Кирил Петков: Борисов и Пеевски се хвалят с нашите реформи

Кирил Петков: Борисов и Пеевски се хвалят с нашите реформи

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Бойко Борисов и Делян Пеевски всеки ден излизат и се хвалят с някаква добра стъпка напред, но не казват, че тя е част от реформаторската програма на "Продължаваме промяната - Демократична България". Това коментира във Варна съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, цитиран от БТА.

Ако ГЕРБ и ДПС продължават да се хвалят с нашите реформи, нямаме проблем, важното е нещата да се случват, допълни Петков.

По повод на критиките на лидера на ГЕРБ Борисов и изявяващия се напоследък като говорител на ДПС Пеевски към министъра на отбраната Тодор Тагарев, Петков изрази мнение, че министърът се справя много добре. Повод за недоволството на ГЕРБ еи ДПС стана призивът на Тагарев парламентът да одобри покупката на бронетранспортьори за армията преди местните избори, които са в края на месеца. Двамата депутати от партиите, подкрепящи правителството, видяха в това опит за натиск над законодателната власт.

"Аз лично харесвам министъра на отбраната Тодор Тагарев и мисля, че се справя много добре", каза днес Петков. По думите му с действията си през последните дни, заради които политически сили му поискаха оставката, Тагарев просто е искал по-бързо да модернизира армията. Сега ще трябва да изчака да минат изборите, каза Петков. И допълни, че според него правителството засега се справя отлично.

Докато опозицията атакува "Продължаваме промяната - Демократична България" за сътрудничеството с ГЕРБ и ДПС, Петков коментира, че на първо четене са гласувани промени в конституцията, а това според него е най-мащабният начин за реформиране на съдебната власт.

Реално през изминалата седмица подкрепихме голяма част от исканията на протестиращите, каза още Петков. Той припомни за приетата пътна карта, която няма никакви междинни години до 2038 г. за ограничаване на въглищните мощности. Петков увери, че кабинетът води непрекъснат диалог с Европейската комисия, за да може страната ни да спазва условията, но и да отговори на желанията на протестиращите и на българската енергетика като цяло, информира телеграфната агенция.

Източн: dnevnik.bg

 

 

Коментари

  • джо гладника

    07 Окт 2023 19:28ч.

    има нещо налудничаво в погледа на това момше. за приказките му да не говорим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    07 Окт 2023 19:35ч.

    Луди сме ние, че го търпим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    07 Окт 2023 19:32ч.

    кирчо бълбука под капак в тенджерата, в която бойко и деян го варят на бавен огън.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    07 Окт 2023 19:52ч.

    Туй момче, май наистина е за Карлуково? Веднага!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    07 Окт 2023 20:11ч.

    Чедо, вие просто сте употребени, прелъстени изоставени от Бойко и Делянчо. Защото сте се наредили глупак до глупака във вашите формации от пиленца с жълто около устата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господи, всичките прости и нагли!

    07 Окт 2023 20:18ч.

    От прости по-прости!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сватбен агент

    07 Окт 2023 20:21ч.

    "Аз лично харесвам министъра на отбраната Тодор Тагарев и мисля, че се справя много добре", каза днес Петков. Като го харесваш толкова, давай да ви спретнем една сватбичка по каноните на Истанбулската конвенция. За сватбен подарък ще ви подарим едно ФЕЦЧЕ и Марица Изток 2. За сватбена кола ще използваме някой танк, на по-малко тагарев няма да е съгласен. Като толкова войнствен, явно тагарев ще бъде младоженецът. Горчиво на вас двамата и още по-горчиво на българите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това "харесвам" как изобщо се вписва в речника на политик!

    07 Окт 2023 21:03ч.

    Грам държавност няма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    07 Окт 2023 20:24ч.

    Що тогава не направите правителство без Баце и Шиши?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Албена Шавел

    07 Окт 2023 20:30ч.

    Единствената успешна реформа на ПП-ДБ "връщане на борисов и пеевски във властта". Тя е изпълнена 100%. След назначаването на всички шефове на регулатори, агенции, бордове, съвети и комисии реформата им ще бъде преизпълнена двойно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • теоретично

    07 Окт 2023 21:01ч.

    Кирчо е умствено изостанал в развитието си индивид. На тази база ( малоумно дете) баща му си развява коня В последствие никой от двамата идиоти няма да може да бъде осъден Това им е играта .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗАЩО ТОЗИ ВИНАГИ Е С ОТВОРЕНА УСТА

    07 Окт 2023 21:39ч.

    завала

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    07 Окт 2023 21:42ч.

    ШОООООООООООК: Скандалният американски шпионин к!р!л 5к0ф хвърли бомбата - отказвам се от политиката и заминавам за сащ за задължителна смяна на пола!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "А бяхме млади, бяхме толкоз млади"

    07 Окт 2023 22:39ч.

    "Ти помниш ли как в нас полека-лека изстиваха последните надежди и вярата в доброто и в човека, в романтиката, в празните копнежи? Ти помниш ли как някак много бързо ни хванаха в капана на живота? Опомнихме се. Късно. Бяхме вързани жестоко. Като някакви животни в клетка светкаха очите жадно и търсеха, и молеха пощада. А бяхме млади, бяхме толкоз млади!... И после... после някаква омраза се впиваше дълбоко във сърцата. Като гангрена, не, като проказа тя раснеше, разкапваше душата, тя сплиташе жестоките си мрежи на пустота и мрачна безнадеждност, тя пъплеше в кръвта, тя виеше с закана, а беше рано, беше много рано..."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    07 Окт 2023 23:49ч.

    Човека направи кариера кат продаваше кисело мляко и сирене на мандра Маджаров в Канада, което се оказа достатъчно Радев да го назначи за Премиер Маджаров-Президент на Вселената!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Талант

    07 Окт 2023 23:56ч.

    Човекът лъже блестящо, намира глупаци да му се връзват, и прави каквото си иска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Присъдата е на барикадата на протеста

    08 Окт 2023 6:57ч.

    Мъдър е народа ни и протеста потвърди, че не сме по доле от другите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи