Кирил Петков ще иска оставката на собственото си правителство, ако ГЕРБ не му изпълнят 7 условия

Кирил Петков ще иска оставката на собственото си правителство, ако ГЕРБ не му изпълнят 7 условия

Снимка: БТА

Седем условия поставят на ГЕРБ от ПП-ДБ. Ако те не бъдат изпълнени, втората политическа сила ще поиска оставка на правителството. Това стана ясно от изявление на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков след заседание на групата на ПП-ДБ, продължило няколко часа.

"След нарушенията на декларацията на акад. Денков и Мария Габриел от ГЕРБ-СДС в последната седмица парламентарната група на ПП-ДБ взе решение да потвърдим декларацията Денков-Габриел и определихме седем ясни гаранции за нейното изпълнение. Парламентарната група реши, че при неизпълнение на тези седем гаранции ние ще поискаме оставката на правителството", заяви Кирил Петков пред журналисти.

Ето и условията на втората сила в парламента:

1. Създаване на борд от представители, излъчени от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, преди започване на процедури за попълване на състава на регулаторите, избирани от Народното събрание. Съгласуване на номинациите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в рамките на механизма за предварително съгласуване по т.6 от декларацията Денков-Габриел. Привеждане в съответствие с този механизъм на процедурите за избор на състав на НЗОК, Сметна палата и БНБ.

2. Спазване на ангажимента за вече одобрената обща законодателна програма чрез въвеждане на механизъм, който да гарантира стабилно мнозинство, формирано от първата и втората политическа сили, при приемането на всички законопроекти от тази обща законодателна програма. Този механизъм да включва ежеседмична среща на ръководствата на парламентарните групи за съгласуване на дневния ред на Народното събрание

3. Ангажимент на ГЕРБ-СДС да спазват пътна карта с конкретни срокове за реализирането на съдебната и конституционна реформа, включително ясен ангажимент по отношение на законопроект за промяна на конституцията, както и за предприемане на мерки и гаранции, които да осигурят, че настоящият състав на ВСС няма да избере следващия главен прокурор.

4. Приемане на законодателни промени относно начина на функциониране на българските служби за сигурност и освобождаването им от чуждо влияние като председателите на службите и главният секретар на МВР се предлагат от Министерския съвет и се избират от парламента

5. Приемане на антикорупционните текстове относно новата комисия за противодействие на корупцията на второ четене само след постигане на политическо съгласие за състава на органа, обхвата на разследваните лица и престъпленията, които попадат в компетентността на комисията.

6. Изработване и приемане на общ законопроект за промени в Изборния кодекс, така че да се върне машинният вот, както и да промени състава на ЦИК за представителство на всички парламентарно представени партии - с цел да се гарантира честността на вота на българските граждани на предстоящите местни избори през 2023 г., както бе поставено в изявлението на акад. Денков.

7. Създаване на гаранции за изпълнение на управленската програма във връзка с приема на България в Еврозоната чрез изработване на обща политическа позиция относно законосъобразността на инициативата за референдум на Възраждане; Подчертаваме, че всяко неизпълнение на горепосочените ангажименти и гаранции, произтичащи от съвместната декларация на акад. Денков и Мария Габриел, представлява тежко нарушение и подмяна на реформаторския характер на правителството и обезсмислят работата на кабинета ДенковГабриел. Каним представителите на ГЕРБ-СДС в утрешния ден на разговори за уточняване на гореописаните механизми и гаранции, защото България има нужда от това вече работещо реформаторско правителство да продължи, и страната да не влезе отново в политическа криза.

 

Коментари

  • ;))

    23 Юни 2023 19:08ч.

    Нека я поискат тая оставка, аз ако съм на ГЕПИ и ДПС ще гласувам против, за да им гледаме сеира...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еее,Петко Петко,прост си беше ,прост си остана

    23 Юни 2023 20:59ч.

    колкото и да искат да напуснат управлението ще ги държат на власт. Освен да не идват на работа и да саботират собственото си управление,но тогава наред ще е Сарафов.Така ,че "нравится ненравится,терпи моя красавица". ГЕРБ ДПС и Възраждане,няма да приемат оставката на правителството. Лавандулите ще трябва да управляват с остена отзад !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Епа ти си направо прозД

    23 Юни 2023 21:37ч.

    Възраждане отдавна искат нови избори ис кеф ще я гласуват тая оставка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съвет

    23 Юни 2023 23:18ч.

    Кирето да намери асфалт или бетон и да си блъска главата в него. През това време може да вика: “Искам, искам, искам пък!”. Не че знае какво иска, но така се прави по принцип.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я елате пипета на батко

    24 Юни 2023 0:46ч.

    Кирчо момче глупаво, Борисов и Пеевски ви влачат за носа като панаирджийска мечка. Единият ви обещава щедра подкрепа за правителството, а другият ще ви прави Конституционната реформа. Сделката е изпиране и изглаждане и за двамата. Зад гърба ви Борисов маха и назначава Главни прокурори, а Пеевски се размагнитва наволя. Тези твои улиматуми не ги притесняват изобщо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    24 Юни 2023 3:12ч.

    Известно време беше забавно да гледаш пълни откачалки и инфантили в театър на абсурда. НО нещата започват да придобиват зловещи очертания. Клоунът има вампирски зъби и картечница, бие се в една точка, методично, упорито и неотклонно. Вече започвам да си мисля, че целия този цирк е само димка докато се унищожи България. Смешно, несмешно колелото неуморно се върти. Време е да се стреснем и изхвърлим лудите от пилотската кабина. В името на нашите деца и нашата Родина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бат Ваньо

    23 Юни 2023 19:11ч.

    А какъв е проблема със законността на референдума на Възраждане?Да ни би да обяват референдумите като ненужни ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Референдум ли?

    23 Юни 2023 19:14ч.

    Я марш в демократичния евроатлантически обор. Референдум им се прищяло. Рупайте бананьете без мрънкане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Търси се

    23 Юни 2023 19:55ч.

    формален повод да се обяви за незаконен, но такъв не се намира. Щото проведе ли се, резултатите са ясни. А тези и ангажименти са поемали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да го вържат

    23 Юни 2023 19:13ч.

    щото май е склонен да се самоизнасили. Мола ви са, Посолството, пощадете този клетник, има бройка за търговски аташе в канада. Заради съпругата му и децата му!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Агент Бауер

    23 Юни 2023 19:15ч.

    Кирчо Умното не ще отворена връзка.Иска брак по сметка и предбрачно споразумение.Пита се в задачата де му е бил акъла преди да се състави правителство.Както викат турците-да им имам вторият акъл на българите....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя не е българин!

    23 Юни 2023 19:25ч.

    И циганин не е ! Тоя е безродник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • безкрайна алчност

    23 Юни 2023 19:16ч.

    Направо си казват - "Аз не искам много. Искам всичко."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    23 Юни 2023 19:56ч.

    те реално точно това искат. при това, и както обикновено, по шизофренен начин. p.s. особено ми допада т.4. - христоматиен пример как рогатият чете евангелието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    23 Юни 2023 19:18ч.

    Да видим какво прикрива поредния цирк

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кво има да гледаш ?

    23 Юни 2023 19:40ч.

    Чети горе "условията" - това е отмяна на законовите механизми на управление на държавата и въвеждане на ПРОИЗВОЛ. Някакви абсолютно неконституционни "бордове", "комисии" , които да заобикалят Народното Събрание ! Минсъвета - т.е. Хунтата, поема цялата власт в страната. ГЕРБ-СДС трябва да играят ролята на декорация на "коалиционно управление", но не само това ! ГЕРБ трябва да играят ролята възторжено , с вдъхновение... Тия са абсолютни психопати ! България я чякат лоши неща, ако тези не бъдат разкарани незабавно !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 7 ала бала иска клоуна безроден!

    23 Юни 2023 19:24ч.

    Жалък противен клоун!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Време е

    23 Юни 2023 19:26ч.

    Служебният кабинет да загрява на тъчлинията !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страничен съдия

    23 Юни 2023 20:11ч.

    То хубаво да загрява,ама дали посланикЪТ на посолствоТО,ще свири край на мача или отново ще ги прибере в съблекалнята,докато назначат кой ще е жената и кой мъжа,и на кого ще вкарва...Голове.Да не си помислите нещо друго....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истинските

    23 Юни 2023 19:27ч.

    Комунисти, комунисти, в статуквото?? !!! Който не е бил слуга на БКП и живковизмът, просто не става за слуга, не е слуга. Ето защо САЩ взе на служба единствените слуги, доказани слуги, от предишното статукво и господарство. Просто слуги, призвание. Не комунисти, а просто слуги. Слугите не избират господарят си, а той има нужда от тях и ги взима на служба. Да, слугите не могат друго. Имат нужда да се препитават с нещо, което им е най на сърце. Експерти по слугинаж на статуквото. Евреите са експерти по слугинажът. Ето защо навсякъде евреи, петата колона на Англия и Световната империя. Да, Бойко можеше да е като Живков, ако цялата власт е в него и неговите хора. Когато една мафия е превземе целият терен в една държава, става суверен, и понеже държавата е вече тяхна, те стават царство и мразят корупцията, а техните далавери вече са с ясни закони в тяхна полза. Но Бойко е слуга на двама господари на плутократите от отряд Чавдар и на ЦРУ-СОРОС-НАТО. По начало и Прокопиев и И. Кръстев, освен кръгът Банкя, са издигнали Бойко. Прокопиев и Кръстев са слуги като бащите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    23 Юни 2023 19:30ч.

    На мен тия седем точки ми приличат на Ултиматум!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ми те са си

    23 Юни 2023 19:57ч.

    ултиматум. Сега ще видим посолството дали ще изнасили пак баце.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • министрити като си тръгват тая вечир

    23 Юни 2023 19:30ч.

    да си турят служебнити ключови отгори на бюрата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    23 Юни 2023 19:36ч.

    Начи, всичко е заради референдума... между другото да ни върнат машините, че иначе на следващите избори БОКО ще си остане сам с Възраждане и нема да има шутове в парламанта ? Айде разтуряйте панаира!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • смях

    23 Юни 2023 19:38ч.

    С други думи казано, в тези седем точки Кирил Петков иска еднолично цялото управление в държавата, а ГЕРБ и СДС да му гарантират, че няма да се дърпат, ще слушкат, ще му се подлагат старателно, ще го галят по главицата, ще му държат шлифера и ще му гласуват всичко, което той иска. Направо иска писмени гаранции за това, че ГЕРБ-СДС са съгласни да са парлама депутати и парлама партии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • заПек анов

    23 Юни 2023 19:38ч.

    Альо, посолствоТО ли е? Само с пълни идиоти-наемници ли разполагате? Фани Тиквата, удри Киро алангрото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лицемер

    23 Юни 2023 19:39ч.

    Точка № 8: ПП-ДБ, ГЕРБ/к/-СДС- да пазим депутатския имунитет на г-н Бойко Борисов /Баце/.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро - най-простия и най-тъп американски агент в България

    23 Юни 2023 19:42ч.

    Страх от Референдума, страх от народа. Господарите не искат допитване до хората и марионетките козяшки изпълняват безмозъчно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    23 Юни 2023 20:39ч.

    а, ф грешка си. за тая позиция има сфирепа конкуренция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евровизия

    23 Юни 2023 19:42ч.

    Медицинската наука е безсилна да определи творческото състояние на Кирчо...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирил ако иска да направи и гладна стачка,

    23 Юни 2023 19:43ч.

    но вече са го впримчили и трябва да оре докато свърши браздата. После ще го изхвърлят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Казва се "зажеглили" в ярема :D

    23 Юни 2023 20:00ч.

    Киро май ще го мишобиросат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутковците на Киро и Кокоро

    23 Юни 2023 19:45ч.

    Тоя галфон в нормална държава за чистачки на тоалетните не биха го цанили, а той напира да управлява държава! Народе????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    23 Юни 2023 19:50ч.

    На снимката виждам двама объркани човека, които вече знаят, че няма да могат да изпълнят обещанията си пред Посолството и заплашват страната с хаос. Има кой да поеме властта! Присъдата им ще бъде да заминат на първа линия на Изтония фронт на НАТО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До посолство-то

    23 Юни 2023 19:51ч.

    Г-да от Посолството! Че ни натрисате българските управляващи, това го знаем. Че ги командвате, и те изпълняват, и това знаем. Но много Ви молим, не можете ли да намерите поне един нормален човек. Къде ги намирате тези кретени, наркомани, малоумници и идиоти, които ни натрисате. Не виждате ли, че заради тях всеки ден българинът ви намразва до дъното на костите си. Те са ходеща антипропаганда на всичко, което вие си мислите, казвате и представлявате. Този специално, като го видят хората, направо почват да се кръстят и да се молят. А като го и чуят какво говори, направо се молят на Путин за ново Освобождение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Посланникът

    23 Юни 2023 20:00ч.

    Че на нас точно това ни е технологията ! Ние провеждаме отрицателен подбор и ви го налагаме със сила ! Ако има три кандидатури за управник, ние избираме най-простия, най-гнусния, най-посредствения... Много ясно че ще е малоумен ! Ние това целим ! Така ние ви показваме /почти явно/, че сте колония. Че не ставате за нищо, че сте овце ! Но не се притеснявайте, същата технология прилагаме и у дома в САЩ. Вижте кой се води за Президент в Белия Дом и ще разберете - ние можем да излъчим и интелигентен гад /като Клинтън/, и обаятелен боклук /като Рейгън/, и чернуха , и сбърканяк ... можем да сложим когото си искаме ! Но световното стадо вече толкова се е сдухало ментално /доказахме го с теста К 19/ , че минахме на етап - директна гавра с електоратите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Посолството

    23 Юни 2023 20:00ч.

    Много искаме, но други кандидати няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    23 Юни 2023 20:28ч.

    Не може нормален, парен каша духа, може да се объркат нещата както с Орбан в Унгария!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Межко Елков

    23 Юни 2023 19:57ч.

    Сега Толупа ще му подпише не 7, а 70 гаранции. Само и само да е с имунитет. Само гледайте утре изказванията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • редови гербаджия

    23 Юни 2023 20:02ч.

    Не се ли отървем от Толупа, завлича ни в бездната. И цялата страна също.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • редови Андрешко

    23 Юни 2023 20:38ч.

    Аз викам да вземем да се гръмнем доброволно,та да освободим място за по-читав материал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Извинявам се: мислех че по-тъп от ФилипДимитров не може да се появи в българската политическа кочина!

    23 Юни 2023 20:18ч.

    Оказа се че имало - Про100киро го надмина - даже и 40 дни не изкара правителството му и предава богу дух по СОБСТВЕНА ИНИЦИАТИВА!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    23 Юни 2023 20:34ч.

    Сега ни показаха как точно се слага каруцата пред коня! В Германия шест партии минаха летвата, а след това 2 месеца ако не бъркам се водеха преговори кой с кого да се коалира и управлява, общи позиции, програма и т.н. А тези: Докато умните се наумуват, лудите се налудуват!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ем насран, ем голям

    23 Юни 2023 20:37ч.

    Тъй казваше баба ми в такива случаи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • юрист

    23 Юни 2023 20:37ч.

    И седемте точки са написани изключително неграмотно , вероятно лично от Киро и Лена. По същество те представляват опит за съглашателство на две от парламентарно представените сили във вреде на всички останали. То е противоконституционно , защото нарушава правата на парламентарно представени сили и на техните избиратели. Освен това граничи с престъпление по служба, доколкото вменява на народни представители в кръга на службата им да извършат действия против други народни представители, от което могат да произлязат немаловажни вреди. Поради тези причини няма как парламентарна група или отделни депутати, по какъвто и да е начин да подкрепят този пасквил, защото ще нарушат конституцията и ще извършат престъпление. На авторите трябва да се потърси недабавно наказателна отговорност от новия главен прокурор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    23 Юни 2023 22:09ч.

    Лека "забележка" - написани са само от Лена. Кирчо е стопроцентов функционален инвалид...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    23 Юни 2023 23:06ч.

    * стопроцентов функцинално-грамотен инвалид

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    23 Юни 2023 20:38ч.

    Тези 7 условия са си ултиматум към ГЕРБ - ако не се съгласят, искат оставка на правителството си?! ПП/ДБ толкова искат цялата власт, че са способни да разрушат България, ако не стане това, което искат. Държат се нахално, нагло, безпардонно - такова държание имат разглезените деца - искат всичко, веднага,без значение от цената. Щели да изработват "политическа позиция" за референдума - издава страх от резултата му. Въпросът е, как ще реагира ББ и ГЕРБ? Дали ще се поддадат на шантажа на сицилианците, заради имунитета на ББ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    24 Юни 2023 3:16ч.

    Колибри, те си го казаха в “ОНЯ ЗАПИС" - 2:34:10 - "Ако не успеем, трябва да занулим България за поне 10 години напред, преди да има някакъв шанс за нещо ново", "Ние си мислехме че ще дойдем за 4 години и всеки на остров в Тихия Океан".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Юрист

    23 Юни 2023 20:55ч.

    Отделям от всичко останало изключително наглото искане, за Създаване на гаранции за изпълнение на управленската програма във връзка с приема на България в Еврозоната чрез изработване на обща политическа позиция относно законосъобразността на инициативата за референдум на Възраждане. По същество това е опит да бъде саботирано законното право референдум, поискан от 600 000 български граждани против въвеждането на еврото, което Киро нарича просто " референдума на Възраждане" , тъй като вероятно не знае че има специален закон, основан на Конституцията. Това е още един нагледен пример за това как тези наглеци, които с 63 депутати окупираха властта в държавата се отнасят към контитуционните права на гражданите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • шест от точките изобщо не касаят българския народ

    23 Юни 2023 21:08ч.

    а седмата точка е откровено антибългарска. Президентът да севземе в ръце, г-н Сарафов и службите да впримчат ппдб по случая алабала, а ЦИК своевременно да отмени регистрациите на тези партии за предстоящите извънредни парламентарни и редовни местни избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    23 Юни 2023 21:30ч.

    Дрогаре, хайде да сме по-кротки и разумни. Бог да дари наш Кирча с още сила и упоритост все по този начин да говори, бута и следва опеката на Онуй-ТО! Ето на, сами виждате, че още съвсем малко остава и ще скопосат манджата точно по рецептата! Давай Кире, давай ритни Боко-таквозото както трябва. Няма да те зачита и няма да те слуша? Ама де, какво си мисли той. Давай към нови избори и ще видиш, как кон боб яде!Сритай Ала-Балаверата още по-яко, малко остана и ... - Ура, дрогаре! Сколасана е тя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На ти куклата, дай ми парцалките

    23 Юни 2023 21:32ч.

    След като …

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Про100Киро

    23 Юни 2023 21:43ч.

    Н е знам кой народ с чувство за самосъхранение,достойнство и морал,би търпял това "същество"да го води, да му "кове закони"....да го управлява.Събуждайте се ей,докато е време!После ще бъде късно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чрез изработване на обща политическа позиция относно законосъобразността на инициативата за референдум на Възраждане;

    23 Юни 2023 21:50ч.

    Това ще рече, че парламентарната Корпорация, излъчила кооправителство ще наруши конституцията и няма да допусне провеждането на референдум за лева.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чичо Джо

    23 Юни 2023 22:05ч.

    Какви дебили управляват държавата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не само те са дебили

    24 Юни 2023 2:45ч.

    а и тези които ги търпят да вземат властта

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • родолюбец

    23 Юни 2023 22:10ч.

    Боят настана, тупат сърца ни Ето ги близо наште душмани Кураж дружина вярна сговорна Ний не сме вече рая покорна Кураж дружина вярна сговорна Ний не сме вече рая покорна Нека пред света да се покажем Нека по-гордо братя докажем Че сме строшили мръсни окови Че сме свободни, а не робове Че сме строшили мръсни окови Че сме свободни, а не робове Дружно братя българи - в боя да вървим Дружно братя българи - враг да победим О майко моя родино мила ний не сме вече рая покорна О майко моя родино мила ний не сме вече рая покорна С гняв и дързост днес да издигнем глас Времето няма все да чака нас Нека във битка славна влезем ний Нашта десница Бог ще подкрепи Нека във битка славна влезем ний Нашта десница Бог ще подкрепи Дружно братя българи - в боя да вървим Дружно братя българи - враг да победим О майко моя родино мила ний не сме вече рая покорна О майко моя родино мила ний не сме вече рая покорна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самоходна дисертация по психиатрия.

    23 Юни 2023 22:35ч.

    Никой нямаше да му върже кусур на Киро, ако беше читав човек, попаднал в кофти ситуация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    23 Юни 2023 23:05ч.

    Не е ли крайно време кандидат депутатите да представят документ от психото пред ЦИК преди да ги утвърдят официално в листите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирето яко го хапе коня

    24 Юни 2023 0:35ч.

    Само Киро и Чък Норис не си подават оставка, те си я искат:)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    24 Юни 2023 1:00ч.

    ??? Много точно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    24 Юни 2023 4:15ч.

    И Перукан

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    24 Юни 2023 1:16ч.

    Кире, ай да бегаш у амбасадата да питаш, че разбойко е напред с матряла и с 200 ви клати ! А лорелайката, дето фино се пласира за топло и благо в комисариата .... нема да стане без да се събуеш в посолствата. Живота трябва да е прост, но да има и вазелин. Вазелин казах, не глутен !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • любопитен

    24 Юни 2023 2:13ч.

    Е няма такъв идиот , кире ... Този определено има психически отклонения ?! ЦрУ до такива ли пропаднахте ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изглежда

    24 Юни 2023 2:33ч.

    Че тези точки не могат да бъдат изпълнени. Следват нови избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тези изявления

    24 Юни 2023 2:51ч.

    Приличат на театър. Нещо задкулисно. Игра на добри и лоши. И насрочване на противник-Възраждане. Те са им виновни за всичко, което не им се получава. Нито една друга партия от останалите в опозиция. Заговорът за насилствено управление и за разиграване на схеми в записа който се пусна, продължава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    24 Юни 2023 4:17ч.

    Предния път Митрофанова му беше виновна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    24 Юни 2023 4:19ч.

    Лаком гъз, кръв сере!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pako

    24 Юни 2023 4:39ч.

    Момченце, тези неща се правят преди да те наемат с 200, тъпанар прост

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pako

    24 Юни 2023 4:44ч.

    С колко милиона е олекнал Толупа от Банки, покрай правителството, имунитета, атента съдебната реформа....13 члена на Всс....и какво ли още не.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рако

    24 Юни 2023 4:47ч.

    Тука, коментиращите, сте ебати педерасите...как пък един не ми оспори и писа срещу мен?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pako

    24 Юни 2023 4:49ч.

    Къде сте бре, джендърята, май сте силни само у форума...съжалявам Ви, болни хора, недостойни сте....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи