Костадин Костадинов: Има решение в американското посолство за създаване на кабинет

Костадин Костадинов: Има решение в американското посолство за създаване на кабинет

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Няма контакти между ГЕРБ и "Възраждане" - това коментира в "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Според него има решение в американското посолство за създаване на кабинет с участието на ГЕРБ, ПП, ДПС, "Демократична България" и "Български възход". Той акцентира, че важните теми за българите в момента са цените на ток, газ, храни, както и дали България ще се намеси във войната в Украйна. По думите му конфликтът ще се разгори още.

"Възраждане" ще работи за запазване на българския лев, като за целта ще настояват за референдум по темата. Костадин Костадинов каза, че имат амбицията да преосноват и да управляват България.

Той коментира, че дори посланиците на Русия и на Беларус да бъдат поканени, те няма да присъстват на откриването на 48-ото Народно събрание. По думите му вече седмица се занимава обществото с тази тема, като това е "тотална инфантилизация и дебилизация на българската политика".

“На този фон държавата умира“, каза Костадинов и даде пример с демографската криза - намаляващото и застаряващ. Бюджетът на държавата се пука по шевовете, каза още лидерът на "Възраждане".

Огромна част от обществото реагира така - отдавна трябваше да се направи това. Това коментира Костадинов по повод това, че на пресконференция след изборите заяви, че не желае да говори пред журналисти от "Дневник", "Капитал", КлубZ, Медиапул и др.

По думите му при следваща възможност ще призове отново журналистите от тези медии да напуснат, защото няма как да стоят на една маса с хора, които по думите му прокарват чужди интереси. На призив на водещия Георги Любенов да се извини, Костадинов отказа да го направи и допълни, че приема тези медии като свои опоненти от американското посолство.

Костадинов оповести, че фондацията, която създава, ежегодно ще раздава награди за продажна журналистика.

Ние казахме, че това не са медии, те не са ви колеги, вие давате право на различни гледни точки, преди мен беше човек (Асен Агов, б.р) с други позиции. При медиите на американското посолство няма друга гледна точка, това са агенти за чуждестранно влияние. И на следваща пресконференция пак ще ги призова да я напуснат, защото са американски говорители. Вие правите истинска журналистика, БНТ е истинска медия, обърна се Костадинов към водещия Георги Любенов. Нито искам да ги цензурирам тези медии, нито искам да ги забранявам. В САЩ има закон за чуждестранните агенти. Ние сме готови с този закон и ще го внесем в новия парламент. Представителите на тези американски медии не са журналисти, а мои опоненти от посолството на САЩ. Защо да е лошо да се гонят американски журналисти, а е добро да се забраняват руски телевизии и канали у нас, попита Костане нов и отрече партия „Възраждане“ да получава пари от Кремъл.

Източник: БНТ

 

 

 

Коментари

  • Мимето

    15 Окт 2022 11:26ч.

    И аз мисля, че в момента в американското посолство се бърка химията на бъдещо правителство. С това си обеснявам колениченето и биенето на глави в земята пред Мамона на евроатлантизма на някои партии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дойчинов

    15 Окт 2022 12:52ч.

    Всичко ще реши референдум с единствен въпрос: "На кого искате да прилича България, на Русия или на САЩ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    15 Окт 2022 13:00ч.

    Предпочитам България да прилича на себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти бил ли си в САЩ скоро?

    15 Окт 2022 13:15ч.

    Ходил ли си в Холивуд да видиш какво е тези дни? Пълно е с бездомни по улицата близо до центъра на Лос Аднжелис.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @дойчинов

    15 Окт 2022 13:27ч.

    явно не си ходил нито в Русия нито в САЩ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демократите няма да мирясат, докато не ни затрият

    15 Окт 2022 11:34ч.

    Световната тения САЩ трови всички

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имам предложение

    15 Окт 2022 11:37ч.

    Могат да поканят на първото заседание, да присъства един българин, безработен, от с.Шипка, мисля беше, който на всеки 3 март, развява руското знаме. Нека всеки си припомни, че дължим настоящето си на някой който се е борил и е загинал за свободата ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сащ си отиват болезнено

    15 Окт 2022 11:52ч.

    Няма разрешение на техните проблеми. Има само крах започнал още в началото на 21 век и предвиден да свърши до 2025 окончателно, включително с воденето на война. Анализите отдавна са направени и то от американци. Мърдане няма каквото и да ви убеждават псевдочовеците от герб и дб. Янев и той са хвърля на мършата лешояда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • замяната на Българския ЛЕВ с евро

    15 Окт 2022 11:56ч.

    е много важна за еднодневките в изпълнителната ни власт, защото ако забравим нашата валута и го възприемем, те ще могат да теглят неограничени заеми от ЕЦБ, по всяко време и без да обсъждат решенията си в НС! Не случайно ПП заделиха в бюджета 10 000 000 лв за реклама на приемането на еврото! Тези пари вече вършат гнусната си работа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Правителство сега??

    15 Окт 2022 11:58ч.

    Ako Koпейко е прав, че ще се оформи такова правителство, очаквам да скопят ББ през идните седмици, за да избие напрежението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евроатлантическа тълпа

    15 Окт 2022 12:16ч.

    Като гледам, колко са задъхани в колониалното си поведение така наречените евроатлантици - да дават оръжие на Украйна, да слушаме любимия им Зеленски и да купуваме скъпия американски газ, мното точно Костадинов ги нарече евроатлантическа тълпа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами да,

    15 Окт 2022 13:38ч.

    трябва им редовен кабинет, за да ни включат във войната, иначе не става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • силно позитивно послание, по което почти не се работи

    15 Окт 2022 14:00ч.

    Костадинов засега не успява добре да улови вълната на борба за мир. Мирът не е патент на никоя партия и може да бъде гъвкава платформа за създаване на активна гражданска среда, от която "Възраждане" да черпи човешки и политически ресурс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всеки народ заслужава управниците си

    15 Окт 2022 14:06ч.

    а чрез тях и съдбата си. Припомнете си, че от уникалните 1340 г. България, през точно половината от тях българска държава не е имало. Причините все идват от продажен елит, който обаче е бил търпян от народните маси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    15 Окт 2022 15:13ч.

    Церемонията за откриване на НС предполага канене на гости. По този признак тя прилича на сватбата - традиционен обреден ритуал от бита на българите. Съществена разлика между сватбата и откриването на НС е подборката на гостите. При сватбата тя се прави от младоженците. В парламента пък гостите се определят чрез строг протокол.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Той има и секретна част. Затова на сватбите се събира шарен, весел свят - от генерал до карацур, докато на откриването на парламента присъстват класически спеченяци - хора коварни, зли, скучни, намръщени, все едно, че серат мрамор.

    15 Окт 2022 15:15ч.

    Те еманират отрицателна енергия, която бързо погубва новоизбрания парламент. "Кажи ми кого си поканил за откриване на парламента, да ти кажа кога ще е гибелта му" - е казал цар Соломон. Нека най-после бъде поканен един свят гостенин, който да ориса новия парламент с мъдрост и доброта! Предлагам той да е Нестор - 9 годишно прасе от Пордим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нестор има IQ 188. Оцелял е след 9 поредни Коледи. Говори свободно на 5 езика, свири на тамбура, има докторат от НБУ по когнитивна свинология.

    15 Окт 2022 15:21ч.

    Любещ съпруг и баща на 52 деца от 6 свинки. Еколог - движи се само пеш или възседнал любимия си приятел, магарето Спиридон. Нестор е и читалищен деец, както и спонсор на местия отбор по ръгби "Пордимски глигани".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами да поканят всички бг граждани

    15 Окт 2022 15:27ч.

    Да видим колко са останали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Врачката от Кокаляне

    15 Окт 2022 18:40ч.

    Хайде някой да каже нещо съществено против Възраждане. Ако тези хора получаваха пари от Москва, олигофрените наистина ли си мислят, че това щеше да остане скрито?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига бе

    15 Окт 2022 20:43ч.

    Отдавна не вярвам на политици. Но моля някой умник да ми каже, кое от изказванията на Костадинов е проруско и антибългарско? Изрича онова, което нормално мислещ българин би изрекъл. Това УМНИТЕ определят като популизъм. Защото противоречи на генералната линия, зададена от хегемона. Директивата е: няма нужда да мислите, вярвайте на пропагандата, Костадинов ви лъже. Дали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • руски "освободител"

    16 Окт 2022 0:09ч.

    Тарикатите на Копойко Копейкин са антиваксери, яхнаха вълната на недоволство и недовери за Ковид...оказа се, че по онова време поне 1/3 от тях били ваксинирани (а журналистката, която го доказа, я разпитваха няколко пъти в МВР-то). На кое да вярваме - на това, което копойкОВЦИТЕ говорят, или на това, което правят???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • zaho47

    15 Окт 2022 21:19ч.

    Костадинов! В голяма грешка си. Американското посолство не желаят "Герб" да управляват. Причините са много. По всяка вероятност "ПП" и "Да България" ако съберат достатъчно будали могат да сформират някакво измислено правителство. Но по-вероятно е нови избори! Когато една страна е зависима от външни фактори и няма собствена политика е така!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е внгрешка

    15 Окт 2022 21:41ч.

    Да не мислиш, че в посолството им дреме дали ГЕРБ управлява или някой друг? Важното е да се спазва правата партийна линия - евроатлантизъм и русофобия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сашо Диков срещу Костадин Костадинов, резултат 1000:0 за Костадинов!

    16 Окт 2022 1:36ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=yh23jsU4Fi4 Тази вечер Коцето размаза седесарския манталитет на проамериканския журналист Сашо Диков. Диков изхождаше от себе си, явно купуван и продаван, защото не спря да пита Костадинов колко струва и получавал ли е пари от Русия. Коцето му наведе главата и Диков беше на ръба на нервен припадък - почервеня и вдигна ръце.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи