Консултациите при президента продължават с ИТН, ДБ и "Възраждане"

Консултациите при президента продължават с ИТН, ДБ и "Възраждане"

Президентът Румен Радев продължава консултациите с парламентарните политически сили, преди да връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на този парламент. Предстоят срещите на държавния глава с "Има такъв народ", "Демократична България" и "Възраждане".

Вчера на поканата на президента се отзоваха от ГЕРБ и ДПС. Радев посочи, че обществото очаква решения от политическите партии, повече подкрепа в съюзите, в които членуваме, и амбициозна и единна външна политика, за да привличаме инвестиции и да не оставаме в периферията на ЕС.

"Продължаваме промяната" и БСП отложиха консултациите докато не бъде приет бюджета на държавата.

Източник: БНТ

 

Коментари

 • Клошар

  28 Юни 2022 8:22ч.

  ПП твърде много си повярваха. Интересен ще е реваншът на Президента. Подозирам, че Президентът ще изрине цялата клика от администрацията, назначена от Кирил.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • абе хора, абе малоумни ли сте бе, цял свят знае вече, че ес е в разрпад, нато е в разпад, за какви членства, за какви 5 лева говорите, бавноразвиващи ли сте?

  28 Юни 2022 8:37ч.

  Англия си прави свой съюз от държави извън ес и нато-справка: литовските глупости и казуса с калининград; и вместо всички политици и политолози да говорят за това и да не допускат въвличането ни в поредната катастрофа, всички си траят като нечули, невидяли, неразбрали. Пак във виртуален свят живее тази България. Аман от прости хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жоро🤣

  28 Юни 2022 8:58ч.

  нормално е да си траят! Резидента , Кирчо , Борисов, Курнела и другите са настанени в управлението на българия от външни фактори! ние сме колония и поради това се разиграва парламентарен и демократичен цирк за това всички си траят, а тия дето вдигат врява не им се дава думата и максимално ги крият

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровка

  28 Юни 2022 10:59ч.

  Някои наивници смятат Зеления чорап за доброто ченге, а Кирчо-за лошото. И двете са лоши и трябва да отърват държавата от себе си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи