Костадинов: Пеевски не само гледа към Ваня Григорова, но и дава някой друг лев

Костадинов: Пеевски не само гледа към Ваня Григорова, но и дава някой друг лев

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обвини общинската съветничка Ваня Григорова, че е човек на Делян Пеевски и че председателят на ДПС й дава "някой друг лев". 

В пост в официалния си профил във Фейсбук Костадинов атакува Григорова и заради действията й в Общинския съвет на София, където тя заедно с цялата група на БСП е влязла в общо мнозинство с ГЕРБ.

"Интересно ми е какво ли си мислят излъганите и измамени избиратели на Григорова, които тя продаде след кметските избори в София, влизайки (заедно с цялата група на БСП) в общо мнозинство с ГЕРБ. Борисов направи Григорова председател на една от най-важните комисии в столичния общински съвет, социалната, през която минават гласувания за стотици милиони левове. 

В момента не само Борисов гледа към Ваня Григорова. Пеевски също гледа натам. Даже Пеевски не само гледа, но и някой друг лев дава. "Възраждане" ви предупреди за нея. До сега не сме имали ситуацията, в която да сме казали нещо и да сме ви подвели", обръща се към своите симпатизанти Костадин Костадинов.

Вчера стана ясно, че лидерът на "Възраждане" и Ваня Григорова ("Солидарна България") ще се изправят в един срещу друг в ключовия 25-и многомандатен избирателен район в София, в който водачи на партийните си листи са и лидерите на ГЕРБ, БСП и "Има такъв народ" Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Слави Трифонов.

 

Коментари

  • ... на номерата

    08 Май 2024 11:38ч.

    Ванчушата никога не знае ясна позиция относно Истанбулската конвенция и ЛГТБ. Успешно излъга БСП , но Възраждане не и се вързаха на номерата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kharkiv

    08 Май 2024 13:17ч.

    Костадинов, писаааах му (и аз му писах): Деян Николов, човече с алкохолни сенки под очите, голяма грешка направи, че не беше заедно с Григорова. Разпиля гласове, както и онази Комитова и мухльото от ИТН. ОЩЕ ДЪЛГО ще се вее гадното жълтосиньо знаме над Общината. И Академик Денков ще продължава да ви се смее, а можехте заедно с Григорова да махнете сглобката! ВЕЧЕ Е КЪСНО! Иво Инджев МОЧА с мама Люба Инджева офицер в тайните служби на Държавна сигурност ви се подиграва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    08 Май 2024 15:40ч.

    Споделям.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ванчето е инструмент на посолствоТО

    08 Май 2024 16:03ч.

    за обезкървяване на БСП. Костадинов го раздава отделен играч, но в ключовите моменти (гласуване за натовски войски в България) играе по свирката на посолствоТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    08 Май 2024 11:47ч.

    Не ми се защитава Ваня Григорова след прегръдката и с Мая Манолова, но Коцето в момента рие на гърба си щото си спомняме пак че благодарение и на него Васил Терзиев победи на кметските избори в София Ваня Григорова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    08 Май 2024 12:38ч.

    Каква Григорова ще победи в синя София, бе ? Побеждава Боко Тиквата щото и преля гласовете на Герб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    08 Май 2024 13:55ч.

    Това в случая няма никакво значение въпреки че не е вярно. Става въпрос че ако Коцето беше подкрепил Ваня Григорова тя можеше да победи Васил Терзиев. И коя София е по-синя все пак? Тази на Баце или тази на Кики?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимна

    08 Май 2024 14:04ч.

    Напълно Сте прав-ва,точно той се продаде на Борисов на местните избори и постави своята Софийска организация в шах.Разби си партията и понеже знае ,че Ваня може и знае ,се чуди как да я очерни.Не му прави чест.Интересно ми е дали и по-македонския въпрос разбира или ще се мятка според ситуацията. Всичко е само надувка и поза.Много жалко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    08 Май 2024 15:41ч.

    Споделям.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • windschild

    09 Май 2024 19:41ч.

    Най интересното е че са семейни приятели- копейкин и ваня. Това го каза ваня в едно интервю и беше много учудена как до преди 2 дни са яли и пили заедно, и все пак не я подкрепи за кмет

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • луд гидия

    08 Май 2024 11:48ч.

    Досега политик с такава точна преценка, като Костадинов, сме нямали. Така отдалечен от статуквото. Разпознаващ поредните шарлатани, излезли да имитират борба срещу системата. Представям си срещу колко изкушения се справя. Ако този млад човек си беше поставил, като цел парите, представете си колко щеше да бъде богат. Да е здрав, да устоява.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не мога да го гледам!

    08 Май 2024 12:04ч.

    Голям глупак излезе! Хариза София на кирчовската трупа, направи една шутовска "жива верига" около парламентарната трибуна, докато хунвейбините нарязваха паметника на парчета, внесе някакъв ялов закон за излизане от нато за замазване на очите, наслага абсурдни кандидати за кметове и още куп други кретении! Снех му доверието си! Аман!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Граница на край и начало

    08 Май 2024 12:12ч.

    В кампанията на Ваня, а сега Ваня + Мая, се забелязваха пари. Повече пари от предполагаемото. Искам да знам, кой ги дава. Имам това право! КК запали една поредна лампа на тревога в главата ми. Много станаха, трудно ги следя вече! Апропо, други са запалили лампа и по отношение на Възраждане - дружеският диалог в залата с Борисов и някои гласувания определено ме дразнят! Мразя мисълта, че може да ме докарат до положение да не гласувам! Мразя също да ми палят нови лампи в главата, особено когато малцината що-годе свестни се топят един друг! Конкуренция и съперничество за тънък контингент подкрепа - това е ясно, ама гледайте да не прекалявате! Мразя и приказките за "некой лев"! Моля, по-конкретно! Гласувах за Ваня в София, сега няма да ги подкрепя, но това няма никаква връзка с костадиновите промивки. Хиперактивността и амбициозността на Ваня някак не ми стоят достатъчно фотогенично. Маята повече дава сигнали на болестно амбициозна. Искам точно да знам - къде свърша амбицията и къде започва поетият към някого ангажимент. Има ли такъв, кой точно е изискващият!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто бизнес

    08 Май 2024 12:13ч.

    Коцето и Ваня по махленски се ритат по кокалчетата, а не смеят да ударят "гигантите" Боко и Шиши. И к'во накрая? Омерзение за нас гласоподавателите. Кой с кого и за колко бил другарувал. Спрете се бе хора! Докато се замеряте с кал, Боко и Шиши се надпреварват да продават българшината. Да не виждаш кои са главните виновници за нашето мизерно положение е не само политическо късогледство, но и мирише на лицемерие, Заслужено претендирате за приза "Златна патерица"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъжна промяна

    08 Май 2024 12:20ч.

    След като разбраха за прокурорския чадър 8 месеца (съвпадение с другия от 8 месеца, но са по едно време) върху Гълъбова от Левицата, двете избягаха. Не, не останаха да се борят, не изобличаваха, а избягаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    08 Май 2024 12:27ч.

    Избягали! Ако бяха останали ("да се борят") щеше да пишеш, че са се възползвали от чадъра. Такава извратливост, авторе на горното, - ни тъй, ни иначе, е типично женско мислене и отношение, без помен на обективност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Който дава парите на Ваня

    08 Май 2024 12:21ч.

    Той дава пари и на Коцето. Разликата е че Ваня е хубава ромка, а Коцето нехубав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така е!

    08 Май 2024 13:22ч.

    Шефът на младежкото НДСВ #кой. И царският бодигард от Банкя. Са поставени да унищожат България. Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История. Но, по темата. Президент МУНЧО Плевнелиев ще бъде обявен за светец и сложен на местото на черноглавата статуя на ужаса на ЧАПКЪНОВ, оклизмените софиянци с инфекции на половите органи ще продължат да се възбуждат пред святото жълтосиньо знаме на Победителите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • разрушител на съвременна България

    08 Май 2024 13:53ч.

    При това положение, ако тя е ромка, ти си ни направо циганин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мъка рубладжийска

    08 Май 2024 18:08ч.

    И Ваня, и Копейкин са на една хранилка, но Ванята дойде по-късно в политиката, а захапа по-голяма хапка с леви избиратели и сега Копейкин ревнува, трябва да дели парите с нея. Но, както вече написах, до 2 месеца с 14-ия пакет санкции на ЕС въпросът с финансираните от Кремъл НПО, Партии и СМИ в ЕС ще се изясни и рублите ще секнат(или тези НПО, Партии и СМИ ще подлежат на наказания)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай Дренчев

    08 Май 2024 12:25ч.

    Коцката работи с Пеевски. Истинските възрожденци сме аз и брат ми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нероден Петко

    08 Май 2024 12:32ч.

    Предстоящите евро-избори. Какво трябва да направим? https://www.youtube.com/watch?v=l89vDE-TBJA

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    08 Май 2024 12:56ч.

    Европейският парламент е орган на глобалистите и директно се управлява от финансовите среди в Лондон и Вашингтон. Той е инструмент на международната олигархия и съдбата на Европа и на Украйна, изобщо не го вълнува. А „терористичната“ Русия няма да взриви газопроводите на Британия и на Норвегия, защото това е под нейното достойнство...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пьотр Волгин

    08 Май 2024 13:39ч.

    Трябваше да се обадим около моята кандидатура. Сега ще трябва да ходя в Еврогейпарламента, да получавам 30 000 евра и да ям супа от охлюви за 40 €, като останалите еврогейове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ромка от Столипиново

    08 Май 2024 13:41ч.

    Ние ромите ще гласуваме за дъпъсъ, а не за Ваня- тъмносиният венец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Келеш, изходил се в 13:41,

    08 Май 2024 13:55ч.

    И госпожа Копейкин, като Водка Томова, така и не разбра, че зелени чорапи в Армията ни няма от десетилетия. Но, нали е прост транс-инсект, простено му е. Освен туй, Майката на Иво МОЧА Инджев е била шеф в ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ за проследяване на инакомислещите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    08 Май 2024 14:01ч.

    И защо "Коцето" да помага на Григорова срещу Терзиев, след като заяви, че за него и двамата са еднакви марионетки. А който си е харесал подкрепаджийката, си е гласувал за нея, възрожденците не са стадо депесари или гробари с феодалите над тях. А и накрая се оказа, че е бил прав, същата пеперудка като Елена Йончева.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    08 Май 2024 15:05ч.

    И като си толко точен, кажи ми, ама точно - колко гласа прибави тоз юнак към партийката си с бойкотирането на Ваня? Ъ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коце,

    08 Май 2024 15:33ч.

    голям боклук излезе. Заради теб София се управлява от Ушев. Ако не беше така и за страната щеше да е друго. Хапя се, че гласувах за Възраждане. А да управляваш самостоятелно трябва да имаш 121 депутати, че и малко отгоре, защото неминуемо ще ти купят няколко. А това никога няма да стане. Така че стига си плямпал. Всички сте маскари и нагоре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кандидатът на "Възраждане" за кмет на София

    08 Май 2024 18:07ч.

    Деян Николов е свестен човек, но не гласувах за него, защото нямаше шанс, не заради мен... А Ванчето, за която гласувах, се обърна като фурнаджийска лопата срещу БСП. Ето затова, в перспектива, отттеглянето на подкрепата на "Възраждане" за Ваня се оказа обосновано. Самата Ваня го обоснова. С всички резерви към Костадинов, Ваня не беше добър избор, а сега си е направо избор срещу БСП и в полза на посолствоТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи