Кирил Петков: Заминаваме в сряда за Украйна, ще носим каски и бронежилетки

Кирил Петков: Заминаваме в сряда за Украйна, ще носим каски и бронежилетки

Премиерът Кирил Петков коментира предстоящото си посещение в Украйна. Той направи това в Царево, където снощи посрещна Възкресение Христово.

„За Киев очакваме да тръгнем в сряда, като там пътуванията са малко по-специални, защото е война. Ще ходим до Полша и оттам не бих казал точно маршрута, но има специална подготовка да пътуваме през нощта и да стигнем до столицата", обясни той, цитиран от Би Ти Ви. 

"Първо, ще си предадем каските и жилетките, които сме обещали от Министерския съвет. Малка или голяма – това е помощ. Второ, коалицията трябва заедно да покаже подкрепа за Украйна. Бидейки там, това е символика. Неслучайно и другите лидери отидоха там, защото едно е да се говори по "Фейсбук", а друго да се мине през военната територия, да се стигне до Киев и да се покаже на украинското правителство, че сме с тях. Трето, ще продължим да обсъждаме и въпроса как е възможно нашият кораб от Черноморск да се върне обратно", каза още Петков и допълни, че не на последно място целта е да се излезе с едно общо съобщение на коалицията. 

"Аз лично бих се радвал да дадем военна помощ за Украйна, но като премиер моята първа задача е да направим тази коалиция да излезе с една обща позиция", уточни той.

 

БСП ще кажат утре кой ще е техният представител. 

От „Има такъв народ“ ще бъде депутатът Станислав Балабанов. Вероятно от „Продължаваме промяната“ ще замине председателят на външната комисия Венцислава Любенова.

А от „Демократична България“ все още обмислят кого да пратят, но вероятно ще пътува Атанас Атанасов.

Ще се стигне ли до криза в коалицията, ако някой от партньорите откаже военна помощ за Украйна? 

„Не, няма да е нова криза. Надявам се, че никой няма да откаже и че ще отидем там заедно и сплотени. И в момента всичките коалиционни партньори са „за“ помощ за Украйна. Въпросът е каква и от тази гледна точка се надявам, че няма коалиционен партньор, който да не иска да дойде с нас“, коментира Петков, пред бТВ. 

Кои са дебелите червени линии в коалицията? 

„Днес е ден, в който не трябва да говорим за червени линии, а трябва да говорим за общо действие. Това, което вярвам, че ще успеем да направим е да покажем на цяла България, че независимо какви са първоначалните идеи за червени линии в диалог и заедно можем да постигнем общо действие, което в него няма червени линии, а има подкрепа за Украйна. Има готовност за и политическа, и друга и тя ще бъде на база на нужди“, заяви Петков. 

„Това, което за мен е важно да се каже – една нестабилност в България по никакъв начин не помага на Украйна. Аз ясно казах по-рано, че като Кирил Петков бих се радвал да дадем военна помощ, но като премиер моята първа задача е да направим тази коалиция да излезе с една обща позиция, защото тази стабилност е важна и за Украйна“, категоричен бе премиерът. 

„В момента имаме 90 000 бежанци от Украйна. Какво ще се случи с тях, ако има нестабилност в България, има неяснота кой управлява? И за тези хора няма да е добре, така че мисля, че малко повече мъдрост, малко повече държавничество и по-малко политически лозунги в този момент е подходът, който всички ние трябва да следваме“, допълни Кирил Петков. 

Защо напусна Валери Рачев? 

В петък стана ясно, че ръководителят на правителствения щаб за бежанците Валери Рачев е подал оставка. От Министерския съвет обясниха, че той се оттегля поради лични причини. 

„Г-н Рачев е един от най-кадърните и можещи хора. Аз лично много му благодаря за всичко, което направи, защото първата вълна, когато още нямаше никаква организация, той я посрещна челно. Надявам се, че ще можем да го убедим да се върне в близко бъдеще отново. В този момент по лични причини той излезе от тази дейност“, обясни Петков. 

Отношенията със Северна Македония 

„Има много хора, които се опитват да разклатят добрите отношения между България и Северна Македония. Нашето правителство няма да се поддаде на този тип лесни провокации, които се опитват да се случват от двете страни. Ние имаме една обща цел - Северна Македония да бъде една европейска страна, един добър съсед. Заедно да може да създаваме икономически растеж и всички тези националистически призиви и провокации просто трябва да ги игнорираме, за да продължаваме напред“, подчерта Кирил Петков. 

„Гаранцията за правата на българите в Република Северна Македония могат да се осигурят и през европейския процес. Реално, ако ги сложим в Европейския договор на Република Северна Македония, вече няма само България да отстояват тези права, а договорът с Европейския съюз ще прави тази гаранция за тези права. Така че вдигането на ветото, както всички говорят - дали да се вдигне, дали не се вдигне, е грешният начин на мислене. Тук трябва да кажем – РСМ ще бъде в Европейския съюз най-рано след 10 години. Има много глави по пътя на ѝ за Европа. Ние просто трябва да поставим нашите условия – например за Конституцията преди първа глава. По този начин, вдигайки ветото, ние даваме път на Северна Македония да тръгне. Но в тези отделни глави ние може да сложим всички условия, които са нужни за нас и така няма да решим проблема, който в момента съществува за една-две седмици, а ще имаме 10 години да работим заедно, за да може РСМ наистина да е европейска страна и всички права на българите там да бъдат напълно защитени. Така че подходът трябва да е по-умен", смята премиерът. 

"Всяко едно движение във връзка с РСМ ще мине през парламент, така че всякакви опорки, че едва ли не може да има тайно съглашение между правителствата няма. Ще имаме открит диалог, ще минаваме през парламента, така че да напреднем в тази стратегия заедно като българи. Тук очаквам даже подкрепа не само от коалицията, а и от опозицията, защото това е национален въпрос", допълни Кирил Петков. 

Новият гуверньор на БНБ – какви ще са следващите ходове на правителството? 

„Вярвам, че ще имаме добър следващ разговор, защото може би всички ние научихме, че малко по-голяма смиреност и коалиционно мислене е нужната следваща стъпка, за да направим правилния избор и то подкрепен от цялата коалиция. Един път човек да направи грешка не е добре, но два пъти да направи грешка е недопустимо. Така че вярвам, че две грешка няма да направим по подхода на избора на човека за БНБ", заяви Петков. 

Как правителството ще се справи с инфлацията? 

„Ние сме една от малкото държави, където цените на битовия ток не помръднаха, въпреки че в цяла Европа се качиха. Едновременно с това похарчихме над 4 милиарда за помощи за бизнеса точно за тока. Това е важно, защото когато цените за тока за бизнеса са по-ниски, инфлацията реално на всичките техни продукти също намалява. Отделно в момента мислим пакет за ДДС, временни намаления за хляба, за българските плодове и зеленчуци. Отделно извадихме групата, която е в най-лошо финансово състояние и това са пенсионерите. Всеки един пенсионер за празниците получи 70 лв.", припомни премиерът. 

"Общият сбор от мерки би трябвало да направи две неща - да намалим огромния шок, който идва отвънка и той е свързан с войната. 4 милиарда не са малко пари, между другото. Това са ужасно много пари, които да бъдат похарчени за 110 дни, за да намалим ефекта на инфлацията и едновременно да защитим най-засегнатите от нея с подобни плащания като това, което правим в момента", каза още той. 

Задочният спор с кмета на Царево за напуканата църква 

„Отец Стоян работи всеки ден, за да може този храм да изглежда по начина, по който изглежда. Аз съм много щастлив, че съм тук. Тук е кръстена и моята трета дъщеря. Малката пукнатина, която ми показа отвън, ще бъде личен пример как трябва да почнем да оправяме всяка пукнатина. Има много пукнатини в България, които трябва да се оправят. Трябва обаче да се захванем заедно, защото само така и с добрина можем да оправим тази държава“, обясни Кирил Петков.

 

 

 

Коментари

  • впечатления от царево

    24 Апр 2022 12:23ч.

    Няма ли държавен протокол вече, там някой да каже на тая канадска краварка, че за великденската служба в българска църква трябва да е прилично облечена? Ако трябва, деса радева да й услужи с някоя рокля с дължина под коляното . Тая като че ли на зяй пазар по главната улица е тръгнала. Мъжлето пък все едно от офиса излиза. Пълен срам е това семейство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    24 Апр 2022 12:32ч.

    Това да не е Ориента, бе Мунчо ? Още малко ще искаш и кърпа на главата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен до Майна

    24 Апр 2022 12:37ч.

    Ако не знаеш жената влиза в църква с кърпа на главата , с прибрана коса и прилично облечена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вярата до майна

    24 Апр 2022 12:39ч.

    муч0т0 си ти ,дори не знаеш християнския обичай

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BillyDaw

    24 Апр 2022 12:59ч.

    kamera dan lensa digital

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • yhztkw

    24 Апр 2022 13:15ч.

    <a href="https://atarxotc.com/">side effects of stopping hydralazine</a> hydroxyzine atarax

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dexonenush

    24 Апр 2022 13:19ч.

    Get best roblox exploits https://www.youtube.com/channel/UCUuhK-CXNbVszVcTMB4lLXA

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    24 Апр 2022 13:23ч.

    Майна, невеж си ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 24 Апр 2022 12:32ч. Това да не е Ориента, бе Мунчо ? Още малко ще искаш и кърпа на главата.

    24 Апр 2022 15:16ч.

    Кърпата на главата, дългите ръкави и поли са задължителни за влизане в храма и при католици и при православни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ала_Бала

    24 Апр 2022 22:35ч.

    Така са го научили в курсовете на ЦРУ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жени [email protected]

    25 Апр 2022 8:39ч.

    Само проста Майна може да зададе такъв въпрос! Има правила, беее, умнико! Краварите по бански ли влизат в черква!? Погледни пак тези нищовци, той с дънките, непрани поне месец, тя с голите колена, че и винаги го държи под ръка сякаш са на селския мегдан... Срам, пълен срам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • плевнев

    24 Апр 2022 12:37ч.

    ще ти дам един от моите стр.ап0ни личен дар от мен за зеленчука - да свиква

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    24 Апр 2022 12:39ч.

    Христос воскресе ! Много се надявам това момче да научи значението на думата "смирение".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разни

    24 Апр 2022 13:08ч.

    Точно казано, Необичаен, браво!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българка

    24 Апр 2022 12:50ч.

    Заминавай и не се връщай ! Само смей да предадеш България и националните ни интереси по въпроса с Македония да знаеш с камъни ще те сваляме ! Кой си ти БЕ , че ще поемаш индивидуални ангажименти от името на целия български народ ! Предател ! Подлога !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предател!

    24 Апр 2022 14:05ч.

    Камъните залетяха, кирчо. Да не се връщаш никога тук повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    24 Апр 2022 12:51ч.

    И агнето се пече на бавен огън, като шишът непрекъснато се върти. Иначе, продукцията излиза калпава - отвън прегорена, а отвътре сурова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пътник е и правителството ти

    24 Апр 2022 12:58ч.

    ама това едва ли ти пука, спуснаха те в България защото намери кьоравото и защото Радев и Янев ти се вързаха на мнимите "способности" и "образование в Харвард", дотам че да нарушат Конституцията за да те назначат. Една година трябваше за да те разберат всички колко струваш и можеш да направиш против националния интерес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Jfugivkvkvjg

    24 Апр 2022 13:05ч.

    Най-вероятната цел на това пътуване е да се достави оръжие на Украйна под прикритието на дипломатически имунитет!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    24 Апр 2022 13:06ч.

    Премиерът да не забрави да се снима със Зеленски. Селфи ще чакаме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мисля,

    24 Апр 2022 13:17ч.

    че най-добре ще е от БСП никой да не ходи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    24 Апр 2022 13:17ч.

    Русия постоянно удря транспорт от Полша за Украйна. България може да извади късмет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    24 Апр 2022 13:24ч.

    Милият Кирчо, иска да носи каска и бронежилетка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    24 Апр 2022 13:32ч.

    Кирчо пак продължава завоалирано да агитира премахването на ветото на РСМ за ЕС, аз му нямам вяра, какво може да ни сервира по въпроса най-накрая и да ни изправи пред свършен факт. Макар и да знае, че след това не му мърда оставката, защото истинската причина на всяка цена да е начело на правителството, е именно тази.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мисля, 24 Апр 2022 13:17ч. че най-добре ще е от БСП никой да не ходи!

    24 Апр 2022 13:42ч.

    Ако позитановските политически мошеници отидат в при бандронацистите в Киев, трудно ще влязат в следващия парламент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    24 Апр 2022 14:00ч.

    днес е великия уйкинд :не ли ви мирише на агнешко и джанкова (спрете съ простотиите)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    24 Апр 2022 14:11ч.

    атанасов с генералската униформа ли ще бъде? слави няма ли да дойде? Каква е тази женска, дето ще го представлява? Укринците си изпратиха жените при нас, а вие ще им изпращате ваша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очаквайте новата правокацив в Лисичанск!

    24 Апр 2022 14:18ч.

    „В Лисичанск, Луганската народна република, служители на СБУ, заедно с британските специални служби, подготвят пореден фалшификат. За целта в града предварително пристигнаха представители на украински и западни медии“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цветан Седможилищник

    24 Апр 2022 14:22ч.

    Туземната ни колониална администрация не е способна да прочете, разбере и анализира тази статия: http://skandalno.net/%d0%b4%d0%be-10-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%b9-%d1%89%d0%b5-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b5-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%b7-186463/comment-page-1/#comment-816517

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Украйна

    24 Апр 2022 14:29ч.

    Украйна има на първо място огромна нужда от снаряди, а ние сме от най-големите производители на тези номенклатури, и по складовете имаме немерени количества.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MAKE JOE BIDEN ADEQUATE AGAIN!

    24 Апр 2022 14:30ч.

    Искам да попитам КАКВО СТАНА С БРЕНДО С УКРАИНСКОТО ГРАЖДАНСТВО ? Дали отиде и той на фронта с другите мъже … Или пресече границата с „бежанците“ …

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Професор Илчев отново е актуален

    24 Апр 2022 14:32ч.

    "Какви нищожества ни управляват!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Украйна

    24 Апр 2022 14:36ч.

    Човешката морална страна за солидарност с Украйна настрана, много тъпо е сега да правим украинците наши врагове. До няколко години Украйна заедно с Полша и Великобритания ще бъдат най-влиятелните и мощни страни в Европа. А в Украйна живеят много българи. Сега е време да сме солидарни с победителите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно в неправилните ни предвиждания ни е проблемът

    24 Апр 2022 15:10ч.

    Колко пъти заложихме неправилно? И германската машина е изглеждала непобедима... Защо просто да не изчакаме неутрални, като Унгария и Австрия? Ние нямаме средства да преживеем кризата, а камо ли да даваме неща които нямаме и за наша защита... И това при условие, че пенсионерите ни и без война гладуват... Към нова национална катастрофа ли се стремим?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Победителите са 1.Китай. 2.САЩ. 3.Русия. Губеща е Европа

    24 Апр 2022 15:24ч.

    С кои от тях искаш солидарност?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предсказание

    24 Апр 2022 16:23ч.

    Големите губещи от ТАЗИ война са 1)Русия; 2)Китай. Защото: До две години в Русия ще настъпи това, което Пушкин наричаше "Жестокая и бессмисленая русская смута". Като гражданската война. Това не стана през 1991, защото КГБ реши да стане единствен господар на Русия, и я докара до упадък, архаизъм, и червен фашизъм, какъвто светът още не е виждал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предсказание

    24 Апр 2022 16:28ч.

    Що се отнася до Китай, ТАЗИ война показа, че цялото въоръжение и военна философия на Китай е възприета от руснаците. Сега трябва да започват да строят военните си сили наново на по-здрава основа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Без име

    24 Апр 2022 16:35ч.

    Късно живееш! Това "предсказание" се върти из нета повече от 8 години!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дрън дрън ярини

    24 Апр 2022 18:53ч.

    На тези глупости се смеят всички геополитически изследователи. Великобританците не се научиха, че да пожелаеш нещо не е достатъчно условие то да се сбъдне. С извратени мозъци не се гради, а разрушава-справка историята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За да спрат разрушенията са нужни преговори за мир, не нови оръжейни доставки.

    24 Апр 2022 15:02ч.

    Ще отидат и ще се върнат потресени, шокирани, тъй като много от тях дори не са били в казарма... Личните впечатления ще са най-убедителни доводи... И разправиите ще продължат... БСП няма място сред тези повърхностни натегачи, ако няма намерение да спуска кепенците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Опорките на Кирето

    24 Апр 2022 15:10ч.

    1. Дайте да вдигнем ветото за начало за преговорите на РСМ с ЕС, пък по време на преговорния процес ще си поставяме условията, защото РСМ така или иначе няма да влезе в ЕС в близките 10 години... Тоест, да се наведем на РСМ и да свалим гащи, пък после ще слагаме тенекии отзад.(БГ поговорка: Х*й рамене няма.) 2.Като дадем оръжие за гражданската война помагаме на мира в Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Клопка за БСП

    24 Апр 2022 15:18ч.

    Включването в делегацията за легализация на гражданската война в Украйна е КЛОПКА за БСП, подобна на клопката, в която БСП влезе, когато БСП-Станишев изпрати външния си министър Вагенин в Киев през 2014 г. за легализиране на фашисткия преврат на майдана от февруари 2014 г. и на укро-нацистите от Айдар, Азов, Десен сектор, които вече извършваха погроми над руско-говорящото население в Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    24 Апр 2022 15:33ч.

    "гражданската война в Украйна ..." --- Професор Иво Христов не биваше да се извинява.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КЪРВАВАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В УКРАЙНА Е ФАКТ,

    24 Апр 2022 17:15ч.

    така, както е факт, че Украйна е изкуствено създадена държава през 1917-1918 г, като тумор в тялото на Русия, прогресиращо даващ разсейки след 1992 г и най-вече след 2014г; така както е факт, че РСМ е изкуствено създадена държава след 1944 г. и особено след 1991 г., в която победеният народ е българският.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданската война в Украйна

    24 Апр 2022 18:30ч.

    Има всички опции да се превърне във Войнишкото въстание у нас преди стотина години..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Клопка за БСП 24 Апр 2022 15:18ч.

    25 Апр 2022 6:44ч.

    Ако не си разбрал, за кого работи Сергей Станишев гледай това видео: https://www.bitchute.com/video/vXsKZ4ygRruc/ и мисли, че мамката на Сергей Ст. е част от същия "народ", като Арестович, а Нетаняху поздрави Еленски, с избирането му за Президент като "Вторият президент евреин в света".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изобщо не се завръщайте

    24 Апр 2022 16:28ч.

    Останете с краварката да шмъркате от британския кокаин на Зеленский.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лошо семе са укритата

    24 Апр 2022 16:35ч.

    Киро, по-често поглеждай зад гърба си и се пази от приятелски куршум, ако имаш нервите да наречеш укронацитата приятели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как

    24 Апр 2022 17:44ч.

    Да не забрави " безстрашните" А.Атанасов, Хр.Иванов,Т.Йорданов от ГЕРБ всичките които да изпращат оръжие,да се включват добровокци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да заминава, че да ни освободи от продажното си, натрапено ни присъствие

    24 Апр 2022 18:05ч.

    От все сърце му пожелавам броят на излитанията му да е с 1 повече от броя на кацания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пепо

    24 Апр 2022 20:49ч.

    Срам ме е да ги гледам. Като изтървани от някоя ромска сватба.Иначе госпожата позира по бельо във фейсбук. Много евтино, много.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    24 Апр 2022 20:58ч.

    Всъщност, Петков ни казва следното: абе ние много искаме да изпратим оръжие, дори и войска, но знаем, че 98% от народа не иска. Надяваме се така да го излъже и изпълним заданието. Просто е, но някои тъпи глави не могат да го вдянат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    24 Апр 2022 21:07ч.

    Освен това, ня а отговор на въпроса: това оружие ще се плаща ли или нашите пенсионерие финансират нечии извратен мераци? Второ, ако се плащат, койе ще плаща? Щото украинците имаха мно самолети и танкове, които сами произвеждаха, къде са сега? Нямат пари да ги произведат ли? Ми как ще се разплащат с онези, които им дават?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    24 Апр 2022 21:09ч.

    Ако е без пари, значи с нещо сме им задължени? Може и искаме да набием руснаците, ама не смеем? Е, руснаците, мислите, не го разбират? Тъпаци..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ала_Бала

    24 Апр 2022 22:42ч.

    Никак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мисля, че ще им дадем старото си (негодно, според НАТО) оръжие,

    25 Апр 2022 7:22ч.

    Ще бъде унищожено в Украйна, а после ще си платим за нови красиви хам. оръжия и техника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • usmivka

    24 Апр 2022 22:03ч.

    Би било прекрасно ако си останеш там ?. Може и да извадим късмет :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    24 Апр 2022 23:17ч.

    Та не разбрах, туй оружие, дето онзи фъстък искал дава, струва ли пари, ще се плаща ли и кой ще го плаща? Що пък да не вземем да им подари онези самальоти, дето са на хартия? Така поне ще накараме мириканците да ги произведат. Да не стават зян парите. Ние самолети няма да видим..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Г-н Киро,

    25 Апр 2022 0:12ч.

    като отиваш в Киев, носи със себе си няколко боздугана или поне един катапулт с десетина витошки морени, защото Зеленски няма да те приеме без тежки оръжия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    25 Апр 2022 2:42ч.

    Ако БСП успее да удържи позицията си против доставки на оръжия, това ще е голяма победа за справедлива кауза. Повечето оръжия означават повече жертви и не помагат на украинците. Повечето оръжия помагат на САЩ в намеренията им да изтощят максимално Русия в този конфликт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заминавай в сряда

    25 Апр 2022 6:13ч.

    Но непременно си носи медицинско свидетелство от Четвърти километър, да те пожарят руските войни. Забелязахте ли как се умълчаха все психиатри и нароилите се тукашни шринкове по САЩски модел? Даже великият с дискурсивтите си практики д-р Михайлов си трайка. Що ли тъй?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doksan Dokuz

    25 Апр 2022 11:41ч.

    Не е лошо да си носят и памперси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не се връщай в БГ повече

    25 Апр 2022 12:13ч.

    Такава война не сме виждали разни пудели си ходят на посещение в страната,на чиято територия се води война. Путин не е ударил жп транспорта,влакове доставят тежка техника,сороски пудели, горе самолети си летят,доставят оръжие,и после руския войник и народ ще умира. Бандероско- сороски тв и радиа продължават да бълват пропагнада.Каква е тази смешна война?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи