Кирил Петков: Очакваме утрото да е по-мъдро от вечерта. Неразумно е да се взриви всичко с връщане на празен мандат от ГЕРБ-СДС

Кирил Петков: Очакваме утрото да е по-мъдро от вечерта. Неразумно е да се взриви всичко с връщане на празен мандат от ГЕРБ-СДС

Очакваме утрото да е по-мъдро от вечерта. Това коментира пред NOVA съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков във връзка с преговорите с ГЕРБ-СДС за коалиционно управление. 

"Тази сутрин не съм разговарял с преговорния екип. В неделя колегите от ГЕРБ-СДС ни изненадаха приятно с това, че си спазиха уговорката – управлението да бъде 18 месеца, с ротация на премиерите в средата” заяви Петков. „Учуди ни, че въпреки договора, който беше написан от двете страни, в последния момент те казаха, че се оттеглят, защото нямало достатъчно време. Моят призив към колегите е да използват седемте дни, които имат по Конституция, за да изчистим различията. Неразумно е в този момент да се взриви всичко и папката с мандата да се върне празна”, допълни Петков.

Той поясни, че от ПП-ДБ няма да влязат в следващото управление без ясен ангажимент за реформите, на които държат. „Разчитам на разума на ГЕРБ-СДС", заключи съпредседателят на ПП-ДБ.

Източник: Нова телевизия

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Frbetmix

    18 Март 2024 9:31ч.

    Cool + for the post

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро подготвя почвата за приемане на "Бял Байрак"

    18 Март 2024 9:38ч.

    ПП пак ще перат! Като до 12 ще са се съгласили на ВСИЧКО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • IlonaCruiz

    18 Март 2024 9:59ч.

    Здравствуйте! Что, по вашему мнению, помогает разбавить жизненную рутину? Дает возможность отвлечься от ежедневных забот, вырваться из топкой затягивающей обыденности? Что заставляет Вас испытывать яркие эмоции? Возможно любимое хобби, спорт, путешествия, экстремальный вид отдыха. А может Вы получаете незабываемый восторг от экзотической и не тривиальной кухни или просто обожаете готовить, радовать домочадцев шедеврами кулинарии. Но, согласитесь, что нынешний ритм диктует свои условия и порой на отличное времяпрепровождение нет времени, сил, а финансовая составляющая ставит перед выбором. Кино - лучший вариант. Искусство большого экрана стало частью нашей жизни и порой мы не замечаем, когда они становятся частью каждого. Сайты кишат широким ассортиментом кинематографа. Зачастую, многие кинотеатры, для того чтоб открыть нам разрешение к обзору киноленты требуют регистрации, оплаты за контент или просто ограничивают доступ в определённых территориях. Знакомо, да? Хочу посоветовать проект, который для меня стал открытием - https://hd-rezka.cc. Почему находка? Во-первых, минимум рекламы. Во-вторых, существует «стол заказов» где можно оставить отзыв какой фильм вы бы хотели посмотреть. И самое главное, там нет контента, который «...недоступен для вашего региона...» или «...ограничено для просмотра...». Просто захожу и получаю наслаждение от просмотра. Чего и вам желаю) Кстати вот интересные разделы! <a href=Павел>https://hd-rezka.cc/actors/%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB%20%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%B7/</a> <a href=Моя>https://hd-rezka.cc/series/9315-moja-koroleva-2022.html</a> <a href=Yerin>https://hd-rezka.cc/actors/Yerin%20Ha/</a> <a href=Ифа>https://hd-rezka.cc/directors/%D0%98%D1%84%D0%B0%20%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%BB/</a> <a href=Хелен>https://hd-rezka.cc/actors/%D0%A5%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%20%D0%9C%D0%B8%D1%80%D1%80%D0%B5%D0%BD/</a> Дмитрий Чеботарёв Смотреть фильмы и сериалы онлайн в хорошем качестве 720p hd и без регистрации Кэти Кавадини Смотреть фильмы и сериалы онлайн в хорошем качестве 720p hd и без регистрации Александра Урсуляк Смотреть фильмы и сериалы онлайн в хорошем качестве 720p hd и без регистрации Зомби смотреть онлайн бесплатно (2022) в хорошем качестве Брайан Тишнелл Смотреть фильмы и сериалы онлайн в хорошем качестве 720p hd и без регистрации Алёна Хмельницкая Смотреть фильмы и сериалы онлайн в хорошем качестве 720p hd и без регистрации Александр Людвиг Смотреть фильмы и сериалы онлайн в хорошем качестве 720p hd и без регистрации Дуйгу Устунбас Смотреть фильмы и сериалы онлайн в хорошем качестве 720p hd и без регистрации Удачи друзья!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крокодилът Гена

    18 Март 2024 10:01ч.

    Туземци, стига сте ме плюли. В момента съм изненадан и съм на колене пред Буда Бухалков, за да го моля да не ходим на избори, че усещам какъв ще е резултата, като си изпуснах сапуна в турска баня !!! Със същата молба съм изпратил Христо мравояда при Делян Бей, само дето там, той му седи в скута. А вие ме занимавате с вашите мизерни проблеми, какво ще ядете, какви ще са ви заплатите, как ще си плащате сметките и други подобни дребнотемия !!! А пинокиото бил изненадан, като в оня виц за изненаданите крави !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стоян

    18 Март 2024 12:57ч.

    За това "чудо на природата" нито вечерта, нито утрото са мъдри защото е вечно кристализиран подобно на приятеля си Зеля. Да му се направят тестове по История на България, тест по Български език и литература , тест за интелигентност, психотест и да бъде поставен на детектора на лъжата. Толкова интелигентни мъже има в България , защо тази канадска отрепка трябва да ни определя съдбата !?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и още

    18 Март 2024 12:58ч.

    Да му се правят всеки ден тест за наркотици !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само като му видиш алчната уста на тоя

    18 Март 2024 9:33ч.

    И да ти е драго да я затвориш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подкрепиха Десислава Атанасова!!! И хиляди други мизерници - да изчезват

    18 Март 2024 9:57ч.

    Няма нужда от Перачи Предатели

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    18 Март 2024 9:33ч.

    Киро се опитва да наложи антидемократична коалиционна мярка - забрана за гласуване на законите по съвест и ексклузивно мнозинство, вместо просто да забрани ДПС като етническа партия.. само и само да уйдиса на турците и ромите, които от години опоскват всичко като марокански скакалци в България. Е нема да стане така. По-добре руснаците да дойдат тука, отколкото да живея с мангасари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    18 Март 2024 9:49ч.

    Руснаци няма да доживееш, но нова сглобка тази седмица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винаги Ваш Кирюха сглобката

    18 Март 2024 10:04ч.

    Какво искате още, нали ви дадохме Външното министерство, ама измислихме ново министерство по европейските въпроси, което ще дублира външно и реално ще имаме двама външни министри. Ако и това не стане сме се подготвили и за трето министерство - по международното положение!!! Защото "Ники трябва да пътува", а и има още цяла група екскурзианти, които чакат своя звезден миг !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроизроде, Дядо Иван иде. Бедна ти е фантазията, евроизроде.

    18 Март 2024 10:38ч.

    Тик-так, тик-так, тик-так...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спасител-отмъстител

    18 Март 2024 9:34ч.

    топител на Баце демография, към дупе на география...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    18 Март 2024 9:35ч.

    Киро иска недемократично ексклузивно мнозинство и забрана за гласуване по съвест, вместо просто да забрани етническата ДПС.. не било евроатлантическо райш ли.. За да може роми и турци да опоскват България като марокански скакалци.. Само, че аз предпочитам руснаците да дойдат, вместо да живея с мангасари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    18 Март 2024 9:40ч.

    Боли ме ***......мръсна Гадна колония.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неразумно е в този момент...

    18 Март 2024 9:44ч.

    да се ходи на избори, щото ние толкова депутати никога повече няма да видим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    18 Март 2024 10:08ч.

    Кирчо, хайде при бай Ставри.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Lala

    18 Март 2024 10:40ч.

    Преди това да иде при Пеевски - скут, мазно кафе, сертификат и тогава .....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    18 Март 2024 11:10ч.

    Ега ти и палячовците. Абсолютни мизерници. Ако трябва ще нацелуват Баце от главата до петите само и само да ги остави във властта. Съжалявам хората гласували за тях. Щяха да чегъртат Баце, а се овъргаляха в неговите схеми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • целувки от Баце

    18 Март 2024 13:01ч.

    Абе направо да се остави Баце да го опере с 200 откъм продължението на гърба му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неразумен е

    18 Март 2024 12:08ч.

    Този, който ви избра за народното събрание. Но така е, по Фейсбук рекламите водят до много силно обезмозъчаване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    18 Март 2024 12:34ч.

    Ех, ако утрото ни правеше по- мъдри! Ама, не! Колко утрини се е събуждал Киро и винаги едно и също! Да разчита на Пеевски или посолоствотО, да сръчкат малко стадото, да не се цепи, че трудно се управлява, като е пръснато !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи