Костадинов: Ако този модел на управление бъде препотвърден на 2 октомври, Бог да пази България!

Костадинов: Ако този модел на управление бъде препотвърден на 2 октомври, Бог да пази България!

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Още, когато започна войната в Украйна, ние от „Възраждане” предупреждавахме, че този конфликт ще се разрастне и че опасността за въвличането на България в него е голяма.

Това заяви лидерът на партия „Възраждане” Костадин Костадинов в ефира на БНР днес.

Подкрепата, която държавите от НАТО и най-вече САЩ, предоставят на Украйна е изключително голяма, тя се засилва и няма да спре.

Реално погледнато въпрос на време е конфликтът Русия-Украйна да стане конфликт Русия-САЩ и в частност с НАТО, прогнозира той.

„В тази ситуация България, за съжаление, стои като една зависима американска колония, която няма собствена политически воля, и се упрявлава пряко от американското посолство”, коментира Костадинов.

Ние от „Възраждане” настояваме България да има собствена политическа воля, да защитава собствената си валута и в това няма нищо радикално, подчерта лидерът на партията.

Според него само един референдум е необходим, за да напусне технически България НАТО. „Референдумът е най-висшата форма на демокрация”, каза Костадинов по повод критиките към тази негова позиция. И се мотивира: „Странно, хората, които най-много защитават демокрацията, говорят срещу референдума. Защото те разбират демокрацията като форма на управление, в което управляват само и единствено те. Това са псевдодемократи, които изпитват панически ужасен страх от народната воля.”

Костадинов за пореден път заяви, че договорът ни за влизането в ЕС  не ни задължава да се откажем от собствената си валута и да приемем еврото.

Пътят на България е един – да си остане на Балканския полуостров като най-старата европейска държава, със силна армия и собствена валута, заяви Костадинов и припомни, че откакто България е влязла в ЕС, е натрупала милиарди левове загуби, без да се отчитат пропуснатите ползи от спирането на блоковете на АЕЦ.

Държавата ни е загубила и от отварянето на българската икономика, каза лидерът на „Възраждане”.

„Когато България влезе в ЕС през 2007 година около 40% от стоките бяха български, сега този процент е драстично намалял – под 20%. България се превърна в суровинен придатък на ЕС. Ние изнасяме две неща – мозъци и злато, а внасяме боклук”, гневно разкри Костадинов. 

„Това е модел, който убива държавата ни”, категоричен бе той.

И заяви: „На 22 октомври ние не отиваме на избори, ние отиваме на референдум за това дали България да продължи да съществува като държава или не. Ако този модел на управление бъде препотвърден, Бог да пази България”.  

Или „Въздражане” за България или разруха и пълно заличаване на българската държава. Българският народ трябва да направи своя избор, призова Костадинов.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

 

Коментари

  • цялата седесарска демокрастка паплач да се вразумява по-бърже и с №14 в ръцицки пред урните,

    25 Sep 2022 21:48ч.

    за спасението на Родината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър

    26 Sep 2022 9:01ч.

    Ако Възраждане не станат първа сила, има голяма вероятност от обединение на ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС. За това вече открито говорят от ГЕРБ и ДБ. Бог да пази България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Машините машините ще правят, каквото ще правят

    25 Sep 2022 21:48ч.

    Костадине български сине, ти защо подкрепи машинния вот, за честност и прозрачност, е там в тъмната кутия на дигиталния вот, там ли ще има прозрачност?! ... Журналисти, общественици, обикновени българи събраха над 100 000 подписа за нула време СРЕЩУ машинния вот НЕПРАКТИКУВАН никъде в Европа. Ти си отговорен за машинния вот, Костадин и няма за какво да призоваваш Бог!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на предстоящите избори, по настояване на ГЕРБ

    26 Sep 2022 8:19ч.

    ще има пълно преброяване на хартиените отрязъци, а след това - Бог знае, може да заменим сегашните машинки с нови, произведени по българския проект на БАН.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    25 Sep 2022 22:03ч.

    Интересно, как си я представя тая силна българска армия тоя Костадинов. Със 100 000 щика като едно време ли? А знае ли колко ще струва това? Защо не каже, че ще въведе наборна армия? Ама ако го каже, дали майките ще гласуват за него? Много народ ще му се върже, но пък ще е поредното доказателство, че проф. Иво Христов не биваше за се извинява.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутчетата на киро и кокоро

    25 Sep 2022 22:10ч.

    Разписките! Там е заровено кучето! В никакъв случай не трябва да се броят и сравняват с протокола на машината. Добре че нашите от Сиела си знаят работата! Добре че и ЦИК са наши и пренебрегват и не изпълняват решението на Конституционния съд за тяхното броене. Затова сме сигурни че Продължаваме подмяната! И не бог, американското посолство и г-н Триморец са с нас - гаранти на Победата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изобрите другата Неделя

    25 Sep 2022 22:18ч.

    са предрешени. ПП иДБ имат изключително фалшиви реитинг резултати. Със сигурност американците държат Тиквата за топките така, че математиката е проста Герб 26 + ПП 17% + ДБ 7,9% + патерици като Български възход с около 4% ето ти стабилно мнозиснство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    25 Sep 2022 22:27ч.

    Съгласен съм напълно с предрешените резултати. Други няма да ни позволят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    25 Sep 2022 22:54ч.

    Как да са предрешени като Нешка Робева признава, че им е гласувала доверие на тези прозрачни нищожества от П.П?! Не бива да се оневинява и защитава българският народ, изключително прост и прочистен от качества, столетия наред!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • президентът

    26 Sep 2022 0:19ч.

    Както уважаемата Нешка Робева, така и много други гласуваха за ПП заради президента, съзнавайки, че ПП са президентски проект. Нали помните думите на Радев за Петков, че ако има повече министри като него, България ще е просперираща. Радев носи цялата отговорност за недоразумението ПП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да точно рака

    26 Sep 2022 7:13ч.

    За съжаление и аз познавам хора, гласували за пъпъто и дъбъто - хора уж интелигентни, с висше образование, с положение не илитерати от махалата. Обаче тука човек трябва да има вътрешен усет, а не разум, за да се оправи в лъжливата пляваи илюзията, наречена “образование в чужбина”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    25 Sep 2022 23:00ч.

    Дори божието търпение си има край...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    25 Sep 2022 23:03ч.

    По принцип единственият правилен начин да се гласува е човек да го прави с джоба(портфейла си)! Но ще гласувам за Коцето заради предишните му заслуги свързани с отвратителното престъпление с пландемията от ковид1984, здравият му разум и принципност, са нещо което спечели моят глас! П.П Давам си сметка, че е тъмен балкански субект, и все пак е километри над другата тиня и откачени мерзавци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    25 Sep 2022 23:17ч.

    До голяма степен и в повечето точки Костадинов е прав. Има обаче още много време за сглобяване на реална партия с национално представителство, способна да завоюва здрави позиции в местната власт и убедителна с националистически позиции в парламента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Партиите са еманация на народа

    25 Sep 2022 23:38ч.

    Знаете в какво се превърнаха българите. Затова: Всяка надежда оставете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много умно говори този

    25 Sep 2022 23:36ч.

    За съжаление, хвърля диаманти на свине.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • демоГраф

    26 Sep 2022 0:14ч.

    Свине или не, народът е този който е. Няма друг. И без това подмяната на народа продължава от 30 и повече години. Освен турцизацията и циганизацията, които си вървят от много повече години. Може би истинската България ще се смали в някакви по малки граници, но вероятно ще я има още, а може и да изчезне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • демоГраф - продължение

    26 Sep 2022 0:17ч.

    Няма да е нещо ново. Безброй народи и цивилизации са изчезнали, а са били велики. Филма "Апокалипто" много добре показва вероятната причина за изчезването на маите, например.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • маите ги е убила по-новата технология...

    26 Sep 2022 8:29ч.

    отстреляли са ги с пушките...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лалю

    25 Sep 2022 23:57ч.

    Моля редакцията да ме запознае с изкаванията на Атанас Атанасов. Аз за него искам да чета, а пишите са за този!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за атанас атанасов отиваш в седесарските козешки парцали

    26 Sep 2022 3:50ч.

    и четеш на воля

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Дан

    25 Sep 2022 23:59ч.

    Може ли да внеса известно успокоение? Преди няколко дни ЦИК взе решение да се броят навсякъде (а не само в отделни секции) контролните разписки и да се сравняват с резултатите от машините. Разбира се имаше бурни реакции за отхвърляне, но ще се броят. Надявам се по този начин да се ограничат фалшификациите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майска

    26 Sep 2022 9:02ч.

    Бях на последните три избора и заедно с други наблюдатели броих лично разписките - разлика между разписките от машините и тези от гласувалите беше една голяма нула...И не е вярно , че никъде не се гласува с машини...И още най-бързо бе гласувала в България - 7 секунди- дама на 91 години...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вижте сега,

    26 Sep 2022 0:25ч.

    ако наистина искате нещо да се промени, тогава отнемете властта от ръцете на капитала. Но това не става с "избори", защото те са изобретение именно на капитала, за да утвърди и легитимира властта си. Това може да стане единствено с правото на силата, а не със силата на правото. Така са се сучвали всички качествени промени в хода на човешката история.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виж сега

    26 Sep 2022 0:35ч.

    И като отнемеш незнайно как властта от незнайно кой капитал и какво ще я правиш тази власт , уважаеми/а ? Ще се набълбукаш до козирката със власт и ще я повръщаш. Това става с революциите . Някой много иска да гледа сеири в България - майдани и подобни извращения. Не ви се получават дебилските сценарии и бесът ви идва в повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Sep 2022 0:51ч.

    Вие, колега, виждате дълбоката същност на нещата! 'If voting changed anything, they'd make it illegal' Това казва достатъчно, задълбаването е излишно. Около Костадинов има неясни неща. Заявеното преосноваване на държавата няма да се случи при никакви обстоятелстава чрез и с Възраждане. За другите няма място за обсъждане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Sep 2022 0:58ч.

    И все пак ТЯ СЕ ВЪРТИ! В човешкия живот има ситуации, в които въпреки отчаяние и очевидна безизходица, сме длъжни да правим избори и да ги реализираме. Със скромните ни възможности на редови граждани, буквално отпаднаха всички други "опции", като НЕПРИЕМЛИВИ и НЕВЪЗМОЖНИ. Затова на 02. Окт. с БЮЛЕТИНА 14 ГЛАСУВАЙТЕ ЗА Възраждане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Sep 2022 1:03ч.

    По изключително безцеремонен и арогантен начин т.н. атлантически партии директно лъжат или прескачат и подминават неудобните теми. Видимо са отписали България и тя въобще не ги интересува. Действат в режим на принуда и лично спасяване. Болшинството от тях са очевидни и безпросветни идиоти, а претенциозният красивитет е купен и зависим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Sep 2022 1:08ч.

    Анализът и резултатите от него не са лесни, за мен бяха буквално мъчителни, болезнени. Елементът на компромис н е можа да бъде избегнат, но финалът е категоричен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Sep 2022 1:10ч.

    Прилагането на разни инструменти от областта на правото на силата НЕ ми изглежда реалистично в нашите условия. В едно съм сигурен - идиотите от геппс (но не само) като гладни войници, които маршируват в посока на столовата, ще идат да си пуснат пискливите гласчета за вожда им. Една трагедия, едно падение, но дотам са докарани нещата! Нормалните също да гласуват с № 14.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Sep 2022 1:14ч.

    Политическата обстановка в страната буквално ни принуждава да вземем този избор. Обясних защо въздържането от гласуване не е решение. Няма да се обърна с груби думи към всяка заблудена и изгубена душа. Врагът от тайните кабинети е силен, богат, умен и не е склонен да подбира средствата. Към този момент няма на разположение никаква друга реалистична възможност. Бюлетина 14.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Sep 2022 1:21ч.

    Това, че предлагам, по никакъв начин не означава ще давам гаранции за какво да е. Знаете за гаранцията и Францията. Някога това е било символ на нещо отдалечено, имагинерно. (Гаранция ще си търсите на края на Европа (света). Към момента Възраждане категорично няма дори човешки потенциал за държ. управление, но при едни следващи избори картината може и да се промени позитивно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Sep 2022 1:21ч.

    Бог да пази и да помага на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пророка

    26 Sep 2022 7:20ч.

    2-ри е Видов ден и Косово поле за българите. Най-вероятно българите отново ще бъдат трагично разгромени. Все пак е предречено, че Антихриста се възцарява точно в наши дни. Втората Шипка ще е след 500 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    26 Sep 2022 7:51ч.

    Нищо не зависи от народа Коце, допуснаха те да влезеш за да се опитат да ви купят, но на следващите избори може и да не минете 4%, нищо, че всички ще гласуват за вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кажи го на италианците, които решиха, че от тях зависи!

    26 Sep 2022 8:10ч.

    Виж изборите им! Само че там не ходят за гъби тогава точно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    26 Sep 2022 8:21ч.

    Съгласен съм, само дето туке предвидливо ни инсталираха умни машинки за гласуване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а някой твърдеше,

    26 Sep 2022 8:36ч.

    че посланичката била отзована... Напротив, свърши си перфектно работата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Духът на времето

    26 Sep 2022 9:37ч.

    Доста глупости е изговорил. От самото начало войната е Русия - ЗапАда. Не е нужен никакъв референдум, за да излизаме "технически" от НАТО, да не би да бяхме набутани с такъв. И за кемтрейлса, и за СЗО отрича като Матросов. Смятам, че го ползват като мюре за обиране на напрежението, а и той е доволен срещу съответните придобивки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • борба

    26 Sep 2022 10:25ч.

    Ако Този след изборите и обявената дата за свикване на парламата влезне и узакони тази измам ,то ТОЙ е като всички платени СОРОСОИДИ-измекяр

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    26 Sep 2022 10:06ч.

    Смеят се на България с тая безмозъчна путинофилилия европейските страни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • както е казал народа

    26 Sep 2022 10:54ч.

    Най-добре се смее този, който се смее последен.. Европа е в края на жизнения си цикъл, ако и да не ти отърва лично..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пепе неро

    26 Sep 2022 11:04ч.

    Не съм съгласен със Съждител, категорично. Негласуването също е ясен политически акт. Мероприятието не е ГЛАСУВАНЕ, а ИЗБОРИ, а когато избирателят не вижда избор сред кондидатите за властта, не гласува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съждителя

    26 Sep 2022 11:33ч.

    е обикновена машина за мъгла

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Sep 2022 16:29ч.

    Аз не съм категорично с пепе неро! Не гласуването би могло да бъде в частност ясен политически акт. В едно добре уредено, справедливо, некорумпирано, морално общество на богати, добре образовани, свободни хора, КОГАТО КАТО ИЗКЛЮЧЕНИЕ СЕ Е СЛУЧИЛО НЕПРИЕМЛИВО, а извършителят отказва да разбере и приеме. В актуалните условия на България

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Sep 2022 16:34ч.

    това е неприложимо и контрапродуктивно. Корумпирани котерии, действащи на кланов принцип са забили зъби и задушават обществото. Те всички действат на базата на корист, егоизъм и често дори в чужд интерес. Негласуването няма да ги смути ни най-малко, а ще ги зарадва, предоставяйки им всички лостове. КОГАТО ОТВРАТЕНИТЕ СЕ ОТКАЖАТ, ПО ВЪРХОВЕТЕ ОСТАВАТ САМО ОТВРАТИТЕЛНИТЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи