Ким Чен-ун попадна в сайта "Миротворец"

Ким Чен-ун попадна в сайта "Миротворец"

Причината за включването му в сайта "Миротворец" е „покушение срещу суверенитета и териториалната цялост на Украйна“ и съучастие на Руската федерация, съобщава ТАСС.

Председателят на КНДР Ким Чен-ун е включен в базата данни на украинския сайт "Миротворец", където са публикувани личните данни на хора, които създателите на портала смятат за врагове на Украйна. 

Причините за включването му в списъка са „покушение срещу суверенитета и териториалната цялост на Украйна“ и съучастие на Руската федерация. В сайта се съдържа лична информация за севернокорейския лидер, както и фактът, че той е под санкции от различни страни по света. Датата, на която е въведен в базата данни, е 6 септември.

Източник: ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Време му беше.

    15 Sep 2023 13:10ч.

    Сатрап.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не,

    15 Sep 2023 13:40ч.

    по-скоро вашето време идва, усрана мършо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТАЙНА

    15 Sep 2023 14:25ч.

    Търговският дефицит на САЩ е 1000 милиарда, на Франция е 100 милиарда долара, тези страни са последни, най зле е САЩ: 105. France 106. UK 107. India 108. Japan 109. USA .. Китай с най-голям плюс във външната търговия, САЩ с най-голям минус, и САЩ са така вече 50 години. Нали печатат, имат долар, който е и световната валута за външна търговия и валутен резерв на всички в светът. 1. China 2. Russia 3. Ireland 4. Saudi Arabia 5. Singapore 6. Norway 7. Switzerland 8. Australia 9. Netherlands Китай изнася 4000 милиарда БВП, към ЕС и САЩ са 1000 милиарда. Китай е най-големият вносител. ЕС и САЩ изнасят към Китай за около 700 милиарда. Звучи, като китайците да внасят повече в САЩ и ЕС, но не е така. 70% от китайският износ за ЕС и САЩ е собственост на фирми от САЩ и ЕС. А фирми от САЩ и ЕС правят в Китай за китайци за 2000 милиарда долара. И износът от Китай за останалият свят е половината собственост на фирми от САЩ и ЕС. Но по статистика Китай изнася 20% от БВП, а вносът им е 90% от износът им. Изнасят стока за 4000 милиарда, внасят 3700 милиарда - като стока. Един гамен от коментарите в сайтът на Дачкоф, каза - че Китай и след 70 години няма да надвишат износът за не западни държави???!?? За западът-ес-сащ, китайците изнасят 1000 милиарда в стоки, 70% собственост на западни фирми, а китайците изнасят за останалият свят ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ!!! И вече са готови да правят всичко, дори банани и кафе, шоколад, и къщи за износ, мебели, и собствени модни фирми, за автомобили и електроника да не говорим. НЯМА НУЖДА ВЕЧЕ ОТ ЗАПАДНИ МАРКИ!! (България преди 35 години има три пъти повече индустрия от сега. Западът излъга българите като индианци, и ги направи пазар за своята стока, и да не са производител - с добро образование и медицина.. Лоша медицина, лоши автомобили, стрес като гетата на запад, БЪЛГАРИЯ Е ГЕТО - БЕДНЯЦИ - НЕСИГУРЕН ЖИВОТ СТРЕС. НЕРВИ. НЕРВНОСТ. За всичко си има логика и три причини, три крака. Но искат да изкарат народът - че си заслужава беднотията и всичко лошо, като показват статистиката за жертви в германия и българия в катастрофи, 34 срещу 74 на милион, причина лоша медицина и бърза помощ, евтини и стари коли, а причините са лоша държава - не лош народ.) ПП е проект на незакритото ДС, на Асен дядото е полковник Вандов, на Бонев е Станиш Бонев, бащата на Кирето е кукловод от ДС с колегата си аТРАКТОРЪТ, за ниският наско генерал знаете какъв ДС офицер е свързан с атракторът Алексей. ..... (Теория на хаоса е математически апарат, опериращ на базата на поведението на някои нелинейни динамични системи и описващ явление, известно като хаос – още и като термина „чувствителност към началните условия“. Атрактор (от англ. to attract – притеглям) – тоест редът в хаосът)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    15 Sep 2023 16:18ч.

    То "миротворците" и ти да не попаднете в списъка на С. Корейците, те за разлика работят по списъците си и презпълняват !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Франция има

    15 Sep 2023 16:19ч.

    3 трилиона БВП. Мислиш ли че търговски дефицит от 3 % от размера на БВП е сериозен проблем ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • две кървави джуджета

    15 Sep 2023 13:23ч.

    кое от кое по-кърваво

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, ама не!

    15 Sep 2023 13:43ч.

    Кървавото напушено джудже е оня лилипут, дето не смее вече да си покаже нослето от бункерчето си в Киев и само пръска истерични заплахи, вече и по господарите си, осъзнавайки края си! Точно, като неговия кумир Хитлер, през последните му дни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    15 Sep 2023 13:38ч.

    Ким Чен Ун отдавна е попаднал в много класации и списъци, но това не му пречи изобщо да се издърви (при това успешно) на краварите и подвластните им сатанисти. А това, че някакви истерясали дебили се пенят безсмислено, само показва страх и безпомощност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    15 Sep 2023 16:18ч.

    То "миротворците" и Зеления да не попаднат в списъка на С. Корейците, те за разлика работят по списъците си и презпълняват !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    15 Sep 2023 13:45ч.

    Преместил си го е от единия крачол в другия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    15 Sep 2023 14:00ч.

    И да е имал някакви колебания досега (едва ли ги е имал!), отсега нататък е сигурно, че ще подари на Русия милиони снаряди; Северна Корея ги трупа в подготовка за война от 1953 г. Русия от благодарност ще прати един северен кореец в космоса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ат.

    15 Sep 2023 14:02ч.

    Само Миротворец да не попадне в бележника на Ким :D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    15 Sep 2023 15:31ч.

    руски военен аналитик: „България се гордее, че стана враг на Русия и вече дори не го крие. През царско време беше измислен странен мит за българските „братушки“, които ние сме спасили от турско робство, но според докладите на руския генерален щаб, те не са горяли от голямо желание да бъдат спасявани. Впоследствие т. нар. „братушки“ съюзени с Турция воюват срещу нас, а днес отново са верен турски съюзник...“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • паф

    15 Sep 2023 16:17ч.

    той пък кат се разтревожи - отслабна с 5 кила!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    15 Sep 2023 16:21ч.

    Попадането ми в "Миротворец" ме принуждава да си го преместя от левия в десния крачол. С тия широки панталони нямам проблем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега си намериха майстора!

    15 Sep 2023 16:33ч.

    Като знам азиатците колко са акуратни (например в дрането на живи хора – правят го милиметър по милиметър), а скоро на фронта може да се появят и корейци (ако вече не са!), жална им майка на ВСУ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радостното тук е че че ги има,

    15 Sep 2023 16:35ч.

    имам предвид Северна Корея и ръководството на тази Държава!Можем само да ги поздравим за това как остояват своя суверенитет и държавност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бъдете готови!

    15 Sep 2023 17:24ч.

    Сега, ако НАТО продължава да наглее и самоприписвайки си статута на съюзник на Уркайна продължава да атакува руски кораби в базата в Севастопол, криейки се зад уж разгневените уркаинци, нека да не се сърдят, когато един ден и Русия използва СК да атакува американския флот в Далечния Изток - както се казва, танто за танто, пък и по молба на съюзник, нали така? Господ забавя, ала не забравя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голям смех, на гол гъз,

    15 Sep 2023 17:27ч.

    от "европейските цигАни"! Шутът си е шут! С или без звънчета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    15 Sep 2023 17:29ч.

    Няма значение включването в сайта. Като отмъщение за ударената в сухия док руска подводница, Русия ще даде на севернокорейците технологията за ядрени подводници. Тогава САЩ ще бъдат под лесен прицел по всяко време, а при извънредни обстоятелства знаете колко озадачени ще се окажат американците кой ги е атакувал ядрено и дали оня, коййто ще ги удари, изобщо ще му пука за някакви договорки между големите. Както напомни писалият отгоре, танто за кукуригу.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смях. ...

    15 Sep 2023 18:05ч.

    Тия нацисти от миротворец да не попаднат в сайта на Северна Корея че ще е страшно за тях.Мръсна нацистка сган!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Toм Сойер

    15 Sep 2023 20:04ч.

    През рУка му е на Ким....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма да има държава Украйна в наследника на днешната ООН

    15 Sep 2023 22:38ч.

    Не е ясно ще има ли САЩ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хехе

    16 Sep 2023 0:00ч.

    В ООН сега няма Руска Федерация, защото няма правно основание да бъде постоянен член на Съвета за сигурност на ООН на мястото на Съветския съюз. >>> https://informnapalm.org/bg/rusiya-se-polzva-nezakonno-ot-pravoto-n/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи