Ким Кардашиян преразглежда партньорството си с "Баленсиага" след смущаваща кампания с деца и секс играчки

Ким Кардашиян преразглежда партньорството си с "Баленсиага" след смущаваща кампания с деца и секс играчки

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Американската звезда на риалити телевизията и социалните мрежи Ким Кардашиян възнамерява да преразгледа отношенията си с луксозната марка "Баленсиага" след смущаваща рекламна кампания с деца и секс играчки, предаде Франс прес.

Френската модна къща, собственост на групата за луксозни стоки "Керинг" (Kering), се извини миналата седмица в профила си в Инстаграм и премахна няколко снимки от кампанията си за колекцията пролет-лято 2023 г., включително фотография на дете, което държи чанта във формата на бяло плюшено мече, опасано с черни колани.

Потребителите на интернет забелязаха също, че на друга снимка чанта от съвместната колекция "Баленсиага-Адидас" е поставена върху документи, на които са отпечатани извадки от решение на Върховния съд на САЩ относно детската порнография.

"През последните няколко дни запазих мълчание не защото не бях отвратена и възмутена от последните кампании на "Баленсиага", а защото исках да получа възможността да говоря с техния екип, за да разбера лично как е могло това да се случи", написа Ким Кардашиян в Туитър. 

Риалити звездата, която причислява "Баленсиага" към своите партньорски марки, каза, че като майка на четири деца е "шокирана от тези смущаващи изображения". Ким Кардашиян допълва, че е взела под внимание "изтеглянето на снимките и извиненията на "Баленсиага".

"Колкото до бъдещето ми с "Баленсиага", възнамерявам да преразгледам отношенията си с марката въз основа на тяхната готовност да поемат отговорност за нещо, което никога не е трябвало да се случва, и действията, които очаквам от тях, за да защитят децата", добавя риалити звездата, обръщайки се към своите 74 милиона абонати. 

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • Поздравления !

    29 Ное 2022 8:23ч.

    Да се откажеш от приходи, идващи от сатанисти, заслужава адмирации !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Малко картинки от баш-дизайнера на Баленсиага и Адидас

    29 Ное 2022 9:05ч.

    Lotta Volkova, преди да си направи профила недостъпен: https://twitter.com/OliLondonTV/status/1597004154123464704

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи