Кметът на Перник: Напуснах БСП заради постоянната омраза, токсичността в партията

Кметът на Перник: Напуснах БСП заради постоянната омраза, токсичността в партията

"Винаги съм изразявал приниципна позиция, особено към председателя на БСП. Напуснах левицата заради влошената среда, постоянната омраза и лепенето на етикетите, заради токсичността в партията последните години. Среда, в която никой нормален човек няма да издържи", заяви в предаването "Денят започва" на БНТ Станислав Владимиров, кмет на Перник. 

По думите му има капсулиране на ръководството. Според Владимиров липсва и комуникация със структурите и кметовете.

"Липсва обединение на левицата. Голяма млада генерация беше махната от партията с лека ръка, инвестирано е в тези хора", допълни Станислав Владимиров. 

Вижте целия разговор във видеото.

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • рукола Z

    14 Фев 2023 9:16ч.

    Този индивид е толкова антипатичен, че всяка негова медийна изява налива вода в мелницата на Нинова! ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отпадък

    14 Фев 2023 9:25ч.

    Явно за 30 години всичко вече е разграбено и тази партия напуска сцената. Няма причина да съществуват вече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    14 Фев 2023 9:46ч.

    Чудно ми е на кой бряг ще доплува любимият кмет на Бойко? Божанков май го прилапват ПП. Ами този?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    14 Фев 2023 10:00ч.

    Напусна я, защото го вълнуват единствено облагите и силните на деня! Използва БСП, за да се добере до кметско място, но видя, че управляващите са други и бързо се завъртя! Столетницата няма нужда от такива ветропоказатели! И защо ли трети ден след конгреса висят по медиите и се обясняват!? Кой трябва да ги забележи!? Редовите социалисти отдавна са разбрали колко ви струва акъла!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напуснах БСП заради постоянната омраза, токсичността в партията

    14 Фев 2023 10:22ч.

    Добре е социалистите живеещи на територията на България да се мразят помежду си. В противен сучай, колективно ще обичат"великата руска литература" и ще мразят България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 123

    14 Фев 2023 10:34ч.

    Омразата я сеете вие и е добре ,че напускате партията ...вие работихте против нея ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Белла

    14 Фев 2023 10:40ч.

    Предатели! Никога няма да простят на Нинова, че им отне вечното депутатстване и подмолните договорки с мутрата......никога...... и мерджановци,дъбовци,добревци,станишевци,миковци,лечевци и вся остальная св.....ч ,докато могат ще правят всичко възможно да клеветят БСП и в частност Нинова. Само като се сетя, как Нинова агитираше за този предател кмета на Перник, как хвана за ръчичката другия предател витанов и го вкара в европарламента, а йончева буквално и заби нож в гърба, при условие, че всички сме виждали как Нинова я поддържаше във всяко отношение...... и т.н. и т.н. много предател.....много нещо......Дано да се прочисти тази партия, защото няма друга такава, която да мисли за народа си.Аз не съм член на БСП, но се вбесявам от предатели и клиентелисти, досега не съм гласувала за БСП, но категорично съм решила и ще гласувам за тях, защото с много неща помогнаха на семействата ни, антиджендърската им позиция напълно отговаря на моите разбирания и много ме кефи Нинова и мъжкото и поведение и освен това е много добре образована и умна жена.Респект Нинова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    14 Фев 2023 12:31ч.

    Не им се бъркам в партийните работи, но като гледаш отстрани, се вижда кой си е с акъла. През последните 30 години ни направиха шизофреници - хора с десно-центристки убеждения да се отвратим от т.нар. десни. Десни, пък винаги драпат да се натресат на държавна СЛУЖБА,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    14 Фев 2023 12:37ч.

    не работа, СЛУЖБА на държавната ясла. Щото не могат да се оправят, като работят на пазарен принцип и гледат да се заврат на позиции, където да въртят народната пара. Поздрави за г-жа Нинова, как издържа, не ми е ясно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    14 Фев 2023 12:57ч.

    Не съм превърженик на Нинова, но когато го видях как се прегръщаше с Борисов, се отвратих от този кмет, който сега е в ролята на десидент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи