Костадин Костадинов: Все повече хора вярват на "Възраждане". Борим се за поне половин милион гласа

Костадин Костадинов: Все повече хора вярват на "Възраждане". Борим се за поне половин милион гласа

"ДАНС потвърди това, което сме записали в сигнала - има подадени 11 721 заявления за гласуване от 48 IP адреса. Само от един IP адрес са подадени повече от 1000 заявления. В отказа на прокуратурата да образува наказателно производство не пише от коя държава са пуснати тези заявления. Имаме информация, че те са пуснати от центъра на София. Очевидно е, че става въпрос за манипулация. Личните данни на част от тези хора са откраднати. Настояваме да се проверява всеки IP адрес", каза председателят на партията Костадин Костадинов в "България сутрин". 

От "Възраждане" настояват и за отпадане на номерата на партиите в бюлетините. Нямаме представител в ЦИК, а присъстваме в парламента почти година и половина, отбеляза Костадинов. 

"Винаги сме се борили да бъдем първа политическа сила в България. На последните избори бяхме с 10%. Според социолозите сме вдигнали с 20% нашия резултат само за 4 месеца. Смятам, че ще го повишим, защото въвеждаме железен принцип в политиката - да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Ще се борим за поне половин милион", подчерта лидерът на "Възраждане" пред Bulgaria ON AIR. 

По думите му партията е показала последователност и все повече стават хората, които вярват на "Възраждане". Нямаме разочаровани избиратели, хората са доволни, че техният избор не е грешен и избраниците им не са ги излъгали, смята Костадинов. 

"Всяка политическа сила отказа референдум за българския лев. Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна. Така решиха 5 от 7-те политически сили. Когато обслужват чужди национални интереси и са в пряка услуга на американското и турското посолство, няма как да направим коалиция с такива политически сили. В българския парламент с политика се занимаваме само ние. Останалите партии се занимавам с разпределяне на баницата и личностни битки", подчерта лидерът на "Възраждане". 

Според него новите политически коалиции от стари политически фигури няма как да ги притесняват. "Това е опит за рециклиране на нещо вече добре известно в политиката", посочи Костадинов. 

"В следващите близо 40 дни до изборите съдбата на България е в ръцете на всеки един българин. Ако се откажем от това да определяме сами своята съдба, никой няма да ни е виновен, че някой друг ще определя нашата съдба", завърши той.

 

 

Коментари

  • размисъл...

    17 Фев 2023 11:59ч.

    И как така стана, че на 01-02-2023 г. в 15:52 ч. и в 15:54 ч. ВСИЧКИ налични депутати на Възраждане гласуваха ЗА изпращането на български военни да обучават украински военни. Защо си мислех, че са против войната? Гласуваха зедно с ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС, БВ. Само БСП бяха против.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Докажете го ,

    17 Фев 2023 12:14ч.

    щом твърдите това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кой уби лара от пийкса

    17 Фев 2023 12:32ч.

    Тази лъжа до кога ще я вадите? Само умрелите и кретените не разбраха за какво е било гласуването на 01.02 и че военната помощ е гласувана три месеца преди това и, че гласуването на 01.02. няма отношение към нея

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Палмър

    17 Фев 2023 12:42ч.

    Системата ме уби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    17 Фев 2023 13:01ч.

    размисъл... 17 Фев 2023 11:59ч.Ей, трол знаеш много добре, че това е дърта и опашата лъжа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    17 Фев 2023 13:07ч.

    Костадин Костадинов за поредната клеветническа кампания срещ.... https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/743731697077533/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    17 Фев 2023 13:07ч.

    "Цончо Ганев, ПП "Възраждане"-https://www.youtube.com/watch?v=FGCh_H4oDyw

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • О.К.

    17 Фев 2023 13:29ч.

    Документи от сайта на Народното събрание: https://www.parliament.bg/pub/StenD/20230203120706_gv010223.pdf Последното гласуване на стр. 5 и първото на стр. 6. Нищо лично, и аз гласувах за Възраждане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кой уби лара от пийкса

    17 Фев 2023 14:29ч.

    На всеки ли лично и индивидуално трябва да се каже да гледа видеото посочено от Мария...... в горния коментар, преди да позволи емоцците да го обвземат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Малик

    17 Фев 2023 14:42ч.

    Има разпечатка от протокола на гласуването изтекло от НС. Не знам защо е било необходимо да става апокрифно, когато гласуванията са публични и всеки може да поиска и види резултатите. Предполагам, за разлика от ПП/ДБ/ГРОБ, Възраждане имат всички основания това да не става публично достояние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кой уби лара от пийкса

    17 Фев 2023 14:50ч.

    Много прости се опитваш да изкараш Възраждане - да гласуват "апокрифно" нещо си там като всичко се публикува на сайта на Парламента. Ало, 5 часа на въртележката......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тенор В

    17 Фев 2023 15:04ч.

    Миче, не ми пращай препратки към видеа на Копейкин, а прочети гласуания закон и поправките към него. Сама ще си намериш въпросните текстове, където ясно пише за изпращане на войски според сключени международни договори и правила на ООН и пр. алабализми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Малик

    17 Фев 2023 15:07ч.

    @кой уби лара от пийкса Под апокрифно имах предвид, че обикновено Копейкин с мегафон в ръка прокламира поредния текст в закона или друга инициатива която Възраждане са блокирали или гласували против. Сега, ако не беше се разшумяло за това гласуване, тишината откъм тях беше оглушителна. Допълнително, както някой отбеляза по-долу, прочети чл.61 от закона. Гласували са "ЗА" изпращане на войски и още как. Хоро са играли даже!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кой уби лара от пийкса

    17 Фев 2023 15:11ч.

    Само по това, че казваш Копейкин, а не Костадинов те разкрива автоматично като трол, на когото не е нужно нищо да му бъде обяснявано. "Мичето" хич няма да хаби нервите с теб

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Военна мисия

    17 Фев 2023 12:44ч.

    Естествено, че не е гласувано такова нещо! РАЗМИСЪЛЪТ с многозначителното многоточие от 11,59 отново спекулира и провокира по-податливите на манипулация, но защо точно го прави само той си знае. Вчера този въпрос беше вече изяснен, но очевидно продължават мераците да се улови заблудена риба в мътната вода. Към онзи момент в началото на февруари въобще не е бил поставян въпрос за изпращане на какви да е български военни специалисти в Украйна. Решавани са съвсем други въпроси, които се отнасят общо към трудово-правно положение на български военни, които са на някакви (всевъзможни) мисии в чужбина. Ето кой и какво всъщност е направил: 1. Обучаващи в Украйна ще прати служебното правителство със свое решение в момент, в който НЯМА парламент. 2. Елементи от заплащането на нашите военни специалисти ще се формира на база на решения на праламента от горната дата. Отново разни задекранни устройства със специални потребности се възпаляват и вместо да им мирише на бомбирали компоти, мирише им на изгорели компютърни платки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "В следващите близо 40 дни до изборите съдбата на България е в ръцете на всеки един българин. Ако се откажем от това да определяме сами своята съдба, никой няма да ни е виновен, че някой друг ще определя нашата съдба"

    17 Фев 2023 13:16ч.

    Той каза всичко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Деллай

    17 Фев 2023 14:49ч.

    Както по-горе някой вече е отбелязал, директно от архивите на НАродното Събрание: https://www.parliament.bg/pub/StenD/20230203120706_gv010223.pdf От Копейкин, с много любов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗакТек

    17 Фев 2023 15:01ч.

    В чл. 61 от подкрепените и гласувани от Възраждане поправки ясно пише, че ще изпращаме войски и като помощ на чужди войски в съответствие с устава на оон и други международни договори. Хайде сега се сетете коя ще е първата туристическа дестинация към която ще се изпратят наши войски съобразно горния текст? Шаранчета, мили!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като не си шаран, то прочети устава на ООН

    17 Фев 2023 19:45ч.

    и ще разбереш защо Русия не води война, а СВО, както и защо станаха многобройните СВО-та в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия и други, в които между впрочем наши военни участваха без сегашната поправка. Дяволът винаги е в подробностите, Наполеон е казал "Не намесвахте конспирации в това, което може да се обясни с некомпетентност".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джак

    17 Фев 2023 15:02ч.

    Ако се съберат нужните подписи и се проведе референдум, Коцето ще заеме челна позиция в политиката на България. Освен това, времето работи за него. До есента и зимата на 2023, могат да се променят много неща и кресливите жълтопаветници да останат с жълто само по гащите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веселия Китаец

    17 Фев 2023 15:11ч.

    Ако на изборите участваха само Копейкин, Великденския Заек и Мики Маус, щях да съм сериозно раздвоен между Заека и Мики.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А сега си раздвоен

    17 Фев 2023 16:03ч.

    между ГЕРБ и ПП, нале...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Брянския вълк

    17 Фев 2023 18:58ч.

    Весел, поради някаква си твоя причина си мислиш, че си неотразимо оригинален. Това, което тук си изръсил е откровена идиотщина, подходяща за недорасъл юноша, за което ти си напълно наясно, но интересното е нещо съвсем друго. Ще развия една хипотетична ситуация, при която твоята дилема би се превърнала в една напълно обяснимо и адекватно интелектуално усилие. Нека допуснем, че след още известно време, водещите дейци на герб, пп и други отделни политически лица, посрещнат съдбата, която без никакво колебание заслужават и станат обект на държавна репресия - заради корупция, предателство и др. подобни. Обикновените партиини членове ще се разбягат, партиите напълно разбираемо ще бъдат разпуснати и прекратени. Смислено е да се очаква, че други ще се саморазпуснат (както са тръгнали). При една подобна перспектива анонсите на Костадинов за самостоятелно управление (и нищо друго освен самостоятелно) току-виж взели и се сбъднали. Нищо прекалено не е на хубаво! Въобще няма да се изненадам, че при отсъствие на сериозна опозиция, идейна и геостратегическа перспектива, Възраждане вземат властта. Да бъдат сами е почти абсурдно, но ние все пак развиваме само някаква хипотетична конструкция. Въобще няма да се изненадам, че след като вземат властта, Възраждане биха ни разочаровали ... и то бързо. Така върви животът! Е, едва след случването във времето на цялата тази поредица от събития, тогава би могло вече да се разсъждава за гласуване за Великденския или за Мики. Ако и ти мислиш по сходен начин - мислиш правилно! Ако се правиш просто на отворен - въобще не знаеш по кой свЕт ходиш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    17 Фев 2023 15:38ч.

    Мутрите и манафите от ДуПиСе,са се активизирали, но сте объркали адресата... по магнитните въпроси търсете джендерите на Сорос, те ви наредиха и по никой начин няма да може да спасите обръчите на прогнилата доганова каца!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи