твърдите привърженици на ПП/ДБ продължават да гласуват за тях, въпреки очевидното предателство на техните желания. Проектът Величие не е създаден набързо и неумело. Зад него стоят мощни финанси и добри познавачи на българската психонагласа. Достатъчно гласове са купени, като знаем продажността на българина, останалите са измамени. Ще го научат по трудния начин, но всяка измама стига обикновено до крах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе Боги

    16 Юни 2024 20:12ч.

    Какво стана с Кире и Кокора? Излъга ли Кире за гражданството, подписа ли невярна декларация? С Корал какво стана? Къде е постоянният адрес на Кокора? Той има ли българско гражданство изобщо? И какво стана, след като всички го знаеха? 300 хиляди гласуваха пак за тях, или 3 пъти повече отколкото за Величие. Айде, скрий се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитър Стоянов

    16 Юни 2024 15:54ч.

    Полковник Марков, искам си самолета до Скопие, мостовете над Дунава, тунелите под Балкана, ловешкият електромобил... Повече не искам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и ти костя се скрий в някоя дупка

    16 Юни 2024 15:58ч.

    защото заради теб София има за кмет Ушев обратний.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Музикант

    16 Юни 2024 17:14ч.

    Колкото и да не ви се иска да признаете, Костадинов има безупречен усет. Трябва ли да мине време, за да си кажете, ех, защо не му повярвахме? Величие, първо се нарича с име, което е близо по звучене до Възраждане, второ имаШЕ покриващи се с Възраждане намерения. Трето, Величие е провокация на американците. Въоръжаването на "величавите" не само с оръжие, но и със сциентоложка идеология ги прави идеални за български майдан. Дано не се случи, но опасността е твърде висока, за да я пренебрегнем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов е разумен човек.

    16 Юни 2024 18:38ч.

    Ще си направи изводите. В близко бъдеще има да стават важни неща. Който е трезв и далновиден, ще бъде полезен и трябва да му се помага. "Възраждане" има бъдеще. Разбира се, сега не е готова да управлява и изхвърлянето в тази посока е вредно. Трябва да се престане с фантазиите и да се търсят единомишленици и от други партии. Не бива да се реагира публично на всяка клюка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    16 Юни 2024 18:49ч.

    Ако заместя Костадинов със Сидеров, Симеонов, Каракачанов....нещо променя ли се? За всеки от тях съм чел горното. Къде са днес?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всеки сам решава.

    16 Юни 2024 19:04ч.

    В момента изборът е такъв. Сидеров не посмя да се пробва във властта и правилно. Беше нещо като пастор, подобно на Дачков. И другите двама не ставаха, ама не им пукаше. Има много такива хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    16 Юни 2024 21:15ч.

    Жалко за това момче. Къс хоризонт! Вероятно заради "каскетът"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А кой е очаквал

    16 Юни 2024 22:02ч.

    едно време точно пък Т. Живков да цъфне начело и да ни води дорде бурният социализъм се спихна до недоносче? Имаха специални магазини за "народните борци". Веднъж погрешно се намъкнах в такъв и тогава разбрах. За последно, в края на 1989 се раздадоха/подариха доста апартаменти на "заслужили другари" А как се опразниха фабричните складове с готова продукция и къде отидоха парите трябва да се досещате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И какво сега се правим на свидетели-участници,

    16 Юни 2024 22:43ч.

    А "една жена каза"? Бульо седи си у серията, на "Женски пазар". Отива ти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи