Корнелия Нинова: Отговорността за задълбочаването на хаоса е на ГЕРБ

Корнелия Нинова: Отговорността за задълбочаването на хаоса е на ГЕРБ

Нинова: Има 3 стъпки за слагане на ред и стабилност

„Парадоксите се трупат един след друг и хаосът се задълбочава. Отговорност за това носят първата политическа сила – ГЕРБ.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг пред медиите.

„Получихме официална покана да обсъждаме управленската програма на ГЕРБ-СДС. Те ни изпратиха управленската програма на ПП-ДБ. Попитахме ги какво е това - това е същата екселска таблица, която вчера разбиха на пух и прах“, посочи Нинова.

По нейните думи отговорността да се сложи ред в ситуацията е на ГЕРБ и подчерта, че в изпратената програма няма и дума за бюджета.

„Вчера предупредихме – с нас игричките, които си играха с ПП-ДБ, не могат да играят. Ние сме сериозни хора. Разбираме отговорността на партията и на парламентарната си група. Разбираме отговорността на ситуацията. Готови сме за отговорни разговори за изход от кризата“, каза още лидерът на БСП.

Според Нинова, ако ГЕРБ наистина имат намерение за работещ парламент и редовно правителство, в което тя започва да се съмнява, подходът трябва да е друг: „Първо, изваждат се 5-6 надпартийни задачи, а не да обсъждаме програмата на една или друга партия. Второ, определя се срок, в който тези задачи трябва да се свършат. И трето – определя се състав на някакво правителство, което да свърши тази работа за България и за народа.“

„Те имаха един слоган: „Ред в хаоса“. В момента правят точно обратното – хаос в реда. Ние предлагаме да се върнем към реда“, добави Корнелия Нинова.

Тя коментира, че не знае защо всички мълчат и не искат да кажат истината, а участват в този хаос и в това безредие, което не ражда нито едно решение на нито един въпрос. „Ние искаме истината и ви я казваме на вас и на обществото“, подчерта Нинова.

Коментари

  • Truman

    04 Май 2023 13:47ч.

    Оръженосците .. ДА МЪЛЧАТ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    04 Май 2023 20:05ч.

    гус'жата очевидно все още питае най-топли чувства към киро, кокоро и ония там, нейните хора. да не ги споменавам изрично, че ме трият. засраметесебе! :D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    04 Май 2023 14:08ч.

    Браво на г-жа Нинова! Нейният естествен съюзник е ляволибералната формация ППДБ! Маркс е демоде, Маркузе е новата звезда. :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зипче, не бъди идиот

    04 Май 2023 14:51ч.

    ппдб са десни. както по дефиниция, така и по съвременните ойрокритерии - виж дебетата къде са в европарламента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    04 Май 2023 14:14ч.

    Нинова изгони Земя в стил 90-те, без да е собственик на Позитано 20 – има само 6-цифрени борчове за наем на сградата: https://19min.bg/news/novini_8/ninova-izgoni-zemia-v-stil-90-te-bez-da-e-sobstvenik-na-pozitano-20-180180.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    04 Май 2023 14:35ч.

    "момичето на ив. костов"?? тя отдавна се е поставила в услуга на сатанистите, синът й също работи за сатанистите (в Голдман Сакс)...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    04 Май 2023 14:51ч.

    Нинова "виж гредата в окото си, а не треската в чуждото"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    04 Май 2023 15:19ч.

    Харесвам плача на байганьовците. Сега лоча бира и чакам да видя гениалния ход подсказан от хараланите на Боци.Те миличките си мислят, че могат да надхитрят англосаксите. Ходили са в Бостън ама нищо не са отбрали.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каквато и да я наричате,

    04 Май 2023 15:21ч.

    днес Нинова каза истината! Е, всеки знае истината за себе си, но не желае да я чуе от чужди уста. Защо? Суета, суета, всичко е суета, суета на суетите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    04 Май 2023 15:34ч.

    на всички е колко пъти писахме да се махате да идват нови лица с ново мислене едни и същи 30 години се мотаят в нс и лобират за бизнесите и накрая ето го резултата махнете се да се отпуши българия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Новите лица ги видяхме. Не стават.

    04 Май 2023 16:40ч.

    Нито Слави, Нито кирчо. Не могат, а в момента няма време да се научат на наш гръб. Така че реално изборът е от сегашните. Боко го знаем. ДПС също. Слави и Кирчо ги видяхме. Останаха БСП и Възраждане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съдба българска

    04 Май 2023 15:43ч.

    Нинова, ти и странната група около теб определено сте все по-смущаващи! Има ги около теб всякакви - от марксисти до предани атлантици. Все се чудя как дишат заедно .. примерно Аспарухов и Анастасова до хора като Вигенин и Зафиров. И въпреки това, с много малки изключения, изглеждате отдалеч що-годе нормални хора! Съвсем друга е ситуацията около герб и ппдб - там доминират дълбоко оперирани идиоти, схемаджии, агенти за влияние, хора на каишка и хранилка, психари, откачалки, психопати, любители на бързи и мръсни врътки. Не питай, защо всички мълчат за ненормалността и хаоса! Очевидно е, че на сериозни външни фактори и на техните български аватари им е безразлична съдбата на България. Може и целево да работят и да хранят хаоса. Богати са, многобройни са, но ако всичко си истане така, играта скоро ще приключи. Ако не можеш или не знаеш как да го направиш сама, търси си съюзници, пък изкрещете истината заедно! Начело с Борисов, Кирилчо и Асенчо, България е обречена!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да се махат

    04 Май 2023 16:12ч.

    33 г. виждаме същите лице от миманса, назначени от чужди държави и посолства. Нямат свян, минимална капка срам и достойнство. Докараха България от 23 място по индекс на развитие до нивото на африканските държави, раздирани от военни конфликти. Една Сърбия е в пъти по-добре от България, а беше бомбардирана. За нас останаха бръмбарите, гумените плодове и зеленчуци, зърното с хиляди химикали, 32 пола, и безумна инфлация, която сте некадърни да спрете. Да не говорим за безумието сградна инсталация, така и не предприехте кардинално решение да намалите загубите на изтърбушената Топлофикация. Липса на канализации. Липса на национална многопрофилна педиатрия. Приличаме на африканците, които нямат течаща вода и вътрешна тоалетна, но стискаме последен модел смартове. Представям си, ако сега трябваше да строите централно парно, колко щяхте да сте зле. Един ремонт на ПАВЕЦ сте неспособни да направите. Добре че Живков ви започна метрото, че и това нямаше да свършите с ПП, ДБ и СДС. Искрено се надявам ЕС да се разпадне и да ви спрат схемите и фондовете, може би тогава България ще има шанс, не зная.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Приличаме на африканците, които нямат течаща вода и вътрешна тоалетна

    04 Май 2023 19:26ч.

    бе то и руските другари са така, па си живуркат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    04 Май 2023 20:13ч.

    Нинова унищожи БСП като се върза като ремарке към ПП-то в тяхното правителство. Не че опозицията и е нещо по-свястно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Презряла мома

    05 Май 2023 1:20ч.

    Таз пък се обиди, че даже и за “мръсни игрички” вече не я задяват, нерде ли да й поискат ръката за “коалиране”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи