Костадин Костадинов: Гласът на "Възраждане" в Европа става все по-силен

Костадин Костадинов: Гласът на "Възраждане" в Европа става все по-силен

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Вчера бях във Флоренция на обща среща на председателите на партиите от "Идентичност и демокрация" - в момента четвърта по сила фракция в Европейския парламент, и обединяваща партии от всички европейски държави. Бях там по покана на Матео Салвини, вицепремиер на Италия и председател на Лига, четвъртата политическа сила в страната.

Изнесох първата реч на събитието, в която отбелязах, че в момента Европейския съюз е най-голямата заплаха за европейската цивилизация и че трябва задължително да предоговорим условията за членство и самото му функциониране. В противен случай бъдещето му е обречено да се превърне в поредица от референдуми за напускане на съюза.

Гласът на "Възраждане" в Европа става все по-силен! Ще наложим качествено нов модел на взаимоотношения - ще работим със съюзници, които ни уважават, а не с господари, които ни презират, и ще пратим позорната представа за българите, като за винаги съгласни с всичко, в миналото.", написа Костадинов в социалната мрежа Фейсбук по повод на срещата организирана от "Идентичност и демокрация".

 

 

 

Коментари

  • Особено в

    04 Дек 2023 15:03ч.

    Циганската маала на село Борован.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    04 Дек 2023 18:01ч.

    И СубСидеров мина по същия път ..........................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    04 Дек 2023 15:29ч.

    Костадинов е надежда за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, ало

    05 Дек 2023 11:22ч.

    Надежда или одежда?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    04 Дек 2023 15:50ч.

    Успех на Костадинов и "Възраждане", както и на всички консервативни сили в ЕС, защото те са последната надежда. И те си имат "дъски за дялане", но за момента това е, с което разполагаме в противовес на джендър-либерастките сатанисти и демоНОкрати... Но все пак, да имаме предвид, че всичко зависи до това, кога у нас овчия дремещ плебс ще се събуди и ще осъзнае, че сегашната уродлива Сглобка го води на директно заколение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нюанс

    04 Дек 2023 16:12ч.

    Подкрепям! Изключително концентрирана, стегната и убедителна реч! Произнесена по един фокусиран и културен начин, не на последно място ДАВАЩА ВЪЗМОЖНОСТ за ПЪЛНОЦЕНЕН И ИЗЧЕРПАТЕЛН ПРЕВОД, което е условие нейните послания да стигнат до аудиторията и да бъдат разбрани, като едновременно убедително илюстрират и личността и широтата на кройката на оратора. Само към един малък нюанс имам известна зебележка: Европа има множество и тежки проблеми, които са ... ЛЕСНО РЕШИМИ, изрече Костадинов. После мисълта му пое в друга посока. Контекстуално накрая разбираме, че РЕШЕНИЕТО може да бъде "НАМЕРЕНО" в ПРЕОСНОВАВАНЕТО или множество спонтанни ЕКЗИТИ! Да, някои проблеми могат да се решат така! Обаче, изведеният като ОСНОВЕН, ЛИДИРАЩ проблем - демографският, е много сложен, дълбок и комплексен и се опасявам, че екзитът няма да го излекува. Умишлено не искам да задълбавам нататък по тази линия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пандора

    05 Дек 2023 11:25ч.

    Ние винаги имаме и разполагаме! С избор. Но не избираме стари, прогнили и разпадащи се дъски "за дялане". ЕС беше. Слънцето винаги изгрява от Изток. Са казали римляните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тттттт

    04 Дек 2023 15:55ч.

    глас от путин е това

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фриц Клингенберг

    05 Дек 2023 11:26ч.

    А не е ли от Албиона, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    04 Дек 2023 16:09ч.

    Провалихте се и пропиляхте доверието, което ви възлагаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отборен играч

    04 Дек 2023 16:20ч.

    Имате вашите емоции и решения и не е необходимо (и възможно) да се разубеждаваме! От друга страна, повтаряте твърденията си вече за десети път. Разбрахме, отвратен! Издигате се до нивото на СГЛОБЕНИТЕ, които се мразят и презират, повръщат ежедневно един върху друг, но остават заедно, защото проучванията в страната не давали алтернатива. Всички се надяваме българското общество да роди нещо по-добро от Възраждане! Подозирайте ги, мразете ги, то си е ваша работа, но може ли евентуално това да става малко по-деликатно и смълчано, до момента на раждането на нещо гарантирано по-чисто, по-светло, по-надеждно, по-истинско! Иначе активно играете в отбора на БХ, ДП и кирилчо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало?

    05 Дек 2023 11:32ч.

    Възраждане не са нищо друго освен изроден вариант на СглобкаТа, легитимирайки я "опозиционно"! Те не са никаква алтернатива. Ментаци наследили Болен Лидеров и с-ие зад златния му пръст! Заменен от Коцевия пръст. И на КК започна мат'риала да му пречи на "проекта". Защото негласувал и бил за гъби. Поне нещо да хапне. Защото Коци е от отровните, а други на политическия "пазар" от ПосолствоТо - НЯМА!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    04 Дек 2023 16:34ч.

    Браво на Костадинов. Това е глас който представя народа на България. Задокеанският глобализъм е смъртоносна болест за всички европейци и трябва да бъде унищожен като явление.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Барс

    05 Дек 2023 11:34ч.

    За кое е бравото - за Борован или за София?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    04 Дек 2023 16:38ч.

    Вече за пълно мнозинство в Европарламента ли ще се бори или само за председателсткото място ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    04 Дек 2023 16:41ч.

    Намерете разликите между речта на Костадинов на тази среща и тази на Денков пред ЕП :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адолф путлер

    04 Дек 2023 16:53ч.

    копейкин няма нищо общо с Европа.Той е само за сибирската тундра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тролчик,

    04 Дек 2023 17:03ч.

    Твоите просташки коментари нямат нищо общо с европейската култура. Личи си, че си израстнал в гето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мисъл и реч

    04 Дек 2023 18:04ч.

    Гитлер от 16:53, всичките ми опити да схвана едно такова поведение удрят упорито на камък! Обстоятелството, че си прост и неграмотен, е лесно забележимо. Обстоятелството, че си опериран от срам и чувство за приличие, също е лесно забележимо. Обаче, има неразбираеми неща! Във вашия отбор сте буквално десетина индивида, видимо сте изпратени "по работа", като последното предполага някаква йерархия, или поне естествено лидерство. Когато се събирате, няма ли кой да ти каже, че с подобни приказки ти злепоставяш цялата ви "общност"! Що за логика е това, че пращаш човека в тундрата? Защо тундрата е антиподът на Европа? Не можа ли поне в тайгата? На какво основание вземаш решения, правиш избори? Костадинов има отделни противоречиви прояви, но като ерудиция, багаж, образование, езикова подготовка, реакции - той е видимо с класи над вашите лидери. Как може да се сравнява един "кирето", въппреки харвардстването, който говори объркано, невнятно, лудо с един Костадинов, който има бърза, логична, убедителна мисъл и реч?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коцето е огледален образ на Волен Сидеров, също патерица на Боко Тиквата.

    04 Дек 2023 17:43ч.

    Коце, дай някакво обяснение защо осигури гласуването на Мавров за подуправител на НЗОК? Я кажете защо съдейства педала Терзиев да бъде избран за кмет на София? Предателството е на Костя, но това е типично за етноса му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Убога мисъл

    04 Дек 2023 17:54ч.

    Политиката е маратонско бягане, а не спринт (виж Ердоган, който от времената на своя ментор Неджметин Ербакан /свален с военен преврат/ навъртя 30 лазарника в голямата турска политика, от които 20 начело на държавата). Ако не можеш да осмислиш, какво се опитвам да ти обясня, значи не разбираш нищо от политика. А ако разбираш и въпреки това се хващаш за отделни действия, пропускайки да видиш цялата картина, вероятно просто манипулираш аудиторията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само питам

    04 Дек 2023 20:36ч.

    Нима може да се предоговори и реабилитира едно Чудовище, а Коцка? Американско при това. Странен ми се виждаш. Като Янус!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Днеска излезе инфо, че Копейкиновите

    04 Дек 2023 22:16ч.

    Дупетата гласували по команда за Герб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    04 Дек 2023 22:54ч.

    Днес не е имало пленарно заседание. Къде са гласували ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дедо Пене

    05 Дек 2023 11:36ч.

    Нищо. Тепърва ще гласуват ПАК правилно! Сега Мамин Деянчо и ПеПейкин само си вдигат мизата за СОС-а.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

    05 Дек 2023 11:09ч.

    Щели да възраждат Американска Европа?! Пожелавам им "успех" догодина когато и ще изчезнат от българската политическа сцена като поредния псевдопатриотичен МЕНТАК! Последния бе ЪТЪКА, а зеленият чорап ни готви нов по американска заръка докато не ни уморят окончателно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гласът на Възраждане?!?!?!

    05 Дек 2023 11:20ч.

    Гласът на Възраждане трябва да е на българите, от българите и за българите! Които при преброяването тази есен не го припознаха за свой в 264 общини с изключение на Борован! Там обаче прозираше стар гербаджийски глас под булото "Възраждане"! Гласът на Възраждане е гласът на Лукавия! От МИ-6. Дреме ми за Европа! За американо-иудейския ЕС! За античовешкия, антируски, антикитайски ЕС, маша в ръцете на Големия Сатана! Това ли ще реабилитираш бе Пурко-потурко от Аспарухово, а?! България трябва да мисли и действа как да се впише в новия световен ред в който място за ЕС няма. Нито в настоящ, нито в преформатиран вариант! Това е положението и истината. Другото е от Лукавото Коце.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никулден е!

    06 Дек 2023 9:04ч.

    ПеПейкин колкото по-бързо слезе от политическата сцена, толкова по-добре за нормализацията на политическия живот! Не за друго, а защото ролята му е да изземва нормалността, подменяйки я с псевдоопозиционност и псевдопатриотизъм, РЕАЛНО ОБСЛУЖВАЙКИ СГЛОБКАТА! Той е лошо повторение на Болен Лидеров, а ЕС - на СССР! Ако действително имаше сериозни намерения щеше да се е обградил с качествени хора. Нищо подобно! Таслаков, Рангелова, Дренчев ... които за нищо не стават! Къде си тръгнал бре? Да реновираш неподлежащия на обновление ЕС! Че това е американски проект, а ти ужким ПЛЮЕШ срещу ПосолствоТо, а реално не слизаш от екрана на американските телевизии и по политически стил си "copy - paste" на ПП. В чий си тогава, а? МИ-6.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи