Корнелия Нинова: Бойко Борисов унищожи ПП-ДБ

Корнелия Нинова: Бойко Борисов унищожи ПП-ДБ

Според мен отиваме на нови избори. Това е нормалният край на един ненормален сговор. Тези хора ги събраха страха и алчността. Облякоха този сговор в евроатлантически целофан, който вчера се скъса. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

"Бойко Борисов се страхува за себе си и единственото нещо, което иска, е да оцелее и да си запази кожата. Затова изгаря всичко наоколо. Унищожи ПП-ДБ, изгаря собствената си група, изгори и Мария Габриел. Някои от ГЕРБ я наричаха "царицата на шахматната дъска", но се оказа, че е една пешка, която той движи. ПП-ДБ направиха едно от най-големите предателства в модерната ни политическа история. Излъгаха онези хиляди, които бяхме на площадите и искахме истинска промяна”, добави Нинова.

„Ако ПП-ДБ отново клекнат след вчерашната им проява, това вече е дъното на човешкото достойнство и на политическия морал”, коментира Нинова.

На въпрос водилили ли са разговори с ПП-ДБ за втория мандат,  Нинова отговори: „Не сме говорили с никого. Не обмисляме вариант за трети мандат. Този парламент е изчерпан. Когато бяхме с ПП-ДБ целта ни беше борбата с модела „ГЕРБ”. Те се прегърнаха с тези срещу които се бореха. Ние останахме последователни."

 

 

Коментари

  • Ами да го поздравим. Един път и той да свърши нещо полезно за България

    20 Март 2024 11:13ч.

    Пътувайте с Ники, ПП-ДБ! :D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фройд

    20 Март 2024 11:22ч.

    Тази жена има някаква обсесия. Само Бойко Борисов и е в устата. Вероятно очаква и тя да бъде оправена с 200.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    20 Март 2024 11:23ч.

    провалиха се пред началниците, новият любимец е Делян Добрев, който от една година го играе опозиция, едва ли някой вярва, че еврокомисарката е взела самостоятелно решение

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    20 Март 2024 11:27ч.

    при нови избори резултатите на ГЕРБ и ДПС ще са по-високи и ще могат да управляват заедно, защо освен с началниците да се съобразяват и с ПП-ДБ, които нямат наяждане, ДБ с власт, а ПП и с едното, и с другото

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А ти, Нинова - съграждаш БСП ли?!

    20 Март 2024 11:24ч.

    Как да се разтълкуваме и разчитем това събитие - като радост от визията на лидерката на БСП Корнелия Нинова за Социалистическата идея и за политическата мъдрост и отговорност към държава и народ. Загадка е липса на политическа култура и национална отговорност е отказа на Нинова през 2017 г. да стане Председател на НС, след като Б.Борисов й предложи и ЗАЕДНО да управлявате държавата в една посока - без простотиите на задкулисие и паралелна държава, защото щяхте да бъде СТОПЕР на лошите практики и да реализирате на практика реална ГРИЖА за народа, а не само думи, думи, думи и злостност по адрес на Борисов. Когато фактите говорят и боговете мълчат, нъл тъй. ..................... Как да тълкуваме тази инициатива, като радост от Ниновото можене или като отвращение? ...................... Председателят на БСП - София Иван Таков и столични социалисти организират среща на тема "За бъдещето на БСП и Лявото!" на 23-ти март от 11,00 часа в Зала 6 на НДК. Градската организация кани за дискусията и хора с леви убеждения от цялата страна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    20 Март 2024 11:31ч.

    защото борисов унищожава всички, които са се съгласили да управляват с него, къде е реформаторският блок, къде е ВМРО, партията на Симеонов, Атака, а иванов беше негов министър и после нямаше дори субсидия, Росенец го реанимира, но да не го свързват с протестите, в тях участваха млади хора, които се върнаха в България заради ковида, ДБ организираха протест пред МВР на който се събраха десетина души

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, др.Нинова не е страхливка, искаше "по мъжки" да се разбира с Борисов!

    20 Март 2024 12:06ч.

    И щеше да го прави, ако наистина е честна и открита в заклинанията си, че иска да помогне на България. Понеже до момента Нинова сама се самодискредитира като въздух под налягане - нагнетява думи и думи и думи и думи и.... балончето й се спука. Учредители на БСП вече открито говорят за СЪДЕБНО оспорване на поредното й кариеристично желание за лидер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pontifex Maximus

    20 Март 2024 13:07ч.

    Ко ти пука ве

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До 12.06

    20 Март 2024 14:17ч.

    Къде се е видяло по света съдът да решава партийни разногласия?? Като не направят мнозинство да я свалят, тогава само могат да я махнат, но май членовете на БСП-то дали ще гласуват за това?? Защото каквото и да се злослови по нейн адрес, тя доста постигна във възобновяване и обединяване на партията, което някои не искат да го признаят. Но никой не е вечен, както се знае, с времето всичко се променя както и при партиите..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • е-ха

    20 Март 2024 16:04ч.

    Според Нинова: "Бойко Борисов се страхува за себе си и единственото нещо, което иска, е да оцелее и да си запази кожата. Затова изгаря всичко наоколо. Унищожи ПП-ДБ, изгаря собствената си група..." Ми още по-добре, според мен. Значи унищожава предателите! А защо ли председателят на БСП не е доволен? - щото и Н-ва работеше с предателите. ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи