Костадин Костадинов: За газа вече е ясно, а с петрола какво правим?

Костадин Костадинов: За газа вече е ясно, а с петрола какво правим?

Снимка: "Възраждане"

Докато в България продължават да действат схемите „на мене, на тебе“ и от „наши на ваши“, държавата ни няма да има добър стопанин в лицето на което и да е българско правителство, коментира лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

Вече 32 години порочните практики, маскирани като „промяна“, но идващи като подмяна, водят до грешни политически решения, обслужващи чужди интереси.

Необходимо е управлението на българската държава да се поеме от ново национално-отговорно правителство, което да изведе страната от спиралата от кризи. Когато българите дадат доверието си на „Възраждане“ още на следващите предсрочни парламентарни избори, ние ще предложим такова правителство. Правителство от българи, които ще решават в полза на българите в съответствие с българския национален интерес.

България е в спирала от кризи, а правителството на четворната коалиция е не просто вредно, а вече и опасно. Държавата ни няма  добър стопанин  в лицето на управляващите.

Днес коалиционният съвет се събира, за да обсъжда дали ще дава военна помощ на Украйна, дали ще ни направи част от конфликта между две братски на нас държави. Тема, която вълнува българите до толкова доколкото са против замесването на страната ни в конфликта.

Днес българският народ, освен да не стане част от война, се страхува, че ще остане без газ, че ще фалира и малкото останало производство, че няма да има торове, че няма да има с какво да се нахраним или ако има - ще е на много висока цена. Очевидно е, че за правителството комисионите и обслужването на американските интереси е по-важно от добруването на българския народ.

За газа ясно, ще има криза, с която или няма да се справи държавата или ще се справи, но на много висока цена, която ще плати народът. За това ние от „Възраждане“ предупредихме още в началото на войната. Бяхме единствените, които се противопоставихме категорично на санкциите срещу Русия и още тогава попитахме: Кой ще ги плати? И днес това питаме и вече ясно проличава  отговорът: Ще ги плати българският народ.

До кога ще плаща българският народ за вредните политически решения на националните предатели, застанали начело на държавата?

Отчита ли правителството следващата задаваща се криза – кризата с петрола. Преди месец министърът на финансите заяви, че горивата няма да се вдигат, но днес те минават три лева. Има ли план правителството какво ще прави с тази криза? Ще имаме ли петрол и колко ще плаща за гориво българинът?

Все въпроси, които чакат някой да се сети да направи държавно планиране, да предвиди кризите, да обмисли решения преди да ни застигне безизходица.  

 

 

 

 

Коментари

  • Виктор

    03 Май 2022 12:19ч.

    Коце а с АЕЦ Козлодуй какво правим?! Отивате в 19ти век където ви е местото, щом сте допуснали брюкселски зелки да ви диктуват, и да си спуснат малоумните трансджендър розови еничари да ни правят на глупаци- Ококореният и Кики кретена! Марш в каменната ера, гадове български, ще си пробиете колите и ще тичкате през дупката по безкрайните бокови магистрали!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отечествен фронт

    03 Май 2022 12:35ч.

    Копейкин, на следващите избори сте аут от парламента,а ти си в затвора за злоупотреба със средства!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отечествен фронт

    03 Май 2022 13:10ч.

    Всички да излезем днес на протестите! Ако си стоим като мишки в дупките, ще измрем там, а крадците и мошениците ще избягат с награбеното. 90% от газта за тук е руска, горивото - също. А "глобалното затопляне" днес е пак с 12/14°C в София. Днес, 3 май!!! Цените растат всеки ден. До лятото хляба ще е 5 лв. Докога ще търпим?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Май 2022 14:14ч.

    Всички - мама, тате, кучето и аз!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отечествен фронт

    03 Май 2022 17:10ч.

    Точно така , всички сме с Русия. Да изметем Киро и подлогите му от политиката. ОСТАВКА, ПРОСТ КИРО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • то хубаво

    03 Май 2022 12:36ч.

    ама Възраждане днес няма да протестира. Пасков мазно обясни, че този протест бил само проформа, защото институциите не работят след 17 часа и нямало кой да изпълни исканията?! Кога казвате истината, Коце? И защо е по-важно да има възможност да веете партийните знамена, вместо да подкрепите като българи исканията на протеста? И вие сте едни мекерета...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не знам такова нещо (за неподкрепата на Възраждане за днешния протест).

    03 Май 2022 14:33ч.

    Само ми е известно, че френските възпитаници от СОС, които прекръстиха с мнозинството си публичните пространства около руското посолство на паразити от 90-те, като Борис Немцов!!!, са забранили на ПП Възраждане да носят знамената си - чисто бяло знаме с българският лъв!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    03 Май 2022 12:43ч.

    Кажи нещо за България, което да не е свързано с Матушката ти, бе Копейкин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АнтиВъзрожденския тролетарият се възпали отново...

    03 Май 2022 12:53ч.

    Аве какво делите с Възраждане? За какъв 19 век говорите? Не чувате ли през дебатите в НС, че единствено техните 13 делегата казват нещо смислено?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • така е

    03 Май 2022 12:59ч.

    казват, ама те от Атака правеха същото. Като докопаха кокала и млъкнаха. Коцето ще направи същото - също толкова самовлюбен е, колкото и Волен. Питам защо днес Възраждане няма да подкрепи протеста? Разумен отговор имаш ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Волен Сидеров си е Волен.

    03 Май 2022 14:37ч.

    Изложи се в Парламента, но сега се изявява съвсем прилично като журналист, и Алфа ТВ си е съвсем прилична телевизия. Дори по-често гледам нея, отколкото останалите... Жалко, че не си остана журналист. Не може да отказваме подкрепа на Възраждане ПРЕДИ да сме ги видяли в действие, и то само заради Сидеров.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И майка ти щяла да направи същото... Това защо го спестяващ?

    03 Май 2022 15:49ч.

    Или е лесно за тези, които не са от твоето семейство да говориш в бъдещо пожелателно време?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    03 Май 2022 13:00ч.

    Ами какво ще правим, ще закрием Нефтохим и преминаваме на Рикши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    03 Май 2022 13:03ч.

    1/4 от износа на България е от горива/масла и химия. А това е газ и нефт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това правим

    03 Май 2022 13:03ч.

    Има един тъпак ,който докара други тъпаци и лъжци на власт и сега ликвидират държавичката,доколкото изобщо я има. Това се прави, нищо друго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е суверена, тоест народа

    03 Май 2022 13:14ч.

    и по-точно тези от него които отидат да гласуват. Който не е в час да си припомни че миналата година това се случи три пъти за да дойдат сегашните "тъпаци и лъжци на власт". Затова всеки тъпак трябва да се замисли какво прави, а после става "Като се счупи колата, пътища много".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Суверенът на България е Херо Мустафа, защото я търпим

    03 Май 2022 15:58ч.

    А изборът направиха машинките за фалшификации на избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    03 Май 2022 13:31ч.

    Днешният протест е фалшив протест ,целящ да откъсне хора и да притъпи предстоящия истински такъв. Номера от селски вечеринки за лапни шарани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За изявлението

    03 Май 2022 13:32ч.

    на карикатурния черноморски фюрер горещо благодарим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Извод

    03 Май 2022 13:42ч.

    Да ги махаме продажниците и час по-скоро да изгоним американците от България. Те ни носят само беди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doktor

    03 Май 2022 13:46ч.

    Браво! Подкрепям!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как какво

    03 Май 2022 13:50ч.

    Отказваме го. Ще караме с вода. Очаквам в най-скоро време да забранят и кирилицата и да минем на латиница.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    03 Май 2022 13:54ч.

    Къде е ПРОКУРАТУРАТА, за да разследва схеми и схемички за газ, петролни продукти, ток и т.н, и да подкара виновниците?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    03 Май 2022 14:09ч.

    Нищо чудно да забранят кирилицата. Който държи на български лев ще излезе че е руски шпионин.. От друга страна фалшиви протести, проекти/ напр. този на Янев/. Това не намирисва ли на фашизъм, а ? Къде отива свободата на словото и мненията? Или не им изнася вече?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какъв ти Отечествен Фронт.

    03 Май 2022 14:29ч.

    Зелени сме всички още, и докато не се обединим в едно, без разлика как ще се назове - ОФ или друго, няма да се отървем от злокачествените тумури, наречени продажници, нагаждачи и кухи образовани уж пишман политици, които естествено търсят (и намират точно в политиката) лека печалба и задоволяване на егоистичните си мераци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    03 Май 2022 15:29ч.

    За днес и утре са обявени няколко протеста. Днешният е ден преди заседанието на парламента по въпроса за оръжията, организатор „Поход за мир и неутралитет“, Сърнела Воденичарова. Утре от 3 ч. и от 4 ч. ще има 2 протеста – против /пак същите/ и за /Цецка Бачкова и ДСБ/ оръжия за Украйна. На Сърнела апропо й пречат знамената на „Възраждане“. Утре и ВМРО протестира през деня –

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    03 Май 2022 15:30ч.

    за Македония. В калабалъка от протести за финал е инициирана от нам кой си изцепката „опаковане на МОЧА“. Е, от какъв зор „Възраждане“ да си късат нервите на площада и евентуално да операт пешкира, ако нещо, вместо да използват трибуната на НС и да си действат методично? Аз лично ще задържа ентусиазма си и ще изчакам обявен от тях протест или такъв, към който декларират, че ще се присъединят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи