Костадинов: Обявяваме бойкот на беззаконието. Днес ще отрежат главите на паметника, утре нашите

Костадинов: Обявяваме бойкот на беззаконието. Днес ще отрежат главите на паметника, утре нашите

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Вчера имаше протест, а днес опитахме да направим протест пред трибуната на парламента. Ние ясно и категорично заявихме, че това беззаконие не може да продължи. На председателския съвет Кирил Петков заяви, че има документи за преместването на паметника. Но как, къде, кога, не е ясно. Тези хора лъжат. Това беззаконие трябва да бъде прекратено, за да започнем оттам насетне да водим нормален политически разговор. Защото така ще стане, че днес ще отрежат главите на паметника, утре нашите глави". Това заяви пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Ние обявяваме бойкот на беззаконието", подчерта той и допълни, че условието на протеста е да не се пипа повече този паметник. Ако това не се случи, тогава парламентът няма да работи. Отиваме на предсрочни избори. Това е", категоричен бе той.

"Крайно време е да спрем да тормозим хората по улиците, тъй като всички български граждани са изпратили свои представители в българския парламент. Няма никакво значение, че нямаме мнозинство. Този парламент представлява 40% от българските граждани, а управляващата коалиция има 22,5%. Ние продължаваме да настояваме за референдум за паметника. Парламентът и президентът могат да насрочат такъв. Защо мълчат?! Аз им предложих, те ми казаха - нека се чуе гласът на народа. Ами нека!"

 

Източник: epicenter.bg

 

 

Коментари

  • Ситуацията с паметника е изключително грозна и опасна

    14 Дек 2023 10:46ч.

    Някои хора доказаха, че могат да си правят каквото си поискат, без да носят каквато и да е отговорност. ........................ Асен Василев колко милиарда натресе на България все едно няма глава на раменете?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    14 Дек 2023 10:47ч.

    Оставете другото, но докато режат с неистово настървение Паметника, падналите и орязани клони и дървета от поредно изненадалия ни първи сняг, все още седят по улиците, градинките, паркингите и дворовете в кварталите на София... Така де, розовите общинари си имат приоритети! Но не им е ясно, как народния гняв расте, а като знаем един от основните философски закони гласи, че количествените натрупвания, неимоверно водят до качествени промени. А това предстои и е неизбежно! Скоро ще гледаме много учудени и стреснати физиономии, точно на тези, които сега си мислят, че са хванали Бога за Рога…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един от всички

    14 Дек 2023 10:56ч.

    Дано! Чул те Господ (само на Него остана да се уповаваме)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, да, ама не!

    14 Дек 2023 11:10ч.

    МОЧА е грижа на областната управа, а несъбраните клони от дърветата - на столична община, където гербаджиите са се запънали като магарета на мост и не допускат да започне работата на общината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    14 Дек 2023 11:54ч.

    Унищожаването на паметника го плаща Софийска община - 260 хил. лв.. Не е много ясно чия грижа е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    14 Дек 2023 10:54ч.

    Ако имаше Костадинов, държавно отговорна позиция, в петък, преди балотажа за София, щеше да е друга ситуацията. И с Кмет и със сглобката и с районите. Всички са за измитане, като налична"политическа не класа".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма толкова много сталинисти

    14 Дек 2023 11:06ч.

    И копейкаджии в София, бе. Как не ви увряха комунистическите картуни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • американска скотобойна

    14 Дек 2023 13:02ч.

    Ти защо искаш да противопоставяш части от българския народ една срещу друга бе, фаше?! Верно гражданите си нямат платени шпицкомандоси като жълтопаветната соросианска гвардия, вие сте професионални революционери от троцкистко-болшевишки тип, издигащи фашистки лозунги. Обаче ще ни ядосате истински и ако излезем спонтанно с благородната си ярост, в меллето ще стане непоправимото именно с вас. И не ни се прави на млад, дърт разбойник такъв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • RE :14 Дек 2023 11:06ч.

    14 Дек 2023 15:30ч.

    И с последователите на джендърските похвати е така. Една клада ще стигне. Като в Ипсуич. А пъпчив?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ех, размечтах се:)

    14 Дек 2023 11:08ч.

    "Днес ще отрежат главите на паметника, утре нашите" Де да беше възможно:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ми гледай какво става в Украина!

    14 Дек 2023 11:19ч.

    Вече милион и половина са принудително на Оня свят, половината от тях даже със знамена в новите гробища (видни от Космоса) а населението на територита се стопи на половина само за 2години ( от 38млн на 18 млн)...От къде мислиш се появиха официално 160 000 украинци в България? да не сме станали Земния рай?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • През носа

    14 Дек 2023 11:16ч.

    Ситуацията прилича на пролетта и лятото на 1944. Червената армия е в Румъния а нашите фашаги режеха партизански глафи,снимаха се с тях,кефеха се и вземаха по 50 000 лева за глава. Месеци по-късно всичко това им излезе през носа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    14 Дек 2023 11:23ч.

    Прав е по принцип, но не съм съгласен за референдум за паметника. Референдум не бе свикван за набутването ни в ЕС, НАТО, за чуждите военни бази, за затриването на суверенитета ни, премахването на блоковете на АЕЦ Козлодуй и съсипването на другите ни енергийни проекти /от което се възползва Турция/. Жълтопаветните грантаджии седерасти и сороспии скачат за най-малкото, което не им изнася и правят цветни революции срещу законната власт както през 1997, 2013, 2020, без да са искали и да е правено народно допитване. Скачаха, трошаха и опищяха пейзажа за Пеевски като шеф на ДАНС, а сега премиер ще го правят. Така че този и други паметници не трябва да се пипат и референдум за това не е необходим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    14 Дек 2023 11:57ч.

    Малко забавление след тежката тема -кучешки лай е последвал речта на Урсула в ЕП : https://kritichno.bg/politika/takmo-ursula-kazva-da-zhivee-evropa-i-kucheta-ya-layat/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ще ни сварят като жаби и за останалите два референдума, ако ще продължаваме да поддържаме демократичен цирк

    14 Дек 2023 12:57ч.

    Тоя референдум го изтървахте вече, Коце, те го разрязаха, за срам на племето ни... дано поне не изпуснем другите два референдума, за които трябва да се борите, както и ние, впрочем, гражданите. Да ги припомним другите два: за или против еврото и против участието във военни действия в полза на Украйна. Ако няма да ги отстоявате кресливо и с натиск всеки ден тия два референдума и ще оставате в парламента, за да симулирате демократичната кавалкада на тия откровени фашисти, по-добре спрете да ни занимавате със себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван Иванов

    14 Дек 2023 13:04ч.

    "....................... Хайне е казал, че там където започват с горенето на книги, свършват с гореното на хора. И това е валидно за всяко едно изкуство. Кладата е вече разпалена, да пристига месото… Всъщност, предполагам, че единственият ни шанс да не стигнем дотам е, ако на мястото на ПСА поставим нов паметник. Ето как си го представям аз: В основата му ще е Делян Пеевски – стабилен като дубайски пясък сред сибирски вятър. Непоклатим като КТБ! До него пък, малко по-отгоре, ще стои снажното тяло Баце. Обут с три-четвърти чорапи, а в лявата си ръка, стискащ лубрикант, за да може да си брои банкнотите, че вече не му остана слюнка в тази негова гнила уста. Най-отгоре пък ще стърчи Киро. Без документи, сам, решителен, озъбен, стискащ високо вдигат над главата си парапет. Около кръста му пък в самодивско хоро, с отворени усти, ще танцуват трите му влъхви – Асена, Лена и Бони. И трите по жартиери и бодита, досущ като Бионсе на концерт в Детройт. В краката на монумента пък ще са всички останали: Настимир – само по очила и с карамфил в ръка, Божанков – само по папийонка и с карамфил в ръка, Христо Иванов – само по нос и с карамфил в ръка, а Атанас Атанасов няма да се вижда, по обективни причини. ....... " Васил Петев, публикувано в Афера

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    14 Дек 2023 13:11ч.

    Паметникът на Рейгън: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1571206947044115&set=a.107574093407415

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адддд

    14 Дек 2023 13:12ч.

    всички русофоби начервния площад ще носят главите си като знамена задвижвани от сатаната

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    14 Дек 2023 13:45ч.

    Да, главата на змията е отрязана ! Символ за България. “ С крака да и строшим главата, свободни да се наречем” ! “ Да си развеем знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат руски племена” !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • протест

    14 Дек 2023 14:55ч.

    Модератори, много го закриляте тоя дявол Sin, триейки справедливи реплики на форумци, явно е някаква тлъста риба от посолството и ви плащат и на вас за неговото уродливо присъствие във форума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @протест

    14 Дек 2023 16:42ч.

    Просто е - не му чети тъпотиите. Аз така правя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    14 Дек 2023 14:14ч.

    Костадинов е прав. Всяка власт извращава, а абсолютната - абсолютно. Тия вече са уверени, че няма какво да ги спре и ще правят всевъзможни глупости. Той и Хитлер така е почнал. А Възраждане са им трън в очите. И заради И Русия. Така че това с главите хич не е изключено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разлика?

    14 Дек 2023 14:28ч.

    В момента българските неотроцкистки болшевики си заработват индулгенция пред американските такива от Демократическата партия. Питам се има ли ценностна разлика между талибаните взривили статуята на Буда, болшевиките гръмнали най-голямия храм в Москва, горенето на книги от нацистите, катурнатите дтатуи на генерали и президенти в САЩ и истериите на нашите пишманлиберасти ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи