Кирил Петков отговори на Борисов: Пълни глупости

Кирил Петков отговори на Борисов: Пълни глупости

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Трябва да спрем внимание на борисовките, защото отвличат вниманието от важните неща. Пълни глупости, ако трябва да отговоря директно". Така Кирил Петков отговори на обвиненията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че кабинетът "Петков" се е облагодетелствал от продажбата на оръжия за Украйна.

Той обясни, че целта на следващите три месеца не е политиците да се занимават с измислени скандали, а да се замислят какво правят за здравеопазването, съдебната система, службите за сигурност, защо са били замразени пенсиите и страната няма бюджет за 2023 г.

Обединение на "добрите сили" и да не обръщат внимание на "тези кал и каскети" са двете цели на ПП, които Петков описа за следващите месеци.

Бившият премиер пристигна на националния съвет на ДСБ, на който ще се реши дали да се даде мандат на "Демократична България" да се явно на изборите заедно с "Продължаваме промяната".

"Това, което ще видите сега, това е първа стъпка на един процес, който се казва "Обединението на добрите сили". Всички демократични общности, партии, хора с каузи, активности, с идея за България да бъде различна, просперираща държава, почваме голямото обединение", каза Петков преди да влезе в срещата. И обеща за следващите избори хората да видят една голяма лавина от хора, на които "им пука за България и казват "заедно можем повече".


Източник: "24 часа"

 

 

 

Коментари

 • Еконт Предплатен

  28 Яну 2023 14:21ч.

  Време е да му покажем обратния път, пътя за Канада. С прекачване в Скопие!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Крайно време

  28 Яну 2023 14:29ч.

  е вече този полуграмотен човек с фалшив имидж и лъжлив език да бъде изритан! Не се срамува от нищо и никого, дори от децата си! Той не е българин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария ...

  28 Яну 2023 14:51ч.

  Тцъ, време е да го изпратим като колет, но при Кадиров. Кадиров ще го превъзпита и ще го научи на родолюбие. Колета, ще бъде изпратен с ЕКОНТ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Къде е на(пълненото)?

  28 Яну 2023 15:05ч.

  “Пълни” глупости е почти признание. Виж ако бяха празни е друго.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  28 Яну 2023 16:19ч.

  Започна серията по сравняване на чекмеджетата !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rover

  28 Яну 2023 23:51ч.

  кукловодите потриват ръце. територията "избира" между банкянския и тандема кирчо/ристю. завидна съдба.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Умник Киро по Елин Пелин

  28 Яну 2023 15:08ч.

  Ми обиденете се, тъкмо да Ви видим и пфеброим колко сте. Ще лъсне истината колко сте , ззащото сте едни и същи члненове във всвъзможните Ви организации- много организации , малко индианци. Ще се види, че членувате едни си същи в различни неща и само имитирате , че сте много. Ако бяхте толкова много щяхте да печелите избори, а се вижда, че не можете без помощ. Сега я няма Христо Мустафа и Презиента. ИИИ сееее чудииите какво да измислите. Но само с мечти не става трябват и гласове, а кой ли Ви харесва. Боко поне си има постояннна фен група. Същите глупости като него и ти плещиш. Все едни и същи сте, даже по- лощи ст еи от Боко. Язък, че Перзидента Ви набута, сами едва ли щяхте да Ви разпознаем в потоко от пластмасови човечета от вашето котили

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Леночкаааа обрусни мустакаааа

  28 Яну 2023 15:31ч.

  много се радвам, че ще се обединят и така ще насъпи яснота, че да си- гей, зеелен, арт (в техният смисъл), ДБ, ПП, колездач, тротинетка, раничка, слушалки , крипто, биткион, кибер, политолог, западно образование, съдебна реформа, кайт сърф, къпинг, каравана, кучета , котки и всички подобни и свързанис цел изтъкване на модерноста им и прозападност и елитарно, а не балканско и азиатски е равнозначно и си е противоприродно и противоестеттсвено наречено - педерастия, содомия, педофилия и комунизъм

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чао Киро

  28 Яну 2023 15:50ч.

  Тоя човек ще го приберат в Македония с правителствен самолет. Не съм сигурен дали в ортопедия или само в психиятрия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Lila

  28 Яну 2023 22:48ч.

  Maika my da si go pribere v Kanada

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ханко Брат

  28 Яну 2023 23:45ч.

  Много прости, но за сметка на това пък и неграмотни коментари. Обзалагам се, че идват от бардака на Копейкин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Обединението на добрите сили?

  29 Яну 2023 0:06ч.

  Този човек умее да забавлява хората, разсмя ме. Добрите сили, какво добро са направили?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Антон Сираков

  29 Яну 2023 8:08ч.

  По какво да разпознаваме "добриТЕ сили" - съставят и ползват декларации с невярно съдържание, крадат 15 млд. и ги "завещават като държавен дълг на българите; по какво?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи