Костадин Костадинов: Правителството превръща България в огромен бежански лагер

Костадин Костадинов: Правителството превръща България в огромен бежански лагер

Една новина разтресе българския политически небосклон по празниците - приели са ни в Шенген! Е, засега само по въздушно-капков път, и то чак от март, и то чак след като подпишем договорка за приемане на хиляди нелегални емигранти, и то чак след като увеличим контрола над границите си от чужди полицейски и военни сили.

Смятам обаче, че е редно все пак нашият народ да знае какво точно се случи, или по-скоро случва, защото все още нищо не е подписано. В замяна на въздушно-капковия Шенген сме се съгласили да приемаме обратно нелегални емигранти, които вече са минавали през наша територия на път за Западна Европа, съгласно Дъблинските разпоредби. Иначе казано, страната ни бавно ще се превърне в един огромен лагер за азиатци и африканци, в който ние българите постепенно ще станем малцинство.

САМО ЧЕ: Дъблинските разпоредби отпадат напролет догодина. Съветът и Европарламентът в момента задъхано договарят и приемат правни актове.

Дъблинските разпоредби ще бъдат заменени от качествено нова система, т. нар. Пакт за миграцията и убежището, състоящ се от няколко регламента и директиви. Системата с реадмисии - КАТО ДОКАЗАНО И ПРИЗНАТО НЕФУНКЦИОНИРАЩА - ще бъде заменена с друга система; излиза, съответно, че ние сме отново заставени от Сорос Денков и сие да прилагаме разпоредби по нефункционираща и поради това изцяло заменена система. Поднасят ни това недоразумение в красива опаковка и с фанфари: както винаги, успяват с малко фантазия да ни докладват един провал като успех.

Питам: какво ще стане с тези договорки от напролет догодина, когато те няма да имат правна основа? Ще продължава ли да проамериканския режим в София да внася азиатски и африкански емигранти в България по правно нищожен регламент? И ще има ли смелостта марионетното ни правителство да каже едно просто число - колко точно нелегални емигранти ще заселва в България на година?

 

Коментари

  • Мари

    30 Дек 2023 11:17ч.

    Ще доживеем ли да чуем добри новини за жалката ни родина или ще достигаме все ново и ново дъно докато напълно сами се затрием?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лекуващ лекар

    30 Дек 2023 11:34ч.

    Проблемът ще е, как да накараме бежанците им да стоят в кочината ни, като те си искат в АВСТРОАФГАНСКАТА империя, за да им оправят жените дето са малко по грозни от дръглив кон !!! Важното е, Путин ДА Е ВИНОВЕН !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жалката ни Родина?

    30 Дек 2023 12:02ч.

    Родината ни не е жалка. Жалко е стадото, което се е поселило на нея. Не народ, а мърша. МЪРША.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • емигрант

    30 Дек 2023 12:25ч.

    С безконтролното приемане на бежанците Германия се промени. Не е така чисто , за лекар - специалист трябва да чакаш не по - малко от шест месеца , държавата издържа де факто огромните им семейства , защото жените задължително не трябва да работят , а мъжете не искат. В някои населени места отмениха Коледата в детските градини за да не се демонстрира религиозна и расова дискриминация. Мюсюлманите не могат да приемат "европейските ценности" , за което имат известно право предвид джендъркултурата. Престъпността също се увеличи. Не виждам какво се промени към по - добро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на жалката ни Родина?

    30 Дек 2023 12:32ч.

    Exactly!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадин Костадинов: Правителството превръща България в огромен бежански лагер

    30 Дек 2023 12:48ч.

    Браво на Коцето, браво!! Сетѝла се Мара да се побара. И? Остава само да благодарим на американския резидент, че вкара във властта ПП-ДБ. Не се чува справедливо негодуващия евро-атлантически глад на Пеевски?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    30 Дек 2023 14:25ч.

    Мари, убеден съм, че сте искали да кажете "жалната ни Родина", а не "жалката ни родина".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ОТ ДОБРУДЖА

    30 Дек 2023 15:15ч.

    ТОЗИ УЗАКОНИ ТАЗИ ШАЙКА КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА В МОМЕНТА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Емана

    30 Дек 2023 18:28ч.

    Браво на Коцето, браво!! Сетѝла се Мара да се побара. И? Остава само да благодарим на американския резидент... боклукът ПлЕВНЕЛИЕВ. Деян Николов, човече с алкохолни сенки под очите, голяма грешка направи, че не беше заедно с Григорова. Разпиля гласове, както и онази Комитова и мухльото от ИТН. ОЩЕ ДЪЛГО ще се вее гадното жълтосиньо знаме над Общината. И Академик Денков ще продължава да ви се смее, а можехте заедно с Григорова да махнете гадната академик/костенурка, пфу! ВЕЧЕ Е КЪСНО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    30 Дек 2023 11:22ч.

    Сори Коце, но не ти вярвам. Възраждане, за които съм гласувал няколко пъти, определено вече смятам, че са контролирана позиция. След фиаското с Григорова и аз отивам в лагера на не-гласуващите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайдукът Софиянски

    30 Дек 2023 11:49ч.

    Мразя такива като ПеПейкин, които ме излъгаха да гласувам за тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Озадачен

    30 Дек 2023 12:04ч.

    Не знам дали Възраждане наистина е някакво решение, защото докато си в опозиция е лесно (трудното ще дойде, ако стигнат до реална власт), но досега не съм видял признаци да са контролирана опозиция. А т.нар. "фиаско" с Григорова всъщност показа трезвата оценка на Костадинов и то в момент, когато гласоподавателите на Възраждане масово бяха започнали да й симпатизират. За мен лично, а струва ми се и за много други, Костадинов показа, че има нюх и не се ръководи от краткосрочни политически дивиденти, защото според мен беше наясно, че много хора ще реагират като теб. Но за мен той взе правилното решение и ми се издигна в очите, а и последвалите действия на Григорова показаха колко прав е бил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изпързалян

    30 Дек 2023 12:09ч.

    "Възрожденците" и мен излъгаха , така че след последната надежда също преминавам в лагера на негласуващите. Всички подценяват българския народ колко чувствителен е станал на тема ЛЪЖА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    30 Дек 2023 12:35ч.

    Аз също. Много им стана: 1. Онзи закон за всички военни безобразия, дето го гласуваха в последния час на последния по-преден парламент. С форума на Възраждане. 2. Лятото набутаха Пеевски в комисията за барникане в Конституцията. Коцето се опита да лъже нескопосано. 3. Фиаското с Григорова. Мъжко дупе един път се @@@. Три е твърде много.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    30 Дек 2023 12:37ч.

    А ги подържах и агитирах хора от славното начало, когато бяха с 0,5% и Костадин драпаше за кмет във Варна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Винкела

    30 Дек 2023 13:53ч.

    Три аргумента си дал, като и трите са глупости. За първото сигурно си слушал ген. Шивиков, който при цялото ми уважение към него често говори глупости и е крайно ненадежден източник, както и в този случай. Второто дори няма да го коментирам, а срещу третото някой е дал добра обосновка по-горе. Явно проблемът си е в теб и нагласата ти. Аз никога не съм агитирал някой да гласува за Възраждане, защото принципно не бих агитирал за политика, защото т.тар. демокрация от западен тип е дълбоко сбъркана концепция, която оцелява само благодарение на пропагандата и крайната непросветеност на населението, но ако Възраждане продължават така, ще продължа да ги подкрепям.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • zzz

    30 Дек 2023 11:25ч.

    Предателите които са начело на Власта,без Радев,използват България за хранилка.Такива като Денков са днес евроатлантици,а от утре най ревностни защитници на Русия.Те са готови да предават страната си както ка Американци,така и на руснаци.Който плаща повече.Имаме нужда да си отвоюваме страната от такива хора като Бойко,Делян,Дпс,Герб и всякаква подобна такава....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 30 Дек 2023 11:25ч. Предателите които са начело на Власта,без Радев,използват България за хранилка.

    30 Дек 2023 12:50ч.

    Хехе, та точно Радев бе проводник на ПъПъ във властта, не ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • защо пък БЕЗ Радев?

    30 Дек 2023 16:06ч.

    Радев е голям радетел за приемането ни и в Шенген, и в Еврозоната. Точно Радев не разреши допитване до народа когато Възраждане отидоха при него с молба да се разпореди. Да не се изложи пред ЕК, миличкият..., а Нинова (БСП) не подкрепи Възраждане в НС - само 7-8 гласа не им достигнаха (зер и тя (БСП) изповядвали евроатлантическите ценности и не са против еврото, само за ИК се изявяват), и едва тогава се наложи да се събират подписите. Папките с подписите сега отлежават в Конституционния Съд и ... няма сила, която да го застави (КС) да излязат с решение по въпроса "Дали да допуснат провеждането на Референдум". По други теми - като разфасоването на ПСА (още познат като 'моч') се произнесоха мигом... Пак Радев назначи Атанас Пеканов (виенски възпитаник) да натиска и лобира пред Австрия за приемането ни в Шенген и ЕЗ... Под указания на заПеканов започна сечене на Български евромонети на стойност 89 000 000 лв, и то още преди миналата Коледа! Така, че монетите са ни готови, остават банкнотите, те стават по-бързо. Продоволствените "Вериги" - Билла, Милла, Кауфлянд, Лидл имат готовност да работят само в евро - ще обяват едни промоции, та свят ще ни се завие и ... готово, преминали сме към еврото ефективно... А сега немало било пари за Коледни бонуси за пенсионерите... А за Украйна нямаме никакви задръжки и фин. ограничения - и ПВО ракетите си им предоставяме безвъзмездно (уж дефектни, за резервни части :), и БТР-ите... А за усилена охрана на границите ни - дръжки! И нови чертежи на машини от 1970 година си платихме, над 1.800 млрд... Само Възраждане се включи в дебатите (монологично), докато ППДБГЕРБСДС + ДПС се прозяваха и с hi-five-ване "преодоляваха" смешната им опозиция в НС... Та Радев има заслужено място сред предателите, колкото да се прави на симпатяга-родолюбец. Факт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГОСПОЖА forsvaret издрънка нещо: защо пък БЕЗ Радев?

    30 Дек 2023 18:42ч.

    Шефът на младежкото НДСВ #кой. И царският бодигард от Банкя. Са поставени да унищожат България. Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История. Но, по темата. Президент МУНЧО Плевнелиев ще бъде обявен за светец и сложен на местото на черноглавата статуя на ужаса на ЧАПКЪНОВ, оклизмените софиянци с инфекции на половите органи ще продължат да се възбуждат пред святото жълтосиньо знаме на Победителите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сух

    30 Дек 2023 11:26ч.

    Само гледайте утре вече - нашата либерална, революционна, глобалистична младеж, ще отбележи подобаващо и много тържествено с фанфари и фойерверки задаващия нов вирус, който се разпространява по въздушно-капков път. Хотели, ресторанти и къщи за гости - ТРЕПЕРЕТЕ! Ние си ги отгледахме! Никой от тях дори не е чувал, че барутът се държи сух!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чичо Джо

    30 Дек 2023 11:30ч.

    "Възраждане" са предатели

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ле-ле!

    30 Дек 2023 11:34ч.

    "Възраждане' са имунната система за оцеляването на България срещу новия геополитически апокалипсис който се задава !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Европеец

    30 Дек 2023 11:35ч.

    Тарамбуките проникнали в ЕС по въздух и вода да се 'складират' в Булгаристан. Затова е този странен въздушен и воден Шенеген - идва самолета/кораб никой не проверява бежанците и те си остават в кочината ни, докато не я оглозгат до кокал) !!! Новият световен ред в ОПГ-то Еврейско Нацисткия Съюз, започва с изграждане на резервати от нов тип и трябва ние, месното туземно население на кочината Булгаристан да се "гордеем", че ще сме първите ГЛУПАЦИ !!! Честито Булгаристан !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Луцифер

    30 Дек 2023 12:18ч.

    Тарамбуките проникнали в ЕС по въздух и вода да се 'складират' в Булгаристан. Затова е този странен въздушен и воден Шенеген - идва самолета/кораб никой не проверява бежанците и те си остават в кочината ни, докато не я оглозгат до кокал) !!! Новият световен ред в ОПГ-то Еврейско Нацисткия Съюз, започва с изграждане на резервати от нов тип и трябва ние, месното туземно население на кочината Булгаристан да се "гордеем", че ще сме първите ГЛУПАЦИ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Соломоново решение

    30 Дек 2023 12:40ч.

    ДА ОТИДАТ ТАМ , КЪДЕТО ПЪРВО СА ГИ ПОКАНИЛИ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ле-ле!

    30 Дек 2023 11:31ч.

    'Радостта' за Шенген сред чисто наивните идиоти ми напомнят един виц (или шегичка): на чистача на слонски изпражнения в цирка работата била все по непосилна и противна, споделял вече този факт с познати. Питат го - "Добре, защо не напуснаш тази работа ?" Отговорът: "Но така съм в шоу бизнеса, все пак!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друг виц

    30 Дек 2023 12:38ч.

    Един бежанец доволен от сърдечния прием , безплатното жилище , социалната помощ , здравеопазване и образование тръгнал по улицата да благодари . Всички му отговаряли : " Извинете аз съм чужденец " . " Добре де , а къде са местните на които искам толкова много да благодаря ? " попитал най-сетне един срещнат. " "Те са на работа" бил отговорът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страхил Ангелов: Ще ни напълнят с мигранти, за да се облекчи дейността на Домусчиевата флотилия

    30 Дек 2023 11:47ч.

    https://safenews.bg/strahil-angelov-sthe-ni-napalnyat-s-migranti-za-da-se-oblekchi-dejnostta-na-domuschievata-flotiliya/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добро утро!

    30 Дек 2023 11:56ч.

    Откога австрийците казват, че Шенген НЕ трябва да се разширява, защото първо трябва да се реформира основно и чак след това да се разширява! И това не е насочено срещу България и Румъния, а е принципен въпрос. Да, ама те се натискат! Ами като се натискат, ей това са правилата на играта! Въпросът е от какъв зор се натискат! И сега взимаш по въздух, а ти връщат тези, дето НЕ са дошли по въздух,а са пресекли зелената граница на собствен ход! И Коце пак почва с яловите си речи, ама след като хариза София на кирчовците, отврати софийските си симпатизанти! Блабла на приказки и идиотски действия от рода да блокират подиума на парламента! Тъпизми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жалък предател

    30 Дек 2023 12:06ч.

    Какво ми плещиш, лъжлива опозиция. Ти си виновен да имаме кмет ДС и правителство от измекяри. Бях наивен да гласувам за теб. Сега аз отивам за гъби, а ти Д Г Д.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    30 Дек 2023 12:28ч.

    Путин и той е виновен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не Марийке

    30 Дек 2023 13:27ч.

    Не сравнявай лайно с колос! ДГД и ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    30 Дек 2023 14:11ч.

    И къде точно правя сравнение? За твое сведение никога не съм гласувала за герб, костов, дб, пп и .... Никога не съм имала очаквания от тези, за които съм гласувала, но от Костадинов имам очаквания. Имам безпогрешен радари, вярвам му и той (радара) нникога не ме е подвеждал. Освен това следя поведението на "Възраждане" в НС. Ванчето е проект!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    30 Дек 2023 12:07ч.

    Според източници на Епицентър до края на деня сглобкаджиите ще обявят че приемат условията на Австрия за сирийците и афганистанците срещу скопен Шенген. Хитро и подло ще го обявят точно преди нова година когато на хората не им е до политика. Честито на печелившите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако се съберат достатъчно пущуни в жълтопаветната евроатлантическа джамахирия Софияндурия, те ще вземат властта

    30 Дек 2023 12:13ч.

    Ще обезоръжат така наречената полиция и ще си организират минихалифат с пазар за роби на жълтите павета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пич, ти предаде София

    30 Дек 2023 12:32ч.

    Както са отбелязали колегите по-горе. И какво като "знае българския народ", че ни очаква ужасна напаст от мургави и тъмномургави човеци по белите български земи, чужди земи за тях бежанците, какво искаш да направим българите? ........ Народа ти събра над 500 000 подписа за референдум! Референдум за ЕВРОТО, къде е, защо не може да има РЕФЕРЕНДУМ? Заради - грешно формулиран въпрос - как беше нещо с "официална валута и прочие" и как ще спрем заличаване на Българския лев? Айде холан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предателство ли?

    30 Дек 2023 13:26ч.

    Нищо не е предал ! Да бяха гласували ЗА Възраждане безусловно - нито за ДС копелето, нито за Соросовата слугиня!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предателство ли?

    30 Дек 2023 18:56ч.

    Костадинов, ти приключи. заедно с оня невнятен с тъмните алкохолкни кръгове под очите, някакъв Николов. Писах го вече: Деян Николов, човече с алкохолни сенки под очите, голяма грешка направи, че не беше заедно с Григорова. Разпиля гласове, както и онази Комитова и мухльото от ИТН. ОЩЕ ДЪЛГО ще се вее гадното жълтосиньо знаме над Общината. И Академик Денков ще продължава да ви се смее, а можехте заедно с Григорова да махнете гадната академик/костенурка, пфу! ВЕЧЕ Е КЪСНО! Иво Инджев МОЧА с мама Люба Инджева офицер в тайните служби на Държавна сигурност в и се подиграва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бъдещето

    30 Дек 2023 12:38ч.

    За новогодишната нощ в Германия и Франция е обявена повишена терористична опасност. Като се напълним и ние с муджехидини - това ни чака в бъдеще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой направи проучването: 54% подкрепят заличаване на Лева, Българския лев!

    30 Дек 2023 12:43ч.

    Некрасиво съдържание за съжаление. ........ "Питане до народа: Искате ли еврото? Факти и митове за референдумите за общата европейска валута" ............ ?!? Враговете на еврото не мирясват: “С референдуми Дания и Швеция не приемат еврото. Румънското правителство без референдум отлага приемането поне до 2029 г.”, „България е единствената държава, която не е провела референдум за ЕС или еврозоната“ – такива твърдения се разпространяват неспирно в социалните мрежи и дори в тв и радио ефир. Внушава се, че множество държави са провели национални допитвания за влизането си в еврозоната. Тези твърдения се използват, за да се убедят гражданите в нуждата от референдум за отлагане на въвеждането на еврото поне до 2043 г., организиран от “Възраждане”. Кое е вярно и кое не е около прословутите референдуми - проучване по тази тема направи Factcheck.bg ................. Ама разбира се, тези последните са последна инстанция за истината и полезността. Ето тук ............. https://www.segabg.com/category-observer/pitane-naroda-iskate-li-evroto

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • плащат си хората 900 000 пари за послушни медии

    30 Дек 2023 15:33ч.

    И медиите слушкат и папкат, факт. Възраждане имат достъп само до Евроком (Делници), и достъпът до Н. Колев не е евтин, но поне не е недоброжелателен...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    30 Дек 2023 12:56ч.

    Спасението е поеденични, другари! Този също е проект, който опорочи народното недоволство като му дойде времето. Кактоказа г-н Дачков: "Засвидетелства, пред Козяк, че на него също може да се разчита принякое следващо раздаване на картите". Четете хубави книги, спортувайте, обичайте любимите си, грижете се за децата си, будете стадото и се надявайте да възникнат общности от МИСЛЕЩИ хора, които да сринат парламентарно политическата система. Тъп ли е народът, партийна ли е системата - всеки различен показал се на сцената е купен, сплашен, сритан, убит ... шанс няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав си

    31 Дек 2023 11:11ч.

    Георги. Напълно съгласен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    30 Дек 2023 13:58ч.

    Днес обгазяват столицата очеизвадно, и всеки се прави че не вижда, така по същият начин ще се правят, че не виждат нашествениците! Бившите разглезени и повредени европейци трябва да бъдат подменени от същества без корен, без образование без култура, които много лесно могат да бъдат ръководени с помощта на новите технологии! Тече великата подмяна и на никой не му пука!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В момента химическите

    30 Дек 2023 14:47ч.

    следи са нашарили небето (13.42 Декември 30,2023) ! Очквам бум на заразени с грипове и ковиди и какво ли не ! Не мога да повярвам че има хора които продължават да вярват че това са конспиративни теории (просто е нужно да погледнат нагоре). А върхът е че НИКОЙ не смее да обори 'конспиративните' теории и представи обяснение пред народа КАКВО съдържат тези следи, КОЙ пуска тези самолети, ЗА КАКВО и с КАКВА цел. ДЪржавата в момента е СРЕЩУ суверена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    30 Дек 2023 14:35ч.

    Тоя не спря да дрънка простотии.А тия хора дори да ги върнат, пак ще избягат...Това не са границите от преди 1989 с 3 реда мрежи и кльонове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    30 Дек 2023 15:22ч.

    Яре, ти също не спря да дрънкаш, но ние те търпим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Опак човек

    30 Дек 2023 14:40ч.

    Уверен съм, че Възраждане е качествено нова партия, непозната от 30 години насам. Затова контета като Н. Марков, Божинов Добри и др самовлюбени, които се различават от жълтите павета некачествено, ненавиждат Костадин. Слава Богу, това момче се държи така далеч от тази софийска отрова, че мога да кажа, че това е гаранция за успеха. Той ни дава пример не само със саможертва, но и с мъдрост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ле-ле!

    30 Дек 2023 14:48ч.

    Поздрави опак (но мъдър) човек!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    30 Дек 2023 15:04ч.

    Копейката полека си осребрява чиповете, а наивитета ще остане с пръст в уста.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисарите

    30 Дек 2023 17:03ч.

    ги избират с конкурс по космополитичност и преданост на евроатлантическите ценности... Щом нашата Марийка Неделчева Иванова Габриел си преживя прекрасно като такъв по цифровата икономика и общество, отговаряща за иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта!!! Ще те преживеем и тебе, само не си вади пръста от устата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • минаващ

    31 Дек 2023 9:55ч.

    До еврокомисар: Абсолютно вярно, това е истината за К.К., няма по-точни думи! Някой може ли да предположи, защо общността ни не може да излъчи нито един претендент за лидер, който да е истински, който наистина да го вълнува съдбата и просперитета на народа ни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ачо

    30 Дек 2023 15:07ч.

    Костя,ти спаси паметника на съветската армия,сега ще спасиш България от бежанците. Само си джафкаш,а керванът си върви.Бля-бля!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан-1

    30 Дек 2023 15:25ч.

    НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ Сирийците ще са поне 20 000. Не знам защо никой не споменава,че ако дойде един бежанец у нас той впоследствие има право да повика и семейството си, за да "се съедини" с него. Като се има пред вид големината на сирийските семейства и разните лели,чичовци, стринки и др. цифрата ще стане поне 20 000. Това вече стана в Западна Европа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има ли такава партия?

    30 Дек 2023 16:00ч.

    Добре, г-н Костадинов, позицията ви по отношение на Шенгенското пространство и нелегалната емиграция е последователна, правилна, а в случая и добре аргументирана и изложена без излишна истерия. Сега остава да видим дали тази политическа позиция ще се материализира в определени правни и фактически действия от ваша страна като народен представител и от страна на "Възраждане" като парламентарно представена партия. Готови ли сте да внесете в Народното събрание проект за решение, с което да задължите правителството да прекрати тези срамни договорки и да направите собствени предложения, каква да бъде политиката на страната по тези и други свързани въпроси? Не съм идиот и съм наясно, че подобно решение няма как да бъде прокарано при настоящия състав на Народното събрание, но вашата позиция ще стане публична (съжалявам, но FB не е мястото) и по-важното, вашите политически предложения биха могли да влязат във фокуса на общественото внимание и да предизвикат желаната обществена дискусия. Критиката, колкото и обоснована да е тя, изсмуква обществената енергия, защото ни кара да се фокусираме в ефектите на едно или друго действие или в механизмите на самото действие, докато внасянето на алтернативни предложения с цел да се предизвика дискусия не само разширява кръгозора, но позволява мобилизиране на обществото и повишава готовността му да търси, открива и възприема алтернативни решения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • проекто-закони те имат внесени достатъчно

    30 Дек 2023 19:08ч.

    Проблемът е, че не ги включват в дневния ред на НС, а когато ги включат - депутатите на сглобката ги отхвърлят. Например: още през 47 НС "Възраждане" внесоха проектозакон за мораториум върху фотоволтаични паркове над земеделска земя. До 49-тото НС не успяха да го разгледат, а като го разгледаха неотдавна, КироПро100тото вече беше обявил и активно действаше за постигането последната цел на сглобката: превръщането на българската енергетика в малки и средни "производители" на ел енергия - всеки да си строи фотоволтаични паркчета и градинки, след като бъдат затворени "Мариците" и мините за добив на горивото им, реакторите ни (АЕЦ Белене) бяха ПОДАРЕНИ на Украйна.... Ествствено, че сглобката игнорира възраженията на "Възраждане", че фотоволтаиците са токсични и опасни за околната среда, да не говорим за земеделската земя върху която са изградени, и само една яка градушка ни дели от пълна индустриална катастрофа като онази в Небраска, УСА през юни 2023 г. (https://www.westernjournal.com/pictures-look-punishing-minutes-baseball-sized-hail-massive-nebraska-solar-farm/) Иди убеждавай Кико и компания, че никакви пари и рушвети от перспективни бизнесмени не си струват рисковете за земеделието/бъдещето ни. Така че не упреквайте Костадинов, а ГЪБАРИТЕ, които изобилстват и в този форум, както и хоричка като бай Добри Божилов, полк. Марков и останалата плеяда критикари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има ли такава партия?

    30 Дек 2023 22:35ч.

    Законопроектът е едно, предложение за решение на НС - нещо съвсем друго. Процедурите са различни, приложното им поле - също. Решенията на НС не са нормативен акт по смисъла на ЗНА. >>> Колкото до законодателната инициатива на "Възраждане", макар да им симпатизирам, трябва да отбележа, че е конюнктурна и ялова. Желание има, програма няма (наброските, които са качили в сайта си не са програма). А когато няма програма се действа ситуационно и законодателната инициатива не стига по-далеч от конкретния повод и щом той отмине, всичко се забравя. >>> Не съм аз човекът, който ще казва на "Възраждане" как се прави (имам един семестър ТНД отпреди 20 г. в университета и с това се изчерпват претенциите ми на нормотворец), но ако имат добър законопроект или предложения за измамения в съществуващ закон или група закони и тези предложения не са на парче, а следват ясна логика, нищо не пречи преди внасянето на предложението в деловодството на НС, да подложат законодателната си инициатива на обществено обсъждане като огласят предложенията си, като поканят заинтересованите страни да изразят мнение или най-малкото като поискат становището на органите, които биха прилагали този бъдещ закон - министерства, агенции, областни управи, сдружение на общините. И това е най-малкото, което могат да направят. Ако впрегнат въображението си, могат да видят огромния потенциал, който предлага включването на университети (дори само с техните юридически и стопански факултети), съответните институти на БАН (особено при оформяне на мотиви), традиционни сдружения по браншове (различни от инженеринговите НПО) като Съюза на юристите, Съюза на архитектите, Съюза на инженерите и т.н. Така се прави обществено обсъждане и така една идея става популярна и може да произведе ефект, дори ако законопроектът не стигне по-далеч от кръглата папка. Не на последно място, така се правят добри закони и ако те се подкрепят от обществото, промяната им в бъдеще ще е по-трудна. >>> В заключение: г-н Костадинов, ако вие или някой от "Възраждане" ме чете, подгответе проект за решение на НС и го внесете. Иначе становището ви по темата ще остане просто поредната бележка под линия в общия ход на събитията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    30 Дек 2023 16:54ч.

    левчевиъ -синъ,съшто Вселенски поет, вчера каза въ телевизора,чи правителството нъ денкоff e най доброто правителство което сми имъли до този моументъ (крушътъ не падъ по дестинационно от дървото) (Уйййкиндъ е днес и топло къто въ калифорния:казъх )

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    30 Дек 2023 18:37ч.

    "позицията ви по отношение на Шенгенското пространство и нелегалната емиграция е последователна, правилна"?? Каква точно е позицията на г-на Костадинова, относно Шенген? "За" ли е, "против" ли е? Или в случая е против, доколкото ни нагъзиха с преселници? Или как? Последният абзац е безкрайно интересен - една купчина въпроси, които трябва да ни убедят, че господинът е страстен революционер, патриот и изобщо възрожденец. Добре, аз му отговарям: 1. "Питам: какво ще стане с тези договорки от напролет догодина, когато те няма да имат правна основа?" - а)ще останат. И? б)няма да останат. И? 2. Ще продължава ли да проамериканския режим в София да внася азиатски и африкански емигранти в България по правно нищожен регламент? а) няма да продължи. И? б) ще продължи. И? 3. И ще има ли смелостта марионетното ни правителство да каже едно просто число - колко точно нелегални емигранти ще заселва в България на година? а) ще има смелпстта. И? б) няма да има смелостта. И? Какво следва от всичко това в единия или другия случай?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret, ГОСПОЖА forsvaret каза:

    30 Дек 2023 18:39ч.

    Калоян Методиев: "Чакат ни тежки дни". ЗАТВОРЕНО ЗА КОМЕНТАРИ ОТНОСНО ТОЗИ ЗЪЛ БОКЛУК. Калоян, нещо си изнервен на ПРЕЗИДЕНТА, защото си с напълно замразени сексуални възможности. Не реагирай прибързано и импулсивно, податлив си на инфекции на половите органи, които трудно ще излекуваш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите уважения

    30 Дек 2023 18:49ч.

    Но има нещо, което буди голямо впечатление. Преговорите. Защо се налагат такива, след като се предоставят доказателства , че сме изпълнили условията. И защо България, Румъния и Австрия ще преговарят заедно? Или излиза наяве че Австрия, като държава от шенгенското пространство, се ползва с някакъв приоритет да има лични национални претенции, да преговаря самостоятелно с двете държави? Излиза че, проблемите на Австрия, се оказват бежанците, и за да си решат проблемите, те ги прехвърлят на нас. При условие, че проблемът с бежанците, го докараха ЕС, с политиката си и регламентите си. И уж за да си решат проблемите с евтина работна ръка. Това преговаряне дали е допустимо? Европейският съюз е излезнал от смисълът си, и би следвало да се разформирова. Защото е причина за все повече проблеми на народите. И най-вероятно ще има скоро следваща страна, която напуска съюза. И то, точно заради мигрантите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    30 Дек 2023 21:29ч.

    Костя мяза на вресливо, намусено като язваджия човече. Работи в два режима. В единия мълчи подобно на истукан и гледа строго. В другия трака като кречетало, задължително изричайки "ясно и категорично". Тази фраза му е любима. Толкова е важна за него, колкото биберона за бебето Няма сила, която да го накара да я пропусне. Залагам 50 лева, че във всяко негово изказване с продължителност около две минути, той непременно ще я изрече поне веднъж. Костя, за съжаление, се оказа поредния политически палячо. Неговата слава бързо вехне. Ясно и категорично!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    30 Дек 2023 23:25ч.

    Звън. Както винаги аплодисменти. От един гъбар който два пъти гласува за Коцето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    31 Дек 2023 7:05ч.

    Писалите срещу Костадинов(а не по темата) са станали жертва на новата "виагра" дето така нагло я рекламират, плюс очарованието на циганьорката на Сорос! Циганолюбите са несъвместими с Възраждане и национализъм, ето защо не ви пука за мигрантите и България, ами за мангалетината, обект на вашата синтетична похот!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • xmmm

    31 Дек 2023 8:22ч.

    Тоя трол дет постоянно пише, че Коце му бил виновен за провала на Григорова е поредния платен продажник от григоровата глутница.1.Никога не забравяйте че политиката на България се определя от от "посолството," което няма да допусне кмет на БСП/Възраждане, така че нека отчитаме тяхната "помощ." 2. както "сглобката" си поделиха София, Варна, Пловдив и прочие така и беше ясно че са подготвили всичко гласовете за опозицията да не стигнат 3.Григорова не е по-различна от ПП/ДБ, служител на отворено общество, какво мислите че ще прави, няма да свали веднага ПСА, но ще си има гей паради, дори Нинова се отрече от нея, тогава как искате чуждата партия да я подкрепи.4.На Възраждане кандидата е много по-подходящ за кмет не защото е от тази партия,а защото залага на съвсем друга концепция и редно беше БСП да го подкрепят а сега прикриват тяхната вина с нападки срещу Възраждане, да не говорим че Възраждане са сила а БСП къде са сега, защо по- малката партия се натиска за поста вместо да подкрепят Възраждане. Иначе такива тролчета още повече ще отдръпнете хората от БСП с тази риторика, факта че не подкрепяте Възраждане показва и че БСП и Радев сте все същите "евроатлантически гъзоблизци" и работите срещу България. На Радев много му се събра - довлече харвардските фашисти, срещу референдум за еврото е, и набутват с НИнова България в ЕС и евро, а те са катастрофа за България. Вижте Англия и тогава говорете за ЕС и евро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • hmmm

    31 Дек 2023 10:52ч.

    Права си зла госпожо ( 31 Дек 2023, 8:22), ако имаш запек и не си се изходила сутринта, вземи снимка на ухиления ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ и всичко ще стане пенливо, бурно и с вкиснато ухание. Да живей НАТО и ЕС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цунка

    31 Дек 2023 10:55ч.

    Госпожа xmmm е права! Нея никакъв алкохол не я плаши! Дупната е с три игли. И за Президента е точна! С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак ПОСТАВЕНИЯТ Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ерихон

    31 Дек 2023 9:25ч.

    Коцето, много кротко, почти протоколно изказване, колкото дс се регистрира...Точи лиги, вижда се вече скоро реално с власт в територията, зер разни политолози му предсказват второ място при следващи избори...И той внимава, трябва да е приемлив за евроатлантизма. А иска власт хитреца, лично е усетил, какви бонуси има в това, не бяха празни приказки онези намеци за къщата му и т.н... Така че, нищо ново, и той е същия боклук, който обаче избра тактиката "патриотичен " и "свестен "...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • минаващ

    31 Дек 2023 10:03ч.

    Някой може ли да предположи защо общността ни не може да излъчи нито един претендент за лидер, който наистина да се вълнува от съдбата и просперитета на народа ни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи