Костадинов: Оставката на Гешев е с цел да се отнемат козовете от ръцете на ПП-ДБ

Костадинов: Оставката на Гешев е с цел да се отнемат козовете от ръцете на ПП-ДБ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Поисканата оставка на главния прокурор Иван Гешев е с цел да се отнемат козовете от ръцете на "Продължаваме промяната" - "Демократична България" да не могат да подкрепят правителство с мандата на ГЕРБ. Това коментира лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в кулоарите на парламента, съобщава "24 часа".

Според него Гешев не може да бъде залог за това да има правителство.

И попита какво ще правят "Демократична България", ако Гешев бъде освободен като главен прокурор, а паметникът на съветската армия бъде премахнат от центъра на София. "Те имат две каузи общо взето", коментира той.

Според него ПП-ДБ няма да подкрепят ГЕРБ, защото знаят, че това ще доведе до тяхното "политическо самоубийство", понеже за избирателите им ГЕРБ е символ на мафията и завладяната държава, като по-застрашени от това са ПП. А най-доброто в ситуацията е да се отиде на нови избори.

"Няма как да има каквото и да е било съглашателство или колаборация между ГЕРБ и "Продължаваме промяната" и "Доносническа България" в този им вид, състав и парламент. Дори и да се случи, то ще бъде под формата на очеизваден чужд американски натиск, няма да доведе до стабилен кабинет. ще има много сериозни сблъсъци вътре в правителството, ритане по кокалчетата, сблъсъци под масата. Рано или късно това ще излезе на бял свят. В един момент това ще доведе и рефлектира до много тежки икономически и финансови положения в държавата, в резултат на което България ще се срути за пореден път", предрече Костадинов.

Източник: novini.bg

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • И твоя косъм не е чист

    12 Май 2023 18:10ч.

    ама не е дошло времето да те употребят тези срещу които плюеш, досегашните ти дела го показват, а думите са за балъците, Христос не слуайно е казал да познаваме само по делата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • doro

    12 Май 2023 18:37ч.

    за какви дела става дума?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • https://www.parliament.bg/bg/laws/ID/164645

    12 Май 2023 19:01ч.

    против са били само БСП, всички депутати от Възраждане са били "за". Според генерал Шивиков "„Втората стъпка – в последния ден на 48-то НС, на 1 февруари на закрито заседание, без публично да бъде оповестено бе приета поправка в Закона за отбраната и въоръжените сили на България. От седемте парламентарни групи, само тази на БСП са били против. Всички присъствали депутати от Възраждане са подкрепили промените. В поправката има две променени думи от предходния текст – „военни формирования“ и „съюзнически сили“. Досега формата на участие на наши войски в мисии на НАТО беше доброволна, но вече става задължителна с решение на парламента“, поясни ген. Шивиков." Повече на https://pogled.info/tv/alternativen-pogled/gen-dimitar-shivikov-voennite-okrazhiya-sa-poluchili-tri-pati-ukazaniya-da-aktualizirat-spisatsite-na-zapasnyatsite.153424 Самият видеоклип е изтрит от тубата, защо ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А референдума за излизане от ЕС и НАТО

    12 Май 2023 19:04ч.

    КОГА?????! Май и ти ще излезнеш същата подлога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Май 2023 20:32ч.

    Ей содомит нещастен референдум ще има за запазване на Българският лев ,а не за излизане от ЕС и НАТО .Този процес ще се случи когато Възраждане управялява самостоятелно .Но като гледам на къде отиват работите ЕС и Нато ще се саморазпаднат .Процесите на саморазпада вече са във ход .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Теляк

    12 Май 2023 20:38ч.

    Ходи редовно на Баня, за да ти е чист косъма

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капацитет

    12 Май 2023 20:41ч.

    Умствените способности на Костдинов са впечатляващи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Излизайте

    12 Май 2023 20:54ч.

    Индивидуално.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитров

    12 Май 2023 18:16ч.

    Гласоподадох за този и сега чакам да ме предаде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • герито

    12 Май 2023 18:39ч.

    не е ли малко извратено, да се кефиш на предателство ... от кой пол си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    12 Май 2023 19:30ч.

    "от кой пол си?" -- от 39-тия, по писането личи. на този, както и на някои от другите коментари. вероятно този стил се приема като много хитър начин за подкопаване на доверие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Май 2023 20:36ч.

    Димитраков докато чакаш Костадинов да те предаде ,направи едно по добро действие ,сложи си въжето на врата ритни столчето и ще предадеш богу дух по най бързият начин .Така няма дачакаш Костадинов да те предаде .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    12 Май 2023 19:16ч.

    Писах и в предишна статия, но ще напиша същото и тук: Костадинов подробно обяснява защо няма да може да се скалъпи правителство във втората част на интервюто за „Поглед инфо“ /водещ Симеон Миланов/. Първата част също е много интересна, съдържа не само историческо обяснение на англосаксонската българофобия, но и важна информация за опитите да бъде подменена българската история, които се правят в наши дни и се маскират като патриотизъм, за целта на тези опити и интересите, които обслужват. Всеки път като слушам Костадинов се изненадвам от капацитета на паметта му и скоростта, с която протичат мисловните му процеси, и като резултат – ясна, бърза и свързана реч, контрастираща с обичайното празнословие на преобладаващата част от политиците у нас. Успех – и на него, и на „Възраждане“!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сама чети историята, Живке

    12 Май 2023 19:27ч.

    не вярвай на манипулатори с "капацитета на паметта и скорост, с която протичат мисловните процеси". Не е толкова трудно сама да разбереш, че в Англия и преди, и сега управляват две партии: лейбъристи и консерватори. Консерваторите винаги са били против Русия и оттам за Османската империя и против нашето Освобождение, после против нас през ПСВ. Обратно, лейбъристите са били в наша полза, затова и толкова улици у нас носят името на Гладстон, например през Съединението. Проблемът ни е, че лейбърът е бил малко на власт, Гладстон например е дошъл на власт защото зулусите в ЮА са избили англичаните и Дизраели паднал от власт, има хубав филм "Зората на зулу". Затова и Англия в повечето време е била срещу нас, но това е положението, Живке.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    12 Май 2023 19:36ч.

    Но аз не разбрах трябва ли да обичаме Великобритания, защото лейбъристите са били на власт за около десетина години последните 2 века?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А Съединението ни обичаш ли?

    12 Май 2023 19:41ч.

    Тогава Англия на Гладстон ни е дала гръб, за разлика от Русия на Александър Трети. Историята е такава, каквато е, тя не е за обичане или мразене, не е за тези които Ботев описва със "Силно да любят и мразят". Не му се е налагало явно на Ботев да ходи по бракоразводни дела, за да види техните резултати в живота.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    12 Май 2023 20:08ч.

    Права сте. Аз бях много впечатлена от интервютата му при Лора Крумова и Силвия Великова. Много адекватно парира необузданата агресия на тези "журналистки". И аз му желая успех.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Май 2023 20:44ч.

    Англия даде само злини на Българският народ . Кой например докара армията на Сюлейман паша от дарданелите и ги стовари на Българският бряг и после същият този Сюлеймн паша изгори Стара Загора до основи и изби над 15 хиляди Българи ,а воиниците му кормиха бременните Български жени със най голямо удоволствие . Ами за Сенклер чувал ли си ,сътрудникът на Англииското разузнаване ,как е избивал Българско население във Родопите ,със помоща на черкезите и остатъците от разбитата турска армия .Това че един честен англичанин се е застъпил за някакво си съединение ,не означава че цял;ата им англосаксонска нация е обичала България .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добрини търси у вълчата си глутница, там всеки вие по вълчи за да оцелее

    12 Май 2023 20:55ч.

    а тук въпросът не е за един или друг англичанин, а кой е управлявал Англия, англичанин или не. Същото важи за Русия и която и да е страна, водачът води глутницата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Май 2023 20:56ч.

    забравих да ти допълня и още една дата от Българската история .След края на ПСВ ,англииските и френските окупационни власти ,наложиха на Българският народ за три години такъв терор че даже и Турците на са го вършили .За това си има и исторически факти който никой не може да отрече ,освен либерал фашистите .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Май 2023 21:03ч.

    Аз пък знам едно нещо всички вие либерал содомити сте анонимници ,щото сте страхопъльовци .Сложи си поне едно измислено име ,за да с кажеш мнението легално .Не бой се ако се наложи ще те ракрием бързо бързо ,нищо че татко ви сорос ви е научил да се криете като доносници и превратаджии .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А знаеш ли защо само англичани и французи са правили това

    12 Май 2023 21:11ч.

    защо не са дошли, румънци, сърби или гърци например? Защото българската войска в края на ПСВ се предала с това условие, защото много добре са знаели какви са ги вършили в Румъния, Сърбия и Гърция. Затова по-кротко с военните безчинства и ние не сме били ангели белоснежни. Най-важно е да няма война на наша територия, защото после става страшно, вълците нищо не са спрямо хората. Вълкът, като всеки хищник, има инстинкт да не убива себеподобния, но човекът няма такъв инстинкт именно защото не е хищник, не е имал такива опасни зъби и нокти, че да може да убие друг човек, Затова като добил възможност да убива чрез оръжие, станал най-опасния хищник на Земята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Май 2023 21:20ч.

    Абе неграмотник нещастен ,никога Българската войска не се е предавала на францизи и англичани .Ти къде ги четеш тези налудничави твърдения Българската войска никога не е губила войни .Войините ги ггубят политиците .Във случая Бългаските продажниполитици са ни натресли три национални катастрофи ,щото са си били предатели и във кръвта .Я прочети нещо за битката при Дойран и тогава ела да ми каканижеш твоите тъпотии .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я да видим в Уикипедията

    12 Май 2023 21:35ч.

    "Замисълът на Съглашението е фронтът да се пробие при Добро поле и Дойран, като по такъв начин близо милионната българска войска да бъде хваната в „чувал“. На 14 септември започва настъплението. След тридневни боеве при Добро поле българите са разгромени, като по този начин останалите на запад войници попадат в плен. При Дойран българите под командването на ген. Владимир Вазов разгромяват съюзниците, но скоро и те са принудени да отстъпят, макар и непобедени. Угнетените и изтощени войници тръгват към столицата София да търсят равносметка от управляващите. Избухва Владайското въстание. В тази обстановка на 29 септември е подписано Солунското примирие, с което страната излиза от войната. Цар Фердинанд абдикира в полза на своя син Борис. Със Солунското примирие България излиза от Първата световна война и на практика се лишава от шансовете си за национално обединение. След това страната понася втора национална катастрофа, утвърдена с Ньойския договор. В същото време с него е предотвратена окупацията на страната от сръбски и гръцки войски.[1] През 2019 г. историкът Румен Иванов пише, че с подписването на това примирие приключва историята на суверенната Трета Българска държава, след което България се превръща в обект на политиката на Великите сили и затъва във вътрешни студени и горещи конфликти, а обществото ѝ е заразено с нихилистични идеологии.[2]"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    12 Май 2023 19:50ч.

    Великобритания е изиграла толкова тонове отрицателна роля в историята ни, че и десет Съединения не могат да я изчистят. Благодарение (и) на нея България е освободена чак в края на 19 век. Това се опитах да ти кажа. Нека спрем да продаваме родината си за захарен памук и мъниста (това е метафора за правото дело на Гладстон).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Звучиш като някой поляк

    12 Май 2023 20:00ч.

    комуто генерал Гурко е поробител, а не освободител. А за късното Освобождение на България пак не си прав, за това е виновна не Англия, а Франция, която през 17 век напада Австрия и така прекратява изключително успешната й война срещу Османската империя. Вярно, Австрия нямаше да освободи като Русия, щяхме да станем нейна провинция, като Хърватско, Босна и други (подобна на Полша за Прусия, Русия и Австрия), но поне щяхме да сме нейни поданици, нямаше да бъдем роби на азиатци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    12 Май 2023 19:52ч.

    Пък и освен това - кой ни раздели след подвига на руските освободители, та трябваше да се съединяваме и да се благодарим на Гладстон!? Аман от избирателна историчност! Или четем цялата история, или изобщо не се обаждаме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пенчо бре, чети

    12 Май 2023 20:02ч.

    кой е управлявал Англия по време на Берлинския договор? Ако управниците не бяха важни, нямаше да създадат и унищожат цели империи, като СССР например през 20 век.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Май 2023 20:52ч.

    Пенчо много си тъп и неграмотен ,щото със този курвенски номер ,си личи че си содомиут либерален .СССР се разпадна самичък ,щото неговите елити ,тръгнали да вземат акъл от запада се докараха до там че да си срутят империята .Която Ленин и Сталин им я оставиха цяла . Ама така е тя работата ,по големи предатели от троянските коне във държавата няма . Това е истината за разпоада на СССР ,а не твоята прокажена англосаксонска сатанинска нация .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато няма аргументи, следват обидите към опонента

    12 Май 2023 21:01ч.

    това сигурно си го научил в глутницата, ама и оттам са те изгонили щом си самотен. Още всичко ти е каша в главата, затова следвай Д'Аламбер с неговото "Работете, работете, а разбирането ще дойде после".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Май 2023 21:13ч.

    Моите аргументи са историческите факти . А твоите аргументи са фалшивите дезинформации от историята на света . И понеже си тъп като свински либерален цървул ще ти кажа .Вратът ми е дебел щото си върша работата сам .На такива либерални лайна като теб нямам вяра .Щото във всеки един момент ще очаквам удар във гърба и предателство . а ако поне мало си чел нещо за вълците ще узнаеш че те са едни от най интелигентните животни на тази планета . И когато се наложи се събират няколко рода за да ловуват жетвите си заедно .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Май 2023 21:23ч.

    Ти не си ми никакъв опонент ,щото нито си ми на акъла ,нито на образованието .Ти можеш да бъдеш опонент само на някой либерал демократ и глобалист ,щото всичките сте си на един кантар .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    12 Май 2023 19:58ч.

    "Доносническа България" е точно определение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    12 Май 2023 21:28ч.

    Затова и най-краткият виц през късния соц беше следния задушевен разговор между двама "другари": Единият: - А бе... Другият: - А де! Ще си го припомним, ако ни налази "новото ляво" /джендъризма/.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    12 Май 2023 21:49ч.

    Споко, юдеомасоните отдавна са ни скроили шапката. Много мразят православието и особено тия дето пишат на кирилица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи