Кирил Петков не отрече съдържанието на записите: Да, ще информираме партньорите за промените в службите

Кирил Петков не отрече съдържанието на записите: Да, ще информираме партньорите за промените в службите
Петков:

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Възможността да се сформира редовно правителство, което да реформира службите и да вкара България в Шенген. Това е главната причина за днешната атака. Това съобщи Кирил Петков на извънреден брифинг с парламента. 

"Наблюдаваме как днес имаме координация на проруските сили в България, включително "Възраждане" тази сутрин, а след пресконференцията и БСП", допълни той.

И припомни, че шефът на ДАНС е осигурил охрана на редовен депутат снощи в 22 часа. "Само да припомня, че ДАНС никога не охранява отделни лица, защото няма такива правомощия". И попита: "Стана ли за ДАНС Радостина Василев стратегически обект? Президентът знае ли за тези среднощни разговори между шефа на ДАНС и този депутат? Възможно ли е в този разговор някой да е спрял пускането на всички записи, които бяха подготвени?". Така съпредседателят на „Продължаваме Промяната” коментира записите, пуснати от съпартиеца му Радостин Василев. Василев твърди, че те са от заседание на Националния съвет на ПП. И разкри, че снощи е получил обаждане от шефа на ДАНС, който му казал, че „има някакъв сигнал на най-високо ниво за заплаха за мен и пращал кола, която да ме пази пред нас”.

"Никоя друга държава не може да ни влияе какъв износ ще направим при бъдещите реформи. Открито заявяваме, че всеки кандидат, който ще предложим, за бъдещите назначения в службите ще държим да има чисто минало, да не е бил част от престъпна група в България или Европа", категорично заяви Петков.

От думите му стана ясно, че от коалицията не са съгласували предложенията си със службите. 

Според него най-важният въпрос към момента е защо президентът продължава да бави връчването на втория мандат.

“Първото гласуване на заседанието дали да участваме в правителство с ГЕРБ бяха 24 “против” 24 “за“ и 7 или 6 задържали се. Моята реакция в 04:00 ч. сутринта бе, че няма как при такова важно решение да има “въздържали се” и тогава помолих тези да вземат решения. Тогава мисля, че резултатът беше 27 на 22”, подчерта Кирил Петков и допълни: Оставаме на позицията да направим кабинет с ГЕРБ-СДС.

Припомняме, че малко по-рано днес депутатът Радостин Василев ПГ на ПП-ДБ, защото не е съгласен за ротационно правителство с втория мандат с ГЕРБ.

Източник: dariknews.bg

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Уилт

    26 Май 2023 18:42ч.

    Каква е „куролацията“ на Киро с Урсула фон дер Лайен за България в Шенген – влизане във войната?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    27 Май 2023 1:32ч.

    Не съм сигурен за "курелацията" между PRO100 Киро на Фон дер ЛайНен, обаче Радо Гела, както го наричат "Гласове" им изкърти зъбките за втори път...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хах

    27 Май 2023 2:23ч.

    Според Борисов, “нерегламентирани записи не може да се коментират”. Че то ако бяха регламентирани, никога нямаше да ги чуем, камоли да ги коментираме. Как иначе ще получим потвърждение, че гласуваме за идиоти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нагъл Киртак

    26 Май 2023 18:46ч.

    Колко е нагъл само, направо ми иде да го плесна през лъжливата уста. Потънали до брадичката в л...а, разнасят вонята , която се усеща и от телевизионния екран. Такава погнуса изпитвам, ще се разболея от гадните физиономии на Боко, Киро и сие. Нямат капчица свян, за чест и достойнство пък изобщо да не говорим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • gost

    26 Май 2023 18:49ч.

    тия наистина си плачат за държавна измяна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Координация? С кое посилство правите не разбрах?

    26 Май 2023 18:49ч.

    Кирил говориза координация с посолство, но не разбрах добре с кое? ... "Наблюдаваме ... координация"? По-скоро правим координация?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво не си разбрал?

    27 Май 2023 0:29ч.

    Човекът казва “с посолството”. Колко по-ясно да го каже? Ако искаш адреса: Козяк 16.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро лъжеца

    26 Май 2023 18:50ч.

    "... Вие какво си мислите. Седем-осем процента са интелектуалците в България. Ако не бяхме направили ала-бала с президента, нямаше да стигнем и дотук....", казва Кирил Петков. Снощи Кирил Петков твърдеше, че краткият запис е манипулиран, днес не отрече истинността на краткия запис, искал да чуе пълната версия. Вън от политиката, национални предатели, сами си признахте, че сте манипулирали машинния вот!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Украинизация

    26 Май 2023 18:52ч.

    -та е в ход. Нужно ли е да обясняваме какво следва след нея?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Халюцинации

    26 Май 2023 18:54ч.

    Пак се бори с русофилите... Искал в службите да са хора с чисто минало, и до него ген. Атанасов върти очи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    26 Май 2023 19:25ч.

    Ген. Атанасов е продукт на русофилите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ген. Атанасов бил продукт на русофилите!

    26 Май 2023 22:52ч.

    Напълно логично! Ами кои е най-логично да са агенти на КГБ, сега на ФСБ? Естествено, че най-големите русофоби! Щирлиц не носи на ръкава си червена петолъчка, а пречупен кръст.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еми

    26 Май 2023 19:01ч.

    нагъл , безскрупулен боклук. Този въобще не е българин по съзнание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХАХАХА

    26 Май 2023 19:24ч.

    Тъп,Тъп,Тъп та чак вдлъбнат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    26 Май 2023 19:51ч.

    Мислех си че от Боко и Цецо по-голямо зло за България не може, но живота никога не престава да те изненадва, неприятно. Просто Киро и Асенчо са точно това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    26 Май 2023 20:07ч.

    Ето на това се казва, пълен олигофрен, толкова откровено тъпо същество не бях виждал, мазен, подъл, имитация на мъж и на човек, отвратителна работа! С такива нагли престъпници, тука вече няма държава, това е някаква бивша съветска психушка, която е останала без персонал и лудите като Кики са взели нещата в свой ръце, с помощта на "посолствата"! ЕТО ЗАТОВА НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ, защото който наруши основният закон изведнъж държавата изчезва, и тука изчезна, КИКИ разруши държавността!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан д-р Чолаков

    26 Май 2023 20:08ч.

    На мен ще ми е интересно ако, някога /благодарение на Машината на Времето/ излезнат записите между цар Фердинанд и австро-унгарския посланник . Също и записите от разговорите между Стефан Стамболов и турския султан. Също и записите на разговорите на Г. Димитров и Коларов със другарите от Съветското посолство......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, прав си!

    26 Май 2023 22:50ч.

    Но нали затова настъпи демократурата, за да не е вече така - а за да е ""демокрация""??!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    26 Май 2023 20:08ч.

    Не е българин, не е лидер, не е премиер, не е оратор, не е мислител, не е честен, не е почтен, не е мъж... Що е то?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И в същото време

    26 Май 2023 20:56ч.

    В някои американски щати , като Тексас,държавната измяна се наказва със смъртна присъда ! Нашите политици не само че не смятат да си подадат отставката но имат наглостта да искат да ръководят държавата … ние сме виновни защото ги избираме…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    27 Май 2023 2:36ч.

    Не ги избираме! Той Кирето си го каза, че те "интелигентните" са по-малко от 7-10% и затова правели "ала-бала " на изборите с Радев! Не случайно Радев още в аъбота мобилизира печатарите да наберат Държавен вестник, та в понеделник да го публикуват и закона за въвеждането на машинния вот да влезе в сила!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Споко

    26 Май 2023 21:04ч.

    Това недоумчовците наричат държавна измяна, а Румен Радев беше го кръстил синергия между българското и американско правителство. Значи е въпрос на гледна точка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нека да продължаваме

    26 Май 2023 21:08ч.

    Да си лаем по форуми само. Заспал прост народ. Вместо да скочию и да ги натрошим всичките тея боклуци, ние си плямпаме. Скоро и на война ще ни пратят. И ще ни изтрепят. Но ние ще си плямпаме по форумите. Малоумен кух народ. Това сме ние

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    26 Май 2023 21:21ч.

    За какво ще ги информира?Че заверата се провали?Или че ще трябва да измислят нов номер за да постигнат уговорения резултат?А къде са държавните органи,които трябва да защитават държавата от предатели?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    26 Май 2023 22:18ч.

    Тикви с костюми! Също като Бойко замазват истински записи с малоумни обяснения, явно очаквайки наивните им избиратели да повярват на кризисния им ПР.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво лошо има

    26 Май 2023 22:30ч.

    "Какво лошо има, да координираме службите за сигурнаст с посолствата..."това и други ужасяваши неща коментира Радан Кънев, който бил за скорошна федерализация на ЕС!" Какво лошо има, да информираме "съюзниците си".....Повтори многократно Кънев с искрено очудване!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изглежда този лош театър

    26 Май 2023 23:33ч.

    Ще продължава. Как ще се изберат сами да управляват България тези мошеници, излъгани от Борисов?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алексий Слав

    26 Май 2023 23:48ч.

    Тук има нещо, което ние няма да научим за: как убийство на Къро в Кейптаун задвижи някакъв адски механизъм на задкулисна информация? За някакви записи, незнайно какви, кой записани от и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    26 Май 2023 23:49ч.

    На Веселина Томова е назначена охрана от Главна дирекция национална охрана. Близки до ГЕРБ споделят, че Борисов е, меко казано, в паника и като плъх, опрян в стената, е готов на всичко, за да си спаси кожата. Планът му прозира – разчитайки на старите си работодатели, сега приятели, от ъндерграунда, Борисов е решен да разчисти всеки един. Първо Гешев с бомбата до колата му. Вчера – Къро. Радостин Василев – той измежду големите опоненти изгоря също. Вие, г-жо Томова – също. По всяка вероятност Бойко се страхува от това да не бъде изобличен, но най-големият му страх са други хора и много скоро ще се чуе за показни акции по заличаване на истината. Опит в това Бойко има – първо като част от българския ъндърграунд, а след това като главен секретар на МВР.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А видяхте ли ги как мазно се хилеха

    26 Май 2023 23:55ч.

    В народното събрание тези влечуги -Христо демократа, А кандидат министър председателя се свил като дъждовен червей и мънка като дете в детската градина. Безгръбначни извънземни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Илиян Михов - Баровеца

    27 Май 2023 0:01ч.

    Поздрав за масата на СИК, и всичките почтени каратисти и тате Петко. лека му пръст на Къро! Баровец Дискотеки, ресторанти скитам нощ и ден пиене, пари и мацки, винаги са с мен. Припев: Баровец, баровец, баровец съм аз... баровски ще си живея всеки ден и час. Аз започнах далавери, станах бизнесмен, нямам пречки в живота, господ все е с мен. Карам хубава кола, това е моята страст. с марки, долари и злато, баровец съм аз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    27 Май 2023 1:27ч.

    Най важното което трябва да се разбере е произхода на конят (от записа"Ала Бала") да не би случайно да е бял на цвят и да от Троян?! Тоя тъпунгер си обясни схемата как се манипулират машините, слага се един троянски кон в който е програмирано да се изтрие след краят на изборният ден! Така в една дървено сламена структура се вкарват и овластяват враговете на народа... П.П О Музо, възпей оня гибелен гняв на Киро Пелеев, който донесе безбройни беди на войските ахейски, прати в подземното царство душите на много герои, тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не мога да повярвам, изслушах целия запис

    27 Май 2023 7:35ч.

    Мой извод. Част от хората там, особено с по провинциален говор, са в силна заблуда, че Асен Василев и Кирил Петков са новатори. Половината са на път да се махнат от така наречения им Национален съвет ли, как е там. ............................. И за каква руска заплаха говорят, какви руски партии, толкова ли са зле наистина тия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи