Кирил Петков отишъл да кара кайт в Гърция, всички го чакат за преговорите на ПП с ГЕРБ

Кирил Петков отишъл да кара кайт в Гърция, всички го чакат за преговорите на ПП с ГЕРБ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Почивка в Гърция на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков бави началото на лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии.

Семейството на Петков е на почивка на гръцкия остров Лефкада, стана ясно от публикация във фейсбук на съпругата му Линка Петкова. "Гледката тази сутрин", написа тя към снимка на романтичен пейзаж с море.

Почивката на Петкови обаче няма да е много дълга, защото са заминали за Лефкада заради прогноза за силен вятър, който позволява на Кирил Петков да покара кайт-сърф. Лефкада е едно от любимите места за кайт-сърф наблизо.

"Като си дойдат от там, където са отишли, ще се срещнем и ще продължим", коментира в събота и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по адрес на партньорите си от ПП-ДБ.

Лидерските разговори бяха поискани именно от водената от Кирил Петков коалиция в края на миналата седмица. Тогава се появи разрив с ГЕРБ заради назначенията на нов управител на БНБ, шеф на Сметната палата и на Здравноосигурителната каса. В спора Борисов замеси и желанието на ПП да овладеят ДАНС като назначат за председател на контраразузнаването депутата си Петър Петров. А впоследствие от ГЕРБ обвиниха партньорите си, че спират техни предложения за зам.-министри. От ПП-ДБ обаче твърдят, че всеки човек, предложен от вицепремиерката Мария Габриел е назначен.

Общ борд за назначение на регулаторите, спазване на вече одобрената законодателна програма, приемане на Пътна карта за реформите в съдебната система и конституционните поправки, реформа в службите, приемане на решение за КПКОНПИ, преработка в Изборния кодекс и приемане на Обща позиция за законността на референдума на Възраждане, са седемте условия на ПП-ДБ към ГЕРБ. От партията на Борисов обаче заговориха за договаряне на голямо коалиционно споразумение.

Източник: "24 часа"

 

 

 

Коментари

  • Умел държавник

    26 Юни 2023 17:21ч.

    Дано не си е забравил и електрическата тротинетка...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Месията

    26 Юни 2023 18:41ч.

    Та НАЙ – ПОСЛЕ СТАНА ЯСНО С КАКВО ЗЕ ЗАНИМАВАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОЧИНАТА БУЛГАРИСТАН !!! Кирил Петков отишъл да кара кайт в Гърция, всички го чакат за преговорите на ПП с ГЕРБ / Асен Василев спешно е заминал за Коня да учи дервишките танци. Всички го чакат, но не знаят защо. / Мария Габриел колтучи домати в Хаджидимово, всички я чакат и се молят да не удари градушка. / Румен Спецов помпа мускули в НАП и еректира. Никой не знае защо прави така! / Бойко Борисов храни зайци в Банкя, всички чакат да ги опраска с 200 - и зайците и авджиите. / Денков умноглави ряпа взе да вади. С две ръце я хваща, силно се напъва, пъшка и опъва – тя се не поклаща !!! ТА ТОВА Е УМСТВЕНИЯТ КАПАЦИТЕТ НА ГЕЙ БЪЛГАРИЯ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    26 Юни 2023 17:25ч.

    Ще полети, ще полети,па ше кацне. Борисов е търпелив и достатъчно злобен. Да му мисли Лена, когато дойде момента за отмъщението му. И детето, което носи от надрусания и любовник (а,не от фиктивното и гадже), няма да я спаси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро Шалапатов

    26 Юни 2023 17:25ч.

    По примера на социалната министърка: "В момента съм на Лефкада, но в мислите си съм на преговорите..."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    26 Юни 2023 17:30ч.

    Киро и той един такъв фъркатичък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По-скоро: безотговорен!

    26 Юни 2023 17:57ч.

    И: "Все по-силно съм убеден, че светът съвсем не се дели на добри и лоши хора, на леви или десни, на вярващи или невярващи, а главното деление, което има значение за нас, е на хора, които могат, и на хора, които не могат. С други думи – на творци и на паразити. Има различни видове творчества, както има и различни видове паразити." Е, няма смисъл да пиша какъв е к.п.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прасета в космоса

    26 Юни 2023 17:48ч.

    Да покани Бойко на сърф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тикви в океана

    26 Юни 2023 19:02ч.

    За Боку кайтсърфа требе да е - дъската колкото нефтена платформа. Парашута - колкото парашута за совалката Буран.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стана ясно поне,

    26 Юни 2023 17:51ч.

    какви са приоритетите на Кирчо..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Балканите се готви нов антируски таран на мястото на украинския

    26 Юни 2023 17:53ч.

    И понеже статията е много обширна и обхваща всички балкански държави .Ще обърнем внимание само на нашата държава На Балканския полуостров има политическа нажеженост, свързана с проведените избори в редица страни от региона. Как и какво ще засегнат - в материала на собствения кореспондент на PolitNavigator. България. Наскоро съставеното правителство вече се пука по шевовете. Както прогнозираха много анализатори, неестествената коалиция на двете десни партии ГЕРБ и „Да запазим промяната“ започна да се разпада още след първите си стъпки. Лидерът на "ПП" избухна в истинска истерия срещу съюзниците от ГЕРБ, като ги обвини в "неизпълнение на задълженията си и пряко нарушаване на общата декларация, приета при гласуването на правителството". Конфронтацията между ГЕРБ и "Продължавайте промените", като техните лидери Бойко Борисов и Кирил Петков, има дълга история. И тези, и другите се изливаха с кал един върху друг в продължение на няколко години, обвинявайки се взаимно във всички смъртни грехове. Обединението на тези политически сили по пряка заповед от Брюксел не би могло да бъде устойчиво. Основният проблем на българската политика ясно посочи известният български политически анализатор Боян Чуков в миналогодишното си интервю за нашето издание: „В България няма стратегическо планиране. Всичко се определя от конюнктурни и най-вече лични интереси. Естествено всичко се развива в дълбока геополитическа насока, която не позволява радикално опресняване на състава на българските политици... България е държава без национален суверенитет и не може да управлява собствената си съдба.” Междувременно страната върви към икономическа и социална бездна. Единственото нещо, в което сегашното правителство е добро, е убедително да обясни на населението защо хората живеят толкова зле и бедно ... Министърът на земеделието и храните Кирил Витев каза от парламентарната трибуна, че има обективни фактори за ръста на цените на храните, предаде Българска телеграфна агенция (БТА) Министърът пропусна да добави и другите два обективни фактора за покачването на цените - корупцията и баналните кражби на чиновници. Все пак може би си струва да споменем фактора, че България наистина се контролира не от местни политици, а от посолствата на САЩ и техните съюзници, които абсолютно не се интересуват от дълбоката икономическа криза, която цари в страната. За тях тази древна балканска сила е само част от земята, където е удобно да разполагат военните си бази. Сега от България се опитват да направят още един таран срещу Русия, който да замени обречения "украински таран". Ако "стратезите" от Вашингтон и Брюксел успеят да осъществят варварския си план, България рискува да изчезне напълно от политическата карта на света. https://www.politnavigator.net/na-balkanakh-gotovyat-novyjj-antirossijjskijj-taran-na-smenu-ukrainskomu.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нищо няма да им се получи на посолствата

    26 Юни 2023 19:24ч.

    Не знаят с кого са се захванали. Хубаво им вижте кадрите - един нормален човек няма. Народът ни ще ги отмине във времето и никой няма да помни за случилото се след години. А на посолствата им предстои да се чудят защо нищо не се случва както те искат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    26 Юни 2023 17:57ч.

    Кирил Петков отишъл да кара кайт в Гърция, всички го чакат за преговорите на ПП с ГЕРБ / Асен Василев спешно е заминал за Коня да учи дервишките танци. Всички го чакат, но не знаят защо. / Мария Габриел колтучи домати в Хаджидимово, всички я чакат и се молят да не удари градушка. / Румен Спецов помпа мускули в НАП и еректира. Никой не знае защо прави така! / Бойко Борисов храни зайци в Банкя, всички чакат да ги опраска с 200 - и зайците и авджиите. / Денков умноглави ряпа взе да вади. С две ръце я хваща, силно се напъва, пъшка и опъва – тя се не поклаща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поздравления!

    26 Юни 2023 17:59ч.

    Благодаря, направихте деня ми весел!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъмно бъдеще

    26 Юни 2023 17:58ч.

    Кики го е ударил на уволнение и бързо бягство от Б-ия! А БОКо му треперат мартинките, че утре може да се намери в групова килия в следствието и при бай Ставри с конфискация и секвистиране от американците на всички откраднати пачки и кюлчета, независимо къде по света са "скрити"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ////

    26 Юни 2023 18:26ч.

    Покажете ми Киро да чете книга и ще се изненадам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • El Condor

    26 Юни 2023 18:29ч.

    Кой ни прокле с китайското проклятие - да живеем в интересни времена?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    26 Юни 2023 19:25ч.

    "Едно невнимателно движение и…вече си баща"...??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    26 Юни 2023 19:43ч.

    Ако може с кайта да хване попътен вятър и да не го видим повече!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    26 Юни 2023 20:49ч.

    Сега се успокоих. Простото има пари да ходи насам-натам и да си почива от "преумора"! Това, че няма бюджет, че висока инфлацията, а доходите на българите са ниски, много важно. Властта да е добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жон траволта

    27 Юни 2023 11:35ч.

    "когато си важен ще те чакат" Чили Пепър в "Игра по ноти"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи