Конгресмен Марджъри Тейлър-Грийн: Представете си, ако Русия удари плаж във Флорида с касетъчни боеприпаси

Конгресмен Марджъри Тейлър-Грийн: Представете си, ако Русия удари плаж във Флорида с касетъчни боеприпаси

Членът на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър-Грийн (републиканка от щата Джорджия) заяви, че не трябва да има атаки като тази, извършена вчера от ракети ATACMS срещу мирни жители на Севастопол.

"Това не трябва да се случва. Представете си, ако Русия, използвайки руски сателит, използва касетъчни боеприпаси, за да удари плаж във Флорида. Единствената граница, която американските военни трябва да защитават, е нашата собствена граница, а Конституцията изисква федералното правителство да защитава щатите", написа тя в социалната мрежа Екс, коментирайки съобщението за атаката срещу Севастопол, предаде ТАСС.

На 23 юни Украйна атакува гражданската инфраструктура на Севастопол с тактически ракети ATACMS, оборудвани с касетъчни бойни глави. Четири ракети бяха свалени, а петата избухна над града. Според губернатора на Севастопол Михаил Развожаев при атаката са загинали четирима души, включително две деца. Повече от 150 души са ранени. Следственият комитет на Русия образува наказателно дело за терористична атака. 24 юни е обявен за ден на траур в Севастопол и Крим.

По-рано руското министерство на отбрана заяви, че отговорността за украинския удар по цивилни в Севастопол се носи преди всичко от Вашингтон, тъй като американските специалисти въвеждат полетните задания в ракетите ATACMS, въз основа на данни от сателитното разузнаване на САЩ, заяви руското министерство на отбраната. 

Свързана статия: Украинците удариха плаж, пълен с деца, в Севастопол с ракети ATACMS с касетъчни бойни глави. Има петима убити и над 120 ранени

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО

    24 Юни 2024 9:16ч.

    ТОВА ПУТИН ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ОЕ ДНЕС НАЙ КЪСНО УТРЕ МААВИ НЕРЕДОВНА КРАВАРСКА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    24 Юни 2024 10:33ч.

    Власовецът Путин е срам и нещастие за руските народи, но не и за евреите-олигарси Фридман, Вакселберг, Ротенберг, Дерипаска ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    24 Юни 2024 13:20ч.

    " Фридман, Вакселберг, Ротенберг, Дерипаска". Съвсем си ги объркал. Фридман и Вакселберг са украинци. Ротенберг и Дерипаска работят за Русия и затова са под санкции от САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шарлатанин

    24 Юни 2024 21:09ч.

    Игор Коломойски е милият човечец, осребряващ кръвта на украинците. Естествено, не е само той, а сборна формация от евреи-олигарси, и подг*зникът им - кървавият клоун Зеля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    24 Юни 2024 9:20ч.

    Недей, че тогава няма да има само 5 ма умрели, щот на Путин оръжията не са менте, като вашите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    24 Юни 2024 9:21ч.

    Споко Марджъри! Руснаците са донякъде "унтерменши".Обичат да страдат и да ги бият. Ти ги мериш с вашия аршин.Ама те нямат вашата "anglo-saxon pride". Ще изтърпят всичко..... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще изтърпят всичко

    24 Юни 2024 9:49ч.

    докато им писне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    24 Юни 2024 14:28ч.

    аебе ПИЗ, колкото по натискаш една пружина, толкова по-яко те удря като я изпуснеш...покрайнинците викат на руснаците "кацапи", т.е. касапи...не дай боже да им падне пердето на руснаците...ще се лее кръв на талази...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мина

    24 Юни 2024 9:37ч.

    Боже , какъв рев щеше да е , ако това бяха украински деца .Като че ли те са по-деца от руските.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ужким

    24 Юни 2024 10:03ч.

    Нали ужким Крим не бил Руски. Значи украинци удрят, ама веднъж като минат границата на Украйна вече не са толкова мили и ценни украинци, както мъжете, които като са в чужбина за нищо ги нямат, обаче в Украйна са ценно пушечно месо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    24 Юни 2024 9:44ч.

    Марджъри е донякъде "квинтесенция" на типичната бяла англосаксонка дошла някога с първите пуритани от Южна Англия.Хем е жена ( майка на четири деца) хем не цепи басма на мъжете... Преди месеци "скандализира" Англия, като каза на тъй наречения "лорд" Камерън : "Целуни ме по г..за" .. :)) https://m.youtube.com/watch?v=p26dUrf9Zso&pp

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • прекалено е мек

    24 Юни 2024 9:44ч.

    Путин прави една кардинална грешка - много е добър и кротък спрямо тези фашаги и наркомани. За тях трябва десеторен отговор. Само за тази зверска терористична атака срещу деца трябва да изравни Киев със земята. Да се разправя с терористите така, като Израел с Хамас. Едно нападение - половината държава срината до основи. Те само от това разбират. За тях мирни преговори, военни правила и нищо друго не важи. Те са укро- фашисти и изчадия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И после?

    24 Юни 2024 10:06ч.

    И после к'во? Нали виждаш, че американците настройват всичко. Украинците само натискат копчето и предлагат земята си, за да се разположат американските оръжия. Руснаците изобщо вече не намекват, че причината е "западния свят", а директно, че американците правят настройките и че те са отговорни. Като ударят Киев нали може западният свят изведнъж да се струпа на главата на Русия. А сега им се смила военната мощ бавно и методично, докато бъдат изцедени. След това Путин ако удари Киев трудно ще има с какво да му противостоят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шарлатанин

    24 Юни 2024 21:37ч.

    Всъщност, Тъкър Кларксън е прав, че Вл. Путин е късмет за Русия и за света. За Русия, защото защитава интересите на страната си, а за света, защото е разумен, балансиран и трезво мислещ политик. Карлсън често прави паралел между изказванията на Путин и тези на Байдън. От едната страна премерени думи и логично обосновани доводи, от другата - несвързани бръщолевици на един обезумял старец, преминаващи в личностни обиди и нападки (Както се казва, когато Простака няма доводи, преминава към личностни обиди и нападки).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колко беди още ?

    24 Юни 2024 9:49ч.

    Ще донесе ДОГОВОРНЯКЪТ на нещастните руснаци ? Колко убити цивилни руснаци още ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    24 Юни 2024 13:39ч.

    до последния руснак, щом нямат акъл в главата да извадят Джуджака от бункера и обесят на първото дърво

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    24 Юни 2024 13:48ч.

    Исках да кажа до последния бандеро-нацистки боклук щом хохлите нямат акъл да изкарат зеленясалия наркоман от бункера и да го обесят на първото дърво надолу с главата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    24 Юни 2024 9:59ч.

    Чудя се кога руснаците ще прекратят дипломатическите отношения със САЩ. По думите на посланика им нищо не правят. Консулските услуги могат да ги вършат и други посолства. А да сипят обвинения как британците организирали атаката в Дагестан е смешен плач, ще каже човек че в Лондон няма ислямисти. Запада трябва да схване, че няма много варианти- или на масата на преговори или след три месеца пълномащабна война с всички налични средства. Върха на сладоледа е, мижавата борба с корупцията която уж водят. Между другото в Украйна Майдана се случи точно заради чудовищната корупция в Украйна и Русия. Рускоезичните се оставиха да ги заблудят, че в Европейска Украйна няма да има корупция и те избраха този път пред Руския мир. За работещите е по изгодно да им плаща западния капиталист отколкото родните криминали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бил съм в Русия и съм патил в Украйна

    24 Юни 2024 13:40ч.

    Няма момент, в който руснаци да са изкали пари, за да си свършат работата, която трябва да свършат по задължение. Точно обратното беше в Усрайна. За да си изпълнят задължителната работа искаха пари и шантажираха, в случай че не им се даде рушветът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Пуси

    24 Юни 2024 10:10ч.

    Удри Бай Путя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    24 Юни 2024 10:11ч.

    Е как да прекратят отношения, като ката ден разни руски мухльовци в праймтайма повтарят, че прекъсването било едва ли не "обявяване на война".Демек нещо страшно ама много страшно. Пък тов.ЗИП се сети, че АРИЙСКА Персия скъса дипломатически отношения с Вашингтон и дори им превзе посолството в Техеран. И кво, ЕМИ НИЩО.Реднеците си подвиха опашките.Дори накараха Израел да дава оръжия на Техеран за да бъдат пуснати заложниците... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чудя се кога руснаците ще прекратят дипломатическите отношения със САЩ.

    24 Юни 2024 10:21ч.

    Ха ха ха 😃Че им пръднат на … руснаците, късайки дип отношения ! Това е смешно и нелепо. Англосаксите разбират САМО от сила ! Путин има безброй силови опции за въздействие над САЩ ! Излизане от договора за забрана на ядрените опити и извършване на мегатонен демонстрационен взрив на полигона в Нова Земя ! Производство и разполагане на ракети със среден обсег, с 1-3 ядрени глави на Чукотка и Камчатка. Игри с Куба, Никарагуа, Венецуела…И още , и още ! Но нищо от това Путин не прави , и не посмява да направи. Защото не е суверенен лидер на Русия ! Защото е зависим от Тъмните сили НАД него, същите сили които държат в мъртва хватка целия Западен елит. И които налагат и на едните и другите да са в Договорняк. За да върви Адженда 2030 и да напредва Депопулацията на белите хора, християните, да се рушат националните им държави, да се налага цифров контрол и тоталитарен транс хуманизъм 😈

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато Русия изтегли дипломатическия корпус от САЩ, ще означава, че вече им е изпята заупокойната молитва на краварите...

    24 Юни 2024 11:18ч.

    След изтегляне на дипломатите там могат да се хвърлят и всякакви бомби и ракети. Спомняте ли си как започна историята от 24 февруари 2022? Като три дни преди това целия дип.корпус на Русия напусна Киев и УКраината... След това се върнаха...десантчиците и бомбардировачите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма да напиша коментар (какъвто бих искал)

    24 Юни 2024 10:22ч.

    Не желая да публично да призовавам към насилие, макар че това безумие се нуждае от реципрочен отговор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страхил Ангелов

    24 Юни 2024 10:35ч.

    Абслолютно сигурно е, че в официална България няма да се намери нито един отговорен фактор, който да поднесе съболезнования на кримчани за трагедията, която им донесе американската ракета. Напротив, ще мълчат като риби или ще обяснят, че "така им се пада на руснаците" след като анексират Крим и не желаят да отстъпят Черно море на добрите англосакси! Родината ни се превръща пред очите ни в треторазрядна силно реакционна колония, от която населението ще бъде полунасилствено изгонено и територията и ще се ползва за буферна зона. Това е планът, който стриктно се следва и с реализацията му са натоварени местни компрадори, които за благозвучие са се самонарекли "български политици". Тези типове никога нищо няма да кажат, което е встрани от спуснатите им директиви - никога! Ще възхваляват всяка низост, всяко престъпление и подлост, стига те да обслужват целите и "идеалите" на началниците им. Поднасям искренните си съболезнования на почернените семейства в Севастопол! Извършителите на това гнусно престъпление са военнопрестъпници и трябва да получат най-строго наказание за мерзостта, която сътвориха. Не по-малка е и отговорността на всички лицемери, които с мълчанието си оправдават престъпното деяние!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахаха

    24 Юни 2024 11:01ч.

    Русия не е Америка, бе. То затова я утилизират всеки ден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    24 Юни 2024 13:52ч.

    Исках да кажа,че УСрайна,подобно на ФАЩ,е пропаднала клоака,в която бандеро-нацистите са моГилизирани всеки ден и така ще бъде до окончателната победа над нацистите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дарина Григорова

    24 Юни 2024 12:05ч.

    Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си В Москва хората носят цветя и играчки на стелата на руския град-герой Севастопол в Александровската градина. Бог да прости загиналите! А бг медия сухо определя терора срещу севастополци на плажа като "обмен на удари" между Украйна и Русия, лукаво уеднаквявайки двете страни. Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си - както беше в Донецк след 2014, в Белгород след 2022 г. Колкото повече губи на бойното поле, толкова повече Украйна, с помощта на САЩ, ЕС и българското оръжие, ще се цели по мирни руски граждани, или по мирни бивши украински граждани. Дарина Григорова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако Крим е украински?

    24 Юни 2024 12:11ч.

    Какво следва? Украинците избиват собствените си деца?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужикъ

    24 Юни 2024 13:49ч.

    Укра като е украинска, чии мъже се затриват на бойното поле, до последния укър, за да се хвали онова недоразумение линзи, че това е най-добрата инвестиция на ФАЩ досега, с печалба $12 трилиона от гепени природни ресурси. За това става въпрос. А Путин не желае да съсипва и затрива изконни руски земи и да ги превръща в руини. За Полша е ясно - небесни килими, къде по-горещи, къде по-студени. Но укра не е Полша. Затова пък е крайно време да се унищожават всякакви шпионски дронове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганди

    24 Юни 2024 12:25ч.

    Абе написах коментар, но някъде или се загуби или... Та повтарям. Мекушавият Путин ако бе намайданчил още 2014 1-2К майданути - това щеше да е загубата в човешки животи. Ако 2022 се бе подготвил по сериозно и бе стегнал един обръч около Киев докато на задниците им се появи паяжина - 100-200К щяха да дадат фира, но - до там! Сега вече са около милион изглежда и се увеличават. Та решението ми се вижда - дупка на мястото на Киев. Ще дадат фира 1-2 милиона, но до там! И още няколко хиляди от инфаркти в краварско, но те се броят с плюс в баланса - се ено не се броят. С какво се прави дупката, мисля, че всеки знае. Сега - моля се да не ме броят за побъркан - чиста аритметика, нищо лично! Щото, оставени сами на себе си, нещата имат свойството да се развиват от най зле, към "хуже некуда". Законите на Мърфи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ху Мус

    24 Юни 2024 13:14ч.

    Е защо пък Русия? Не може ли примерно някой хус да изстреля примерно кинжал или някоя балистична ракета до сащ. Чувам, че в йемен много са напреднали с ракетните разработки. Преработвали стари перални индезит в балистични ракети със сателитна навигация и морско базиране, което доказва, че още от едно време западняците ни следят през пералните и други кухненски уреди на бялата техника (бяла, защото се прави и ползва от бели хора).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Makko

    24 Юни 2024 13:29ч.

    са просто бомба в света на секса: твердая и продолжительная эрекция, силно сексуално желание, издръжливост и контрол на еякулацията, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://bitly.cx/sman

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 0007

    24 Юни 2024 13:39ч.

    Дребнаво мислене на дребнави дивонни диванета. Номерът, който Путин извъртя с Кимчо, е къде по-страшен от подпомагането на хуситите. КНДР разполага с ядрено оръжие. Има и ракети, достигащи до ФАЩ. С малко помощ в модернизацията на тези ракети, те могат да станат оръжие, срещу което пиносите нямат защита. Те ви необходимия хулиган. При това с договор с РФ за защита срещу нападение от трети страни. Южна Корея я пиши бегала, та затова протестирали. Но кой ги пита?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    24 Юни 2024 13:52ч.

    толкова много се изплашиха от прегръдките на Дебелото Ким с Путя, че на следващият ден Южна Корея обяви, че започва да осигурява оръжие на Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    24 Юни 2024 13:59ч.

    Естествено какво е обявила Южна Корея няма никакво значение тъй като бандеро-нацистите няма да получат оттам и един патрон,корейците не са толкова тъпи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    24 Юни 2024 14:00ч.

    след посещението на Путя във Виетнам след него някакъв руснак, начело на евразийска организация се срещна с министъра на външните работи на Виетнам... един ден по-късно същият министър на външните работи на Виетнам обяви, че Виетнам остава стратегически партньор на щатите...защо бре джанъм, нали ние, руските "освободители" ви помагахме когато янките ви заливаха с напалм???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Умчо

    24 Юни 2024 14:01ч.

    Нещо не си схванал пак. Но с гаванка на раменете толкоз. Тук не е място за ограмотяване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    24 Юни 2024 14:03ч.

    оказа се, че дори Вучич се прави официално на приятелче на Путя, а през това време Сърбия е продала на Украйна през трето лице боеприпаси за $800 млн

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    24 Юни 2024 19:01ч.

    Това се е оказало единствено в кухата ти евроджендърска кратуна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    24 Юни 2024 19:19ч.

    до копейкаджията: който чете само рашистки газети, остава си просТ и смотан:-) https://www.vesti.bg/sviat/kak-syrbiia-zad-gyrba-na-rusiia-iznasia-oryzhiia-za-ukrajna-6201870

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ***///

    24 Юни 2024 13:52ч.

    За пореден път Путин трябваше да припомни на глухите, слепите и тъпите очевидното: „Призивите за нанасяне на стратегическо поражение на Русия, която има най-големия арсенал от ядрено оръжие, демонстрират крайния авантюризъм на западните политици. Те или не разбират мащаба на заплахата, която сами създават, или просто са обсебени от убеждението за собствените си имунитет и изключителност. И двете могат да доведат до трагедия.“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужикъ

    24 Юни 2024 13:59ч.

    Да беше ударила. Какво още чака? Путин голям бъзльо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    24 Юни 2024 15:34ч.

    Путин е прекалено мек и нищко не прави. Нали знаят откъде е изстреляна ракетата? Там трябва да се нанесе ужасяващ удар: не укропитeци - XЛЕБАРКИ не трябва да останат живи. Второ - директен и ясен ултиматум за американските бандити - че на още един удар, открито целящ избиването на цивилни, ще се нанесе ответен удар и то директно по Белият дом. Трето - защо да не обявят награда от 500 милиона за главата на чучулото байдън? Той и без това не е законен президент, а узурпатор !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганди

    24 Юни 2024 17:10ч.

    Е, и ти пък! 500 милиона за ено чучуло, при това незнаещо на кой свят се намира! За нищо я нямате тая зелена шума вече! Виж ако са тугрици...може!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър

    24 Юни 2024 19:22ч.

    Като чета толкова неграмотни коментари разбирам защо България е на това положение ! Ето това постигнахме за 30 г пълни стомаси и празни кратуни ! Пикая аз на такава "демокрация"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Александър

    24 Юни 2024 20:41ч.

    Присъединявам се към мнението Ви. Вече дори не ме е яд за България. Очевидно нещата са си закономерни и логични.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    24 Юни 2024 20:31ч.

    ми сега к'во ша праим ниъ рубладжиите...14-ият пакет санкции на ЕС приет, една от санкциите е "Евросоюз запретил европейским СМИ, политическим партиям, фондам и неправительственным организациям получать финансирование от российского государства и его доверенных лиц".Мъка рубладжийска:-(

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шарлатанин

    24 Юни 2024 21:00ч.

    Защо Русия, могат да го направят "признателни" мексиканци с руски ракети.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бърбън Брадърс

    25 Юни 2024 8:46ч.

    До "ЗИП": Съдейки по чертите на лицето на Марджъри тя е типична нахакана феминистка.Не ползва козметика,чистоплътна , но ползва само сапун за пране,шофира уставно,но псува при задръстване,веган(тя и децата ѝ),пропалестинка ...перспективен кандидат в президентски кампании...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абеишш

    25 Юни 2024 12:00ч.

    Ами ако Путкин вземе да бомбардира с многотонни бомби цяла Аляска, че била родната ну губерния? И убие поне половината милион американци? Ама, забравих, те никога не са изстреляни и едно куршумче срещу съветите, руснаци и тн.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи