Костадинов: Никога не съм взимал пари от Русия

Костадинов: Никога не съм взимал пари от Русия

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Това е абсурдно, още повече в откриването на българския парламент", това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред "ЕвроДикоФ" на "Евроком" относното желанието за изслушване на Володимир Зеленски в българския парламент. По думите му не винаги трябва да взимаме примера на чужденците, предвид това, че Зеленски бе изслушан в не един и два парламента от началото на войната.

Обмисляме да поканим Митрофанова, заяви той за правото на партията да покани лично 5 души по свой избор.

"Свободата няма цена, господин Диков", отговори лидерът на "Възраждане" на въпрос от Сашо Диков каква е цената му. Абсолютно нищо от това не е вярно", заяви той за това дали са му предложили 10 млн. евро да "продаде" част от депутатите си в полза на ГЕРБ.

"Никой не би си позволил да дойде при мен с нещо подобно, като предложение, защото веднага ще оповестя това нещо", категоричен бе лидерът на "Възраждане".

Той бе категоричен, че партията няма да участва в преговори за правителство на малцинството. Или ще се направи правителство под шапката на експертен кабинет.

"Тази война е нещо лошо. Няма добра война. Там е гражданска война. Украинци избиват украинци, руснаци избиват руснаци и българи избиват българи", коментира той конфликта между Москва и Киев.

"Това е част от процедурата по създаване на фондация, за да не може да се използва това име. Целите са две - да се помага на даровити деца в сферата на литература и изкуството, а второто е за генерална цел да ограмотим така наречения психодесен-жълтопаветен сектор, който доминира българското медиино пространство, за да може да се ограмоти. Това са хора, които трудно четат и вникват в чужда литература", заяви той за решението на "Възраждане" да регистрира търговската марка "Костя Копейкин".

"Никога не съм взимал пари от Русия или откъдето и да е. Тези хора, не само трябва да се откажат от политиката, а да изгният в затвора", заяви той за това дали е получавал финансиране от Москва.

 

Източник: fakti.bg

 

 

 

Коментари

  • Виктор

    15 Окт 2022 8:58ч.

    Левичарските бесновати сатанисти, навсякъде по света ползват един и същи метод за вербално нападение- обвиняват точно в това което те самите правят! Така платените слуги на Сорос, лепят етикети с техните престъпления, вярвам че Коцето ще им даде заслуженото, и се радвам че има човек като него в нашата политика!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Харесва ми очакването ви, но, уви, доктор Костадинов е безпомощен. Всичко у нас се кланя на Козяк.

    15 Окт 2022 10:22ч.

    Всичко. Изпълнителна, съдебна и законодателна власт бият чело пред американското посолство. Струва ми се, че само командир Кадиров може да им припърли дебелите задници, че да виснат по колесника на Боинга. Не да ги трепе, пази Боже. Смъртта за подобна гад е избавление. Нека са живи, да пият горчилката, която надробиха и поробиха народа ми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита:

    15 Окт 2022 14:13ч.

    "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лалю

    15 Окт 2022 9:05ч.

    Това че е проект на ГРУ, съвсем не означава че получава пари от Русия. Те си имат местни източници на финансиране. Едно време, имаше кратък период, в който ДпС бяха отбити от копанята. Тогава издръжката им беше поета от Овергаз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щирлиц

    15 Окт 2022 9:38ч.

    Убеден си, защото си чел някой секретен доклад на ГРУ ли ? Само разбирачи бря !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    15 Окт 2022 10:03ч.

    дикоff e глупав колкото си иска селениътъ му нъ моменти е извън контрол блестяшт примеръ нъ простотиятъ ни (виждъ се И чи е яко зависим заради <убъвътъ си интиликтуалну и физически > штеркъ въ битивиту

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав сте, г-н Графе

    15 Окт 2022 10:27ч.

    Диков бе безпомощен като бита мастия, чак се изчервявах, заради поведението му. Не мога да го позная. Избучи кочината от бесовщина. Щерка му не носи вината на баща си, но не мога да я гледам повече от 3 секунди, образува ми смут и покруса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Истината свята

    15 Окт 2022 10:21ч.

    Мислещият се за топ джурналист, а всъщност посредствен скиор Сашко Диков беше направен смешен от политика Костадин Костадинов, който с железно спокойствие отбиваше в лицето му всичките долнопробни клевети и уловки, които скиорчето му беше подготвило и в крайна сметка то получи нокаут и прекъсна мача.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    15 Окт 2022 10:31ч.

    Значи поддържаш опорните им точки безплатно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костя Копейкин (ТМ)

    15 Окт 2022 10:35ч.

    Той не е взимал. Те са му давали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коскя Кокейкин

    15 Окт 2022 10:51ч.

    Абе те и козешките и непеошки натовски европалаши не взимат, ама им дават. Слава на Россията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ръшмор

    15 Окт 2022 10:55ч.

    Костадинов говори истината, той не взима пари от Русия, а от Козяк 16, защото именно от там му направиха "патриотичната партия", и му създадоха легендата, че е русофил(копейкин), като всъщност истината е, че е не костя копейкин, а КОСТЯ ДОЛАРА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе хора

    15 Окт 2022 11:15ч.

    Като не ви харесва, направете си партия. Или станете член на друга, да видите какво правят там. Стига сте недоволствали. Има къде да се проявите, ако искате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Повечето партии

    15 Окт 2022 11:18ч.

    Които се явяват на избори, нямат партиен живот. Тогава за що продължават да се миткат в избирателните листи. Кой ще направи чистка на порочната избирателна измама?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    15 Окт 2022 11:29ч.

    Само малко копейки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой

    15 Окт 2022 11:31ч.

    Беше човекът, с видеото в което казва на Костадинов че е руска лека жена? От коя партия е или с какво се занимава?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ръшмор

    15 Окт 2022 11:37ч.

    В Праламента, заместикът на Костадинов каза, че Нато и ЕС са съюзи от които България не трябва да излиза, защото те мислели за нейния ПРОСПЕРИТЕТ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи