Корнелия Нинова: Ако МС гласува оръжие за Украйна, БСП напуска коалицията

Корнелия Нинова: Ако МС гласува оръжие за Украйна, БСП напуска коалицията

Снимка: архив

Министерският съвет реши ли да се изнася оръжие и боеприпаси за Украйна, БСП ще напусне коалицията. Да изчакаме да видим какво ще се гласува, заяви в с. Първенец вицепремиерът Корнелия Нинова, съобщава БНТ.

"Има всякакви спекулации в момента, че реално се изнася, отново потвърждавам - един патрон не е изнесен за Украйна. Изнасяме оръжие за 50 до 60 държави, но всички са с краен потребител тези държави. България не може да осъществява контрол какво се случва след това. При нас няма нито един договор за Украйна и Русия. Стигне ли се до решение на Министерския съвет за такъв износ, ние напускаме", подчерта Корнелия Нинова. 

Тя отрече възможността за изнасяме военна помощ за Украйна през Полша преди решение на парламента, не е възможно да се товари оръжие за Украйна, категорична беше Корнелия Нинова. 

"Не мисля, че се задават избори", отбеляза още вицепремиерът. 

Корнелия Нинова посети днес зеленчуковата борса в Първенец. "Българското производство е изключително важно, особено с увеличаването на цените, в следващите години може би ще има проблем с продоволствието и хранителните вериги и затова трябва да се заложи политика. Предлагаме в актуализацията на бюджета да се включат допълнителни 100 милиона", заяви Корнелия Нинова. 

По думите ѝ, хората се оплакват от високата за цена на тока, като мярката на правителството е да продължи подкрепата за 300 лева на мегаватчас. 

"Бих предложила държавна помощ под формата на торове. Голямата цел е да подпомогнем родното производство на плодове, зеленчуци, мляко и месо. Изненадва ме, че поне от земеделските производители не са регистрирани, а без нея не могат да получат помощ", добави вицепремиерът. 

Според нея газ ще се гарантира, като въпросът е каква ще е цената. 

"Желанието е да се замрази цената на газа такава, каквато е в момента по договор с "Газпром", а разликата от увеличаването на цената да се поеме от държавата. Такова искане ми се струва разумно, възможно и ефективно, ще даде резултат да не се оскъпява стоката и да не става все по-неконкурентно способна, нулево ДДС върху плодове и зеленчуци", допълни Корнелия Нинова.

 

Снимка: БНТ

 

 

 

Коментари

 • Основания и аргументи да щеш!

  29 Апр 2022 11:53ч.

  Заявено е отдавна. Не е нужно повтаряне, а просто да го направите. Имате и второ тежко основание, за което странно още никой не говори. В рамките на едно активно мероприятие на партньорски служби и Бг ИВласт, с гл. дейст. лице Ас.Василев, Бг силово и ястребово провокира и "уреди" спиране на газа. Нарочно и ненужно действие, което ще има драматични икон. и доста други последици.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ходове

  29 Апр 2022 12:17ч.

  Готвят многоходовка. Удрят и тест Русия. С пълна пара върви подг. за алтерн. доставка, изплува името на швейц. MET Group, но в хаос и уплаха по цените няма да се придиря много. Някой ще прибере огром делта. Има и резерв вариант: Натиск Гър. терминала, един кораб решава проблема. Демократ. молекули са ужас скъпи, но бълг ик-ка ще бъде пожерт. за дем-та. И хората на ТЕЦ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ходове

  29 Апр 2022 12:23ч.

  Разглезихме се! Всичко приемаме за гарантирано и даденост. По селата вече готвят новата зима. Знаете: "А когато сняг забръска,. що ще правиш ти зимъска?" След 6 месеца ще има ура и туш за демокрацията! Видяхте ли, руснаците го спират, а ние го пускаме! Знаем, вие бълг. сте гадни копелете и неблагодарници, та затова, ако обичате, без въпроси цени!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Neeelh

  24 Юни 2022 15:50ч.

  accutane 20mg cost - <a href="https://razithromycin.com/">azithromycin price</a> order tetracycline pill

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Xgfige

  26 Юни 2022 8:46ч.

  brand flexeril - <a href="https://rcyclobenzapri.com/">oral flexeril</a> inderal cost

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Може ли коментар върху тази картинка

  29 Апр 2022 11:53ч.

  https://afera.bg/wp-content/uploads/2022/04/rpg6.jpg Какво е това под покривалото, що се товари на украински АН-124 (с все флага им) и къде отива, и що тия работи си случват на тъмно по малките часове?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Силует

  29 Апр 2022 12:17ч.

  Това много прилича на ракетно-артилерийска установка "Град". Нацистите май няма с какво да стрелят вече, а скоро няма да има и кой да стреля.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не че те нямат с какво да стрелят вече,

  29 Апр 2022 22:50ч.

  а важното е НИЕ да нямаме с какво да стреляме, и да си купим ново хам. оръжие, по-красиво (и неефективно) и многократно по-скъпо от това което даряваме. Ние хем ще оперем пешкира, хем ще платим за насилственото ни пре-въоръжаване.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • momo

  29 Апр 2022 12:00ч.

  "да се замрази цената на газа такава, каквато е в момента по договор с "Газпром", а разликата от увеличаването на цената да се поеме от държавата. " Т.е. пак разликата да е от джоба на всички нас. А посредниците да печелят. Корнела е напълно неадекватна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Неудобни въпроси

  29 Апр 2022 12:26ч.

  Има и друг прочит. Знаете, че Бг. потребява около 3 млрд. 1 от тях е за столична топлофикация, която отново е започнала да трупа сериозни загуби. Апелът е, цялото българско население и целият Бг. корпоративен сектор да се впрегнат да плащат парното на софиянци! Поставена ли е такава цел?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тая съвсем за прости ги има хората

  29 Апр 2022 12:32ч.

  То е ясно, че хиената все ще дърпа кокала към себе си. Ойларипи, ти будалите къде ги видя? Нищо няма да плащаме от джоба си. Да ги вади от нейния си джоб Нинова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  29 Апр 2022 12:03ч.

  Лошото е че колкото и да е неадекватна Корнела, БСП са най-читавото нещо в коалицията. Другите са си за абсолютни и твърди 2-ки. Че и отдолу.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съвсем си полудял

  29 Апр 2022 12:33ч.

  Ха, тоя ме разби. Корнела била читава. Не мога повече, не, не мога повече.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  29 Апр 2022 12:45ч.

  Айде, научете се първо да четете, казах че “ БСП са най-читавото нещо в коалицията.“ . Сега ако сте на твърди бандеровски позиции, има и по правилно позиционирани партии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нормален

  29 Апр 2022 15:04ч.

  Читави / или по -скоро читавА, доколкото тя не е БСП/?! Къде се пръкнаха тези тъпаци, непризнаващи доставките за Полша като очевидни доставки за Украйна? Ако това не е ясно, ако тази партия може още да търпи такива глупотевини - не се надявайте на нея. Ако сте емоционално или политически свързан - молете се за нея

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ясно написано

  29 Апр 2022 15:18ч.

  Haho, съгласна съм. Ясно си го написал, но много хора са предубедени, не четат, още по-лошото е, че не мислят. Не симпатизирам на Корнелия, но трябва да знаем какво ще направи тя, как ще реагират съпартииците й и как ще възприемат действията симпатизантите на тази партия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • молете се за нея

  29 Апр 2022 22:51ч.

  На кого да се молим? Маркс-Енгелс-Ленин? Или Сталин и Гошо тарабата? Или Тато?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нормален

  29 Апр 2022 23:43ч.

  На когото искате .Класиците тук не ги намесвайте. Миналият век се описва и обяснява чрез разбиранията им - малко ли е ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Правилно!

  29 Апр 2022 12:14ч.

  Оправете Изборния кодекс, че пак ще бъдете "измамени камилчета!" Нинова носи персонална вина, заедно с Мая Манолова за подмяната на реалното хартиено гласуване с манипулираното и контролирано машинно гласуване! В Европа комай няма други такива идиоти като българите, които да се фъчкат с машинното гласуване, като мноо убаво!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  29 Апр 2022 12:18ч.

  Другите изпълняват американските поръчки, за което са назначени. БСП трябва да спре изнасянето на оръжие за Украйна и да не участва в развалянето на договора за доставка на газ от Русия. Начина е ясен. Колкото повече се правят, че не разбират какво се случва, толкова по-зле за БСП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пълна измама

  29 Апр 2022 12:36ч.

  Те и бсп изпълняват мръсни поръчки, много добре разбират какво се случва. Лъжат, лъжат, лъжат. Съдрахте се бе!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  29 Апр 2022 12:20ч.

  Неков дава ли ти на тебе отчет ,колко самолета с оръжие излетяха за Украйна, чрез американски и чешки фирми до Полша, или може би превозваха въздух ? Опразниха всички прашасали хамбари с оръжие отпреди 70-години, а ти си стой на амбразурата и повтаряй своята неистина, като ястребинче . То и Темида е сляпа , ама вие хептен !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Щом заобикалят Сърбия,

  29 Апр 2022 22:53ч.

  не им е чиста работата на тези самолети за Полша.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • папа джо

  29 Апр 2022 12:28ч.

  Излизайте от коалицията,от НАТО и ЕС.За да има и у нас евтин газ,армия и просперитет.Иначе европейските малоумници ни ликвидират.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За да има и у нас евтин газ,армия и просперитет.

  29 Апр 2022 22:55ч.

  Евтин газ + армия = просперитет. Кефиш. Само добави и народна милиция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Курнело

  29 Апр 2022 12:31ч.

  Стига курнелски номерца! На Министерски съвет седиш между мошенниците простокиро и ококорения. И уж не знаеш какво става. “Чакайте да видим!” Айде бе, ти не знаеш, а ? Не ми пука, че погребваш Столетницата. Ти погребваш народа, подлого маскирана!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ОСТАВКА НА ПОДМЯНАТА! След като правителството и лично Кирил Петков(ПП), Асен Василев(ПП) и Александър Николов (ИТН) - все кукли на конци в американското посолство -

  29 Апр 2022 12:31ч.

  спряха руския газ, платим в щатски долари, при условие, че Газпромбанк НЕ СМЕНЯ ВАЛУТАТА НА ПЛАЩАНЕ ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА=USD, а единствено е руска банка, недосегаема за кражбите на САЩ и ЕС, ОСТАВКА! Далаверите на ПОДМЯНАТА съсипват България и раздуват инфлацията. ОСТАВКА СЕГА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  29 Апр 2022 18:09ч.

  Спря го Урсула, бе Мунчо, това е обща позиция на ЕС, защото става дума за откровен рекет на Матушката ви.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майничко,

  30 Апр 2022 1:12ч.

  Австрия, Германия, Гърция не са ли в ЕС? Или само ние и Полша разбират какво прави Урсула?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Схемата

  29 Апр 2022 12:35ч.

  Българската власт ужасно се изплаши, че руснаците няма да спрат газа и ще им развалят схемата (много сладка схема) и взеха крути мерки това да се случи. Ние, които знаем за какво иде реч, все още сме малцина, но обстановката е такава, че скоро ще го разбере целият народ. Корнелия, ти в какво искаш да участваш?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Pontifex Maximus

  29 Апр 2022 12:36ч.

  А какво ще направи БСП ако не Министерския съвет го гласува, а Народното събрание- ще си останете в коалицията, нали. Защото ако сега си тръгнеш, никога повече няма да си вицепремиер и министър на икономиката и ... край на лапането. Така, че такива заобикалящи ходове- моля на някий друг...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пияния майстор

  29 Апр 2022 12:40ч.

  Нинова, това са стари оправдания. При условие, че Германия и Австрия започнаха да плащат в рубли, Полша веднага продължи да внася руската газ от Германия, какво правиш в Кокорчовото правителство?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Схеми и въпроси да искаш!

  29 Апр 2022 12:40ч.

  Продължават да използват морално пренапомпаната, но финансово-икономически изпразнена от съдържание дума "помощ". Доставяме и сега на търговска основа. Кой е крайният платец, не знаем. Проформа е Полша. Тъпо е да с е борим само за писане на експортни фактури директно на У. Тя така или иначе няма да плати. Най-вероятно и ако става дума за подаръци, моля кажете в прав текст!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ботев: "Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз робска люлка люлее?

  29 Апр 2022 12:43ч.

  ...кръстът е забит в живо тело,/ ръжда разяжда глозгани кости,/ смок е засмукал живот народен,/ смучат го наши и чужди гости!" /// Нинова да спре да лъже бабичките и да хвърля незабавно оставката, че Кирил петков заяви вчера в Киев, че въпросът за износ на оръжие няма да се постави в МС, а директно за гласуване в НС!!!! ОСТАВКА ПОДЛЕЦИ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Неам нерви

  29 Апр 2022 13:12ч.

  Да бе Корни, как не се сетихме досега, среднощното изнасяне на стари съветски Градове с украински самолети си е чиста хуманитарна помощ за братско Бонго-Бонго!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  29 Апр 2022 13:26ч.

  Корнелия е изключително жалка и престъпна, невероятна лъжкиня... На нейно място бих се гръмнал с един снаряд... тя ги остави тези олигофрени да разсипят държавата и се явява някаква посредничка от типа преливане от пусто в празно... Оставка унищожители!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Така е

  29 Апр 2022 13:52ч.

  но едва ли е безплатно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Къде Русия може да нанесе удари по западните логистични и военни обекти?

  29 Апр 2022 13:28ч.

  Румъния може да е на първо място. Сега Румъния се кани да нахлуе в Приднестровието, за да спаси там своите молдовски братя. Полша е следващата в списъка – тази страна служи като транзитен пункт за всички оръжейни пратки от западните страни до Украйна. Тези страни няма да оцелеят при ракетна атака „Калибър“ – нито физически, нито психически.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  29 Апр 2022 13:31ч.

  оставка и нови избори с нови хора убедихме се че не ставате хората не мислят по избори и се подлъгват ама това струва скъпо

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оф,мъка,мъка

  29 Апр 2022 13:38ч.

  Черен ден за българската демокрация.Курнито за трети пореден път иска да си подава оставката..Ама верно ли ,бе?Пък нии тъй свикнахме с Курнито.Много ще ни липсва.Така мислеше за "народа ми".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • това е уловка

  29 Апр 2022 13:47ч.

  Забелязахте ли уловката? Ако реши Министерски съвет, но той няма да реши! Решението ще го вземе Народното събрание. И тогава- какво? Нинова остава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това е безнадеждно остаряло

  29 Апр 2022 14:02ч.

  Всички говорят, че сме пращали оръжие на Украйна от първия ден на войната. Досега трябваше да сте напуснали 100 пъти. Ами хайде, какво чакате още?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма “ако”

  29 Апр 2022 14:10ч.

  Колко души още да признаят публично по всички медии, че България не е спряла да изнася оръжие за Украйна. Те го казват, защото се “гордеят” с това и считат за лицемерие, обратното твърдение. Само Нинова не е разбрала още и си мисли, че тая далавера тепърва предстои.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  29 Апр 2022 14:20ч.

  ''България не може да осъществява контрол какво се случва след това'' не само може ами е задължена.САЩ са извесни с това ,че отвличат хора по цял свят за да ги съдят в САЩ.Защото снабдяват с оръжие не когото трябва

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban-Размененият р,пилот

  29 Апр 2022 14:27ч.

  Е отвлечен от Либерия.Осъден в САЩ на 25г защото се ГОТВЕЛ да осъществи контрабанда на кокаин.Кокаиновия крал на Европа обаче арестуван в две васални на САЩ държави е на свобода и с гражданство в 3та васална Украйна.Дунав е кокаиновата магистрала в Европа.От Украйна-лог,център.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  29 Апр 2022 14:32ч.

  Ж.Желев от с.Рупча знае.Но Нинова,Разузнаване,Контраразузнаване НЕ ЗНАЯТ.Итова е върхът на Айсберга от .................в който са затънали и омазани.По всички бг.закони са в затвора до живот.Ако власта реално се смени.А реална смяна ще има когато има паритет на великите сили в България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако БСП не напусне коалицията

  29 Апр 2022 14:35ч.

  значи Нинова също е американско прокси..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е, па това се разбра и то доста отдавна... Защо Нинова и Мая искаха машинно гласуване? По чия заръка?

  29 Апр 2022 14:47ч.

  Още от протестите срещу Борисов през юли 2020 г., когато едно друго американско прокси - главният прокурор - активира едновременно президент, БСП-Нинова и вся осталная ... Дълго време Радев и Нинова играха "добро" и "лошо" ченге, но през цялото време - на конците на Мустафа. В НС само ВЪЗРАЖДАНЕ не играе краварски танци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • аз лично не изпитвам съмнения

  29 Апр 2022 15:38ч.

  Но в случая, оставането на БСП в коалицията ще се яви като валидно доказателство, че Нинова обслужва американския, а не националния интерес

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban-Треската

  29 Апр 2022 14:37ч.

  Затова ги тресе.Загубата на САЩ в Украйна ще повлече промени в цяла И.Е. Паритета ще изисква САЩ мекеретата или да си ги пребере САЩ/много са дори за тях/ или да си отбият заработеното по затворите.Тогава Гебрев сам ще посегне към Новичока.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  29 Апр 2022 14:44ч.

  Има и друг прочит.Директна доставка-плащане йок,печалба йок,комисиона йок/справка Швеция/Та Нинова се бори за комисионните и оръжейните търговци?Кире обратно!Срещу тях!Разходите се поемат от бюджета,оръжието върви не се плаща.Зеленото превежда на ''братя по белото'' комисионни в офшорни сметки.ПП с пари за ''политика'' месната мафия с пръс в уста.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Държавата ще плаща наема на украинските бежанци, започващи работа

  29 Апр 2022 15:51ч.

  Сигурно в" Арсенал" ще ги наемат..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  29 Апр 2022 16:07ч.

  Неговият ококорен на румен мустафа радев Кокорчо каза, че щял да дава отпор на руснаците, най-вероятно с дащния си задник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  29 Апр 2022 16:38ч.

  Корнело, не ми чакай некво гласуване, ами ги наритвай докато е време... не се прави на дръж ми шапката и подписвайте нов договор за газ с Русия, докато мърдате още!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  29 Апр 2022 16:38ч.

  Мамка му, кога сте взели управление, все сме съжалили, после се чудиш що така!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕдНа

  29 Апр 2022 17:18ч.

  Лисица! Добре, че има още кокошки и юрдеци, дето ѝ гласуват, но скоро ще им стане ясно защо е влязла при тях! Ще си подаде оставката на 31 април – още малко остана!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ансамбълът за песни и пляски

  29 Апр 2022 17:33ч.

  изпълнява стари произведения за балалайки. Скучно е да ви чете человек.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  29 Апр 2022 17:41ч.

  другарете са си изплакали мъката:-)Олекна ли ви? Отворете прозореца за свеж въздух, петък вечер е, излезте навън да се поразходите, Др. Нинова нјама да стане шумкарка, и отрочето ј нјама да напусне омразната ви Америка, нали го знаете? А Др. Нинова иска европејски пари да харчи, в Европа да живее, а за интересите на фашистка РФ да се грижи. Нјама да стане...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  29 Апр 2022 18:11ч.

  Всички пропутински партии ще се оттекат в канализацията след края на войната. И БСП сред тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  29 Апр 2022 18:30ч.

  Когато Мин. съвет или НС направят някоя идиотщина, а те само това правят, тогава викаме: "Корнело, кво чакаш, разтуряй седянката, кочината и т.н." Когато същата тази Корнела, очертае границите на допустимото и разумно поведение на управляващите, пак викаме: "Ти ли ма?! Я се скрий и т.н." Ние знаем ли какво искаме? Не, и понеже не знаем, винаги получаваме това, което не искаме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хм…

  29 Апр 2022 18:47ч.

  Странна е тази привързаност на лявата БСП към ултрадясната Русия на бившия комунист Путин. Това говори за липса на принципи в ръководството и членската маса, заменени от някакви инстинкти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  29 Апр 2022 19:19ч.

  Нека да не се смесват или объркват нещата - ляво с либерално, социално с национал-социално и т.н. Апропо, трудно е да се приеме, че управлението в Русия е ултрадясно - ние нямаме точна представа за броя и вида на държавните социални програми.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  29 Апр 2022 19:24ч.

  Впрочем, усещането за ултрадясност се подхранва от митологизираната роля на т.нар. олигарси. Но, когато някой от тях получи "по морде", ореваваме орталъка за сатрапа Путин. Примери - бол: Березовски, Ходорковски, Авен, Аликперов и т.н. Разбира се, влиянието на свръхзабогателите при Елцин във всчики етажи на огромната бюрократична машина е много голямо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  29 Апр 2022 19:30ч.

  Корупцията е навсякъде и се практикува от който може, санким то в Америка или у нас е друго. А сега за "странната" привързаност на лявата БСП, към ултрадясната Русия. Работата е там, че вие даже една теза, един въпрос, не можете да формулирате без да ги оцветите в боичките, които ви раздават, заедно с лишчетата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  29 Апр 2022 19:34ч.

  Да приемем, че привързаността е странна, но тя не е само на БСП, а на огромната част от населението и не е към ултрадясната Русия, а просто към Русия. Коя част от населението не е привързана - жълтопаветниците, по разбираеми причини и турците и те по разбираеми причини.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  29 Апр 2022 19:39ч.

  Какво означава "просто към Русия". Това понятие - "Русия" не се изчерпва само с освободителната ѝ роля, а в по ново време и понастоящем, се асоциира с нормалността, здравия консерватизъм. Конкретният педерастлък, овладял почти целия свят, напуска своята физиологична конкретност и обхваща всички духовни сфери. Ето и на това се противопоставя Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  29 Апр 2022 19:46ч.

  За съжаление, има още една група, която е повече подозрителна към Русия, отколкото приемаща я. Това е младото поколение, получавало образованието си по отровни болонско-соросни програми Виж по-горе за всепобеждаващия педерастлък.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  29 Апр 2022 20:52ч.

  партија трјбва да има идеи, а не връзки/зависимости с тоја и онја...идеите липсват оште от миналото-когато Сталин и Хитлер са пријателчета, БКП(сега БСП) нјама ништо напротив. Но германците нападат СССР, БКП на другија ден повежда въоръжена борба срешту БГ правителство. Идеи? Сега-олигарси за социалност?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джо

  29 Апр 2022 19:09ч.

  Денонощно кацат и излитат самолети от Жешов до Бургас и обратно. АН-12

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На Нинова и се услади министерското кресло

  29 Апр 2022 22:56ч.

  май не и се иска да се раздели с него... Но трябва да си сляп или да мислиш другите за слепи / тъпи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наистина, този оживен трафик

  29 Апр 2022 23:08ч.

  към Полша е много подозрителен. зЕленски не би включил България в списъка на държавите които предоставят военна помощ на Украйна, ако реално нямахме принос.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Глупчо от Глупландия

  29 Апр 2022 23:20ч.

  Това е някакъв разговор на малоумни! Не е нужно да изнасяш ПРЯКО за Украйна! Прави се пул, всички партньори хвърлят оръжието в пула, оттам като се извади няма предишна собственост. Как Министерски съвет ще вземе решение, като първо БСП е против и не е възможно да се вземе такова решение, и второ ясно е, че ще има гласуване в Народното събрание.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Глупчо от Глупландия

  29 Апр 2022 23:23ч.

  Всички много добре знаят какво става, но си свиркат. Нинова е наясно какви схеми се правят, ако нещо е пропуснала могат да и обяснят от МО, където също знаят. Борисов има огромен опит от последните 10 години. Такъв тип лъгане сигурно е престъпление, ама ще се намери ли някой да ги съди? За прокуратурата знаем, че са винаги на страната на престъпниците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Крайно време е

  30 Апр 2022 0:09ч.

  Да подадете оставка, хората ме ви искат, не ви вярват, не ви уважават. Нищо добро за България не можете да направите, само източвате богатствата на държавата в лични джобове и сте подлоги за крадливи чужденци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  30 Апр 2022 12:40ч.

  Другарката Нинова преди всичко трябва да си превърти старите речи, държани по време на протестите, съдържащи обвинения и обещания. Да видим докъде е стигнала с възвръщането на десетте милиарда на „паралелната държава“, с които щяхме да просперираме. И защо толкова много й харесва новата „паралелна държава“, която коалиционно управлява и изчезват нови милиарди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  30 Апр 2022 12:45ч.

  Колко беше Нинова лоялна на консервативните ценности навремето? Докато на думи защитаваше традицията, даваше подкрепата си за всички соросоидни защитници на джендърството, било напуснали БСП, било пратени с електората на БСП в европарламента или президентството. Сега пак на думи е против въоръжаването, като се е коалирала с всички евроатлантически ястреби.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  30 Апр 2022 12:48ч.

  Подобна коалиция няма да спре да задава въпроси, дали не говорим за натовско-руски сценарий за световни промени, при които две „враждебни“ сили в крайна сметка си поделят целия свят, създавайки чист двуполюсен модел, в който всичко друго изчезва? Много често при двуполюсния модел, има доста добро разбирателство на управляващи и опозиция по много въпроси, стига властта да е тяхна обща.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи