Костадин Костадинов: Всеки глас за евроатлантическите разсейки в българското общество не е бюлетина, а повиквателна

Костадин Костадинов: Всеки глас за евроатлантическите разсейки в българското общество не е бюлетина, а повиквателна

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Днес в предаването „Денят започва с Георги Любенов“  по БНТ беше гост председателят на „Възраждане“ и кандидат за народен представител в 3 МИР Варна и 25 МИР София – Костадин Костадинов.

В студиото беше коментирано намерението на Столичния общински съвет да премести Паметника на Съветската армия, а Костадинов беше помолен да изкаже становището на „Възраждане“ по темата и по-конкретно, дали тя би била актуална, ако нямаше предизборна кампания.

„Ако нямаше избори, темата нямаше да е актуална, защото тя се повдига периодично само  и единствено по време на избори, с предизборна цел. Само че тези, които си мислят, че възраждайки такива фашистки практики ще успеят да мобилизират своя електорат, всъщност постигат точно обратното. Разделението в обществото извиква на дневен ред и отново възражда призрака на гражданските сблъсъци, на гражданската война.“, отговори Костадинов.

Той добави още, че няма нормален човек в България, който да иска нещо подобно. Според него дори  привържениците, симпатизантите и избирателите на общинските съветници в  Столичния общински съвет не са съгласни с това и са наясно, че понякога е нужно много малко, за да се подпали мирът в едно много разделено общество като нашето.

„Очевидно е, че някой непрекъснато клати българската държава отвън и ние  от „Възраждане“ затова задаваме въпроса – кой има интерес България да е нестабилна? Кой има интерес българското общество да бъде непрекъснато разделено на фракции, които не могат да си говорят една с друга?“, каза още председателят на „Възраждане“.
В края на разговор Костадинов каза, че всеки един глас за ГЕРБ, „Продължаваме промяната“, „Доносническа България“
, ДПС и всички останали евроатлантически разсейки в българското общество, не е глас, не е бюлетина, това е повиквателна.

„Ако се състави правителство след изборите, то ще бъде съставено, защото вие виждате, че има голям натиск отвън да се съберат несъбираемите съставки – тоест ГЕРБ от една страна и Продължаваме промяната  и Доносническа България  от другата страна, които не могат да се понасят органически, но се натискат, за да бъдат коалирани с една единствена цел – българското правителство вече „легитимно“ да изпрати контингент в Украйна.  Всяко едно подаване на глас за създаване на такова правителство всъщност вкарва България във война. Политическата организация в момента, която може да защити мира и сигурността в нашата държава, единството на българското общество, колкото и да е разпокъсано, колкото и да е фрагментирано то, е „Възраждане“. Това е истината.“, добави още Костадинов – председател на „Възраждане“ и кандидат за народен представител за 3 МИР – Варна и 25 МИР София.

В края на разговора той се обърна към българските граждани с призив да изберат свободата.

Цялото участие на Костадин Костадинов в предаването "Денят започва с Георги Любенов" може да видите тук:

 

Българските граждани могат да дадат доверието си за Костадин Костадинов  с номер 3 в бюлетината на изборите на 2 април 2023 г.

Възраждане е с номер 3 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

 

 

Коментари

  • "Разсейки" - правилно определение за отпадъчните вещества от дейността на тумора САЩ

    12 Март 2023 17:01ч.

    Евроатлантизма е болест.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • основен признак - слепота

    12 Март 2023 17:12ч.

    и може би повърностно отношение към най-сериозни неща...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @alo

    13 Март 2023 8:40ч.

    Костадинов е просто един селяндур. Нормално е светогледът му да е изпълнен с неточни термини, с гняв, характеризиращ морала на роба, и с народни жаргони, с каквито се разбират бачкаторите по кръчмите. А като се зачетеш в коментарите на последователите му - да те заболи главата. Простотия, повтаряне на едно и също, и популизъм. Пълна темерутщина. Те са съвсем непдготвени и като цяло на тях се гледа съвсем несериозно. А за какви се мислят - ехееее - огромни! Слепи, да. Но до лудост и съществуване в един измислен свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо ли повиквателни се получават в малките градове

    12 Март 2023 17:07ч.

    А в София няма

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като в Украйна

    12 Март 2023 17:08ч.

    Мобилизираха първо от източната част, където основно са руснаци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защото в София е съсредоточен духовният и интелектуален цвят на България.

    12 Март 2023 17:12ч.

    А това е национално богатство и капитал, който трябва да пазим и обгрижваме като зениците на очите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • защото се убедиха още на протеста на софийските ученички

    12 Март 2023 17:17ч.

    пред руското посолство миналата пролет, че СОС-аджиите държат яко, много напреднаха с преименуването на публични пространства (като бул. Борис Немцов), и синьо-жълтия флаг и въртят яко чука по паметните плочи... Виж извън София е друго, там младите се подписват референдум за еврото, значи заслужили са призовка с предимство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    12 Март 2023 18:23ч.

    Нищо нищо ,ти ще бъдеш един от първите мобилизирани ,нищо че си джендър либерал .Там Руснаците ще ти сменят пола ,ако си мъж ще станеш на жена ,ако си мъж ще станеш на жена .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в София е съсредоточен духовният и интелектуален цвят на България

    12 Март 2023 20:16ч.

    Олеле, олеле, олеле!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    12 Март 2023 20:35ч.

    Ох,разсмя ме до сълзи:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    12 Март 2023 17:41ч.

    Аз няма да отида на това кунистическо сборище. То е в разрез с моите демократични либерални възгледи на европейка и демократка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Патка.

    12 Март 2023 20:17ч.

    .......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С Тоя варненския ром

    12 Март 2023 17:57ч.

    Даже Бсп то не ще да се коалира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аналитичка

    12 Март 2023 19:28ч.

    Кой ще даде отговор на въпроса какво е правил в щатите шефът на Информационно обслужване, фирмата, която брои обобщените гласове в края на изборите? Стана ясна, че всички кодове на машините могат накрая да бъдат получени и да се направи проверка, само кодовете на най-важния, заключителен участник, т.е. Информационно обслужване не са достъпни. Ерго - фалшификацията и подмяната на изборния резултат се извършва именно там, а шефът на фирмата е бил на инструктаж в САЩ. Може ли да се има доверие на крайните резултати от изборите? Според мен - не. Всички останали теми в интервюто бяха пълнеж. Кучето е заровено в ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нема страшно

    12 Март 2023 21:07ч.

    Костадинов пак ще каже че не се съмнява в резултатите от изборите, познайте за кого работи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има страшно

    12 Март 2023 22:33ч.

    Докато безродници като теб се опитват да сеят съмнения към единствената пробългарска партия в България страшно има. Аз не искам да стана курбан на щатите, като ме пратят на фронта. Ти искаш ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страшното е между думи и дела

    12 Март 2023 23:35ч.

    но всеки го разбира на гърба си. От както сме я закъсали, все на някоя "единствена пробългарска партия" чакаме, пази Боже от поредното очакване на такава. Дано да даде Бог време, за да го разберете и вие на гърба си, щото едно са думите на другите, друго е сам да се убедиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако Вашите предположения не се окажат верни,

    13 Март 2023 0:01ч.

    ще имате ли доблестта да ми се извините, макар и в този сайт?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако не очаквах някаква промяна

    13 Март 2023 0:29ч.

    въпреки всякаква логика, щях ли да си губя времето за да пиша тук? Само че едва ли бъде каквато очаквате вие, както не беше по нашето преди немалко години. Нищо не става по наша поръчка и желание, затова забравете за себе си и своето задоволство от нечие извинение, винаги идват неща от друга степен на битие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В това е прав

    12 Март 2023 21:56ч.

    Няма нормален да иска премахване на паметника! Но в психодиспансера са ги пуснали за изборите и днес цял ден по ОБЩЕСТВЕНИТЕ телевизия и радио доказваха патологията си ту Москов, ту келбечева, а като капак трябваше да си трия плюнките от водещата които излязоха от радиото. Дано народа види, че на гърба на лозунга "Добре дошли" пише "Дупе да ви е яко".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @alo

    13 Март 2023 8:04ч.

    Има времеви периоди в историята, в които общинските психодиспансери не служат на апарата. Тогава те служат на обикновени мошеници и мафия, бидейки чрез шефа си Дионисий част от подземния свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @alo

    13 Март 2023 8:01ч.

    Вместо да мисли как да вкара престъпници, затворници и мафия в армията, тоя мьекащ галош зове България да се предаде навреме, преди да е станало лошо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кво си чешете езиците?

    13 Март 2023 9:23ч.

    Аналитичката ви го каза. Баце печелеще изборите, докато Мишо Константиновия му крепеше задника и му набутваше по пет-шестотин хиляди гласа. Сега другия ше набута на пепетата и готово, пей сърце. Докато не се сложи намордник на Информационното, няма да видите честни избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи