Кирил Петков кара тротинетка във Виена, прокуратурата го чака на разпит

Кирил Петков кара тротинетка във Виена, прокуратурата го чака на разпит

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Докато в прокуратурата чакали Кирил Петков да се яви на разпит във връзка със скандалните записи, съпредседателят на ПП-ДБ карал с въодушевление тротинетка из Виена.

Репортерите на БЛИЦ засекли още бившия премиер лежерно да си пие кафето със свой приятел в центъра на Виена тази сутрин.

Лидерът на ПП разговаряли оживено със своя сътрапезник, облечен в официална бяла риза. Двамата пристигнли на тротинетки с широки усмивки, а след това си избрали уютна маса.

След около 30-минутна среща Петков отново яхнал еко превозното средство и се спуснал по централните улици на австрийската столица.

Политикът не бе разпознат от виенчани и смело пришпорвал возилото по пресечките около катедралата „Свети Стефан“ – една от емблемите на аристократичния град.

Вероятно Петков е решил да си вземе глътка въздух от драматичните преговори между неговата партия и ГЕРБ, както и от скандалните записи, изнесени от бившия им съпартиец Радостин Василев.

 

 

 

 

 

Коментари

 • Емили тротинетката

  29 Май 2023 14:00ч.

  На един акъл сме, чакаме те да се състезаваме на Околовръстното.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Георги

  29 Май 2023 14:12ч.

  На спявка при Иван Кръстев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джордж

  29 Май 2023 16:01ч.

  По скоро на инструктаж при гавазите на Сорос.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Циганин

  29 Май 2023 14:15ч.

  Pro100 не му пука от нищо. Какво ще му направят. Досега прави каквото си иска - съсипа държава, икономика, пали война и нищо. Ще прави каквото си иска в България и Европа. Бугарите са заспи страхливи. Площадите са празни. А медиите - слава на Козяшките агенти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За съсипването

  29 Май 2023 15:54ч.

  на държавата няма да споря. Но чак пък да е разпалил война - поувличате се.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съсипването на държавата започна след ноемврийския пленум.

  29 Май 2023 19:29ч.

  Тия кировци са били пеленачета тогава. Тежички ще им дойдат, наред с техните, и греховете на лукановците, костолаците и всякакви царски тройни коалиции. Така и престъпленията на миналите-бешели национални рушители се покриват с праха на забравата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точно за Киро малоумния:

  29 Май 2023 14:18ч.

  невменяема, невменяемо, мн. невменяеми, прил. 1. Който не може да се държи отговорен за делата си поради психическо състояние. 2. Прекалено раздразнен, който не се владее. Когато се ядоса, става невменяем.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • циник

  29 Май 2023 14:20ч.

  Може да е като "предсмъртно желание" преди леля Урси да му клъцне оръдието заедно с пълнителите. Както се казваше в един стар скеч - първо го обезкосмили, а после го обезглавили.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  29 Май 2023 14:21ч.

  Бюлетини до Европол няма ли, та прокуратурата чака да утрепе поредния безсмислен работен ден ?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Про100 Киро е събирателен

  29 Май 2023 14:28ч.

  Образ на българите. Това е народа. Малоумен, овеян, несменяем, вършещ само простотии. Не заинтересован за себе си и прост до отвръщение. Ако това със записите се беше случило в която и да е друга държава, до сега щеше да взриви държавата. А заспали те българи, ни ума и дума. Противен прост народ. Дано бъде унищожен

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  29 Май 2023 14:58ч.

  да-да-дааааааааааааа :само един пример от живота: ти виж само каква сган,какво интелектуално ниво от политолози и социолози има въ Първия ни Уни КО. "проф" румяна коларова се изцепи така:'"....... моята наука.....": политологията и наука !!! (ма-ма-мия):чуйте им речевия (мислоен) капацитет : ми (ами),така или инъчи,ще се съглъсити съ мене,вижте, честно казано, знаете ли,извинявайте, "да" това е тъка,"да "това е онака,"да" несъмнено.... и сянсекиш мисловно изречен "булшит". бедна мислъ, беден езикъ,постна реч и това възпитава поколението. трагедия сме:закони нямаме един като хората:ако имахме ,Те нямаше да се подминават съ:принас простотията е достигнала до шизофренна колективна алогичност. основни постаменти на западното битие ни липсват. (това което в другите страни отдавна съставлява самата основа на общежитието, за нас е смао терия и умозреное,уважаеми дами и господа) : мечта по балканска швейцария,която отдавна сме осъществили (на bg език е рееееълизиръм) като от плочници преминахме на троооотоари. въ колективнътъ ни мислъ много нешта ни клопат) колкото до К100:момчето е въртоглаво.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  29 Май 2023 14:31ч.

  throw the warped!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  29 Май 2023 14:31ч.

  Днеска във Виена, утре в Амстердам, кофи-шопове, червени фенери, ... "Живот ли бе – да го опишеш? / Живот ли бе – да го разровиш? / Разровиш ли го – ще мирише / и ще горчи като отрова." История / Никола Вапцаров

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Малко ли беше на България "Емили Тротинетката",

  29 Май 2023 14:39ч.

  че сега си имаме и "Кики Тротинетчето"?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Драган

  29 Май 2023 14:41ч.

  Това са нашите пари, да не мислите, че Петков има лични пари извън партийната субсидия?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Инвеститор

  29 Май 2023 15:12ч.

  БХ може да даде по милион евро на всеки от националното ръководство на ПП е пак все едно бълха ще го е ухапала. Подозирам, че не се е случило и то по простата причина, че в парл. група, която трябва да гласува за лице - кандидат-премиер, комуто да се даде мандатът, има хора и от ДБ. Пък те са специални, претенциозни чистници, гнусливи такива. За тях ще трябва по 5 млн. и ... бълхата става вече доста дебела. Ако ППДБ се съгласят да дадат мандата директно на БХ (вместо да си играят на криеница с Габриелова), вариантът може и да е приемлив? Той и без това вече знае чалъмите, щеше да ги пише инвестиция и после да си ги върне от общата пара.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  29 Май 2023 14:56ч.

  Един предател го водили към бесилото, за да му изпълнят смъртна присъда. Изведнъж преди процесията да стигне до ешафода, той извикал: - Стойте, искам сега и веднага да ми отрежете езика, пред цялото множество, преди да ме обесите! Всички се стъписали, а главният палач попитал, но защо?! Предателят отвърнал: - Език мой, враг мой... П.П Нашият предател тротинетки кара...белким забрави!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  29 Май 2023 15:23ч.

  Естествено че ще иде у Виена, там проституцията е легализирана... Не намеквам, че той самият е (политическа) прост-и-тутка или че е отишъл да забърше някоя местна Лена...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оптимист

  29 Май 2023 15:23ч.

  Слава Укроини! БЪЛГАРИЯ да отива на война! Киро Генерал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  29 Май 2023 15:51ч.

  Нищо особено, само факир на лъжата: - За да избяга от разпита, хукна да се "срещал" с дрогарката Мърсула, прикрито с, че уж щял да открива филиал на ПП-тата нейде си?! А тази разходка във Виена е нова Лъжа: - Лъжа в Лъжата! Де го чакат - де се плези! Вероятно сега вечеработи върху имиджа си на побъркан идиот (мед. диагноза, не е обида), неспособен да отговаря пред съд.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алеко

  29 Май 2023 15:59ч.

  Честита баня Киро Балкански! Абе къде му е чантата с мускалите ПроВиотик? Да не ги забравил във виенската баня, след като се изкрещял та цяла Европа да го чуе: Булгар Булгар и е скочил в басейна на Ваньо квазимодото да се окъпе, че взе силно да понамирисва, чак не се трае...не прилича така да ходи на опера!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ////

  29 Май 2023 16:20ч.

  Ако иска да си бодне и перка като Карлсон.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Само колко е доволен

  29 Май 2023 16:22ч.

  Като малко дете или умствено недоразвит възрастен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Леля

  29 Май 2023 17:37ч.

  След като дясната ръка на Урсула леко го е шляпнала по бузката, нашият левент отмаря по кафенетата, така ли? Кирцата да внимава с превозното средство, да не остане завинаги във Виена...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба ви от баира

  29 Май 2023 17:46ч.

  Пишете си вие тука, пишете си, диванни автори. Сигурно така си изпразвате събраната жлъч. Вместо да хванете сопите и тук-там скрито оръжие, вие си словоблудствате тук. Пък не се ли намери един луд като простия Киро да ви поведе? Чакате друг да си сложи главата в торбата. Герои!!! Какво става с тия мъже бе? От ГМО- то ли се спихнахте?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бандит

  29 Май 2023 18:16ч.

  И аз на мястото на Киро бих правил същото, но умножено по 100. Такива оФци под формата на "народ" заслужават само стригане. Дреме му на кура за вашите писания и душевни тревоги. Аз следвам старата мъдрост "вземай докато има, не когато ти трябва". Аре, у лево!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Бандит

  29 Май 2023 18:28ч.

  Е да ама вече няма за взимане, и ще свършите всичките като къро, проснати по очи и с куршум в празните кратуни! Бандит ли си, боклук ли си ти си знаеш, но такива като теб съсипаха държавата! Давай у лево на левият бряг, там ти е мястото с джендерите и дегенератите, да се издавите като свине...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тарильома

  29 Май 2023 22:39ч.

  Кирчо търси във Виена кафе-шантана от който са довели фердинанд за княз български, та ако го намери, дано е на късмет и да е сигурна националната катастрофа, към която иска да ни води.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи