Кнайсъл: Фон дер Лайен и Бербок се държат като 13-годишни тийнейджърки

Кнайсъл: Фон дер Лайен и Бербок се държат като 13-годишни тийнейджърки

Германският външен министър Аналена Бербок и председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се държат като 13-годишни тийнейджърки, „децата“ управляват Европа. Това каза бившият външен министър на Австрия Карин Кнайсл в интервю за генералния директор на ТАСС Андрей Кондрашов в рамките на работата по филма „Белград“ на телевизионния канал „Россия-1“.

"Бих казала, че тийнейджърите водят шоуто сега. Те не са възрастни, независимо от възрастта си", заяви Каринъ Кнайсъл. "Въпреки че г-жа Урсула фон дер Лайен има по-тийнейджърски подход -  тя не се държи като зрял възрастен, който обмисля нещата докрай и резултата. Така че хората с цинични възгледи може да са били по-полезни, защото са обмисляли действията си и са се опитвали да предвидят как могат да извлекат полза, но днес подходът е станал невероятно емоционален, просто детински."

"Аналена Бербок определено е пример за такава детинщина. Наричам ги тийнейджъри, защото ми напомнят на 13-годишни, които затръшват вратата и се заключват в стаята си, изолирайки се от външния свят", каза бившият австрийски външен министър. - Те наистина са като 13-годишни и това е проблем. Така че сега, когато искате да говорите с някого в Европа, наистина имате проблем да разберете как да изберете партньор". Според Кнайсъл „хора като Жак Ширак, истинските джентълмени и дами, си отидоха".

"И така, кой е вашият събеседник в днешна Европа? Опасявам се, че възстановяването ще отнеме десетилетия", отбеляза Кнайсъл. "Не съм от онези, които казват, че след няколко години нещо ще се промени и ще можем да забравим за тази глава и да отворим нова страница. Не мисля така, защото цялата политическа система в големи европейски държави като Франция и Германия, е разбита. Еманюел Макрон беше този, който разруши политическия пейзаж. (...) И се създаде вакуум в политическия пейзаж".

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Тихомир Томов

    25 Март 2024 9:14ч.

    .................иска им се и се обличат така, но визията им е плашеща !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан Караджа

    25 Март 2024 14:56ч.

    дядо ми казваше за другарката Петрова, която ми дърпаше ушите докато почервенеят, че е цитирам дедето: "дърта недоклатена слива"....урсула е баш такава комплексарка, като комунистка от Горно Нанадолнище попаднала в Политубюрото....скапани идиоти! АНАТЕМА И ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ДОКАТО СТЕ НА ЗЕМЯТА!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На какви богове се кланяме

    25 Март 2024 15:18ч.

    Техните вербални и интелектуални провали са легендарни. За гинеколожката ясно - тинейджърски пориви комбинирани с тежка постменопауза и липса на грам хабер от международна политика . Колкото до Беарбок с бисерите и продават тениски в Германия. Ето някои бисери : публикация в Twitter внезапно предизвика фурор. Той показва откъс от речта на Baerbock и е дълъг само девет секунди. На развален английски зеленият политик казва: „Пътят на свободата на Южна Африка е СЛАНИНА от надежда, вдъхновяваща мъже и жени по целия свят.“ „South africa‘s path of freedom has been a bacon of hope inspiring men and women around the world.“ За пестене на електроенергия в супермаркетите " И ако, например, охладителна система при огромен, ъъъ, производител се охлади от минус 22 градуса до 20 градуса, минус 20 градуса в бъдеще, тогава пилето все още е студено" . И още смях : " Какви са последствията за моята съседна държава или държава, която е на стотици хиляди километри?“/Берлин е точно на 384 000 км до Луната/ , или легендарното "Ако Путин не се промени на 360 градуса" и както казва за себе си „Имам повече от международното право“. За нея Вернер Райхел обобщава: "Фактът, че Baerbock не е причинила големи щети в международен план, е защото тя не се приема на сериозно в Пекин, Ню Делхи, Рияд, Москва или където и да е другаде извън Германия. Без медийния тамян и розовия воал, който заобикаля Baerbock в Германия, тя е просто това, което е: политическа нула, от която другите да се срамуват. Дори не можеш да вземеш такъв човек от летището. Случи се в Индия, с най-голямата демокрация в света"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Павлина Спасова Стойкова

    26 Март 2024 9:42ч.

    Глупости! Защо я свързвате тази Урсула с комунистите в България, преди 1989 година?! Тя е гадна, мижитурка, която й дърпат конците, някои други от ЕС, над нея - "големи"!!! Тя е една "МАРИОНЕТКА"!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    25 Март 2024 9:44ч.

    Нека да бъдем по-конкретни - истинските хора се раждат по време и след големи войни. "Тежките времена раждат силни хора. Силните хора раждат лесни времена. Лесните времена раждат слаби хора. Слабите хора раждат трудни времена." Чингиз Хан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    25 Март 2024 9:53ч.

    В кое руско село се засели тая леля ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рубльов

    25 Март 2024 12:12ч.

    С хонорара от Путин - в което си пожелае. Той поне плаща на своите, а не ги черпи с новичок. За разлика от елфите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    25 Март 2024 14:37ч.

    Има ли значение?По-важното е,че "демократите" в собствената и страна и в целия Запад и съсипаха живота и я принудиха да отиде в Русия.Гадовете я преследваха навсякъде,където тя се установяваше,дори и за кратко.Ето ти пример за това колко е "човечен" лицемерния и подъл Запад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    25 Март 2024 15:37ч.

    Лицемерния Запад изгонил ная пача, а пък православния Путкин - 2 милиона мужика, които не искаха да ги могилизипат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АНАЛена я оправдавам

    25 Март 2024 9:55ч.

    Родителите просто не са ѝ дали шанс с това име.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Том Сойер

    25 Март 2024 9:59ч.

    И двете са крайно неграмотни и прости.......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    25 Март 2024 12:18ч.

    Едната тийнка си изтри смс-ите с файзера и вика, че няма проблем

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    25 Март 2024 13:41ч.

    И аз твърдя ,че фондер лайнян, бебок, шарл пери и мишел от съпротивата, както и бордей, са вредни за цяла Европа!!! Тия, неизбрани от никого идиоти, са в състояние да съсипят всичко !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    25 Март 2024 14:47ч.

    най-важното е да се чувстваш щастлив и няма никакво значение какво ти е написал психиатърът в диагнозата…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    25 Март 2024 15:09ч.

    Да, не виждат кльопачката за себе си лично, която Путин им предлага. Будали! А иначе железният юмрук на Макрон е впечатляващ - 3 кораба, команден пункт, щаб, 3 Су27 само за ден ! Scalp са наистина велики. А какво ще стане като дойдат Томахавките и М51 не ми се мисли. А Ф16 ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи