Кирил Петков: Асен Василев - финансов министър, Мария Габриел ще е единственият човек от ГЕРБ

Кирил Петков: Асен Василев - финансов министър, Мария Габриел ще е единственият човек от ГЕРБ

Започваме с основата на правителството на акад. Денков, което предложихме. В последните 2 дни имаше хора, които канихме в правителството първия път, не виждаха шанс да се реализира. Като виждат, че е по-реално, казват, че може да се включат. Човек от ГЕРБ – в никакъв случай, освен Мария Габриел, но ще има една-две промени на база на личните истории на всеки един от министрите. Аз няма да съм министър, оставам в Народното събрание. Това заяви в интервю за бТВ съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

"Асен Василев ще бъде министър на финансите. Надявам се проф. Тагарев да остане. Акад. Денков се обажда на всеки от тях. Отбраната е ключова важна за България. Сглобява се един много силен кабинет на базата на първоначалния, който показахме", добави той. 

Към момента не се е създала ситуация от ГЕРБ да не одобряват кандидатура на някой от министрите в проектокабинета "Денков". "Нямаме ангажимент за министри от ГЕРБ по никакъв начин. Ако има обективни факти, винаги ще чуем. Готови сме за критика, обследване, но трябва да е нещо обективно и реално, а не просто, че не го харесват. Говори се единственият вицепремиер да е Мария Габриел в първите 9 месеца, във вторите 9 месеца – акад. Денков. Началният състав на кабинета се очаква да продължи за целите 18 месеца. Ако има желание да бъдат сменени един или двама министри, то и двете партии трябва да се съгласят на това.", посочи Петков. 

Няма и уговорка от ГЕРБ да посочват кои да са заместник-министрите. Все още няма разговор и за областните управители. 

„Винаги съм се дразнил като наблюдател като някой обещае с тежка дума и после започва да се оправдава защо това обещание не е спазено. В нашата партия е приоритет да спазваме обещанията си. С втория мандат, поканвайки Мария Габриел, въпреки всичките и позитивни качества, обещанието не беше съвсем спазено. Когато човек има възможността да се извини, мисля че трябва. Не съжалявам за това, което предложихме, ни най-малко. Мария Габриел е човек, който може да сбъдне големите ни приоритети за Еврозоната и Шенген. Тя обективно няма греховете на ГЕРБ. Видях тежестта, която тя има в Европа“, коментира още съпредседателят на „Продължаваме промяната“ и гарантира, че стремежът им остава да са честни към избирателите си.

Арестът на Бойко Борисов не е бил нареден от него, заяви още Кирил Петков. 

„Не искам въобще да има главен прокурор и длъжност в България, за която да се казва, че само Господ е над нея“, посочи той.

Междувременно в медиите се появи списък на евентуалните министри. Дали той ще е окончателен, ще стане ясно, когато Николай Денков връчи папката с изпълнения мандат на президента Румен Радев:

Николай Денков - Министър-председател

Мария Габриел - Вицепремиер и министър на външните работи

Асен Василев - Министър на финансите и еврофондове

Радослав Рибарски - Министър на енергетиката

Юлиан Войнов - Министър на икономиката

Андрей Янкулов - Министър на вътрешните работи

Тодор Тагарев - Министър на отбраната

Милен Матеев - Министър на правосъдието

Иван Кръстев - Министър на труда и социалната политика

Проф. Христо Хинков - Министър на здравеопазването

Проф. Генка Петрова - Министър на образованието и науката

Проф. Христо Даскалов - Министър на земеделието

Георги Гвоздейков - Министър на транспорта

Андрей Цеков - Министър на регионалното развитие и благоустройството

Даниел Лорер - Министър на иновациите и растежа

Александър Йоловски - Министър на електронното управление

Гергана Кабаиванова - Министър на туризма

Юлиан Попов - Министър на екологията

Димитър Илиев - Министър на спорта

Яна Генова - Министър на културата

 

 

 

 

Коментари

  • Z T.M.

    23 Май 2023 21:02ч.

    То май няма какво да се коментира. Гнусотия! Гербаджии, затова ли гласувахте за герб, за да получите това?!? Честито!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • емигрант

    23 Май 2023 22:11ч.

    ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ СА ОТ СОРОС А НЕ ОТ БЪЛГАРИЯ. ЩЕ БЪДЕМ УНИЩОЖЕНИ ОТ ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    23 Май 2023 22:28ч.

    Тодор Тагарев - Министър на отбраната ------------------------------------------------------------- Да ви е честито! Стягайте си мешките и багажа за Украйна - там има нужда от пушечно месо. Между другото, Тагарев може ли да изкара елементарен преглед при психиатър, че е вменяем или след поредната национална катастрофа ще се оправдае със заболяване, което не му позволява да взема адекватни решения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Z T.M.

    23 Май 2023 22:57ч.

    Аз, доколкото съм от старото поколение би искал да попитам, дали не може да ни раздадат няколко дена по-рано да ни раздадат автоматите? Моят беше с номер АК811, още го помня. Добра работа бихме свършили!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Z T.M.

    23 Май 2023 22:59ч.

    Извинявам се за грешките, но много съм ядосан, направо бесен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    23 Май 2023 23:18ч.

    Не се притеснявай! И по-късно да ни ги раздадат, пак ще стане работата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    23 Май 2023 23:46ч.

    Това на практика е кабинет на ПП+ДБ. Колко процента са гласували за ПП-ДБ, колко точно са избиратели като брой, и от тази гледна точка дали този кабинет е легитимен? Колкото до автоматите - лошото е, че боеприпаси (патрони) ще се дават чак на фронта, а също има информация са, че много от украинските войници ги дрогират. Предполагам, че така ще стане и с българските части с допълнение, че отзад ще следят снайперисти от бандеровските отряди и който се опита да избяга или предаде ще бъде застрелян. Тоест, ако искаме да не допускаме това, трябва да си свършим работата много преди да започнат да идват повиквателните. Вчера трябваше да излязат поне 2-3 милиона човека, опасявам се да не е вече късно за следващи протести.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля Асена финансов министър

    24 Май 2023 0:10ч.

    Готвят се да досъсипят държавата. Кой ще плаща милиардите външни заеми? Това е безобразие! По-добре да няма правителство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    24 Май 2023 1:51ч.

    Те затова правят смесени батальони с българи и чужденци, защото българите, като ги пратят на фронта ще се съюзят с руснаците, заедно с духовата музика, както е казал цар Борис III. Ако са смесени войниците ще е много по трудно да се премине на страната на братята руси! Жена ми гласува за ГЕРБ и още преди това и казвах, че гласува сина ни да иде на фронта да воюва с Русия, а тя не вярваше ими забраняваше да споменавамтова! Е сега за съжаление ще стане точно това! Като на първо време всичките ни оръжия ще бъдат предадени на Покрайна и ние ще останем съвсем с голи задници и децата ни ще бъдат мобилизирани, когато се свърши украинското пушечно месо! Не се надявайте американците да отидат да се бият. Първо ще пратят нашите синове!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • леля Гошо

    24 Май 2023 13:05ч.

    Мутрата от СИК Боко кехая в стремежа си да си спаси задника и "трудовите си спестявания" предаде ОПГ ГЕРБ “ Групировка за Екстремно Разграбване на Булгаристан“!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Егати коалицията

    24 Май 2023 16:58ч.

    ГЕРБ ни проглушиха ушите, че леля Асена съсипала държавата и сега хоп - финансов министър! Ти да видиш! Слушам и не вярвам на ташаците си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • COPIUM

    25 Май 2023 2:45ч.

    Сега ще видим кое е най доброто за България.... Щели да ни пазят, онези с кървавите ръчички.... Такива агнета сме... ще си ни порежат и това е. Старите робовладелци си гледат по този начин ... Дошъл е черен петък, да се отърват от калпавите роби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахаха

    23 Май 2023 21:07ч.

    На тия садо-мазото явно им се услажда. Василев, Лорер... Искам да видя как гербавите ще гласуват в НС точно за тия, дето "счупиха държавата"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    24 Май 2023 1:55ч.

    Е, той Борисов си го каза преди това ("прекрасния човек Лорер"), ама кой от гербавите да слуша, чете и най-вече да мисли! Герберастите сега всичките са жалки излъгани пуйчета-гласуваха за Борисов, а получиха Про100Киро, Кокорч, ПП-та и другите дупета!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спасов

    23 Май 2023 21:13ч.

    Безспорно най-смешното правителство в историята на България. По-важното е, че противоконстутуцияния вариант ще генерира поредица от проблеми. Вероятно от Козяк разбират добре това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заупокойна!

    24 Май 2023 0:32ч.

    По-скоро последното такова! Амин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    23 Май 2023 21:15ч.

    "Искам да видя как гербавите ще гласуват в НС точно за тия, дето "счупиха държавата"!" #metoo

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много просто!

    24 Май 2023 0:33ч.

    Когато те държат за топките, къде ще ходиш, а?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    24 Май 2023 2:00ч.

    Май най-големия мъж от гербавите е Делян Добрев, който се противопостави на това предателство на банкянския "гении"! И разбира се ведна му скроиха шапката и му искат имунитета! Просто предупреждение към всеки от гербавите прояви поне малко мъжество, коректност към избирателите или честност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    23 Май 2023 21:27ч.

    Бог да ни е на помощ..............

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мдааа

    24 Май 2023 11:56ч.

    Засега Господ ни праща поредното тежко изпитание! Малцина ще оцелеят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    23 Май 2023 21:33ч.

    Бойко Борисов в стремежа си да си спаси задника, предаде партията си, предаде симпатизантите си и най верните си хора, предаде България в ръцете на най-върлите и джелати! Като резултат накрая и него ще го изчегъртат само, че малко по-късно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бойко Борисов в стремежа си да си спаси задника, предаде партията си

    23 Май 2023 22:36ч.

    Мутрата от СИК спасява "трудовите си спестявания".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    23 Май 2023 23:17ч.

    Казват, че Боко Тиквата е спестил повече от 5 милиарда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бармалей

    24 Май 2023 17:33ч.

    Недей да вярваш какво казват.От достоверен,неназован източник знам,че са 42 милиарда,като половината са на стотинки,за да не могат да бъдат проследени.Тъпанар!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    23 Май 2023 21:36ч.

    Асен, хасковската драг кралица финансов ? тагаревчето на отбраната ??? .... Ми що не боднат гнома на вътрешните работи та ептен да е вапцано ?! ... Тия самозвани лекета убиват малкото останало от България ! Да си знаете !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този българоубийствен проект

    23 Май 2023 21:40ч.

    бъка от соросоиди, служители на НПО-та, фондове и фондчета. А с Тагарев прякото ни включване във войната на страната на укронацистите е гарантирано. Боже, спаси България от антибългарските "политици"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    23 Май 2023 21:47ч.

    Вот это да! Първата политическа сила 18 месеца ще крепи правителство на втората политическа сила.Оставете друго ама вътре са и политици, като Василев и Лорер! Наистина се забавлявам вече, като слушам цялата плеяда "анализатори", които се надпреварваха да говорят за "гоуемия шахматист" Борисов. Тези хора дори си нямат ни най-малка представа колко одиозно талантливи са англосаксите.Неслучайно 250 години вече управляват планетата.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    23 Май 2023 22:03ч.

    Няма вечни приятели, има вечни интереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къде е сега Сергей Станишев да осъди коалицията между ГЕРБ, ПП и ДБ?

    23 Май 2023 22:02ч.

    Ако Корнелия Нинова беше влязла в такова правителство, щеше да я разпънат на кръст, но сега Сергей Станишев доволен мълчи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • горд евро-гей

    23 Май 2023 22:11ч.

    Продължаваме промяната заедно със ГРОБ-ГЕРБ. Смело напред ! Да правим далавери заедно !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    23 Май 2023 23:21ч.

    Мутра, шарлатанин, мутра, шарлатанин... Питайте Радев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    24 Май 2023 2:04ч.

    Не си прав! По-точно правителството е шарлатанин, мутра, шарлатанин, шарлатанин, ......шарлатанин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пламен Пасков

    23 Май 2023 22:39ч.

    "България ще бъде въвлечена във войната между Русия и Украйна , с жива сила" https://www.youtube.com/watch?v=wAw1xEqLrS0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    23 Май 2023 22:40ч.

    Изчакай до традиционния сбирщайн на Копринка, там ще ви сведат нови опорки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    23 Май 2023 23:16ч.

    Като във вица за папагала: "Ти си знаеш!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    23 Май 2023 22:47ч.

    Изключителни боклуци. Соросоиди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    23 Май 2023 22:56ч.

    Откъдето и да го погледна, според мен, единственият печеливш от това решение за правителство е Борисов. Мисля, че от месец и нещо си играе с пуяците от Харвард, и успя да ги вкара в мрежата си. След 9 месеца не се знае какво ще се случи, че да не попречи на герберунгелите да оттеглят доверието си и да се чупят от следващите 9 месеца. Тогава Харвардците ще са двойно омацани - 1 ) пореден провал в държавното управление; 2) колабориране с мафията. След 9 месеца народното недоволство ще стане взривоопасно. И тогава Бат Бойко ще се изсули. Щетите за нас, широките социални слоеве, обаче ще са големи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уф, Миме! Личи си, че си ума и красива!

    24 Май 2023 0:44ч.

    Бат ти Бойко е пътник! Той прави всичко възможно, за да удължи пътя си до бесилото, което са му приготвили шефовете. Той така и не разбра, че загуби мястото си на любима жена в харема на кукловодите! Харвардците, както ги наричаш скоро няма да потънат! Работа им предстои да вършат! Едно успокоява, че за всяка еднодневка деня рано или късно свършва! Да не се разхлабват!:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    24 Май 2023 1:07ч.

    Ще си позволя с моя умствен капацитет да не се съглася изцяло с написаното. Според мен, Бат ми Бойко още от 20 / 21 година е наясно,че е загубил мястото си на любима жена в харема на кукловодите. И за да удължи пътя си до бесилото, разчитайки на футболните си фенове, след 9 месеца ще се отметне. Защото харвардците, както ги наричам, няма да ги бъде дълго. Междувременно Бат ми Бойко може и да е свършил някои услуги на куклуводите като коалиционен партньор, и при липса на друга, може пак да стане любима жена в харема им. При всички случаи, не е на загуба във формулата за властта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    24 Май 2023 2:13ч.

    Миме, Мисля, че не си права. "Харвардците' може да са неучени, но са хитри! Забрави ли как харчеха на поразия и не се отчитаха и за да продължат да упавляват вземаха заеми! Твоето твърдение щеше да е вярно, ако бяхме народ, а ние сме стадо! Заемите ще ги поддържат на власт, ате ще грабят и съсипват до каквото се докопат. Накрая ще се измъкнат, като мокра връв, кой в Канада, кой в САЩ, кой в Западна Европа или топлите страни, а ние ще останем тук да плащаме заемите им!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Харвардците - това е тренд на световното задкулисие!

    24 Май 2023 2:32ч.

    Подобно котило има в повечето ес страни! Дори Молдова си има подобна китка, която изпълнява сериозна задачка!:) Нашенци, дори и да се хитреци, си остават Ганювци! Съдбата на подобни елементи е съдба на еднодневка! Те велики неща няма да правят! Просто в рушенето акъл не се иска! Достатъчно е да бъдат послушковци! Само в наши очи те изглеждат безродници, за тях това си е баш далавера!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    24 Май 2023 2:42ч.

    Така е, Бай Иване. Написала съм го - щетите за нас ще са най-големи . Ама какво да правиш, като людете или не гласуват, или гласуват за първите две - предоставили са сами държавата си в ръцете на политическия боклук и на неговите кукловодите. Какво да очакваш от пасивен народ, освен да бъде изклан!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    23 Май 2023 23:10ч.

    Помахайте му за сбогом... така само главичката не става, целия дедо попе ? С ДБ който се е събрал, хубаво не е видял!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трънчо

    23 Май 2023 23:13ч.

    Има дъъълъг път докато се даде папката и се стигне до гласуване. Този път няма да бъде извървян лесно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 5221

    23 Май 2023 23:18ч.

    Видяхме ги вече колко могат (да крадат) и едните и другите. Сега на народеца му предстои да усети на гърба си колко мога (да крадат) заедно, т.е. крадене умножено по две.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тия от ПП са полу плужеци!

    23 Май 2023 23:25ч.

    Долни, мръсни човечета с неизяснен пол, живуркащи в собствената си помия, готови да подарят живота на нашите деца за интересите на американски баби като Хилъри! ............... Няма нужда дори да ги кълнем, отдавна са в ада!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проветрете,

    23 Май 2023 23:29ч.

    Тук ужасно мирише на развалено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мега провокация на ЦРУ: Боец от "Вагнер" арестуван на българската граница, готвел терористични акции

    23 Май 2023 23:31ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=56cQhK0u6fY&t=13s

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Име

    24 Май 2023 0:38ч.

    Цирк! Циркажджии! Циркаджийската публика шумно ръкопляска в захлас. Сметката както обикновено на най-скъпия цирк в България е на раменете на зомбираната, циркаджийска публика!!! Нооооо това не е щото наистина тая циркаджийска публика знае за какво става въпрос, то е само и само комунистите да не дойдат обратно на власт, щотооооо... и тя незнае защо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария Габриел от ГЕРБ???

    24 Май 2023 0:40ч.

    Никога не е била от ГЕРБ. Парашутист от ГЕРБ спуснат от Бойко с надеждата да умилостиви господарите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма Капон няма Денков. ШЕФА е Тодор Тагарев ! А неговия щеф е на друг континент.

    24 Май 2023 0:54ч.

    Най-радикалният русофил ще отговаря за войската! Познайте какви ще са първите решения?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    24 Май 2023 1:25ч.

    Атила,ти си казала всичко дето го мисля.Благодаря.Но не толкова вулгарно,моля.Да уважаваме форума и себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария Габриел ще е единственият човек от ГЕРБ

    24 Май 2023 12:58ч.

    “…В последните пет-шест години се наблюдава удивителен феномен – в политическото и медйното пространство упорито се налагат жени с англосаксонска антропология. Това ясно личи от удължените и стеснени лица, които излъчват нещо познато от фермерската фауна. Спомнете си лица от Бойковите любимки, както и от кабинета на Орешарски. Не че има нещо странно. И без него в българския бит – от езика до честването на рожденните дни – се насажда англосаксонския пример за подражание (по националните радиа вече се рецитира на английски). И това става толкова натрапчиво, че надминава менталната агресия от турското робство. И е по-опасно от нея, защото въздейства върху начина на мислене и възприемане на заобикалящия ни свят…” https://gindev.wordpress.com/2013/10/07/%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%ba%d0%be-%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b2-%d0%b3%d0%bb%d0%be%d0%b1%d0%b0%d0%bb/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Историкът професор Иван Илчев пак е актуален:

    24 Май 2023 13:17ч.

    „Господи, какви нищожества стоят начело на българската държава!“.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля

    24 Май 2023 14:02ч.

    Герберите в моето семейство са потресени от положението партер, в което изпадна Бащицата. Жълтопаветниците в моето семейство реват от отчяние и кълнат Христо Мореплавателя, Киро и Асен. Само леля, дето си е дала гласа за Костадинов, седи и гледа сеир.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    24 Май 2023 19:31ч.

    Не е само при тебе. При мене са само гербери и се заричат повече да не гласуват за герб. Възмущават се от предателството на техния банкянски гении!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    24 Май 2023 16:01ч.

    Честит празник на българите, които знаят за какво става дума!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хабиби

    24 Май 2023 17:51ч.

    Киро Умното кърши кючек,а Бойко мазно гледа отдолу.Не знам дали има аналог на това дето се случва в тази клета територия.Успешно замениха малкото останали гласуващи в люто псуващи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Петко на Кирча

    24 Май 2023 18:28ч.

    Киро Недоразумението коментира съдебната система. Аве Простьо, не разбрах имаш ли диплома въобще и бг гражданство?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кириле, поне вижте какво пише за ГЕРБ с вобственият Ви сайт - Кдар ци, прес тъпници... А СТЕ КОМБИНА!

    24 Май 2023 20:02ч.

    В канала на ПП има удивителни клипове като този : https://www.youtube.com/watch?v=d-gjeFhLXZU. В него Кирил казва найстина ли искаме още 12 години Борисов? 12 години кражби? И накрая ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    25 Май 2023 6:40ч.

    киРе пак министър на финансите, а Ленчето каква началничка ще я правят?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи