Костадинов: Македония е кръвна част от нашия народ

Костадинов: Македония е кръвна част от нашия народ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

„Възраждане” ще води България към мястото, което заслужава, и което е имала! Бъдещето на България е да бъде голяма, силна, просперираща държава с умно, образовано и богато население! Богато както на доходи, така и на знания!“, каза Костадин Костадинов в предаването „Беновска пита“ по Радио К2, където беше гост тази сутрин. 

В интервюто бяха коментирани още отношенията на страната ни със Северна Македония. 

„България има една съвсем възможна геополитическа перспектива за следващите няколко десетилетия за обединение с другата българска държава Македония! Ние много пъти сме го казвали това.“, коментира Костадинов. 

Той добави още, че в България няма антимакедонско говорене, защото никой не възприема Македония като заплаха. 
„Затова и няма настроения за отцепване, македонско малцинство. Има няколкостотин души, главно пенсионери, повлияни от старата сръбска пропаганда преди 1989 г. Но в Македония не е така. Там, според най-различни данни, включително наши, включително данни на международни организации, около 40% от населението изпитва положителни чувства към България. И тук идва въпросът защо тогава тяхната държава прави антибългарска политика? Веднага отговарям на хората, които си задават този парадоксален въпрос с друг парадоксален въпрос – защо 80% от населението ни симпатизира на Русия, а същевременно държавата ни води брутална антируска политика и непрекъснато нашите медии „храчат“ по Русия? Ами защото България е контролирана държава, както и Македония е контролирана държава! Тук ни контролират американците, а там също американците, но и сръбските тайни служби.“, категоричен бе Костадинов.

Костадинов сподели още, че не вярва, че българите ще бъдат записани в конституцията на Македония, защото няма такова мнозинство в парламента в Скопие.

„Сред голяма част от местното население в Македония има настроения, които са в полза на България. Ако в Македония нямаше пробългарски чувства, нямаше да има и антибългарска истерия! В момента македонската държава иска България да признае македонско малцинство. Същевременно се правят провокации, откри се така наречен клуб на македонци в Благоевград. Да сте видели някаква антимакедонска истерия в българското общество? Да сте видели български правителства да провеждат антимакедонска кампания? Да сте видели антимакедонско говорене от българските политически партии? Ние многократно сме заявявали едно простичко нещо – искаме нашите сънародници в Македония да имат правата, които са им гарантирани от конституцията, от международните договори и правни норми. Тъй като виждаме заплаха от страна на македонската държава, никой по никакъв начин у нас не си е позволявал антимакедонска реторика. Никога! Ние обичаме Македония, Македония е част от България, част от нашата култура и история! Тя е кръвна част от нашия народ.“, каза още Костадинов в предаването. 

Цялото участие на Костадинов  в предаването може да видите тук: 

 

Българските граждани могат да дадат доверието си на  „Възраждане“ с номер 3 в бюлетината! 

Избери свободата!

Възраждане е с номер 3 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

Коментари

  • Ако народите можеха да живеят без правителства

    25 Март 2023 15:32ч.

    Щеше да е мир.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • eh0

    25 Март 2023 15:55ч.

    Народите могат, но правителствата не дават! Това е анархоцоциализъм, забранен от всяко правителство по света, защото ще го направи нелигитимно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадинов прав си,

    25 Март 2023 16:07ч.

    но няма да те разберат нито сърбоманите в РСМ, нито нашите евро-атлантици... Не виждате ли, че дори във Wikipedia не спират да ви тормозят: https://en.wikipedia.org/wiki/Revival_(Bulgarian_political_party) : is a far-right and ultranationalist political party in Bulgaria, founded in August 2014. Its chairman is Kostadin Kostadinov. The party is defined by various analysts and media as anti-EU, anti-NATO, anti-American, pro-Russian, and being opposed to COVID-19 vaccinations and spreading anti-vaccine rhetoric... Какво ще спечелите като разлаете предизборно про-американския ни политически елит? Ще фалшифицират де що могат на предстоящите. И този въпрос ви е зададен точно с такава цел, да ви съдействат да си доизградите имидж на екстремист и да плашите хората предизборно, за да не гласуват за вас...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трудно ще го накараш да се замисли

    25 Март 2023 16:26ч.

    емоционалните хора са комплексари и могат само да проектират егото си в това което правят, затова да се откажат от избраното значи да се откажат от себе си. Това си е техен проблем, но понеже мрат да ръководят, той става проблем на цялата им група, фирма, партия, страна и т.н., има много примери в историята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    25 Март 2023 16:30ч.

    Когато еди руски агент се загрижи за Македония човек трябва да се хване за кошера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зелен чорап от нато

    25 Март 2023 17:12ч.

    Тези хора в Северна Македония / де факто/ живеят във южна Сръбия вече 100 години.. Поколения са възпитавани във Омраза към България. Да се промени мисленето на следващите поколения ще отнеме много десетилетия... Едно нещо са мечтите, друго реалната действителност драги младежи от Възраждане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мнение

    25 Март 2023 17:49ч.

    "...около 40% от населението изпитва положителни чувства към България." - не съм съгласен, това са ми наблюденията към македонците. Каквото било, било е, преди 100 години са били българи, вече не са. Поне те не се чувстват такива, и няма как да ги убедим. По-скоро трябва да вземаме мерки, защото утре Северна Македония ще си поиска Пиринска Македония, и ще се озовем в сериозен конфликт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Павел Горинов, обикновен психопат

    25 Март 2023 17:54ч.

    Похвално е, че един пенсионер от Хисаря има мнение по отношение на Възраждане. Абе Павка, абе Горинов, защо не си гледаш старините, ами непрекъснато пишеш в този сайт? Разбрахме, че си " бандеровец", "бандеровка", "мужик", "путлерист", "зелен чорап от нато", "ауспуха на льотчика"... и още десетина никове. Айде отивай в Дневник да информираш твойте дружки за психичното си разстройство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стоян Петров

    25 Март 2023 17:54ч.

    Родителите на съпругата ми са родени в македония/гръцката част/ Ако някой се опита да ѝ каже че не е българка ще получи звучен шамар

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баш от твоя не сме и точка

    25 Март 2023 21:20ч.

    Служи си на химерите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    25 Март 2023 23:32ч.

    Македония е душегубката на България! Само жените им са хубави, защото са българки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    25 Март 2023 23:53ч.

    Интервюто заслужава да бъде видяно. Наситено е с теми, сред които македонската не е приоритетна и може би не е най-подходящо точно тя да е изведена в заглавието и да заема значителна част от текста. Посланията на Костадинов са ясни, недвусмислени и изказани без обичайното политическо празнословие и шикалкавене, което щедро леят почти всички останали политически лидери. Есенцията е в първите изречения в статията: България – силна и просперираща държава с умно, образовано и богато население! Богато както на доходи, така и на знания! Посланието "избери свободата" е топ актуално, защото, за разлика от свободата по възрожденски, за глобалистите тя е безгрижие с базов доход, зомбиращо екранче в ръка и барче от щурци и скакалци в копанката. Децата в предучилищните групи на детските градини вече учат езоповата басня за полския и градския мишок: „Предпочитам да живея свободно със скромна трапеза вместо да се храня вкусно със свито сърце“, казал полският мишок, доволен, че се отървал от корупционната схема, в която се опитал да го въвлече неговият побратим. Време е за Възраждане! Успех, възрожденци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадин костадинов копейкин е изнасилен от нощни вълци пристигнали смешните мотори от xесесер и той носил манерки с вода а те му пръснали манерките

    26 Март 2023 0:10ч.

    Копейки не носил хляб и сол а темово пръснали г*** с х** гол ха-ха-ха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи