Костадин Костадинов: Единствено "Възраждане" може да нормализира отношенията с Русия

Костадин Костадинов: Единствено "Възраждане" може да нормализира отношенията с Русия

Последвайте ”Гласове" в Телеграм

България не трябва да участва в конфликта в Украйна. "Възраждане" е единствената партия, която може да спре участието ни в тази чужда война и да нормализира отношенията с Русия. Нашият интерес са само българите в Украйна. Българи изчезват непрекъснато в Украйна. Това коментира пред NOVA лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Възраждане" иска премахване на ДДС за продуктите от малката потребителска кошница, за лекарствата, намаляване на акциза на горивата и нормализиране на отношенията с Русия, за да спадне инфлацията", посочи той.

Според него войната в Украйна ще се разгаря, защото това е желанието на САЩ. "Те искат да изтощят и дори унищожат Русия, а заедно с тях Европа. Участието на България в широкомащабния конфликт не бива да се поставя под въпрос, освен ако ние не управляваме. Всяка друга партия ще изпълни заповедите от Американското посолство. Зависими сме от външнополитическия фактор САЩ. Трябва да имаш политическа независимост, отбранителна, икономическа, финансова и хранителен суверенитет. Ние имаме само финансова", заяви той.

По думите му вече се говори, че следващият кабинет вече е нареден между ГЕРБ и ПП. "Хора, които получават заплащане от Американското посолство твърдят, че браня руски интереси. Имаше твърдения, които не бяха подкрепени с доказателства, а щеше да бъде много интересно, ако имаше такива. Най-вероятно ДАНС продължават да ни подслушват. Службите са създадени, за да контролират политическия живот. Свързват ни с Русия, защото защитаваме националния интерес и сме основна заплаха за американските интереси", подчерта Костадинов. 

Източник: NOVA TV

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • №14

    22 Sep 2022 10:21ч.

    да не забравите. За добруването на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • естествено не става въпрос за нормализиране на отношения

    22 Sep 2022 10:23ч.

    А за визия за бъдещия свят. Нещо, което Костадинов изобщо не може и да си помисли. Ние никога не сме имали далновидни политици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Песимист

    22 Sep 2022 10:29ч.

    Някои могат да имат основание да не го харесват, а идеите му може и да са утопични, но са единствените спасителни за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ръшмор

    22 Sep 2022 11:27ч.

    Костадинов няма идеи, а предизборно бляботене. Същия този Костадинов с партийката за набиране на пари гласува в Парламента, че Русия е... Агресор, а после крещейки обяви това и от трибуната – кое тук е неясното относно това, че Костадинов е американски агент!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еднопосочния билет

    22 Sep 2022 11:36ч.

    За изсулването от Матушката стигнал 9200 евро, тоя за Москва бил без пари, Копейкин да си натоварва партията и към Москва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ам.кучи синове

    22 Sep 2022 11:38ч.

    Козяшките грантаджии, дето тролстват и тъдява, са в ужас, че ще ги изритат от тавата с привилегии завинаги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    22 Sep 2022 12:32ч.

    "Възраждане" ще има доста добър изборен резултат. Причината я посочи проф. Иво Христов преди доста време в "онова изказване". За което той доста прибързано се извини. А не биваше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма други български партии просто, затова Възраждане е подходящ избор.

    22 Sep 2022 16:26ч.

    Известните досегашни "патриоти" вече се дискредитираха, по време на дебата за РСМ в последното НС само "Възраждане" и ИТН бяха против предателския компромис. Няма нито един плюс досега за нас от Запада, поне да бяха ни дали скъпо и прескъпо платените самолети, ама не, ние трябва да сме напълно разоръжени и то в тези турбулентни времена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчо

    22 Sep 2022 19:51ч.

    Русия няма да иска. Вече сме сами.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи