Костадинов: ПП-ДБ са тежка заплаха за националната сигурност, искаме арест за Атанас Атанасов

Костадинов: ПП-ДБ са тежка заплаха за националната сигурност, искаме арест за Атанас Атанасов

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Продължаваме промяната - Демократична България" представляват тежка заплаха за националната сигурност. Това заяви на брифинг в парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Внесохме предложение за изслушване на директора на Военното разузнаване ген. Венелин Венев", информира Костадинов.

Той обясни, че изслушването е във връзка с опит от страна на Атанас Атанасов, съпредседател на ПГ „Продължаваме промяната – Демократична България“ за вмешателство и вербуване на хора във военното разузнаване и в службите, което по думите на Костадинов „представлява опит за държавна измяна и престъпление“.

"Ние ще настояваме за максимално бързи мерки и за задържането на Атанас Атансов. Говорим за квалифициран състав, държавна измяна, за това Атанасов няма имунитет", посочи Костадинов.

По думите му тази цялата шайка няма как да бъде разплетена. "Тя трябва да бъде разчлена. Изборите са тези, което могат да променят ситуацията", категоричен е лидерът на "Възраждане".

"Ако "Възраждане" спечели изборите на 9 юни и това не е изключено, то България ще бъде друга и това ще бъде световна новина", убеден е Костадинов.

Източник: epicenter.bg

 

 

Коментари

  • Поморийски

    04 Апр 2024 12:27ч.

    Прав е Костадинов, вредни и оапсни за България са отродените негодници, но пак ще се намерят 10-ина процента баламурници и главанаци, които пак да ги вкарат в парламента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    04 Апр 2024 12:32ч.

    Военна информация не оперира на наша територия. Няма връзка с вътрешната политика. Традиция от създаването му насам. Генерал-миньона да се вре там е за да "услужи" на "външни". Наистина трябва да се перне яко през мазните ръчички. То армия нямаме, поне разузнаването да не бастисат тия олигофрени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    04 Апр 2024 12:57ч.

    " Няма връзка с вътрешната политика". Няма значение. Когато и да го закопчеят - все ще е късно. Най-малкото за петненето на войнското звание "генерал". Бахти осиморона: "генерал Атанас Атансов"! Освен тва - Баце казва, че главният комисар Живко Коцев, и туй нещо и то генерал!, е сложен за главен секретар от Атанасов. Народното събрание действа - свалят му имунитета и ходом марш към пандиза!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марин М.

    04 Апр 2024 12:55ч.

    Този и дебелия Пеевски се самозабрвиха.Не подценявайте българите,те са по умни от вас.Стига с тази шарлатания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Самозабрави" се Галя с подмяна на вота ни

    04 Апр 2024 20:43ч.

    Окупирани сме от крадците на Ф-ки и реактори, за векове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най после!

    04 Апр 2024 13:11ч.

    Дочаках една мъжка приказка от Костадинов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мхм

    04 Апр 2024 14:34ч.

    Сега наясно ли сте, че Възраждане е истинската опозиция? Всички тролове, впрегнати в оплюването на тази патриотична партия го правят само от страх. Страх, че вече се вижда краят на продажните гномове и плиткоумните жълтопаветници. Възраждане имат моя глас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еми

    04 Апр 2024 15:30ч.

    И моя глас имат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кольо албанеца

    04 Апр 2024 15:48ч.

    имат, ама баце ще ги брои...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ачо

    04 Апр 2024 15:49ч.

    Звучите убедителни,но само като патриоти.Не предлагате икономика,а точно тя е в основата на успеха на една нация.България е ограбена държава.Всичко е в ръцете на чуждите колониалисти.Телекомуникации,енергетика,банките,търговските вериги, промишлените предприятия.Работната ръка на България работи за жълти стотинки за колонизаторите.Обещайте,че ще създадете държавна собственост като алтернатива на колонизаторите,като конкуренция на колонизаторите в земеделието, телекомуникации,енергетика,бълг.банка,търговски вериги,транспорт,достъпно здраве, зъболечение.И тогава ще ви повярвам.Като вас говореха и Атака,ама вижте къде са сега. Същото правите и вие.Само говорите.Дано да се лъжа,въпреки това ще гласувам за вас! Дано не сте поредният проект на колонизаторите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моли

    04 Апр 2024 16:34ч.

    Бла-бла-бла...същият този, който ако мандата бил отишъл при него, щял да преговаря със всички без ДПС. Т.е. би преговарял и с ПП-ДБ. Като пийнат две ракии и стават възрожденци и революционери. Сладуран!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    04 Апр 2024 17:04ч.

    какъв генерал е атанасов не ми е ясно защо президентът не им отнема званията на такива като него за какви заслуги е повишен това е някакво недоразумение не го ли разбрахте толкова години какво е свършил за благото на българия как може да гласувате за п;одобни типове

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена

    05 Апр 2024 10:53ч.

    Не го слуша този главата, ама в случая май има логика в думите му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи