Кирил Петков от Шипка: Въпреки провокациите, исках да покажа, че не ни е страх

Кирил Петков от Шипка: Въпреки провокациите, исках да покажа, че не ни е страх

След освиркването, призивите за оставка, виковете "предател" и обстрелването със снежни топки, Кирил Петков застана пред медиите, за да каже, че не го е страх от провокациите.

 

"Качих се на Шипка, защото хората, които са се били тук на този връх, не просто са дали живота си, за да сме свободни, а за да сме единни. Въпреки че имаше много провокации, искам да покажа, че нас не ни е страх и трябва да сме единни", подчерта минисър-председателят.

 

"Много фалшиви новини се казват в последните дни, разделението не помага на никого", оплака се премиерът.

 

"Лъжа е, че България ще изпраща войски в Украйна, каза Кирил Петков. Той посочи, че страната ни няма да изпраща и изтребители в Украйна. Премиерът отбеляза, че вчера сме изпратили хуманитарна подкрепа на Украйна, като са отпуснати одеала, допълнителни дрехи и палатки.

 

Кирил Петков подчерта, че българският батальон е натовски батальон. "Нашата коалиция говори в един глас", добави той.


Петков повтори отново, както и в снощното си изявление, че няма проблем с горивото. Коментарът му бе по повод вчерашната паника пред бензиностанциите, където се извиха опашки заради слухове, че днес бензинът ще е с нова, по-висока цена.


"Един танкер е разтоварен вчера, а два предстои да бъдат разтоварени, няма проблем с липса на горива в България", коментира Кирил Петков. Притесненията на хората обаче бяха не, че ще свърши горивото, а предупрежденията за неговото драстично поскъпване.

 

От газовата асоциация по-рано днес също успокоиха, че има достатъчно гориво и призоваха да се разследва кой стои зад атаката в социалната мрежа. Оттам обаче също прогнозираха, че е възможно поскъпване до края на седмицата.

 

Източник: dnes.dir.bg

 

 

 

 

Коментари

  • МечоКух

    03 Март 2022 15:57ч.

    На Кирчо и назначилите го, много им се иска "тяхното" да започне да бъде "нашето" и за по-широката публика, ма нещо хич не им се получава, също като с ваксинациите.. Изискват се поне няколко поколения преди овцете да започнат да възприемат овчарското куче като приемлив водач на стадото... Овните с качества, съответно винаги биват давани курбан..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Балгарска, но не овца

    03 Март 2022 16:28ч.

    Какво овчарско куче, бре, Кухчо?! Това си е баш канадско вълче, обучено да лапа овчи пържоли и да хапе и дави непокорните. За такова животно като него се полага една българска каракачанка, която да го сдави и изгони от стадото.-

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С малката корекция

    03 Март 2022 16:58ч.

    че "вълчето" е хас помияр, порода "улична превъзходна". Вместо каракачанка, една тенекия на опашката и ритник, да се чуе до "братска Украина".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МечоКух

    03 Март 2022 17:03ч.

    Какъв вълк е Кирчо, не ме разсмивай.. Баш овчарско куче си е, от ония дето като попаднат във вълчи капан, по три крака си отхапват и пак не могат да се освободят...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хе-хе-хе

    03 Март 2022 16:56ч.

    Не го било страх на Шипка, щото имаше десет копоя около него и му бяха обули памперси, за да не се забележи, че се поцапал и подмокрил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    03 Март 2022 17:54ч.

    мъжко момче(отъ няколко дни викъм нъ жената,чи след изреченията които Той и Председатиля нъ НС тръснъхъ вечи съ пътници и чи ако се качи нъ върхъ майкъ му жалнъ. (оказа се,чи е глупак и неговити съшто):bg зацикли:Буци и ко мутритриъи потривът кунки )мамътъситракъ)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи