Корнелия Нинова подава оставка (на живо)

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм

 

Коментари

 • old_beggar

  11 Юни 2024 14:08ч.

  политици?? България в момента отчаяно се нуждае от миротворци, лечители, историци, творци и хора на изкуството - от честни хора с морална смелост, готови да се включат в борбата да направят тази територия хуманна и пригодна за живот...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  11 Юни 2024 14:20ч.

  Нали видя, какво стана - 70% овчи и безхаберни едноклетъчни амеби, които не отидоха до урните, с демагогското оправдание, че нямало за кого да гласуват. И това е гнусна лъжа, защото когато нямаш "ЗА" кого да гласуваш, винаги можеш да отидеш и да гласуваш "СРЕЩУ"! В резултат, имаме за ПРЪВ ПЪТ в Историята, на второ място ТУРСКА мафиотска, НЕ българска партия! Ето това стана! Няма да коментирам и тези, които са пълни дебили, малоумници и мазохистични роби, които дадоха гласовете си за сглобкаджиите от ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ! И това, след грандиозния им провал! Просто невероятно! Наистина. В БълХария официално вече НЯМА гражданско общество, а Идиотокрацията е новото ни битие!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Подхранващ

  11 Юни 2024 16:54ч.

  Не опонирам по простата причина, че и аз ги виждам нещата по същия начин, независимо че вероятно бих използвал малко по-различен набор от думи за описването им. Просто от години се опитвам да разбера движещите мотиви в поведението на НЕгражданите. Дори да не са достатъчно форматни личности, които познават и разбират тези от рода: Ако в обществото чрез избори нещо можеше да се промени, то изборите щяха да бъда овявени извън закона!, дори семплите хора усещат с кожата си, че нещо в т.н. демокрация е фалшиво и сбъркано, но историческият опит нашепва, че на този етап нищо по-добро не е измислено и изпробвано. И все пак - защо не гласуват? Ето ти пресен пример: изродчето кирилчо изрече крилатата фраза за ала-бала, което най-вероятно е резултат на неговото целенасочено обучение от чужди тайни служби - всявай недоверие, съмнение, релативизъм, разрушавай и хаотизирай - в тази среда по-лесно се прокарват тъмни цели с замаскирани и двулични методи. Народът се лови! Дори и тук до последно много заблудани не можаха да вдянат простата истина, че сега машината просто отпечатва една бюлетина, която не може да се фалшифицира и дописва, прави невалидна и апелираха да се гласува с хартия - УЖ ЗАРАДИ ИСТИНАТА! А реалната причина е, че става въпрос за хора които са ограничени и с отровени души! Това е социална болест, може ли да корим някого, че се разболял тежко?! Около този избор чух и следното обяснение: При изборите за 49-то НС гласувах за "демократите", а получих бандитите Бойко и Делян. Сега въобще не гласувах и получих пак бандитите Бойко и Делян! Какъв е изводът?! Какво да се отговори на тази "желязна" логика? Човекът гледа резултатите и има своите добри основания да твърди, че ИДИОТОКРАЦИЯТА се подхранва от нас - гласуващите! И ти и аз имаме дълги и убедителни обяснения, но кого подкрепя живият живот?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Достойна позиция

  11 Юни 2024 14:18ч.

  Очакваме същото от ръководителите на коалицията ПП-ДБ, които нарязаха Паметника на Съветската армия и ядоха тортата с човешки крайници - Атанас Атанасов, Кирил Петков, Асен Василев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВИК

  11 Юни 2024 14:56ч.

  Обаче, областната управител като Тодева си заработи мястото в НС. Отблагодариха й се юродивите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БКП е на власт

  11 Юни 2024 16:15ч.

  Какво ни пука за някакви маргинали. Не им знаем и програмата, освен да помагат на бизнесът. БИЗНЕС ПАРТИЯ? Да пускаме казанчето и толкова. В Бургас все на първо място в листата е шеф на бизнес синдикатът.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БКП е на власт

  11 Юни 2024 16:22ч.

  Гайдарски въведе окончателно сегашната система на здравеопазване, и нарече хората - че са маргинали.. Да Иван Костов подписа за новото здравеопазване, но Гайдарски го въведе. Перестройката беше полу социализъм полу капитализъм, 5-години за да свикне народът с пазарната икономика. Така направиха със здравеопазването, 5-години тука има тука няма - държавно и частно, и БСП да дойде на власт и да въведе окончателно неолиберализмът. НЕ СЕ ПОЛИТИЗИРАЙТЕ, СПОКО, НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОМЯНА, ЗДРАВО СМЕ В ИМПЕРИЯТА НАТО, БКП И ЦРУ ДИРИЖИРАТ НЕЩАТА. Какво би трябвало да е отношението на християните и църквата им, към САЩ, ПОСОЛСТВОТО И ДЕМОКРАЦИЯТА? Като към Пилат Понтийски! Пилат демонстрира какво е демокрацията, и си измива ръцете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Октомвриец

  11 Юни 2024 17:16ч.

  Темата е за Нинова! Дължа това напомняне на неразбралите. Натрупаха се фактори и обстоятелства, които осмисляха нейната смяна. Все пак, искам да обърна внимание на едно допълнително обстоятелство! През всичките години Нинова демонстрира характер и боен дух, не се отказа от битката с герб и лично с лицето бмб. Днес мнозина виждат в неговата победа връщането му на бял кон на върха на политическата власт. Формално излиза, че неговата победа е дълбоката причина за оставката и низвергването на Нинова. Нинова е изключително спорен персонаж, но е изключително мръсно, отвратително и нефотогенчно да я запомним с факта, че е била размазана и формално отстранена от унищожителя на смисъла, обществото и държавността по нашите земи. Младите (пък е не чак толкова младите) "социалистически" лъвчета усетиха, че пчелата-майка кърви и наскачаха настървени за артериална кръв, но очевидно не си дават сметка, че личната им корист работи основно в интерес на големия им враг, с когото така или иначе нямат сили да се борят. Тя беше узряла да падне, трябваше просто да и дадат още няколко месеца, че да няма толкова видима връзка между събитията. Тук веднага ще ми вапомнят приказката за горещото желязо - няма оправия в този живот! По традиция идат мъртви месеци и ако не дойдат ядрените заряди, чакайте следващи истински развития най-рано през октомври!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Секта исторически парк

  11 Юни 2024 17:40ч.

  СЕКТА - да, но каква? На странизата на Тогедер България, на Ивелин Михайлов, се рекламира и предлага "СЛУЧАЙНО " много Сциентоложка литература (Л. Р. Хъбард = Сциентология): "Дианетика модерната наука за душевното здраве" - Л. Р .Хъбард= Сциетология! "Дианетика еволюциятя на една наука". - Л. Р .Хъбард=Сциентология! "Проблемите в работата" - Л. Р .Хъбард-Сциентология! "Пътят към щастието" = Л. Р .Хъбард-Сциентология!. "Дианетика модерната наука за душевното здраве" = Л. Р .Хъбард- Сциетология! "Дианетика еволюциятя на една наука". - Л. Р .Хъбард=Сциентология! "Проблемите в работата" - Л. Р .Хъбард=Сциентология! "Пътят към щастието" - Л. Р .Хъбард=Сциентология! "Самоанализ" - Л. Р .- Хъбард=Сциентология! "Нов поглед върху живота" =Л. Р .- Хъбард-Сциентология! "Научи как се учи" -Л. Р .Хъбард = Сциентология за деца! "Основно ръководство за учене" Л. Р .Хъбард-Сциентология за деца! Това са Осем(8) книги СЦИЕНТОЛОГИЯ от общо 81 книги (другите от рода "Стани милионер за един ден")!!! Примерно: " Сам Уолтън: Произведено в Америка" - Проруска??? "Автоматичния милионер" - Дейвид Бейч -Проруска??? и мн. други. Всичко това ви звучи много Православно и Проруско??? Известния в БЪЛГАРИЯ СЦИЕНТОЛОГ на световно ниво МАРК ДЕ ТУРК много пъти е бил СЛУЧАЙНО гост в студиото на Тогедер България на Михайлов. Ето някой от клиповете : "Какво е сциентологията наистина? - За младите с гост Марк де Турк", ето и линк: https://www.youtube.com/watch?v=--Y3ntzzA30 "Дианетика - Анатомия на човешкия ум (2 част) - За младите с гост Марк де Турк" ето линк: https://www.youtube.com/watch?v=NOlHpbTDnD4 Ивелин Михайлов се разхождаше два три месеца с православен кръст с особенни размери, след два месеца като истинси вярващ християнин го замени с езическата ВИСУЛКА която носият ВСИЧКИ в ТОГЕДЕР от години, а след това за тази роля с подобен кръст се появи Подполковника още един от велиЧие. Наскопо Карбовски спомена следната сентенциата " ...ако аз съм Злото, бих се скрил в СЯНКАта на доброто..." ОБЩИНА Ветрино "СЛУЧАЙНО " е единственната Община в България БЕЗ ГРАД, 10 Селца (Нофит Рилски идр.), население - 5525, изкупени и заграбениимоти, собственна милиция.... Един вид лесна за превземане Юредическа крепост. СЛУЧАЙНОСТИТЕ във ВЕТРИНО са сериозна предпоставка за Заселване на "НЕДОСТЪПНО" паралелно Общество в НЕПРЕСТЪПНО ВЕТРИНО. В Германия и др. европейски държави Сциентолозите са обявени от "службите" за заплаха за нацианалната сигурност и са под набл.защото успяват да се доберат до мн. високи позиции. През 1998 шефът на Полицията в Берлин Otto Dreksler е уволнен и разследван за принадлежност към сектата, Арсений Яценюк премиер на Украина 2014-2016 е сочен за член на сциентолозите. Службите в Германия(Verfassungsschutz = ДАНС) ги определят като "ПСИХОГРУПА", т.е. малко по екстремничко и въздеистващо. Та така, око се потърcи още ......

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи