Кметът на район "Източен" в Пловдив: Как в Общината нямаше никой да обжалва решението за Панаира, а всички се наредиха за снимки на стадиона на "Ботев"

Кметът на район "Източен" в Пловдив: Как в Общината нямаше никой да обжалва решението за Панаира, а всички се наредиха за снимки на стадиона на "Ботев"

 Следвайте "Гласове" в Телеграм

Кметът на район "Изгрев" в Пловдив коментира във Фейсбук откриването на новия стадион на Ботев (Пловдив ):

Не бях вчера на стадиона!

Взех си билети, но ги дадох на приятел с детето му!

Бях пред телевизора и видях и чух всички, които говориха на официалната церемония и по време на излъчването на мача. Не чух името на г-н Бойко Борисов да се споменава?!

Ако не с благодарност(защото явно не могат да кажат трудната дума "Благодаря"), то поне анонс да имаше. 

Не!

Аз не чух от кмет, ръководство, легенди и други, че без правителството на ГЕРБ от 2019г. и лично на Бойко Борисов, стадион сега нямаше да има!

А ако през последните години г-н Борисов беше във властта, съм сигурен, че стадиона щеше да е готов по-рано и изцяло финансиран от държавата!

Всички, които се бяха наредили за откриването на стадиона и рязането на лентата искаха да получат своята 5 минутна слава за себе си!

О, суета...

Е, получиха я след последният съдийски сигнал със скандиранията на феновете -"Всички вън"!!!

А, и интересно как в сряда в Общината нямаше никой,  който да обжалва решението за Панаира, а в събота всички се бяха наредили и се снимаха от стадиона?!

Елементарен шмекерлък!

Аз, като кмет на район "Източен", където се намира стадион "Христо Ботев" съм щастлив, че той стана, и феновете вече са в своят дом!

Точно така - стадиона е за феновете!

Стадионът ще остане и след нас и  дано да носи само поводи за гордост и радост!

 

 

 

 

 


 

Коментари

 • Калоян от Пловдив.

  30 Апр 2023 15:40ч.

  За какво да му благодарим ? Този стадион е строен с нашите пари !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калоян от Пловдив. Дачков не ми трий коментара

  30 Апр 2023 15:45ч.

  . За какво да му благодарим бе ? Некадърно построени стадиони , ще решат ли истинските проблеми на хората ? Ниските пенсии , ниските заплати , гадна експлоатация . Морален Упадък. И без това на тия мачове стават сбивания и там ходят само кретени.А и колко пари са откраднати и усвоени от тези строежи ? Тъпанарите се възхищават на Боко .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Cicero

  30 Апр 2023 16:47ч.

  Целият Пловдив стои месеци наред и ще стои още години разкопан, а тия седнали да се радват за някакъв стадион и герберастката далавера покрай него. За стадион Пловдив, който междувременно ще падне що не кажат нещо герберастите ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • медиен експерт

  30 Апр 2023 16:53ч.

  Всъщност Пловдив вече се казва САМОЯМИ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи